selam kızlar,
simuşum çok üzüldüm tatlım, umarım geçer gider bu tatsızlık..
Babuşcum sana ve Ada'ya acil şifalar olsun, geçmiş olsun tekrardan
Azo saol tatlım
kızlar canınızı sıkmayayımda benimde canım çok sıkkın.. babacım 3 gündür yogunbakımda, bende dün sabah ögrendim ( çok şükür bilinci açık, belki yarın taburcu edeceklermiş... şu Koah ne pis bir hastalıkmış...
selam kızlar,
simuşum çok üzüldüm tatlım, umarım geçer gider bu tatsızlık..
Babuşcum sana ve Ada'ya acil şifalar olsun, geçmiş olsun tekrardan
Azo saol tatlım
kızlar canınızı sıkmayayımda benimde canım çok sıkkın.. babacım 3 gündür yogunbakımda, bende dün sabah ögrendim ( çok şükür bilinci açık, belki yarın taburcu edeceklermiş... şu Koah ne pis bir hastalıkmış...
Rdayim dunur gunaydinGunayyydinnnnn... Topigin ustunde kara bulutlar dolaniyo hee
Liddiiirrrrrrrr nerdesin balumm sana sorusuk edeceklerim var?
Pikecim canim allah acil sifalar versin koah cok berbat bi hastalik allahim tum cekenlere yardim etsin bunun tek sifasi Altinoluk kaz daglari nefesini temizlemesi icin rahat soluk alip verebilmesinicin cnm.Kayinpederim de bunhastaligi cekio her sene ozelkikle kis aylarinda yatiriolar adami hastaneye onkadar zor ki devamli binmakineden oksijen alio
Allahim basimizdan eksik etmesin babalarimizi
Rdayim dunur gunaydin
bu ne ya iş iş iş ben kurtaracam sanki burayı. pehhh... ara verdim bi kayfe alayım gelıyom. kayfe molası verdim kendime açılın..
aferım kız. yap tabi. tek kardeş hiç kardeş. yap doldur ortalığı. en buyuk hayalım kalabalık bi ailem olması.
biz 3 kardeşiz. annemler 8 kardeş. babamlar 6.. sırf anne tarafından 21 kuzeniz. bayramlar seyranlar hep kalabalık. tı gerçi. artık kimse kimseyi görmek istemıyor.
hayat garip. neyse..
çok çocuk ıyıdır
günaydın kızlar...
nasılsınız? biz hafta sonunu hasta olarak gecirdik.ela salya sümük gezdi.ondan bana bulaştı.ilaç alamadan grip atlatmaya calısıyorum perişandık..şükür şimdi daha iyiyiz..sadece huysuz halimize bi nebze daha huysuzluk eklendi..bu işin sonu nereye varır bilmiyorum artık..azcık geçmişe bakayım..
ortalıkta fena bi salgın var sanırım gökçem..hastanelerde dolu bi görsen sağlam giren hasta cıkar..
babusta hastaymıs cok geçmiş olsun hem kuzuya hem kendisine..valla cok zor tek basına hasta olmak..annemler cok yakın bana ama babama geçiririz korkusuyla kimseyi yanastırmadım ben..babamın ciddi rahatsızlıkları var..o grip olmasında ben salya sümük yatarım..irem corba yaptı bize..ben tarif ettim o pişirdi tarhanayı..kuzum küçük anne oldu
cocuk şu dünyada ki en büyük zenginlik...keşke manevi olarak
kendimi daha güçlü hissetseydim daha cok yavrusum olaydı bee:talya: