2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tilt olurum ole tiplere bende aliosan al degistirmenkarti koy almiosanda sesini cikarma tansel benim eltimde garip benim tam zittim bencil umursamaz ne bilim evlendigim gunden beri bir kere beni aramamistir ayni yil dogumluyuz...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben kimseyi cagirmayi dusunmuyorum. Esimle bi yemek yiyim diyorum....
Bi tarafim da yap bi organizasyon diyo.
Ama esimin ailesini istemiyorum o gunumde de...
Bilmiyorum....

canım bende bu aralar eşimin ailesine GICIĞIM. Ama yapacağım doğum gününü. hemede onalra inat süper bir organisasyon ile:) onlarda olcak arkadaşlarımda komşularımda. Onlar için Selimin en özel günün atlayamayacağım. O kalabalıkta ben onları dekor gibi görürüm:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
manyak adam ya. sanane be kadınlar arası toplanıp hedıye aldık. en dıye don alsın sana mıllet. yemış kafayı ya.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ehehe akşama kayıvalıdeme gıdecem...

bakalım bu sefer nasıl sevecek adeni. ,

artık ne düşünüp yazdıysam. ehehe. kadın Adeni bıraz sıkıyorda. kucagında durmasını ıstıyor falan. o sıra da aden aradan çıkıyo kurtulacam derken. ahahahha. özledım kuzumu bak.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım bende bu aralar eşimin ailesine GICIĞIM. Ama yapacağım doğum gününü. hemede onalra inat süper bir organisasyon ile:) onlarda olcak arkadaşlarımda komşularımda. Onlar için Selimin en özel günün atlayamayacağım. O kalabalıkta ben onları dekor gibi görürüm:)

Iste acaba ben de mi oyle yapsam diyorum.
En cok istedigim seylerden biri aslinda bir organizasyon yapip onlari da "buyrun istiyosaniz gelin" formunda cagirmak.
Cunku ben eskisehirli oldugum icin,mevlut filan tarzinda organizasyonlari kendilerinin destegi olmadan yapamayacagimi dusunuyorlar.
Sanki hic is arkadas komsu cevrem yok benim.
Sirf killigina bile yapilabilir valla :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bu ne kiz pikoss sen mi bana hediye aldin ki solede beklemiyim sabahlari bilem uyumuyomnkargocu beni manyak halde bulur die

yavruş ben hediyeyi ecrine gönderdim.. elbiseyide kendim yükledim gönderdigim elbise bu diye.. yavruşş......
hediye almayan simuş ve ben kaldık sanırım da ondan dedim.. bide senin durumlar muallaktı.. gökce bana sen simuşa alıyosun işte neyini saklıyosun daha ondan yazdım.....hani kalır 6-7 kişi anlarımda artık komik geldi bana...

geçmişi okudum hepinizi öptüm canlar
elticimle şuan karşılıklı sahte gülücükler atıp zamanın çabuk geçmesi için dua ediyorum:(

koptum Laylam yaaa.... :D
eltine gelsin bu atlı o zaman :savasciasli::savasciasli::savasciasli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aa terbiyesız ınsan bı gel tabı der... giidyom ben. bu babuşlan da kütüm oynamıyrum.

off saat akşam 9 olsa. çünkü Adenin biyoljik saati 9a ayarlı zaar. akşam 9 da bşlıor çocuk mızırdanmaya. ehhehee.

çocuk... vay anasıan çocuk olacaklar resmen. biizmki bildiğiniz yürüyor. arada düşüyor ama adam resmen yuruyor yahu. vay anasına.ç.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

yavruş ben hediyeyi ecrine gönderdim.. elbiseyide kendim yükledim gönderdigim elbise bu diye.. yavruşş......
hediye almayan simuş ve ben kaldık sanırım da ondan dedim.. bide senin durumlar muallaktı.. gökce bana sen simuşa alıyosun işte neyini saklıyosun daha ondan yazdım.....hani kalır 6-7 kişi anlarımda artık komik geldi bana...

koptum Laylam yaaa.... :D
eltine gelsin bu atlı o zaman :savasciasli::savasciasli::savasciasli:

Ende hediye almadim balim baska kimler kaldi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahah an itibariyle milupadan gelen bi mail üzerine yerdeyim. size de bu satırları düştüğüm yerden yazıyorum kıozlar...

"Bebeğinizin ilk doğum günü yaklaşıyor-parti vermek için iyi bir neden! Günün önemini anlayamasa da bu, çok özel birinci yılının sonunu belgelemek için harika bir yoldur. Aile ve arkadaşları bir araya getirin, birkaç şişe şarap açın ve günü videoya çekin. Çocuğunuz büyüdüğü zaman ilk doğum günü partisini izlemeye bayılacaktır"

ahahahah ailemi arkadaşlarımı bir araya getirip bi kaç şişe şarap açacakmışım. bak bak haspama bak... şarap ne lan?? şampanya da patlatalım mı... kızım biz sıradan türk ailesi yapısındayız. bizim doğumgünlerimiz kekli olur, kısırlı olur. aile geleceği için arkadaşlar bertaraf edılır. arkadaşlar gelecekse aıle için başka bi gun pasta alınıp mum üflenir. ince belli bardakla demli çay içilir. şarapmış...

tee allam ya...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
neyse dellendım akşam akşam... gidip bi kadeh şarap içeyim.

ahah yok kız şaka giidp su içeyim. muah muah ıyı akşamlar.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Agzina saglik gokcem gerzek.milupa sanki yahudi yada hristiyan alemine mesaj atiolar la havle... yok anam kotuye gidioz bayramlari hatirlamayan musluman alemi elin noelini mubarek edio ozenti milletiz sarapta iceriz rakida ne var ki...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
15 dk kadar daha bekleyip kime aldıgımı acıklamak durumunda kalıcam
ısın cılkı cıktı bu dumbuklerin sayesinde..
pzvnkler...:sılakonda:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ende hediye almadim balim baska kimler kaldi

başka kimse yok işte onu diyorum ya... :D

Agzina saglik gokcem gerzek.milupa sanki yahudi yada hristiyan alemine mesaj atiolar la havle... yok anam kotuye gidioz bayramlari hatirlamayan musluman alemi elin noelini mubarek edio ozenti milletiz sarapta iceriz rakida ne var ki...

ben ne bana karışılmasını ne karışmayı yaargılamayı severim...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ben ne bana karışılmasını ne karışmayı yaargılamayı severim...

aynen ben de. ne kimseye karışırım ne kendime karıştırtırım. ne kimseyi yargılamayı severim ne de yargılanmaktan hoşlanırım.. herkesin günahı da sevabı da nasıl yaşayacağı da kendine kalmış :)

bu arada hepinize selamlar kızlar. daldım ortadan ama çok yazmışsınız, okuyacak zamanım yok şuan.

hediye mevzuunda da ben çok sıkıldım. bu konuda konuşmama kararı aldım. sevgiler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar