2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
annem irem bana milli piyangonun büyük ikramiyesi gibi kızz..nasıl büyütmşüm ben onu valla bazen bilmiyorum..ama bu ela bambaska cadının önde gideni evden cıkıp arabaya bağlayana kadar sırtımdan su gibi ter iniyor..hele o araba koltuğuna bağlanırken yolunmadık sacım kalmıyor..

gökçemm bu arada o adeni yerim ben feyste gördüm resimlerini yorum yapacak halim yoktu parmağımı oynatacak ama masallah kuzuma ne tatlı ne cool kız o..yerim onu ben..hele o adam kıyafetlerine bayıldım be....tarz bebe:eek:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Benimkide uslu aslinda. Bak hic gece uykusuz kalmadik ilk 1 ayi saymazsak. Biraz fazla hareketli ama o da olur artik yani.
Ama benim kocamda kaynana usuttun cocugu,dondurdun cocugu, kafasini mi vurdu,agzina bisey mi atti, cok agladi bu cocuk, ac mi kaldi bu cocuk teeeeeyyyy:korkak:

Ama kaynana bana dogurma diyo ya inatla . Ona inat yasarken bi dene daha yapayim diyorum:cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Gecmis olsun nazom sizdemi bizden basladi hastalik tansele bulastinardindan babusa sonra size bu ne bicim salgin beaa allah acil sifalar versin aferin irem balina buyumuste corba yaparmisss masallah bi kiizm olcagini bilsem hemen yapcam amma sogudum ule cocuktan eymenin huysuzlugunu gectim herseye karisan kaynana gibi bi kocam var malum mumessilliktenmidir nedir herseye muhalefet deli oluyorum sirf bu yuzden cocuk yapasim yok

Ayyyy kiyamamm onunn corbaa yapann minnakk parmaciklarinnaaa.. Cokk gecmiss olsunn nazomm. Valla anneyken hasta olmak fok buyuk luks. Adamlarin bi is becerdigi yok. Bi kere hastalandim titreye titreye gece mama yaptim , cenem vura vura da icirdim yatirdim. Adami yastikla bogabilirdim o gece. Sukur bi daha olmadi. Ama akillandim o gunden beri her gece mamayi kocama yaptiriyom alissin diye. Bi de icirmeyi ogrense..

Valla ne hatunlar var cevrede kac cocuk buyutuyolar i ncecikler, mutlu gorunuyolar yani. Analarimiz ninelerimiz kac cocuk bakmis. Bizim jenerasyonda bi sikinti var yadahayat degisti artik dedim ya

saolun güzeller...leom eymen azcık daha büyüsün unutursun o huysuz günleri..sen yaparsın zaten bi tane daha ki zaten...

ecrinim sen de yap azcık daha büyüsün defnecik cok ara vermeden yap bir arada büyüsünler...canım bi de önceden böyle sosyal hayatları yoktu belki annelerimizin...şimdi ben hem sosyal yasantıma dönmek istiyorum hemde cocuğum olsun..heheh ama sosyal hayat daha ağır basıyor bazen..yasam sekilleri değişti galiba..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gunaydin kizlar.
Epeydir yazamiyorum. Ada rahatsiz,ben rahatsiz.
Dun ogle adayi kontrole goturdum. Ben gecti hafifledi rahatsizligi diye dusunurken meger bronslari dolmus hepten.
Bronsoit dedi doktor.
Hava verelim dedi.
4 unite buhar tedavisi yaptilar. O agladi ben agladim.
Cok zor oluyor bebege bu tedavi.
O yetmedi 3 unite daha aldik.
Cocugum kösüldü aglamaktan.
Aglamaktan baygin dustugu oldu.
Hamdolsun yatmadik,ciktik. Simdi evde.
Ilac tedavisi yapiyoruz.
Esimin ailesi ayri bir tiyatro oynadilar dun...
Oyle kafam bi milyon su anda...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Offfffffrrr:( kotu olmaz mi balim yaa her hastalik kotu de bunlar bi baska. Cok gecmis olsunn cnm. İyilesir insallahh hemencik.

Baban sigara icer miydi?

günaydın. :( :(

pikecm çok geçmiş olsun.

Pikecim canim allah acil sifalar versin koah cok berbat bi hastalik allahim tum cekenlere yardim etsin bunun tek sifasi Altinoluk kaz daglari nefesini temizlemesi icin rahat soluk alip verebilmesinicin cnm.Kayinpederim de bunhastaligi cekio her sene ozelkikle kis aylarinda yatiriolar adami hastaneye onkadar zor ki devamli binmakineden oksijen alio :(
Allahim basimizdan eksik etmesin babalarimizi

Rdayim dunur gunaydin

çok saolun kızlar, eksik olmayın...

günaydın kızlar...

nasılsınız? biz hafta sonunu hasta olarak gecirdik.ela salya sümük gezdi.ondan bana bulaştı.ilaç alamadan grip atlatmaya calısıyorum perişandık..şükür şimdi daha iyiyiz..sadece huysuz halimize bi nebze daha huysuzluk eklendi..bu işin sonu nereye varır bilmiyorum artık..azcık geçmişe bakayım..

çok geçmiş olsun Nazom.. daha iyi olun inşallah balım...

Selam kızlar, nasılsınız?

Pikoşum, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun canım... Rabbim sağlık sıhhat versin...

Babuşum, size de çok geçmiş olsun canım. Çok meraktayım sizleri. Dün mesajını okuyunca çok kötü oldum. Elimden keşke ama keşke birşey gelebilseydi...

saol tatlım, teşekkürler..

Gunaydin kizlar.
Epeydir yazamiyorum. Ada rahatsiz,ben rahatsiz.
Dun ogle adayi kontrole goturdum. Ben gecti hafifledi rahatsizligi diye dusunurken meger bronslari dolmus hepten.
Bronsoit dedi doktor.
Hava verelim dedi.
4 unite buhar tedavisi yaptilar. O agladi ben agladim.
Cok zor oluyor bebege bu tedavi.
O yetmedi 3 unite daha aldik.
Cocugum kösüldü aglamaktan.
Aglamaktan baygin dustugu oldu.
Hamdolsun yatmadik,ciktik. Simdi evde.
Ilac tedavisi yapiyoruz.
Esimin ailesi ayri bir tiyatro oynadilar dun...
Oyle kafam bi milyon su anda...
ayyy çok geçmiş olsun tatlım, çok zordur, çok üzüldüm...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babu geçmiş olsun yaaa.

aden de almıştı 3 ünite. durmuyolar korkuyolar o maskeden makıneden bişeyden. öffff Rabbım yardımcın olsun. :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kuzey derken? lilamın kuzeyi mi azomun kuzeyi mi?

ene ne farkeder gerçi?

kuzimmmmmmmmmmm gökçe teyzen seni yer... yeni ve ilk yaşın mutluluk getirsin sana... ailene.. nice mutlu yıllara...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada sağol nazom. büyüdü adam oldu işte. o senin güzelliğin teyzesi.

hepimizin ki bi ayrı güzel. maşallah yavrularımıza.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
çok geçmiş olsun tekrarr Babuş zor valla bizde geçen ay hastanede maskeskeyle dolaştık biliyorum durmuyorlar canım Nazom sizede geçmiş olsun hastalıklar uzak olsun
İlk bebeğimiz Kuzeyede nice yaşlar sağlıklı huzurlu mutlu doğum günleri
Diğer kızlar aşadakiler sizede marhabalarrrrr:talya:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Annammm ayin 16 si oldu mu ya.. İyi kii dogdunn kuzeyy kuzummm.. Rabbimm uzunn saglikli omurler versin sana.:)

Lilacs in kuzeyi bu gokcemm:talya:

Dimi nazomm dogurayim benn evet evett:cokkomik:

Babbuuss cok gecmis olsun balimm yaa:( cok zor bebeyle hastahane isi. Rabbim sifa versin kuzuma tez zamanda. Degistir bacim sen bu bakiciyi. Beceremedi bu kadin tikinmaktan bakmayi:sılakonda:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
iyiki doğdun kuzey..nice nice mutlu sağlıklı uzun ömürlerin olsun insallah kuzucuk..lilam sende iyiki doğurmuşsun bu balböceğini:talya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar