Ekli dosyayı görüntüle 14473 ayy harıka kızzzz bende yapabılır mıyım bunlardan acaba yaaa. leom sen bılırsın ne alacam ben bunlar için bı de bana. hemen alayım hemen...
midem ağrıyor...kocaman dağ gibi ütüm var..elo uyanmalık oldu ama ben kıcımı kaldırmadım...alkış bana...
aynen pikem ya ben de bayıldım. off offf...
nazom; üstündeki börtü böceği at. sadece mavi bi pasta ve beyaz üstünde aden yazan bi kurdela düşün. onu da mı yapamam kız
1 yazan bi kalıp bulmam lazım di mi? hay allah...
Gokce balummmm... Bak kurabiye cok basit. Kurabiye icin 1 seklinde kurabiye kalibi alcaksin. İstedigin renk seker hamuru ve harfli sablon. Harfli olan sablonu pastasindada kullanirsin.
Pasta da kupatlik bisi pek yok ama. Ahtapot,bebek ve balik yapimini seker hamurundan ahtapot yapimi diye arat google da. Muhtemelen uzman tv de cikcak. Elinle yapcan yani. Sadece o yapragi falan yapmak icin bi kupata ihtiyacin var bekle 2 dk onu da bulcam ben sana
selam kızlarrr
aferim bugün gözüme girdiniz boş durmamış güzel güzel tarifler yazmışsınız hepsini beğendim ve alkışlıyorum:halay
Listeyi yaziorum gokce
1rakami kurabiye kalibi
250 gr Mor
250gr kirmizi
250gr yesil
250 gr gri
250gr ten rengi
1250gr mavi seker hamuru
Kurabiye kalibi harfler set bunlar ****l kalip olarak
Evde varsa alma koli bos katlayip pasta alti yapcan koli bandiyla baglayip ustune fon istedigin renk karton kapla ve strecle pasta icin
selam kızlarrr
aferim bugün gözüme girdiniz boş durmamış güzel güzel tarifler yazmışsınız hepsini beğendim ve alkışlıyorum:halay
Kizz gokcee bak balik kupat yaz past dizayn da 4 tl 3 lu balik kupat. Boy boy yapar koyarsin ustune. Ama yosun olcak kadar uzun yaprak yok. Sen hamur kesiciyle İnce uzun ucgenler kesip o yosun havasini verirsin pekala.