2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
anam şok şok şok.. laylam ilk defa bu kadar kızdıgına denk geldim ben.. demek harbi çok kızmışsın...
ama keşke eşinle dargın ayrılmasaydın hem sen hem o huzursuz olur...

bişey oldugu yok gülüm muhabbet ediyoruz, gel senlede edelim nasıl geçti günün ? minnoşlar nasıl?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlarda işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar

Bilmiyorum Nazom yolarım belkide çok kızgınım bizim hiç tartışmamız bile olmaz ne zaman bunlar ve çocukları söz konusu olsa evimin huzuru kaçıyor abisinede kıysın bi zahmet bu zaman kadar ne abilik yaptıysa bizim başımızda sorunlarımız varken ne beni ne yiğenini arayıp sordular hiç umurlarında olmadık eşime dedimki sen o günleri unutmuş olabilirsin ama ben ölene kadar unutmayacam o karısınında yapmadığı kalmadı nankörün hala yüzüme bakabiliyoya böyle insanlara uyuz oluyorum neyseee yine beni mutsuz eviminde huzurunu kaçırdılarya onları Allaha havale ediyorum
sorun yalnız kalmam değil canım yaa bende alışığım şehir dışında ihaleleri oluyor 1-2 gün zaten gider sorun onlar için gitmesi ayrıca çok sağol canımm benim varlığı yetiyor

SONUNA KADAR HAKLISIN.bende sinirlerin yatışşın diye dedim bacım..insanlar nankör balım.et allaha havale.boşver gerisini..erkek tarafının anaları babaları kardeşleri pek kıymetlidir hep.seninkilerden biri yamuk yapsa unutmazlar ama kendilerine yapılanı unutuverirler..ne bilim işte bide insan diyo kardeşim kötüyse bende mi kötü insan olayım diyodur senin eşinde.merhametli insan.senin gibi demekki hep verici eli acık karı koca.kızma sen yinede...kayramın baldırlarını ıssır yerime özledim sıpayı..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
anam şok şok şok.. laylam ilk defa bu kadar kızdıgına denk geldim ben.. demek harbi çok kızmışsın...
ama keşke eşinle dargın ayrılmasaydın hem sen hem o huzursuz olur...

bişey oldugu yok gülüm muhabbet ediyoruz, gel senlede edelim nasıl geçti günün ? minnoşlar nasıl?

Gerçekten kimseye kızmayan sorunu olmayan herkesi olduğu gibi kabul eden bi insanım düşün benide kızdırdılarsa demekki ortada büyük sorun var birtek onlara karşı böyleyim demekki çok canımı yakmışlar eşimde giderken diyoki 2 gündür seni tanıyamıyorum bende buda öteki Layla tanıştın işte dedim
bu akşam çok muhabbet edesim var balımmmmm herşeyden konuşalım :yeniyıl:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Gerçekten kimseye kızmayan sorunu olmayan herkesi olduğu gibi kabul eden bi insanım düşün benide kızdırdılarsa demekki ortada büyük sorun var birtek onlara karşı böyleyim demekki çok canımı yakmışlar eşimde giderken diyoki 2 gündür seni tanıyamıyorum bende buda öteki Layla tanıştın işte dedim
bu akşam çok muhabbet edesim var balımmmmm herşeyden konuşalım :yeniyıl:

ortaya bi büyük lazım..ama herseyden konusacaksak..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
okuyorum ama yazamıyorum, kız uyanık ve cin gibi geziyo, üstüme çıkıyo bilgisayarın başına oturunca. gıcığı var sanırsam ya bana ya bilgisayara

Laylacım, seni çok iyi anlıyorum. Benim sevgili eşim de her hıyarım var diyene tuzla koşar. Ama bize lazım oldu mu ara ki adam bulasın...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

SONUNA KADAR HAKLISIN.bende sinirlerin yatışşın diye dedim bacım..insanlar nankör balım.et allaha havale.boşver gerisini..erkek tarafının anaları babaları kardeşleri pek kıymetlidir hep.seninkilerden biri yamuk yapsa unutmazlar ama kendilerine yapılanı unutuverirler..ne bilim işte bide insan diyo kardeşim kötüyse bende mi kötü insan olayım diyodur senin eşinde.merhametli insan.senin gibi demekki hep verici eli acık karı koca.kızma sen yinede...kayramın baldırlarını ıssır yerime özledim sıpayı..

evet yaaa bu kadar eli açık olması bile kötü yanii
TABİKİ KARDEŞLER ben ona konuşma görüşme demiyorumki kim sana ne yapıyosa sende ona göre davran bu kadar basit
neyse yıvvrum boşverelim ne yapayım zaten oğlumuda akşama kadar öpüp durdular banyo yaptırmam lazım ama yalnızda yaptıramam Kayra yı yatırırken bol bol heryerini yaladım kokladım oda gülme krizine girdi tosunum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

evet yaaa bu kadar eli açık olması bile kötü yanii
TABİKİ KARDEŞLER ben ona konuşma görüşme demiyorumki kim sana ne yapıyosa sende ona göre davran bu kadar basit
neyse yıvvrum boşverelim ne yapayım zaten oğlumuda akşama kadar öpüp durdular banyo yaptırmam lazım ama yalnızda yaptıramam Kayra yı yatırırken bol bol heryerini yaladım kokladım oda gülme krizine girdi tosunum

deliii yıkayamıyom diye yaladın mı bebeyi.hahahah ilkel anne...yarın gelim de bi yıkayım tosunumu.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
okuyorum ama yazamıyorum, kız uyanık ve cin gibi geziyo, üstüme çıkıyo bilgisayarın başına oturunca. gıcığı var sanırsam ya bana ya bilgisayara

Laylacım, seni çok iyi anlıyorum. Benim sevgili eşim de her hıyarım var diyene tuzla koşar. Ama bize lazım oldu mu ara ki adam bulasın...

Kayrada ne zaman bilgisayarın başına otursam ya kaka yapıyo ya ağlıyo bence bize garezleri var:)
evet Simuşum beni en çok sen anlarsın eşlerimizin kardeş heleki erkek kardeş sorunlarından dolayı
anammm ne güzel demişsin kız tuttum bu lafı
HER HIYARIM VAR DİYENE TUZLA KOŞAR aynı benim kocayı tarif ettin yaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Iyi geceler kizlar...
Birkqc sayfa gecmisi okudum. Soylenen bazi seyleri de uzerime alindim ne yalan soyliyim.
Yeni is yerimde sartlar elvermedigi icin eskisi gibi yazamiyorum ben.
Telefondan gir diyeniniz olabilir ama tum gun elde telefon,is yerinde hos karsilanmiyor malum...
Sartlar elverirken asla ihmal etmedim,ama simdi zorlaniyorum...
Neyse iste. Arada girip soze karismaya calisiyorum ama Nu da sizler tarafindan hos karsilanmiyor sanirim.
Vakit ayiramiyorsan, arada da gelme gibi bir tavir seziyorum son zaman...
O sebeple affiniza siginarak artik musade istiyorum ben.
Yine sizleri okurum. Ama rahatsizlik vermeyecegim artik kimseye.
Herkesi operim. Sevgiler.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Iyi geceler kizlar...
Birkqc sayfa gecmisi okudum. Soylenen bazi seyleri de uzerime alindim ne yalan soyliyim.
Telefondan gir diyeniniz olabilir ama tum gun elde telefon,is yerinde hos karsilanmiyor malum...
Neyse iste. Arada girip soze karismaya calisiyorum ama Nu da sizler tarafindan hos karsilanmiyor sanirim.

Babuuuuuuuş? :( :( :( Bu da nerden çıktıııı? :( :( :( :( Ben kimsenin öyle düşündüğünü sanmıyorum... Öyle şey mi olur yahuuu? :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Iyi geceler kizlar...

ne olduki kim tavır aldı neden öyle dedinki şurda içimizi döküp konuşup dertleşiyoruz gitme bi yere yaaaa:(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aynen ben de. ne kimseye karışırım ne kendime karıştırtırım. ne kimseyi yargılamayı severim ne de yargılanmaktan hoşlanırım.. herkesin günahı da sevabı da nasıl yaşayacağı da kendine kalmış :)

bu arada hepinize selamlar kızlar. daldım ortadan ama çok yazmışsınız, okuyacak zamanım yok şuan.

hediye mevzuunda da ben çok sıkıldım. bu konuda konuşmama kararı aldım. sevgiler.

katılırım görüşüe dostum.. Belkimde bazısı doğum gününde şarap içer ne bileyim. aman ne bileyim kim ne içers içsin..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Iyi geceler kizlar...

aaa o nerden cıktı.delimisin sen be..hiç bi yere kıpraşamazsın.otur bakim oturduğun yerde..sen yanlış anlamıssın yavrum bi yerleri yada ben anlamamısım okuduklarımı...duymamıs olalım bunları babusum ya..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Iyi geceler kizlar...

açıkcası kızlar bende şu an babuş gibi düşündüm. Pikem oğlumu kimse sormadı demişssin bende sormam demişsin. Ama inan şuraya girmek için harcadığım çabayı bi bilseniz, başımda öğreci , hoca oluyor. Sizleri hem çok seviyor hemde çokmerak ediyorum. Ama inanın bazen yetişemiyorum. Akşam eşim gelince Selimi verip yemek hazırlamadan buraya girip size baktığımı bilirim.Ne olur bu durumdan dolayı kuusruma bakmaın. Eğer bi sıkıntı oluyorsa bende sizi uzaktan izleyebilirim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bence ortada bi yanlış anlamalar serisi var ama cidden çözemedim

Nazom bende depo var ama çok uzaktasın :) tampon falan yok mu? olmadı bez koy. ya da ela nın bezinin üstüne bez koy.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar