2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

kanım donarak okudum.. çok çok geçmiş olsun.... neyse ki daha iyiymiş şimdi.. çok geçmiş olsun canım ya...

(o bakıcı kadına diyecek çok şey varda şimdi sırası değil)

babuş çoooook geçmiş olsun, Allahım beterinden esirgesin. çok şükür şimdi iyiymiş adacık, Allahtan arkadaşın varmış da bir nebze de olsa rahatlatmıştır seni işe dönünce. canım inşallah en kısa zamanda içine sinen bir bakıcı bulursun. ya insan ufacık çocuğa nasıl kıyar anlamıyorum, hasta olduklarında daha da bir masum oluyorlar, nasıl ilgilenmez insan? üstelik de tembihli ve senin öğle araları gelebileceğini de bilirken? Allah akıl fikir versin bakıcına.

canim cok cok gecmis olsun. O kadina da Rabbim vicdan versin. Terbiyesizzzzzzz.

Cok tesekkurler kizlar, sagolun.
Isin ilginc yani kadin vicdansiz degil.
Yani bilerek atesli atesli kendi haline terketmiyor cocugu.
Sastanak,salak,tembel,rahat,cahil...
Fitil atacagim sira doktora ulasmaya calisiyorum tam mi aticaz yarim mi diye tam atilir bisey olmaz yasinda artik diyor bana kadin.
Nerden biliyorsun ya dedim,daha ates olcemiyorsun ama gayet emin konusuyosun bisey olmaz diye. Ne kadar rahatsin ya sen dedim.
Hani insan ya yasinda bu cocuk bi tane atabilinir belki ama dimi filan der.
Bunun sesinde en ufak tereddut yok. Gayet emin,net.
Otorite sanki.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babusss kanim donuk balim okurken bile sinirden icim titredi yemin olsun ben olsam kadini oracikta bogabilirdim abartmiyorum ama harbi bedenim titrio kendimi yerinenkoydum cok zor allahim kizima tez sifa versin yavrum iyiki eve gitmissin babus nasil guvenirki insan ya bi daha o kadina yada bi baskasina kizlar iste ben bunun icin diodum acaba bakio mu zarar verio mu cocuguma insajin aklina binbir cesit sey duser heralde ben olsam tum evi bbg evi gibi yapardim ya kabus gibi allahim sen iyi insanlarla karsilastir bizleri kurban oldugum ufacik masum bir bebege gozu gibi sakinip bakcagana ihmale bak yaa :sılakonda:

Saol canim tesekkurler.
Alinti yaptim ama cikmamis senin iletin ayri yazayim dedim.
Bu baskasinin bakmasiyla alakali bir sorun degil.
Bu cehaletle alakali tugbacim.
Emin ol bu kadin kendi torununa bakarken de ayni boklari yiyecek.
Ve dahi benim kayinvalidemin de yaptigi,yapabilecegi turden seyler.
Evet vicdan,ama biraz da zeka gerekiyor bazi seyler icin.
Ama bizimki kafatasinin icinde beyin yerine karpuz tasiyor.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyy babusumm sokkk oldumm:uzgun: cok gecmis olsunn simdi daha iyidir insallah kuzun. Dedigin gibi cehalet iste. Umarim en kisa zamanda daha iyi hirini bulursun

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Saol canim tesekkurler.
Alinti yaptim ama cikmamis senin iletin ayri yazayim dedim.
Bu baskasinin bakmasiyla alakali bir sorun degil.
Bu cehaletle alakali tugbacim.
Emin ol bu kadin kendi torununa bakarken de ayni boklari yiyecek.
Ve dahi benim kayinvalidemin de yaptigi,yapabilecegi turden seyler.
Evet vicdan,ama biraz da zeka gerekiyor bazi seyler icin.
Ama bizimki kafatasinin icinde beyin yerine karpuz tasiyor.
Gerizekali dupeduz yaa cildirdim burda babus ben ki yani teyzesiyim anne yuregimiz hepimizin ki ama seni hayal bile edemiorum kuzum benimm hic kiyamam ben o tontik yanaklara gecmis olsun babus tekrardan allah akil fikir versin vicdan insaf versin yaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin cumleten guseller bugun cok sinirliyim oyle bole degil yani su an babusun bakicisinin katili olabilirim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Babuş,
cok gecmis olsun,Allah'a emanet Rabbim esirgesin yavrunu..
kadına diyecek kelime bulamıyorum,bu isten para kazanmasının yanı sıra,
cocuguna bakması boynunun borcu,ona emanet edilen bi bebek var sonucta,gozunden sakınması ustune titremesi gerekirken...

Allah onu da bildigi gibi yapsın..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Anamm komseler yok ... ada nasil oldu acepp.. Babuss haber et bebemm..

Kizlarr dr cevizi kek kurabiye yapip verebilirsin dedi diye dun gece nihayet kurabiye yaptim. Tam bugday unu, az pirinc unu, ceviz,biraz pekmez,ve yumurtayla. Tarcin koymayi unutmusum sonradan ustune serptim. Tadina ilk ben baktim oburiks olarak allam dedim bu cocuk bunu nasil yesin pekmezi az koymusum 1 gr tat yok. Ama cevizle tarcin hos bi koku vermis. Benim kiz bugun iki tane yedi hemm de nasil keyifle. Ayy bi mutlu oldum hem besleyici hem saglikli hem atistirmalik. Daha da hipp in gofretini falan almam. Bi sonrakine kuru meyve de minik minik dograyip koycam. :elif:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
herkese selamlar kızlar uzun zamandır halinizi hatrınızı soruyum die girioum ama geçmiş okuyabiliyorum sadece yazamıoumm öle konunun ortasına bodozlama dalıpta öce diyip kaçmakta istemiyorumm:( ancak akşam geç wakitler girebilioumm..
babuş çok geçmiş olsun cnmm..böle insanların yaptıklarını duydukça delirioum adacım en kısa zamanda iyileşir balımm..
diğer tüm arkadaşlarımı da bebişlerimizi de çok öpüyorumm..

haa bu arada doğumgünü meselelerinden konuşmuşsunuz..Ben bizim Liva hatun un doğumgünüsü yapmayı düşünüoum dışarda..hatta espri olsun die liva pastanelerinde kutluyalım diouzz..Ankarada bulunan laylam, simuş ve nazomu da çağırıcamm inş gelirleerr :) aslında hepimiz aynı yerde olsak da hepimiz beraber olsak :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Pikosum ikinciyi ve sonuncuyu begendim digerleri cok amacok zor gorunuo ikinci cok sempatik sonuncuda yapmasi pratik gibi gorunuor

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Him yinede cift katlilari begenmedim pikos ne bilim dugun pastasi gibi duruo kare olanlardaha sevimli geldi nacizane fikrim senin favorilerin ne

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar.

Geçirdiğim zaman zarfında, ki bu 10 gün müydü daha mı az daha mı çok bilmiyorum..., çok düşündüm, ağladım, eşimle tartışmak ve Duru ile ilgili birkaç şey konuşmak dışında ağzımı açmadım, banyo yapmadım, kitap okudum, oyun oynadım, bilgisayar araştırdım, sigara-çay içtim... Velhasıl çok yıprandım, hem kendim hem kızım hem evlilik müessesesi...

Neyse, baktım bu işin sonu boşanmaya gidecek böyle devam ederse; o yüzden bazı kararlar aldım. Bundan böyle eşimle ailesiyle ilgili hiçbirşey konuşmayacağım, gelen gelsin giden gitsin. Herkesin iyi niyetli yaklaşıp iyi niyetli davrandığını varsayarak hareket edeceğim. Hııı eğer kötü niyetli bir davranış, bir söz sezersem o an o dakika kim ne dediyse eşim görmez duymazken cevabını vereceğim. Çünkü anladım ki, ben ne kadar haklı da olsam, eşim hiçbir zaman tarafsız gözle bakamayacak ne de olsa "ailesini" (altını çizerek yazıyorum ki, ailesinin babası, ablaları ve abisinden ibaret sanan ve ömrünün sonuna kadar da böyle sanacağına emin olduğum bir adamla evliyim) 32 senedir tanıyor. Beni ise 8 senedir. Onlar benden her zaman 24 sene önde olacaklar.

Doğum günü de yapacağım. Sadece eşimin "ailesini" ve kendi "ailemi" (artık ben de ailemin annem babam kardeşim ve kızımdan oluştuğunu düşünüyorum) çağıracağım. 24 ya da 25 kişi olacak. Umarım daha fazla olmaz... Evde yapıcam. Uğur böcekli olacak sanırım... Böyle işte...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Pikoşum, ben hepsini çok beğendim, hepsine 3 er 5 er defa baktım. Seçmek çok zor. Ama ille de seçmem gerekse; ilk koyduğundaki süsleri, ve 4. deki balonları çok beğendim. Pasta seçmem gerekirse de 1. yi seçtim :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kızlar.

Geçirdiğim zaman zarfında, ki bu 10 gün müydü daha mı az daha mı çok bilmiyorum..., çok düşündüm, ağladım, eşimle tartışmak ve Duru ile ilgili birkaç şey konuşmak dışında ağzımı açmadım, banyo yapmadım, kitap okudum, oyun oynadım, bilgisayar araştırdım, sigara-çay içtim... Velhasıl çok yıprandım, hem kendim hem kızım hem evlilik müessesesi...

Neyse, baktım bu işin sonu boşanmaya gidecek böyle devam ederse; o yüzden bazı kararlar aldım. Bundan böyle eşimle
ailesiyle ilgili hiçbirşey konuşmayacağım, gelen gelsin giden gitsin. Herkesin iyi niyetli yaklaşıp iyi niyetli davrandığını varsayarak hareket edeceğim. Hııı eğer kötü niyetli bir davranış, bir söz sezersem o an o dakika kim ne dediyse eşim görmez duymazken cevabını vereceğim. Çünkü anladım ki, ben ne kadar haklı da olsam, eşim hiçbir zaman tarafsız gözle bakamayacak ne de olsa
"ailesini" (altını çizerek yazıyorum ki, ailesinin babası, ablaları ve abisinden ibaret sanan ve ömrünün sonuna kadar da böyle sanacağına emin olduğum bir adamla evliyim) 32 senedir tanıyor. Beni ise 8 senedir. Onlar benden her zaman 24 sene önde olacaklar.

Doğum günü de yapacağım. Sadece eşimin "ailesini" ve kendi "ailemi" (artık ben de ailemin annem babam kardeşim ve kızımdan oluştuğunu düşünüyorum) çağıracağım. 24 ya da 25 kişi olacak.
Umarım daha fazla olmaz... Evde yapıcam. Uğur böcekli olacak sanırım... Böyle işte...

Ayhhhh:( birseyler demek istiyorum,aslinda cok sey. Ama ne diyecegimide bilemedim ayni zamanda. Anlattiklarini sindirerek anladim da nedesek bos durumuna geldim heralde.erkek milletine akil fikir versin yaratan. Uzulme simusum :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunaydinn kizlarr.. Dun butun pasta malzemelerimi tamamladim. Sanirim yarin oburgun elime ulasirr. Lidirim serin yerde saklaniyo bi yil dedi emme nereye koymak lazim bilemedim. Gelmeden tasasi tuttu. Ustu icin rahat yenebilsin diye marzipan aldim seker hamuru yerine. Biraz fazla tuttu 80 kusur. Pastanin yari fiyatina geldi yani ama harf sablonum, marzipan setim bana kalcak diye mutfak esyasi almis saydim kendimi.

Bugun alsancak a gidip egerr haala bitmediyse o begendigim kirmizi elbiseyi alicam defne ye. Bide siyah rugan babet le siyah kulotlu corap bulucam. Ondan sonra geriye suslemeler ve normal ikramliklar kaliyo. Susleri netten alcaktim ama parti sepetiyle balon evi var alsancak ta. Ordan gorerek almak istiyorum. Bakalim insallah guzel olur hepsi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kızlar.

Neyse, baktım bu işin sonu boşanmaya gidecek böyle devam ederse; o yüzden bazı kararlar aldım. Bundan böyle eşimle ailesiyle ilgili hiçbirşey konuşmayacağım, gelen gelsin giden gitsin. Herkesin iyi niyetli yaklaşıp iyi niyetli davrandığını varsayarak hareket edeceğim. Hııı eğer kötü niyetli bir davranış, bir söz sezersem o an o dakika kim ne dediyse eşim görmez duymazken cevabını vereceğim. Çünkü anladım ki, ben ne kadar haklı da olsam, eşim hiçbir zaman tarafsız gözle bakamayacak ne de olsa "ailesini" (altını çizerek yazıyorum ki, ailesinin babası, ablaları ve abisinden ibaret sanan ve ömrünün sonuna kadar da böyle sanacağına emin olduğum bir adamla evliyim) 32 senedir tanıyor. Beni ise 8 senedir. Onlar benden her zaman 24 sene önde olacaklar.

Doğum günü de yapacağım. Sadece eşimin "ailesini" ve kendi "ailemi" (artık ben de ailemin annem babam kardeşim ve kızımdan oluştuğunu düşünüyorum) çağıracağım. 24 ya da 25 kişi olacak. Umarım daha fazla olmaz... Evde yapıcam. Uğur böcekli olacak sanırım... Böyle işte...
Simus en dogru karari almisin hayatim ve bunca zamandir sana anlatmak istediklerime tercuman olmussun esler ve aileleri konusunda dusuncelerini asla degistiremeyiz bu konuda kararim benimde sen gibi kocamla huzuruma bakiorum artik

Isin enteeasan tarafi bi sey dogdu dun dogum gunu icin kayinvalidemler gelebilceklerini solediler onlar sadece 20 kisi nasil hazirlanirim nasil yaparim bilemedim ustelik calisiyorum 50 kisiyi nasik agirlarim bilemiyorum subat tatili denk gelirae dediler

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayyyyy baktim netten ne uzuldum bilemessiniz 25ocakta okullar kapanicakmis 11 subatta acilcakmis yani eymeme yetisemiolar gelirse kayinvalidemler gelir basimla beraber 2 kisiler coluk combalak yatili misafir agirlamak cok zor olacakti derin bir oh cekeyim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar