dün kayınvalıdemdeydık dedım ya.
abıcım bi gittim her şey süper gidiyor. 5 gündür aden'i görmüyorlar ama "aaa epeydir görmedik de çok özledik de niye getirmiyorsunuz da " falan demiyor kimse. yemekte kimse Aden'i kucağımdan almaya kalkşmıyor. Aden'i kucaklarına alıp mırç mırç sıkarak çocugun canını sıkmıor kimse. Aden alabildiğine özgür dolaşıyo evde. içten içe diyorum ama hayırlısı bi bomba patlayacak diye.
derken beklediğim fırtına koptu. ama en sesiz olanlardan.
Aden'in doğumgününün geldiği konusu açıldı. heee dedim sormayın adam oldu salon tutacam valla o eve sığdıramam kimseyi dedim. hem dedim benim yavrumun neyi eksik?
aa evet falan dedi kayıvalidemgiller. ahauahuahauahauha sonra hala rüya mı gerçek mi, şaka mı ciddi mi, şakaysa hiç komik olmayan, ama ciddiyseler çok komik olan şu laf çıktı ağzından kaynanamın.
-babanla bir yaparız...
-?????!!!!
- bababın da ocak'ın 25.i ya!!!
-???!!!!
gerisi karanlık kızlar. hatırlamıyorum. ben hayattan kopmuşum o sıra. halı desenlerini falan inceledim. havalar da bu ara pek güzel dedim. flu falan herşey..
hayat cidden garip. vapurlar falan.
diyorum ki, mikili bi pasta yaptırsam? alın desen dede torun üfleyin... sizce bu çok mu g.t edici olur?
ya da dıyorum tazmanyalı bi pasta yaptırsam hadı bakayımmm üfleyinnnnnnn aferimmmmm alkışşşşşş dıye de bagırsam o esnada???
beraberız kutlarız. dedi. bana. ahahhaa...