2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yaptigim pastayi ekleyemiorum telden kim istediyse kusura bakmasinn ecrin ben whatsappdan ekliyim sen koy bacim

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

çalışkan hatunun hali başka en azından totosunu dinlendirmiyooooo:D

cıcık....irem böyle derdi..cıcık...kız kocaman oldu popomm dinlendirmekten...bu arada yalan dünya hangi gün yaa..izleyemiyom artık onu ben...

anam gittim ben..bebem aç doyurayım da işe koyulayım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız leom ne lacaktım ben ya. kobat bılmem ne anlamıyom ben ya.. sepette,

Suana Beyaz Şeker Hamuru 1 Kg
Segno Mavi Gıda Kalemi
Suana Mavi Şeker Hamuru 250 gr
Vezzo Mickey Mouse Kurabiye Kalıbı
Suana Şeker Hamuru 5 Renk Bir Arada 1,25 kg.
toplam: 45,90 TL

çok ıyı degıl mı kız...

daha ne alacam soyle. kalem gereksız mı? onun yerıne harfli kubat mı alıcam.
Kalemle insan surati yaparken kas ve agiz cizmeye gusel iyi bitanem pastayi beyaz mi yapcan mavimi mavibyapcaksan beyaz seker hamurunu alma bosa iyi tabe

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
250 gram olan beyaz hamur yeter mi kız? Suana Şeker Hamuru 5 Renk Bir Arada 1,25 kg.
dediğim paketin içinde beyaz var. ama 250 gram sanırım.

benim pasta büyük ihtimal yuvarlak olur. 15-20 kişilik de sen ona. o paketin içindeki beyaz250 gramlık pasta hamuru kaplar mı pastayı dersin?

almıyım mı 1 kg olan beyaz hamuru.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
250 gram olan beyaz hamur yeter mi kız? Suana Şeker Hamuru 5 Renk Bir Arada 1,25 kg.
dediğim paketin içinde beyaz var. ama 250 gram sanırım.

benim pasta büyük ihtimal yuvarlak olur. 15-20 kişilik de sen ona. o paketin içindeki beyaz250 gramlık pasta hamuru kaplar mı pastayı dersin?

almıyım mı 1 kg olan beyaz hamuru.
Yuvarlaga 750 gr gider gokce cok ince acmiycan yirtilio cok kalinda degil karton gibi olcak kalinligi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hımmm o zaman şey yapayım ben. ıkı paketı de alayım. ya da karışık renkli olanın içinde beyazın yerıne başka bi renk olanından alayım di mi?

du bak haylımdekı pastayı atayım sana sen bana soyle ne gerek...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
1-mert.jpg

aha böyle bi pasta diyelim. beyaz üstüne de maviden kurdela üstünde Aden yazıyor... falan. ne biliyim belki o renkli hamurlardan böyle puanlar bilmem neler.

bu pastayı 20 kişilik düşün. ne kadar gider?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gokcem bi tane renkli al puanlara bisi gitmeznonlarisise kapagi ile yaparsin puanlarini
Mavide icinde olsun renklinin yeter bide 1 kg beyaz seker hamuru al ustunede sekilli mum al bu kadan bisi yok bunu yapmaya nazomun dedigi d.otker hazir pandispanya hamurundan al yap cok kolay isin bide pasta kremasi bide ne meyve istiosan koy on nomara

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
25 tl anca tutar kurabiyeye de ne renk yapcan bilmiyorum ama topalamda 400 gr seker hamuru gitmez renklerini ayarla iste ekstra 2 renkte 250 gr al harf kaliplarinida al aden yazmak icin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ekstra son yazdigimi hesaba katmadim kurabite kaliplarinla beraber 50 yi bulur
Onemli bi not kurabiye hamurunu unla accan
Seker hamurunu nisasta yada pudra sekeri ile

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
alayım mı hemen??? bozulmaz mı kız daha 3 haftam var nerdeyse. 29unda yapmıcam. h.içine denk gelıyor. eger 29. yaparsam eltimle kaynım ve adenın tek kuzeni gelemez. uzağa taşındılar ya, 27.sınde yapayım dedim, o h.sonu dayımız deplasmanda olacak o zaman da yapamıyorum. ya 2si ya da 3 olacak sanırım. o zamana kadar ben dünya karar değişitirim diye almıyorum şimdilik. sepette duruolar...

dün de kaynanam naptın yapıcaksın di mi d.günü dedi. dedım yapmıyacam. çok üzüldü neden dedi üzgün üzgün. evim küçük dedim sert sert. burda yapalım yapmak istersen eger dedi. çok üzüldüm o üzgünlüğüne birden kadının. hayal kırıklığı yaşadı resmen.

annem de kızım sana ne milletten bızbıze olucaz işte yabancı mı var olmadı millet yerde otururur napalım yani ama ilk doğumgunu kuzumun. ben 30 sene önce herbirinize yaptım, şimdi torunuma mı yapmayacaz dedi. ona da ayrı üzüldüm.

bi de şe; daha henüz adeni görmeye gelmeyen, beni kutlamayan kuzenlerim var... süper bi partı yapıp feyse foto koyup delirtmek istiyorum onları. çünkü Aden'in güzelliini bile çekemiyor bazıları... sevmeyenler bile var aralarında kuzumu. ahuahauahuahauhaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Salaklar neyi gormediklerinin farkinda degiller aden.oglani sevmeyen olsun kiz bebeklerimizide hizleride sevmeyenn olsun:iyyyy:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar