Ben kimseyi cagirmayi dusunmuyorum. Esimle bi yemek yiyim diyorum....
Bi tarafim da yap bi organizasyon diyo.
Ama esimin ailesini istemiyorum o gunumde de...
Bilmiyorum....
tanselim anlattım sabah. dun gece adenle bırlıkte uyuyakalmışız. ınşallah bu akşam.
manyak adam ya. sanane be kadınlar arası toplanıp hedıye aldık. en dıye don alsın sana mıllet. yemış kafayı ya.
Nabersiniz kizlar ne var ne yok beaa kiz benim kargom elinize gecmesi lasimdi ses seda yok kimseden
canım bende bu aralar eşimin ailesine GICIĞIM. Ama yapacağım doğum gününü. hemede onalra inat süper bir organisasyon ile onlarda olcak arkadaşlarımda komşularımda. Onlar için Selimin en özel günün atlayamayacağım. O kalabalıkta ben onları dekor gibi görürüm
Bu ne kiz pikoss sen mi bana hediye aldin ki solede beklemiyim sabahlari bilem uyumuyomnkargocu beni manyak halde bulur die
geçmişi okudum hepinizi öptüm canlar
elticimle şuan karşılıklı sahte gülücükler atıp zamanın çabuk geçmesi için dua ediyorum
yavruş ben hediyeyi ecrine gönderdim.. elbiseyide kendim yükledim gönderdigim elbise bu diye.. yavruşş......
hediye almayan simuş ve ben kaldık sanırım da ondan dedim.. bide senin durumlar muallaktı.. gökce bana sen simuşa alıyosun işte neyini saklıyosun daha ondan yazdım.....hani kalır 6-7 kişi anlarımda artık komik geldi bana...
koptum Laylam yaaa....
eltine gelsin bu atlı o zaman :savasciasli::savasciasli::savasciasli:
Ende hediye almadim balim baska kimler kaldi
Agzina saglik gokcem gerzek.milupa sanki yahudi yada hristiyan alemine mesaj atiolar la havle... yok anam kotuye gidioz bayramlari hatirlamayan musluman alemi elin noelini mubarek edio ozenti milletiz sarapta iceriz rakida ne var ki...
ben ne bana karışılmasını ne karışmayı yaargılamayı severim...