2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leo valla benım Aden de komalara gırdı. öksürürken bogazları yırtılıyodu çocugun. ıhlamur verdım. azıcık acı bal bile verdım limon sıkıp çocuga. o yumuşattı bogazlarını. sıktım mandalınayı, portakalı dayadım çocuga. toparlandı.
Eyii barii onuda deneyim ama eymen malesef meyve suyu icmio onun yerine meyve cayi filan icio delii isinmamis seyleri agzina koymuo ihlamur veriyim bakim bi sever belki
Geçmiş olsun Lidır ve Gökçe. ben de ıhlamur adaçayı zencefil tane karabiler limon kaynatıp bal atar içerim. tavsiye de ederim.
Sagol simus hepinIzinkini bi deniyim bakim

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
İay gidiyorum yine hatay a. Kizceme dis bugdayi yapamadim evde guzel bi doom gunu yapayim. Su dogalgaz bi baglansin da hergun sokaklara dokulmeeyim.

Pikemm gercekten gokce bana niye yollasin? Bem hediyemi almadim mi? Alinganlik yapmadan soruyorum sen hala bana kirgin misin kart mevzuunda? Ondan mi oyle diosun? Soyle oyleyse alayim gonlunu bi kez daha
yok balım senle alakası yok... sen çok tatlısın kız.. dedin sonra üzüldün biliyorum ben.. çünkü bende üzüldüm kart gönderemedim donda koyamadım diye... ama yaşarsak telafisi var güzelim azcık daha rahatlayayımda aklımdasın sen...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahahhaha babuş be yarıldım manyak.

ben bi de pikemle de özel ilgilinecmm... dün herkesi yatıştırmaya çalışırken onun kimseye laf sokmadığını, sokmayacagını bildiğimden ona hiç kız gel buraya nereye gıdıyon sen gıdersen ben de gıderım demedim. naif kızdır pikem alınır şimdi...

yerim o alınan sıfatını...

leom niye kız nerem numunelik. ehehehhehe düz insanım işte.

simoşum ama nasıl bagırdı bana bı duysan. ben de ne bagrıyon lan dıyıverdım bırden. ahahahaha

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sıkı durun ama tamam mı. hakıkaten çok bomba. 2013'ü bakış açımı değiştirtdi bu yaklaşım yeminle. ahgahgajha

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay sanırım yazamıcam ya. şuan yerdeyım hatırladıkça. offff ne edeyım nerelere gıdeyım ya...

iç ses: kız anlat anlat dıye alkış tutsanıza zillier. hevesim kursagımda mı kalsın. hadı beklıyoz gokçe desenıze...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
süreli ekran f5 liyom hadi gökçeee..uyusss altıma çişimi yapcam şimdi anlat yada ben gelince anlat..adamada bağırmış lan diye ahahahah

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın canlarım
akşam rahat okuyamadım tekrar yazılanları okuyum dedim dalmışım benim oğlan kolunu sehbanın arasına sokmuş çiçeğin toprağını avuçlayıp avuçlayıp yerlere boca etmiş:aglayan:
gerçekten yalnış anlaşılmış burdaki arkadaşlarım hepiniz özel insanlarsınız belki birçok arkadaşımın bilmediği şeyleri biliyosunuz arada olur böyle diyelim tuzu biberi olsun
Pikoşum akşam çok üzüldü bende çok üzüldüm o kadar kibar tatlı bi insanki kimseyi kırmaz o şimdide yok nerdeyse:(

Layloş, bunları daha yeni okuyorum. Benim hatun da yaptı geçen gün aynını. Hatta beyaz halım var onun üstüne de sıvamış bi güzel. bi de hazır elime almışken tadına bakiim demiş :gul::gul: şimdi bütün saksıları ya yukarılara kaldırdım ya da ulaşamayacağı kolktuk aralarına :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dün kayınvalıdemdeydık dedım ya.

abıcım bi gittim her şey süper gidiyor. 5 gündür aden'i görmüyorlar ama "aaa epeydir görmedik de çok özledik de niye getirmiyorsunuz da " falan demiyor kimse. yemekte kimse Aden'i kucağımdan almaya kalkşmıyor. Aden'i kucaklarına alıp mırç mırç sıkarak çocugun canını sıkmıor kimse. Aden alabildiğine özgür dolaşıyo evde. içten içe diyorum ama hayırlısı bi bomba patlayacak diye.

derken beklediğim fırtına koptu. ama en sesiz olanlardan.

Aden'in doğumgününün geldiği konusu açıldı. heee dedim sormayın adam oldu salon tutacam valla o eve sığdıramam kimseyi dedim. hem dedim benim yavrumun neyi eksik?

aa evet falan dedi kayıvalidemgiller. ahauahuahauahauha sonra hala rüya mı gerçek mi, şaka mı ciddi mi, şakaysa hiç komik olmayan, ama ciddiyseler çok komik olan şu laf çıktı ağzından kaynanamın.

-babanla bir yaparız...
-?????!!!!
- bababın da ocak'ın 25.i ya!!!
-???!!!!

gerisi karanlık kızlar. hatırlamıyorum. ben hayattan kopmuşum o sıra. halı desenlerini falan inceledim. havalar da bu ara pek güzel dedim. flu falan herşey..

hayat cidden garip. vapurlar falan.

diyorum ki, mikili bi pasta yaptırsam? alın desen dede torun üfleyin... sizce bu çok mu g.t edici olur?

ya da dıyorum tazmanyalı bi pasta yaptırsam hadı bakayımmm üfleyinnnnnnn aferimmmmm alkışşşşşş dıye de bagırsam o esnada???

beraberız kutlarız. dedi. bana. ahahhaa...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bende bugun babuşu, tanseli ve simoş'u ve pikem'i arıcaktım. arayıp arayıp kapatacaktım ama. gıcıklık değil mi. hatta sesımı degıştırıp sapıklık yapacaktım ama sonra telımın onlarda da kayıtlı oldugu aklıma geldı. ehehhe. yok kız arıcaktım. hatta arıcam galıba. arıuyom. aahgauyhaua

ama simoşun teli yok bende. hatta bende bı babuşun bi tanselini leomun bi de pikemin teli var. neden acaba? nıye bana kımse telını vermedı. sapık mıyım ben. saksı mıyım ben? ne yanı versenız ne olur? sonra msn adreslerınız de yok. neden

ben sana şimdi face ten mesaj atıcam numaramı, ama daha önce biri 5 eylül biri 22 kasım tarihli 2 mesaj atmışım. hiç beni sallamamışın. şimdi numaramı yazıcam ama bakalım onu sallıcan mı :D:D:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
dün kayınvalıdemdeydık dedım ya.

abıcım bi gittim her şey süper gidiyor. 5 gündür aden'i görmüyorlar ama "aaa epeydir görmedik de çok özledik de niye getirmiyorsunuz da " falan demiyor kimse. yemekte kimse Aden'i kucağımdan almaya kalkşmıyor. Aden'i kucaklarına alıp mırç mırç sıkarak çocugun canını sıkmıor kimse. Aden alabildiğine özgür dolaşıyo evde. içten içe diyorum ama hayırlısı bi bomba patlayacak diye.

derken beklediğim fırtına koptu. ama en sesiz olanlardan.

Aden'in doğumgününün geldiği konusu açıldı. heee dedim sormayın adam oldu salon tutacam valla o eve sığdıramam kimseyi dedim. hem dedim benim yavrumun neyi eksik?

aa evet falan dedi kayıvalidemgiller. ahauahuahauahauha sonra hala rüya mı gerçek mi, şaka mı ciddi mi, şakaysa hiç komik olmayan, ama ciddiyseler çok komik olan şu laf çıktı ağzından kaynanamın.

-babanla bir yaparız...
-?????!!!!
- bababın da ocak'ın 25.i ya!!!
-???!!!!

gerisi karanlık kızlar. hatırlamıyorum. ben hayattan kopmuşum o sıra. halı desenlerini falan inceledim. havalar da bu ara pek güzel dedim. flu falan herşey..

hayat cidden garip. vapurlar falan.

diyorum ki, mikili bi pasta yaptırsam? alın desen dede torun üfleyin... sizce bu çok mu g.t edici olur?

ya da dıyorum tazmanyalı bi pasta yaptırsam hadı bakayımmm üfleyinnnnnnn aferimmmmm alkışşşşşş dıye de bagırsam o esnada???

beraberız kutlarız. dedi. bana. ahahhaa...

diyecek bişi bulamadım....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız simoş ben feysde mesajlara bakmıyom ya. ya da eşim gırıyo bazen okuyo bana soylemıyo falan mesajın vardı gokçe dıye. ondandır belkı. kusu abkamya yaaa :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahah mikili pasta he...hadi geçmiş olsun balım sizin doğum günüsü kaderiniz bir çizilmiş...yaw ne catlaklar be..bundan önce aden doğana kadar napıyodu bu amca.git nasıl kutluyosan öyle kutla..ne bebeyi karıstırıyon.ilk doğum günüsü..

amcaya bi pasta şekli buldum ben ama...elim varmadı eklemeye...hahahahah koca göbekli pipili bi heykel varya dur gökçe cizer şimdi onun resmini

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
demem o ki, dün akşamdan beri hayata bakış açım değişti.

insanları mallıklarıyla sevmeye kalkştığım zaman kendimden çalıyorum bunu anladım. orda ne münasebet desem kötü gelin olacam. demesem olgun kız.

hiç biri olmak istemıyorum açıkcası. sadece insanların hadlerini bilmeleri tek dileğim.

şaka oldugunu varsayıyorum. sadece gülümsemem ve konuyu bi daha açmamak üzere kapatmam bile çok kırıcı aslında onlar için.

yapmaıcam d.gunu falan. istemıyorum çünkü.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom senın dedıgın o heykel bereket tanrısı priapos... ama kayınpederime bakınca ı ıhh hacır ondan bereket tanrısı falan olmaz.

iç sıkıntısı, iç bayma, slow moşın tanrısını nasıl tasvir edilirse bence ondan o tanrısı olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar