2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Lilam cnm ne mutlu sanaki o pasayi dunyaya getirdin hey gidi gunler nasil heyecanliydik bir yil once bize hastanede ckilmis fotonuzu gosterdiydiniz ayyy allahim super bi duygu anne olmak

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kuzey derken? lilamın kuzeyi mi azomun kuzeyi mi?

ene ne farkeder gerçi?

kuzimmmmmmmmmmm gökçe teyzen seni yer... yeni ve ilk yaşın mutluluk getirsin sana... ailene.. nice mutlu yıllara...

bizim doğum günümüz gökçe teyzesi, teşekkürler...

Gunaydin kizlar.
Epeydir yazamiyorum. Ada rahatsiz,ben rahatsiz.
Dun ogle adayi kontrole goturdum. Ben gecti hafifledi rahatsizligi diye dusunurken meger bronslari dolmus hepten.
Bronsoit dedi doktor.
Hava verelim dedi.
4 unite buhar tedavisi yaptilar. O agladi ben agladim.
Cok zor oluyor bebege bu tedavi.
O yetmedi 3 unite daha aldik.
Cocugum kösüldü aglamaktan.
Aglamaktan baygin dustugu oldu.
Hamdolsun yatmadik,ciktik. Simdi evde.
Ilac tedavisi yapiyoruz.
Esimin ailesi ayri bir tiyatro oynadilar dun...
Oyle kafam bi milyon su anda...

canım, çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlar... bu arada, sabah ilk mesaj senden geldi, dersteydim ama okuyunca hem şaşırdım, hem sevindim, tekrar teşekkürler...

nazom, sana da çok geçmiş olsun...irem'e de maşallah annesi.

pikem, o ne güzel bir kart olmuş öyle, çook beğendim, face e koyup bazılarının gözüne sokabilir miyim acabası?
bu arada babana da acil şifalar diliyorum.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bizim doğum günümüz gökçe teyzesi, teşekkürler...

canım, çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlar... bu arada, sabah ilk mesaj senden geldi, dersteydim ama okuyunca hem şaşırdım, hem sevindim, tekrar teşekkürler...

nazom, sana da çok geçmiş olsun...irem'e de maşallah annesi.

pikem, o ne güzel bir kart olmuş öyle, çook beğendim, face e koyup bazılarının gözüne sokabilir miyim acabası?
bu arada babana da acil şifalar diliyorum.
gülüm kart sizin dur faceden mesaj atayım onu sana

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
sınav ve dönem sonu telaşesiyle pek giremiyorum. yorgunum...

Ada kuzum ve Babuşum hasta olmuşlar, yanlış anlamadıysam Nazom da mı olmuşşş. her sayfayı okuyamadım. kusura bakmasınlar. çok geçmiş olsunnnn, Rabbim beterinden korusun...

Pikem babana çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum. en kısa zamanda daha iyi olsun inşallah...

Kuzey paşanın doğumgünü de kutlu olsun tekrar. çok güzel yaşları olsun anne ve babasıyla.
zaman ne çabuk geçiyor. zamana nasıl yetişicem bilmiyorum. ne zaman varlıklarını öğrendik, doğdular, gazları bitti de dönmeye, emeklemeye, yürümeye başladılar. ilk yoğurtlarını ne ara yediler de o minik ağzılarında et bile çiğniyorlar... nasıl bu kadar güzel gülüp dünyamızı aydınlatabiliyorlar. Rabbim hiç kimseye evlat acısı göstermesin, yanıbaşından eksik etmesin...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Allah kolaylik versin guselim senin en yogun zamanlarin benimde ayni sekilde beyannamelerin sonn haftasina giriyoruz kafami kaldiramam bende rabbim cumlemizin yardimcisi olsun hicbirimize evlat acisi tattirmasin rabbim evlat hasretiyle yanip tutusanlarada tez vakit nasip etsin...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sağolun kızlar...

Bundan sonra ne olacağını gerçekten bilmiyorum... Yaşayıp görücem. Ama şu bir gerçek ki, eşime karşı çok soğudum, buz gibiyim. Artık eşim gibi değil de bana yabancı hiç tanımadığım ve işin daha da kötüsü tanımak bile istemediğim biri gibi... Kalbim çok kırık, sürekli ağlamaklıyım. Şuan size bu satırları yazarken bile gözlerim dolu doluyum, dokunsanız akacak göz yaşlarım... Eşim bundan sonra "gerçek ben" i sanırım hiçbir zaman göremeyecek. Öldü sanki bir yanım... Kendimden yeni bir ben yapma çabasındayım. Bir doğru varsa; bu yeni beni, ben sevmeyeceğim... Neyse... Ben kafanızı bulandırıp canınızı sıkmak istemiyorum... Hepinizi öperim en büyüğünden...

Simuşum seni dün gece rüyamda gördüm ben Duru ile birlikte.. Sen, ben, Duru ve Kuzey deniz kenarındayız, ama nasıl güzel bir deniz, turkuaz rengi, kum desen harika. Sen Duru ile denize gireceğini söylüyorsun, benim de içim gidiyor ama nedense giremiyorum, yüzüyordun, Duru'yu sevdim, kucağıma aldım, sanki gerçek gibiydi. Hayırlara çıksın inşallah.

günaydın hatunlar. sabah sabah hiç huyum olmadığı halde geçmişe bi bakınayım dedim ene. içim sıkıldı valla.

babuşum; çok geçmiş olsun. o kadının kötü niyetli değil de azıcık saf ve tembel olduğunu düşünuyorum ben. kıçını kaldırıp bakmamış çocuğa belli saatlerdir. kuzuma da kıyamam... ateş en korktuğum şeydir... ada'mın hasta olması bi yana, yazının en çok, öğlen arası 1 saat kısmında içim acıdı. ne yazık di mi, bize sunulan hayatın dışına çıkamıyoruz bazen... çocuğumuz için bile. Rabbim hiç bi anneyi evladının yanından ayırmasın.. geçmiş olsun...

simoşum; :) nasıl tanıdık nasıl bilindik o yeni simoş yeni gökçe'ye bi bilsen. kadınlar haksızlıklar karşısında konuşmadığı sürece işliyor evlilik süreci bence. ne zaman konuşmaya kalkışsa o kadınlar, evlenmeden gece o eve uğramayan, günlerce arkadaşlarında orda burda kalıp anasının babasının suratını görmeyen adam evlenince aileci oluyor nedense. 3 gün görmese özlüyor. kadın ağzını açsa olay oluyor... mayalarında var öküzlük anladım ben. açma ağzını... bak sana bişi anlatayım henuz pazar yaşadık.

bu hafta eltim ablasına gitmiş, eşi de zonguldak'a geldi. onur'la da bizim aramız daha yeni düzelmeye başladı. biliyosunuz olayları. ancak adama laf atmaya knuşmaya başladım. çok bunaldık diye c.tesi akşamı Aden'i de alıp dışarı çıktık... kardeşini davet etti gel yengen yemek ısmarlayacak bize diye... hiç ses etmedim. güldüm sadece. yok abi arkadaşlarla takılıyorum dedi. (ahahahhaha darbeye bak... arkadaşlarına tercıh edıyo ulan senı daha ne olsun) sabaha kahvaltıya gelirim dedi. sabah için yufkalar aldım poğaçalar aldım. çok sever diye sigara böreği saracam sabah. ama yine ses etmıyorum bile. bi pazar sabahmız var birbirimize ait olan, gelmesin uğraşamam falan demıyorum. hazırlığımı yapıyorum yaparken de orçun çok sever diye diye.

derken kardeşi geldi... aaaa annenle baban nerde dedım... bilmem çağırmadım yenge dedi. olur mu ya çağırın onlar da gelsın dedım. ama nasıl eğlenıyorum. onur hemen telle aradı onlar da hemen kabul ettıler. ahauhauahuahauahmagjajgakjaa. neyse efendım geldıler, kapıda karşılarken, biz aramadık kusura bakmayın orçunla sizde gelirsiniz sandık geliyosunuz ya hep dedim. balkanların en soğuk hava etkisi esti birden koridorda. kem küm ettı kaynanam. oturdular kahvalatılarını ettiler ve yarım saat sonra kalkıp gittiler.

onur mutlu oldu, ben mutlu oldum. arada soktuğum lafları algılayamadı. ama kaynanam hepsini bitabi algladı. erkekeler mal çünkü bu konularda. kadınlar ise çakal. onur anası babası kardeşi bi pazar sabahı bize geldi diye acayip mutşu oldu, ben ise kahvaltılarını edip yarım saat sonra gittiler diye. artık stılım bu. gelmesınler değil gelsınler. ben hızmetımı sonuna kadar yapıyorum, onlar bi pazar sabahı bıze rahatsızlık vermekten rahatsız olsunlar ve çekip gitsinler...

öff öyle uzun yazdım ki diğer kızlar ne yazmıştı unuttum yaaa :(

Allah seni :D Sahne gözümün önünde canlandı okurken, mimiklerini bile tahmin edebiliyorum.

Selam kizlar. Birkac gundur ne foruma girebildim ne beni arayanlara donebildim.
Ozur dilerim oncelikle.
Cok hastayim. Ise zorla geliyorum. Surunerek. Eve gider gitmez yatiyorum
Cocuga bile bakamiyorum. Annemi zaten cok yorduk diye cagirmadim.
Kaynanadan zerre fayda yok. Bu saaah aramis geleyim mi diyor.
Geleyimmi denmez gelinir gerek kalmadi iyilesiyorum dedim.
Ada tam toparlanamadi.
Bugun doktora goturcem yine. Bronsit salgini var atlamayalim gecmis olmasi lazimdi oksuruk dedi doktorumuz.
Yine ogle arasinda cocugumu doktora goturcem.
Cok moralim bozuk.
Bunlari da aglayarak yaziyorum.
Cok aciz ve caresiz hissediyorum kendimi.

Babuş çok geçmiş olsun, çok kötü oldum okuyunca. Her sıkıntı bir araya geldi. İştahı ne durumda?
Kaynana milleti hep aynı mı oluyor ya, "geleyim mi" ne demek.

selam kızlar,
simuşum çok üzüldüm tatlım, umarım geçer gider bu tatsızlık..
Babuşcum sana ve Ada'ya acil şifalar olsun, geçmiş olsun tekrardan
Azo saol tatlım

kızlar canınızı sıkmayayımda benimde canım çok sıkkın.. babacım 3 gündür yogunbakımda, bende dün sabah ögrendim ( çok şükür bilinci açık, belki yarın taburcu edeceklermiş... şu Koah ne pis bir hastalıkmış...

Pikem ilk satırları okuyunca çok korktum ama taburcu olacağını okuyunca rahatladım, Allah tez zamanda şifa versin inşallah.

günaydın kızlar...

nasılsınız? biz hafta sonunu hasta olarak gecirdik.ela salya sümük gezdi.ondan bana bulaştı.ilaç alamadan grip atlatmaya calısıyorum perişandık..şükür şimdi daha iyiyiz..sadece huysuz halimize bi nebze daha huysuzluk eklendi..bu işin sonu nereye varır bilmiyorum artık..azcık geçmişe bakayım..

Geçmiş olsun gelinime :( Şimdi nasıl Nazom?

annem irem bana milli piyangonun büyük ikramiyesi gibi kızz..nasıl büyütmşüm ben onu valla bazen bilmiyorum..ama bu ela bambaska cadının önde gideni evden cıkıp arabaya bağlayana kadar sırtımdan su gibi ter iniyor..hele o araba koltuğuna bağlanırken yolunmadık sacım kalmıyor..

gökçemm bu arada o adeni yerim ben feyste gördüm resimlerini yorum yapacak halim yoktu parmağımı oynatacak ama masallah kuzuma ne tatlı ne cool kız o..yerim onu ben..hele o adam kıyafetlerine bayıldım be....tarz bebe:eek:

Ben de çok isterdim İrem gibi kızım olsun. Allah uzuuuun ve güzel ömürler yazsın inşallah her ikisine de.

kızlaaarrrr,
doğum günü mesajlarınıza çok teşekkür ederim, hem whatsuptan hem face den hem mesajla hepiniz kutlamışsınız...çok duygulandım ve en son pikemin face e yazdığı 'tam bir sene önce 14:20 de, bizim oranın ilk bebegi Kuzey paşa geldi' yazısını görünce de ağlamaya başladım... sizler saatine varana dek hatırlayıp bu ilk doğum günümüzde bizi yalnız bırakmadınız ama daha ne halası ne babaanneden ses yok, yakın arkadaşım olduğunu düşündüklerimden de daha ses yok...eşim zaten istanbulda.

hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve oğlumla sizleri kocaman öpüyorum...iyi ki varsınız

Lilacsım Kuzey'in doğumgününü dün ben kutlayamadım, buraya giremedim, özür dilerim.
Nice mutlu senelere inşallah, hep mutluluktan ağlamak nasip olsun.Ne hissettin? Duygusaldı dimi.. İlk doğduğu gün burda ilk bebeğimiz geldi diye bir tuhaf olmuştuk. O safayı bulmak lazım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ohh ohhh süpermiş bacımm temizleyin durun bakem evlerinizi evim fare deliği kadar küçük olunca temizlikçi çağırmaya gerek kalmıyo kimi annem kimi ben yapıyoruz ayrıntılı temizliği şimdi doğum yakın ben bişi yapmıyorum uzun zamandır annem sağolsun

lilacstan haber yok dimi girmiştir şu saat itibariyle allahım kolay geçitlerden geçirsin yarsımcısı olsun inşallah minik meleğimizde hoşgelsin sefalar getirsin ayağı uğurlu gelsin inşallah :utan:

heyyy lilacs gelmiş canımmmm iyimsin?? :aglayan:
şu anda senden gelcek haberleri bekliyoruzz sabırsızlıkla allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Biz geldik,iyiyiz fazla yazamiyorum şimdi
Aksam inşallah yazarım

ayyyy aglıcammm tutmayınnnn :mendil: gözümüzz aydınn kızlarrr... ilk bebemizz geldii. ayagını sürüsün de patır patır dökülelim artık:D lilacss resim de cek kız .. fena oldum bak:lilav:

ayyy canım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz kıyamam yaaaaa nasıl kötü oldum ekranı görmeden yazıyorum şu anda ağlamaktan rabbim hayırla kurtardı sizi darısı bizlere olsun inşallah canım yaaaaa çok mutlu oldum adına maşallah size

ahhh cnm benimmm göz
n aydın olsun inşallah rabbim mutluluğunu daim etsin allah analı babalı büyütsün. nasıl bebeğin sağlığı sen nasılsın?

şükürler olsun artık bizmi oldunuz siz:utan::utan::utan:

lilacscım gözünaydın, rabbim sağlıkla, sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, şansı bol, ömrü uzun olsun. geçmişler olsun, çok sevindim :utan:

Lilacs bebişine kavuşmuşsun, Şükürler olsun..
Darısı başımıza inşallah..

Çok zor buldum ama azcık bişeler buldum :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
[sıze="3"]lilacs............. Tatlım gözünaydın olsun.:utan::utan::utan:........düsündükce içim bi hoş bi garip oluyo (guzel yani):huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:.[/sıze]

[sıze="4"]
yaa bura istanbul değil sanki yağmıyo kar filan buraya ne güsel

üç kağıtcı sende nom var

lilacscım sana bakmak için girdim ama yorgun düştün sanırım taklım giremedin meleğini görüpte girmek ne malum cnm benim şimdi nasılda güsel yanındadır :utan: Yarın sabah bakarım inşallah bişiler yazmış olursun balım kg boyunu ne bilim kime benziyo esmermi beyaz mı seni emdimi nasıl çok merak ediyorum valla
[/sıze]

[sıze="3"]hmm lilacs gelmemiş:utan: Cnm sıkılıyo yaf. Bu kota bu ay ne kadar hızlı doluyo:sinir:[/sıze]

şu an bebişini emzirmeye çalışıyordur belki:)

[sıze="4"]ecrinnn+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _hayatim_+

selam kızlar naparsınız? Hepiniz lilacs ımı merak ettiniz? :d
[/sıze]

mucukss canım..ben merak ettim lilacsı.bide dedim dikkatim dağılsın.sürekli bişey yiyoruz ailece.kendi önümdeki tabağı bitirdim evdekilerin önüne dadandım :d dana gibi oldum ben yaa..:evet:

[sıze="4"]kızlar size msj yazdırmştm eşime gelmemiş mi?

3de çıktım ameliyattan, ikide grdm, spinal epidural yapmışlar, giderken heyecanlıydım ama orda bi soğukkanlılık geldi, dr um gelene kadar beni 4-5 kişi hazırladı, dr geldikten 5 dk sonra oğlum çıktı, sonrasında beni uyutmuşlar...
Odaya geldiğimde çok kalabalıktı, 10a kadar ziyaretçilerimiz devam etti, arada size eşime cep tlf unundan mesaj attırmıştım... Gelmemiş hrhalde...
Oğlum çook tembel, emmiyor... Ememediği için süt gelmiyor, en sonunda mama vermek zorunda kaldık...ama canımızı okudu emdirmek için çok uğraştık, hem o hem ben yorgun düştük...
Yanımda eşim kaldı, çok yoruldu yazık. Iki refakatçi kalmadığına pişman olduk biz.

Oğlum 3350 gr ve 50 cm.
Ama bugün çok doğum varmış, kilomuzu anca gece öğrenebildik, kaç kere sormamıza rağmen yoğunluktan bize dönemediler...

Epidural çok rahat geçti, sandığım gibi değilmiş, sadece sürekli bir sallama şeklinde sürüyor, tam bebek çıkarken de göğsünüze bastırıyorlar, o biraz sıkıntı ama hemen bitiyor, ağrılarım var halen, ağrı kesici yapınca geçiyor ama çok sık yapmıyorlar...epidural de azar azar ağrı kesici verilmesi diye bir şey olmadı bende... Bir kere verdiler öyle, sonra hep normal ağrı kesici iğnesi yaptılar.

Saat 6ya geliyor, hiç uyumadım daha, eşim de şimdi biraz kestiriyor, merakta bıraktık sizi ama hiç fırsat olmadı laptopu açmaya...cepten girmem için de wireless şifrsi lazımdı... Sormaya bile fırsatımız olmadı...

Darısı başınıza :) :ninni::ninni::ninni:
[/sıze]

[sıze="3"]

canım gözünaydın..rahat geçmesine çok sevindim, en azından korkanlarımız için bir umut olur..bebişini görünce ağladın mı :d nasıl bir andı?
[/sıze]

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

yazıkra biz babasız yemek yemiyoz kii :S

kızz burdan yazdım özel msj cep teli bende olmayanlara msj attım malum azo beni topiğin haberleşme koordinatörü yaptı dün :D

günaydın balım gözünüüz aydın güselim allah analı babalı büyütsün inşallah oğluna kurban olsunlar emii yirim ben onu maşallah herşeyi gayet güsel cnm emmesi için acele etme sezeryandan sonra genelde bu tarz emmeme durumları olabiliyo cnm sağlığın sıhatin iyi olsunda hepsi düzelcek inşallah acıların tez zamanda geçer inşallah adına çok sevindik güselim rabbim hayırlı uğurlu etsin bebeğini darısı cümlemize olsun inşallah açılışın uğurlu gelir hepimize umarım ayağını sürdün bakalım dökülmeye başlayalım yavaştan cnm kendine dikkat et bebeğinede...

uleyn üç kağıtcı akşam o kadan yalvardım bişi yaz diye merak ettim seni nie yazmadın:uzgun: doğumu görünce hemen 2 cümle döktürtmüşün

günaydın annişler.. topiğin ilk bebeği hayırlısıyla doğmuş.. lilacs canım allah analı babalı büyütsün.. darısı başımıza inşallah..

Hepinize günaydın kızlar. :utan:

Bugün karın, bel ve şiddetli sırt ağrısıyla uyandım. Hayırlısı bakalım. Nasılsa yarın doktor randevumuz var. :)

Ecrincim; Acunu protesto ediyorum, çünkü show tv yi resmen zaptetti. İzlemek istemiyorum her gün her gün :D

Pikem; bence de kıskanıyorlar, farkındayım. Amaaaan kıskandıklarıyla kalsınlar çok da tın :) Anneiğin için de gözün aydın :)

Lilacscım; gözünüz aydın tatlım. Topiğimizin ilk meleği o annesi. Allahım analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu uzuuuuun bir hayatı olsun inşallah...

:) Bence ikinci sırayı Hayatım alır.

Kızlar eşim evde de, ben şimdilik çıkıyorum, birazdan geri gelirim...

Ayy canım, cok sevindim ikinizin de iyi olmanıza. Oglun da masallah iyi dogmus.
Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin Hayırlı evlat olur insallah.

Darısı bizlerin basına bakalım sıra kimde kimin bebis gelecek once :)

ayyy uyanır uyanmaz pc basına geldimm yazmıssındır diye:D hayırlı ugurlu olsunn tatlımm , rabbim saglıka büyütmeyi nasip etsin. emer annesi anca o da yorgundur.. emzirmeye baslamadan gögüs ucuna masaj yapmak ii gelir yazıyordu bi yerde. gercii bi sürü dr var orda da:D ayyyy ne güzel yaa darısı önce benim sonra bütün kızların basına:ask::ask::ask:

günaydın güzel anneler..

LİLACS canım gözün aydın..ALLAH analı babalı büyütsün :D sağlıkla kucağına aldın ya hersey yoluna girer..cok öpüyorum seni ve minik prensi...:utan:

lilacs cım gözün aydın Allahım yavrularımızı kucağımıza almayı hepimize nasip etsin inşallah sen kurtuldun sırada kim var acaba bana little varmış gibi geliyor

günaydın kıslaar..dün hiç uyuyamadım acayip kasık ağrım oldu..doğuruoum sandım bi an..eşimde üşütmüş garibim o da uyuyamadı..yeni kalktım bi kahwaltı ediyim gelirim yinee..lilacs ta güsel haberler yazmışş,maşşaallah ilk bebişimizee:utan:

Canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler versin.Maşallah subhanallah
Sen hayırlısıyla atlattın canım,darısı başımıza inşallah...

Vay beeee ne günlerdi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günayyydınnnn kızlarrrrr
Azoş lilam ne haber kızlarrr?
kız Azoş ne güzel akıl ettin mesajları bulmuşsun

Günaydın Laylam napıyon?
Mesajları okurken duygulandım ya :D Kız sen de hep yiyormuşsun be yaw, msjları okurken gözümden kaçmadı heee :kahkaha:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın Laylam napıyon?
Mesajları okurken duygulandım ya :D Kız sen de hep yiyormuşsun be yaw, msjları okurken gözümden kaçmadı heee :kahkaha:

ne yapıyım Şeker Parem sabah sabah kanal d sağlıklı cinsel yaşamla ilgili proğram var onu seyrediyorm:gul:
kızz hepimiz iyi yiyicilerdik biri bişey yiyorm dese hepimizin canı istiyordu valla güzel yedik ama:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar