2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oglumu asiya goturdum yarim saat once kizamik asisi oldu kgsuna boyuna baktilar saglik ocagindaniste bende haberler bole :findikim:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kızlar,
simuşum çok üzüldüm tatlım, umarım geçer gider bu tatsızlık..
Babuşcum sana ve Ada'ya acil şifalar olsun, geçmiş olsun tekrardan
Azo saol tatlım

kızlar canınızı sıkmayayımda benimde canım çok sıkkın.. babacım 3 gündür yogunbakımda, bende dün sabah ögrendim ( çok şükür bilinci açık, belki yarın taburcu edeceklermiş... şu Koah ne pis bir hastalıkmış...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlar,
Azo saol tatlım

kızlar canınızı sıkmayayımda benimde canım çok sıkkın.. babacım 3 gündür yogunbakımda, bende dün sabah ögrendim ( çok şükür bilinci açık, belki yarın taburcu edeceklermiş... şu Koah ne pis bir hastalıkmış...

Offfffffrrr:( kotu olmaz mi balim yaa her hastalik kotu de bunlar bi baska. Cok gecmis olsunn cnm. İyilesir insallahh hemencik.

Baban sigara icer miydi?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunayyydinnnnn... Topigin ustunde kara bulutlar dolaniyo hee:(

Liddiiirrrrrrrr nerdesin balumm sana sorusuk edeceklerim var?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlar,
Azo saol tatlım

Pikecim canim allah acil sifalar versin koah cok berbat bi hastalik allahim tum cekenlere yardim etsin bunun tek sifasi Altinoluk kaz daglari nefesini temizlemesi icin rahat soluk alip verebilmesinicin cnm.Kayinpederim de bunhastaligi cekio her sene ozelkikle kis aylarinda yatiriolar adami hastaneye onkadar zor ki devamli binmakineden oksijen alio :(
Allahim basimizdan eksik etmesin babalarimizi
Gunayyydinnnnn... Topigin ustunde kara bulutlar dolaniyo hee:(

Liddiiirrrrrrrr nerdesin balumm sana sorusuk edeceklerim var?
Rdayim dunur gunaydin

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu ne ya iş iş iş ben kurtaracam sanki burayı. pehhh... ara verdim bi kayfe alayım gelıyom. kayfe molası verdim kendime açılın..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Pikecim canim allah acil sifalar versin koah cok berbat bi hastalik allahim tum cekenlere yardim etsin bunun tek sifasi Altinoluk kaz daglari nefesini temizlemesi icin rahat soluk alip verebilmesinicin cnm.Kayinpederim de bunhastaligi cekio her sene ozelkikle kis aylarinda yatiriolar adami hastaneye onkadar zor ki devamli binmakineden oksijen alio :(
Allahim basimizdan eksik etmesin babalarimizi

Rdayim dunur gunaydin

Vatsaptan yazdim emme orda degilmissin balum. Gunaydin..

Ya hammaddeler e yazdim aksam aradilar az once bi de sana sorayim. Ben simdi marzipan aldim ya bademli. Kirmizi ya boyucaktim vazgectim. Beyaz olsun istiyorum. Sence beyaz gida boyasi ise yarar mi? Boyle cok acik sutlu kahve gibi bi rengi var. Arayan kiz da boyalar cok kisa surede rengini verir acar dedi. Ama guvenemedim nedense.

Bide ben kurabiyeleri simdiden yapsam dayanir mi dogumgunusune kadar? Ayn ikisinde kutlucaz?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aferım kız. yap tabi. tek kardeş hiç kardeş. yap doldur ortalığı. en buyuk hayalım kalabalık bi ailem olması.
biz 3 kardeşiz. annemler 8 kardeş. babamlar 6.. sırf anne tarafından 21 kuzeniz. bayramlar seyranlar hep kalabalık. tı gerçi. artık kimse kimseyi görmek istemıyor.
hayat garip. neyse..

çok çocuk ıyıdır

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlar...

nasılsınız? biz hafta sonunu hasta olarak gecirdik.ela salya sümük gezdi.ondan bana bulaştı.ilaç alamadan grip atlatmaya calısıyorum perişandık..şükür şimdi daha iyiyiz..sadece huysuz halimize bi nebze daha huysuzluk eklendi..bu işin sonu nereye varır bilmiyorum artık..azcık geçmişe bakayım..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kuzum geçmiş olsun. bu ne ya herkes hasta. :(

valla topiğe de, bize de yavrulara da bişey oldu. nazara geldik. hatta babalarımıza, analarımıza , akrabalarımıza da yansıdı bu nazar.offffffff

kem gözlüler lütfen gözlerini üstümüzden çekebilirler mi lütfennn.. teşekkürler.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aferım kız. yap tabi. tek kardeş hiç kardeş. yap doldur ortalığı. en buyuk hayalım kalabalık bi ailem olması.
biz 3 kardeşiz. annemler 8 kardeş. babamlar 6.. sırf anne tarafından 21 kuzeniz. bayramlar seyranlar hep kalabalık. tı gerçi. artık kimse kimseyi görmek istemıyor.
hayat garip. neyse..

çok çocuk ıyıdır

Dimi yaa iyidir kalabalik. Valla bilsem bakabilcem 5 cocugum olsun ama eskisi gibi degil hayat. Bizde de babamlar 6 uvey annemler 7 kendi annem 4 esimin ailesi 6 rakamlar hep boyle. Ama en cok esiminkiler birbirine bagli. Eskiden bizde oleydik sonra bi dagildi herkes.

Kuzenimin bebegi 5 aylik bide ikizlere hamile. Onca riske ragmen cok mutlu dogurcak. Bi anda uc cocugu olcak. Allah allah diyorum o nasil cesaret eder de ben edemem. Benim bebegm 3 aylikken gorumcem olmadan sokaga cikmaya korkuyodum. Bu kiz 2 aylikken benimle avm ye geldi gezdi tek basina.valla niyetine girdim isimiz rast giderse defne iki yasina girdiginde yapcem bi cocuk. Hayirlisi

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ortalıkta fena bi salgın var sanırım gökçem..hastanelerde dolu bi görsen sağlam giren hasta cıkar..

babusta hastaymıs cok geçmiş olsun hem kuzuya hem kendisine..valla cok zor tek basına hasta olmak..annemler cok yakın bana ama babama geçiririz korkusuyla kimseyi yanastırmadım ben..babamın ciddi rahatsızlıkları var..o grip olmasında ben salya sümük yatarım..irem corba yaptı bize..ben tarif ettim o pişirdi tarhanayı..kuzum küçük anne oldu :)

cocuk şu dünyada ki en büyük zenginlik...keşke manevi olarak kendimi daha güçlü hissetseydim daha cok yavrusum olaydı bee:talya:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Allah'ım çorba da yaparmış... ben boşuna demiyorum. irem benim olsun diye. yerim yer... nazom ne diyim o maneviyat bende de yok şu sıralar valla.

ecrin; kesin çocuğu usluuır da öyle gezmiştir avm mvm.. ben hala mbile Aden'le dışarı çıkarken geriliyorum. evden çıkmadan beni niye lahana gbı kat kat gıydırdın babında bi ağlama sekanslarımız var zaten. daha oturup karşılıklı bi yemek yediğimizi hatırlamıyorum valla eşimle dışarıda. illa ya o önden yıyecek ben adeı gezdırecem ya da ben yıcem o gezdırecek... kıçı başı rahat durmuyo. o yuzden cesaret edemıyorum çocuk yapmaya falan. ama çok ıstıyorum o da var.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar, nasılsınız?

Pikoşum, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun canım... Rabbim sağlık sıhhat versin...

Babuşum, size de çok geçmiş olsun canım. Çok meraktayım sizleri. Dün mesajını okuyunca çok kötü oldum. Elimden keşke ama keşke birşey gelebilseydi...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar...

nasılsınız? biz hafta sonunu hasta olarak gecirdik.ela salya sümük gezdi.ondan bana bulaştı.ilaç alamadan grip atlatmaya calısıyorum perişandık..şükür şimdi daha iyiyiz..sadece huysuz halimize bi nebze daha huysuzluk eklendi..bu işin sonu nereye varır bilmiyorum artık..azcık geçmişe bakayım..

Gecmis olsun nazom sizdemi bizden basladi hastalik tansele bulastinardindan babusa sonra size bu ne bicim salgin beaa allah acil sifalar versin aferin irem balina buyumuste corba yaparmisss masallah bi kiizm olcagini bilsem hemen yapcam amma sogudum ule cocuktan eymenin huysuzlugunu gectim herseye karisan kaynana gibi bi kocam var malum mumessilliktenmidir nedir herseye muhalefet deli oluyorum sirf bu yuzden cocuk yapasim yok

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ortalıkta fena bi salgın var sanırım gökçem..hastanelerde dolu bi görsen sağlam giren hasta cıkar..

babusta hastaymıs cok geçmiş olsun hem kuzuya hem kendisine..valla cok zor tek basına hasta olmak..annemler cok yakın bana ama babama geçiririz korkusuyla kimseyi yanastırmadım ben..babamın ciddi rahatsızlıkları var..o grip olmasında ben salya sümük yatarım..irem corba yaptı bize..ben tarif ettim o pişirdi tarhanayı..kuzum küçük anne oldu :)

cocuk şu dünyada ki en büyük zenginlik...keşke manevi olarak
kendimi daha güçlü hissetseydim daha cok yavrusum olaydı bee:talya:

Ayyyy kiyamamm onunn corbaa yapann minnakk parmaciklarinnaaa.. Cokk gecmiss olsunn nazomm. Valla anneyken hasta olmak fok buyuk luks. Adamlarin bi is becerdigi yok. Bi kere hastalandim titreye titreye gece mama yaptim , cenem vura vura da icirdim yatirdim. Adami yastikla bogabilirdim o gece. Sukur bi daha olmadi. Ama akillandim o gunden beri her gece mamayi kocama yaptiriyom alissin diye. Bi de icirmeyi ogrense..

Valla ne hatunlar var cevrede kac cocuk buyutuyolar i ncecikler, mutlu gorunuyolar yani. Analarimiz ninelerimiz kac cocuk bakmis. Bizim jenerasyonda bi sikinti var yadahayat degisti artik dedim ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar