2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Biz de bugun annemle o yurume yardimcilarindan almaya e-bebeke gittik. Chicconun penguen seklinde olanina karar vermistim hatta ama orada simusun dedigi gibi tutunup kalkarken kaydirip dusebilecegini yada ittirirken denge saglayamayip burun ustu cakilacagini dusundum almadim. Onun yerine fisher price'in aktivite masasini aldim.
Ada bayildi hakkaten cok ilgisini cekti. Fonksiyolari da benim epey hosuma gitti. Cok begendik annemle.
Bence ona verecegin parayla boyle bisey alsan daha iyi lilacsim.

bende alamk istiyorum aktivite masası bu markaya bakayım ozaman.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
güle güle kullansın minnoşlar cicilerini...
kızlar bizim bebek şekerleri için malzeme aldığımız sitenin adı neydi? b'li bişi biliyorum ama kesseniz çıkmaz adı benden...
doğumgünleri için birşeyler varsa bakmak istiyorum da...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Merhaba Kızlar

Çoooook moralsiizm, Selim hasta. Şu an ağlaya ağlaya yazıyorum bunları. Geçen hafta birsüür ilaç iğne kullandık boğaz enfeksiyonu geçti derken dün geceden beri acayip girp ve soğukalgınlığı var. Ben böyle bişey görmedim. Gözleri, burnu acayip akıyor yine sanki ateşide artıyor. savah doktora götürdük nerde hasta ettiniz dedi adam. Ya ben gerizekalı bu çoçuga bakamıyorum galiba. Ne bileyim ya. Çalışan annne olmak o kadar zorki. Acaba diyorum bakıcısımı bişeyleri ihmal ediyor. Ya ne bileyim vallahi daraldım bunaldım. Aile yok yanımda yardımı olsun, eşimin ailesi zaten ayrı bir dünya.
Dün gerçekten bi daha buraya gelip yazamam diyordum yine burda yazıyorum..

Canimm cok gecmiss olsunn. İnsallah tez zamanda iyilesir kuzucuk.
En sevmedigim sey nedir bilio musun hastaliga yakistirma yapmak. Defne bi oksurur biro cikar ahh iste bakk ogun ustunde ceket yoktu ruzgar aldi.. Bi kakasi sivi olur hihhh iste corabi yoktu ya yerden soguk aldi usuttu. Tilt olurum. Cocuk bu hastalanacak ki bagisiklik kazanacak. Bebek anne karninda bile kac kez hastalanip iyilesirmis hicc duydun mu? Bagisiklik gelistiriomus. Sen ki el kadar beben kahvalti etcek diye misafirlik takimlarini cikarip kullanan hatunsunn, nasil bakamamis olabilirsin? Gozunun bebegi gibi bakiyosun hemde.

Bend hqstaligin giydirmekten geldigine inaniyorum. Bizim ev buz mesela salonda klima calisiyo. Ben defne benle soguk odaya gecicek olmadikca asla yelek giydirmiyorum. Bu kadar sokaga cikiyoruzz hic agzini burnunu atkiyla sarmadim.kadinlarin burnundan usutur demlerine inat. Hele kaloriferli bi evde biz nasil kisa kollu goyip geziyoruz cocukta uzun kollu giysinde ince bisi giysin. Sen bakicini uyar bu konuda. Ust degistirmek yeterli. Cocuk uyurken terliyosa bi sikinti vardir zaten. Demek ustu cok kalin , bide ortununce yaniyo yavrucak.

Hepsi bi tarafa biz uzuluyoruz evet ama bebe bunlar hastalanicak. Guclu kuvvetli olcaklar.. Allah yardimcin olsun balim. Sil gozyaslarini. Cabucak iyilessin kuzun insallah

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Canimm cok gecmiss olsunn. İnsallah tez zamanda iyilesir kuzucuk.
En sevmedigim sey nedir bilio musun hastaliga yakistirma yapmak. Defne bi oksurur biro cikar ahh iste bakk ogun ustunde ceket yoktu ruzgar aldi.. Bi kakasi sivi olur hihhh iste corabi yoktu ya yerden soguk aldi usuttu. Tilt olurum. Cocuk bu hastalanacak ki bagisiklik kazanacak. Bebek anne karninda bile kac kez hastalanip iyilesirmis hicc duydun mu? Bagisiklik gelistiriomus. Sen ki el kadar beben kahvalti etcek diye misafirlik takimlarini cikarip kullanan hatunsunn, nasil bakamamis olabilirsin? Gozunun bebegi gibi bakiyosun hemde.

Bend hqstaligin giydirmekten geldigine inaniyorum. Bizim ev buz mesela salonda klima calisiyo. Ben defne benle soguk odaya gecicek olmadikca asla yelek giydirmiyorum. Bu kadar sokaga cikiyoruzz hic agzini burnunu atkiyla sarmadim.kadinlarin burnundan usutur demlerine inat. Hele kaloriferli bi evde biz nasil kisa kollu goyip geziyoruz cocukta uzun kollu giysinde ince bisi giysin. Sen bakicini uyar bu konuda. Ust degistirmek yeterli. Cocuk uyurken terliyosa bi sikinti vardir zaten. Demek ustu cok kalin , bide ortununce yaniyo yavrucak.

Hepsi bi tarafa biz uzuluyoruz evet ama bebe bunlar hastalanicak. Guclu kuvvetli olcaklar.. Allah yardimcin olsun balim. Sil gozyaslarini. Cabucak iyilessin kuzun insallah

Haklısın ecrincim. Bugün hakkaten çok yoruldum. Selim normalde çok uysal bir bebektir. Tek istediği ilgidir. Yanına otur ilgilen başka bişey istemezdi ve hayırdan çok iyi anlardı. Ama hastalık çoçuğun huyunu bile değiştirdi. İnan agrasif oldu. Hiç alışık olmayınca acayip zorlandım. Hiç bişeyden mutlu değil. Bugün eşiminde hastanede işi vardı. Tek başıma ilk defa bu kadar kimsesiz hissetm. Bi samimi komşum var bankacı işi yoğunudr. 14 aylık bebeği var, inan yardımına koşan sürekli birileri var. Bebeği hasta olur annesi gelir, ablası gelir, abisinin eşi gelir ne bileyim bi özendim hakkaten. Bugün gurbeti ilk defa bu kadar çok hissettim buda beni bu kadar duygusal yaptı:(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
geçmiş olsun Tanselcim acil şifalar Selimcime
çocuklar hasta olunca annede 2 katı hasta oluyor seni anlıyorum canınıda sıkma sen ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gule gule kullansin bebisler ilk arabalarini kizlar bende yaklasik bir ay once anneannesine aldirttim soleki hediye bakacakti madem.alcan soliyim sole bisi olsa iyi olur die...
Benimkide baby max die bi markanin ayni zamanda lazimlikta oluyo gusel ve kullanisli bisey ister kalkip ayakta suruyo ister bisiklet gibi ustune oturuo istersende ayni oturdugu yerin kapagini kaldirip miciyo :D hemde fiyati cok uygun geldi bana bir yerdede indirim yakalamis bulundum 39 tl idi joker magzasinda normal fiyatida 59 mus almak isteyen olursa benden dimesiii kizlar bilginize

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Haklısın ecrincim. Bugün hakkaten çok yoruldum. Selim normalde çok uysal bir bebektir. Tek istediği ilgidir. Yanına otur ilgilen başka bişey istemezdi ve hayırdan çok iyi anlardı. Ama hastalık çoçuğun huyunu bile değiştirdi. İnan agrasif oldu. Hiç alışık olmayınca acayip zorlandım. Hiç bişeyden mutlu değil. Bugün eşiminde hastanede işi vardı. Tek başıma ilk defa bu kadar kimsesiz hissetm. Bi samimi komşum var bankacı işi yoğunudr. 14 aylık bebeği var, inan yardımına koşan sürekli birileri var. Bebeği hasta olur annesi gelir, ablası gelir, abisinin eşi gelir ne bileyim bi
özendim hakkaten. Bugün gurbeti ilk defa bu kadar çok hissettim buda beni bu kadar duygusal yaptı:(

Kiyamamm balimm ya. Haklisinn hemde cokk. Ama soyle dusun bi de gurbette olmasada hickimsesi olamayanlar var misal ben. Basim sikisti mi kocam sorumluluk almadigindan gorumcelerime siginmak durumunda kaliyorum. Bunu seninde onlarinda bilmesi kimsenin olmamasindan cok daha kotu.

Olucak boyle zor gunlerin ki annenin kiymetini anlayasin demisti biri bana. Dogru demis.bizi anne yapan icimizde buyuttugumuz minigin en guzel aninda da en zor anindada, istedigi kadar kalabalik olsun tek basina yasayip gogusleyebilmemiz hislerimizi. Sen dun gece tek basina elinden gelenin en iyisinden bile fazlasini yaptin.daha bi anne oldun daha bi guclu oldun. Ondan cennet senin avuclarinda bebegim. Senden baska babasi bile yapamazdi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
benimki yürümeyle kafasını bozdu ama yürüyemiyor da tek başına, illa tut beni gezdir modunda. aktivite masasıyla oynar mı ki?

Lilacscım yürümek istediğinde ayağa kaldırıp bi yere tutundurup bıraksan bi ne yapacak. Gerçi yapmışsındır da merak ettim ne yapacağını :D

klavywem bozuk yazamıyorum... anlaşılmıyor yani.. isdtanbula gisdiyorum sdönünxcwe yweni klavyew takıxcam, o zaman yazıxcam
... herkesin yweri burası..

Pikoşuuum, vardınız mı acaba? Merak ettim... :huhuu:

Haklısın ecrincim. Bugün hakkaten çok yoruldum. Selim normalde çok uysal bir bebektir. Tek istediği ilgidir. Yanına otur ilgilen başka bişey istemezdi ve hayırdan çok iyi anlardı. Ama hastalık çoçuğun huyunu bile değiştirdi. İnan agrasif oldu. Hiç alışık olmayınca acayip zorlandım. Hiç bişeyden mutlu değil. Bugün eşiminde hastanede işi vardı. Tek başıma ilk defa bu kadar kimsesiz hissetm. Bi samimi komşum var bankacı işi yoğunudr. 14 aylık bebeği var, inan yardımına koşan sürekli birileri var. Bebeği hasta olur annesi gelir, ablası gelir, abisinin eşi gelir ne bileyim bi özendim hakkaten. Bugün gurbeti ilk defa bu kadar çok hissettim buda beni bu kadar duygusal yaptı:(

Aaaaaah Tansel aaaaah.... Bu konuda en dertlilerden biri de benimdir sanırım.... :uzulme::uzulme::uzulme:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bugün Duruya bundan aldım, içinde bir çift marakas, 1 adet tef, 1 adet mızıka ve 1 adet çın çın zil var ya ondan var. Ahşap hepsi ve fiyarı da 25 TL :) Tavsiye ederim kızlar :) Başka setleri de vardı. Vardem neşeli müzik enstrümanları olarak geçiyor.

Ekli dosyalar

• Bvrd122712391049.jpg
    Bvrd122712391049.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 55

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Bugün Duruya bundan aldım, içinde bir çift marakas, 1 adet tef, 1 adet mızıka ve 1 adet çın çın zil var ya ondan var. Ahşap hepsi ve fiyarı da 25 TL :) Tavsiye ederim kızlar :) Başka setleri de vardı. Vardem neşeli müzik enstrümanları olarak geçiyor.

çok güzelll. güzel günlerde kullansan Duru balım. tam benim müzisyenime göre. bakayım bulabilecekmiyim?
artık biz müzikleri ne kadar yüksek sesle dinliyorsak, üst komşularımız bizi müzik öğretmeni sanıyormuş :1:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
çok güzelll. güzel günlerde kullansan Duru balım. tam benim müzisyenime göre. bakayım bulabilecekmiyim?
artık biz müzikleri ne kadar yüksek sesle dinliyorsak, üst komşularımız bizi müzik öğretmeni sanıyormuş :1:

Ahahahhaha o da iyiymiş :) Ben telaşe müdürü, babamız telaşe müdürü, bari kızım sakin olsun diye biz mümkün olduğunca minik sesle dinliyoruz ama eşim eve gelince maşallah tv nin sesi evin her yerinden duyuluyor :D

Bulursun, gelince baktım internette size resim eklemek için epey bi yerde var :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ahahahhaha o da iyiymiş :) Ben telaşe müdürü, babamız telaşe müdürü, bari kızım sakin olsun diye biz mümkün olduğunca minik sesle dinliyoruz ama eşim eve gelince maşallah tv nin sesi evin her yerinden duyuluyor :D

Bulursun, gelince baktım internette size resim eklemek için epey bi yerde var :)

tatilde memlekette kesin bulurum. gözünü sevdiğimin Avrupası :D
o değilde, ebebekte Tunaya alacağım 6 oyuncağın 5i birden tükenmemiş mi? ben de geçenlerde çok bilindik bir kitap mağazasının internet sitesinden 8 parça sipariş ettim. yılbaşı hediyesi olsun bari dedim. dün mail geldi. 3ünü göndermişler. 5i tedarik aşamasındaymış. ben de hemen reply butonuna bastım. "o aldıklarım hediyeydi, belirtmiştim bilmem okudunuz mu? artık oğluma 'al annecim bunlar yılbaşı hediyelerinin 3ü, kalanını tedarik edebildikleri zaman hediye edebileceğim'derim" diye mail attım. ama hala sinirim geçmiş değil...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
tatilde memlekette kesin bulurum. gözünü sevdiğimin Avrupası :D
o değilde, ebebekte Tunaya alacağım 6 oyuncağın 5i birden tükenmemiş mi? ben de geçenlerde çok bilindik bir kitap mağazasının internet sitesinden 8 parça sipariş ettim. yılbaşı hediyesi olsun bari dedim. dün mail geldi. 3ünü göndermişler. 5i tedarik aşamasındaymış. ben de hemen reply butonuna bastım. "o aldıklarım hediyeydi, belirtmiştim bilmem okudunuz mu? artık oğluma 'al annecim bunlar yılbaşı hediyelerinin 3ü, kalanını tedarik edebildikleri zaman hediye edebileceğim'derim" diye mail attım. ama hala sinirim geçmiş değil...

sinir bozucu bir durum olmuş hakikaten... üzüldüm...

benim de bir alışveriş sitesinden aldığım son teslim tarihi ayın 26 sı olan ürün halen ortada yok. nerdeyse 1 ay olacak göya alalı :/ sevmiyorum sorumsuz iş yapanları. bişey zamanında olacak, o zaman kıymeti oluyo...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi akşamlar kızlar
Simuşum oyuncağınız hayırlı olsun balım
Gülçincim ilk arabamıydı aldığın gelecek diyordun geldimi denedinizmi?bugün oyuncakcıya baktım bir tane vardı onunda markası falan belli değildi oğluma yeniyıl hediyesi alayım dedim ama bulamadım koca oyuncakçıda kalmamış güya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar