2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azom feyse bakamadım bi kaç gundur. dün de annemde kaldım onur yoktu. baksam da tam bişi yazacam aden gelıyo dan dan dıye baısyo tuşlara falan kapatıyorum. ama gordum sorunu.

benim pek süs eşyam yoktur zaten. olanlar da duvar raflarında. oraya yetişemiyor. tv'ye takık bizimki. tv'yi tokatlıyor, parmaklıyor, kurcukluyor. ehheheheh ekranı patlatacak bigun ama bakalım. elindeki oyuncaklarla tv'nin gözüne gözüne vuruyor.

aden cıstan anluor. cısssssss dediğin an koşa koşa gelip sarılıyor. de bi yerde okumuştum sakın ortada duran esyalarınızı kaldırmayın onun yerıne çocuguna onun ellenmeyecek bişi olduğunu öğretin diyordu.

bunu da yazarken aklıma şu karikatür geldi ahahahuaha
yaramaz-cocuk-karikaturu.jpg

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom feyse bakamadım bi kaç gundur. dün de annemde kaldım onur yoktu. baksam da tam bişi yazacam aden gelıyo dan dan dıye baısyo tuşlara falan kapatıyorum. ama gordum sorunu.

benim pek süs eşyam yoktur zaten. olanlar da duvar raflarında. oraya yetişemiyor. tv'ye takık bizimki. tv'yi tokatlıyor, parmaklıyor, kurcukluyor. ehheheheh ekranı patlatacak bigun ama bakalım. elindeki oyuncaklarla tv'nin gözüne gözüne vuruyor.

aden cıstan anluor. cısssssss dediğin an koşa koşa gelip sarılıyor. de bi yerde okumuştum sakın ortada duran esyalarınızı kaldırmayın onun yerıne çocuguna onun ellenmeyecek bişi olduğunu öğretin diyordu.

Ekli dosyayı görüntüle 14516

adsadsadsadasda Allahımmmm sana geliyom koptum karikatüre :D:D:D E haklı çocuk.
Ya Gökçe onu ben de okumuştum. Annem ben küçükken hiçbirşeyi kaldırmamış, hep cıss demiş. Ama benimki anlamıyor, ya da işine gelmiyor, cısss diyorum çekiyorum o an bırakıp 2 sn. sonra tekrar gidiyor, bi de dönüp bana eaaaaaa diye bağırıyor velet. Digiturk zımpırtısını yere atıyordu, ben de tepeye kaldırdım.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
delüü gökçe karikatüre koptum.bebelerin dili olsada konussa...eloşda işine gelirse ellemiyor hayır dendiğinde eğer illa kurcuklayacaksa beni sallamıyor ama babasının bi otoritesi var o kesin.anında cekiyor elini...sonrada bana cemkiriyor dönüp

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bizim Aden 'de öyle. gün içinde onu tv'nin önünden kaç kere alıyorum belli bile değil. bi ara tv'yi duvara asalım dedik toki'nin duvarlarına güvenemedik. bi de Allah korusun çocuğun üzerine falan düşer. mazallah.

bak Aden beni hiç takmıyor ama annemi inanılmaz takıyomuş. geçen eltim diyor. "gökçe Aden'in tüm huysuzluğu, inadı sana diye. annen bi bağrıyor aden sakın elleme diye anında bırakıyor" diye.

dedim doğrdur. yine bi yerde okumutum ve çok kez de duydum çalışan annelerin bebekleri annelrtine inaılmaz hırçın oluyolarmış. inadına anne ne derse tersını yapmaktan zevk alıyolarmış.

kız benim bi tanıdığın kızıyla arasında gecen olayı anlatayım sana.

- anne yarın da gıdecek misin işe.
- evet kızım gitmem lazım (kadın öğretmen)
- tamam git...

anında odasındakı komidinin çekmeceler açılıyor, o çekmecelere basılarak komidinin üstüne çıkılıyor ve ordan aşaaa annesinin gözünün içine baka baka işiyor. bunu yapan 3 yaşında bi kız çocuğu. ve kaç kez yapmış bu tarz şeyler düşün.

benim yan komşum anaokul öğretmeni, sürekli Aden'in bana karşı çok hırçın oldugundan benı dınlemedıgınden bahsedıyorum. bana, çalışan annesin bunlara hazırlıklı ol. büyük ihtimalle strese giriyor sen gideceksin diye demişti kadın. :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Suphaneke bismillah -kizgin
Kız geçen Aden'in resminin altında soru sordum sana. O tv ünitendeki eşyalara Aden dalmıyor mu? kurcuklamıyor mu? diye.. Ben ortadan herşeyimi kaldırdım da :D

Bu soru hepinize gelsin kızlar, cısss, hayır öretebildiniz mi? Ben niye öretemedim?

Vallaa bizz bi kalorifer petegiyle cay kahve bardagini ogretebildikk? Ha bide firin kapagi.nedeeennn cunku elledi denedi sicak artik ellemiyo. :D

Firin kapagi da gorumcemde elledi sicak geldi cisss dedik hemen ellemiyodu. Ama cok uyanik gecen bizim evde bisi pisiriyodum bu gitti kapaga parmaginin ucuyla caktirmadan yokluyo. Ciiiiisss dedim guldu iki elini birden yapistirdi. Sen beni salak mi sandin der gibi. Meger bizim firininki isinmiyomus:kptmya:

İkisini ayirdi halasinnkini ellemiyo bizimkini elliyo. Sabiha paktuna demis utuyu ipek ayarina getirip ellememesi gereken yerlere goturun ciss deyip degdirin die . Ben dinlemedim ama kadinin bunu onermesine de sasirdim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bizim Aden 'de öyle. gün içinde onu tv'nin önünden kaç kere alıyorum belli bile değil. bi ara tv'yi duvara asalım dedik toki'nin duvarlarına güvenemedik. bi de Allah korusun çocuğun üzerine falan düşer. mazallah.

bak Aden beni hiç takmıyor ama annemi inanılmaz takıyomuş. geçen eltim diyor. "gökçe Aden'in tüm huysuzluğu, inadı sana diye. annen bi bağrıyor aden sakın elleme diye anında bırakıyor" diye.

dedim doğrdur. yine bi yerde okumutum ve çok kez de duydum çalışan annelerin bebekleri annelrtine inaılmaz hırçın oluyolarmış. inadına anne ne derse tersını yapmaktan zevk alıyolarmış.

kız benim bi tanıdığın kızıyla arasında gecen olayı anlatayım sana.

- anne yarın da gıdecek misin işe.
- evet kızım gitmem lazım (kadın öğretmen)
- tamam git...

anında odasındakı komidinin çekmeceler açılıyor, o çekmecelere basılarak komidinin üstüne çıkılıyor ve ordan aşaaa annesinin gözünün içine baka baka işiyor. bunu yapan 3 yaşında bi kız çocuğu. ve kaç kez yapmış bu tarz şeyler düşün.

benim yan komşum anaokul öğretmeni, sürekli Aden'in bana karşı çok hırçın oldugundan benı dınlemedıgınden bahsedıyorum. bana, çalışan annesin bunlara hazırlıklı ol. büyük ihtimalle strese giriyor sen gideceksin diye demişti kadın. :(

Deme yaaaa :( Bi kez daha çalıştığım için üzüldüm..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Vallaa bizz bi kalorifer petegiyle cay kahve bardagini ogretebildikk? Ha bide firin kapagi.nedeeennn cunku elledi denedi sicak artik ellemiyo. :D

Firin kapagi da gorumcemde elledi sicak geldi cisss dedik hemen ellemiyodu. Ama cok uyanik gecen bizim evde bisi pisiriyodum bu gitti kapaga parmaginin ucuyla caktirmadan yokluyo. Ciiiiisss dedim guldu iki elini birden yapistirdi. Sen beni salak mi sandin der gibi. Meger bizim firininki isinmiyomus:kptmya:

İkisini ayirdi halasinnkini ellemiyo bizimkini elliyo. Sabiha paktuna demis utuyu ipek ayarina getirip ellememesi gereken yerlere goturun ciss deyip degdirin die . Ben dinlemedim ama kadinin bunu onermesine de sasirdim

Zekasına kurban :D Salak mı sandınız, saksı mı o hey gidim :D
O ütü şeyini ben de duydum ama buhar can acıtır ya, hem sabahtan akşama elimde ütüyle mi dolaşcam ki çocuk cadı bellicek beni :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çocuğa ütü mü basacakmışız anlamadım ben?

onur derdi hep benim için, bu ne cadıdır siz bilmezsiniz ütü basıyo yalnızken bana diye. aden o ütüyü alıp yeminle benim suratıma basar...

sıcaktan çok çekiniyor zaten. bi kere dayısı eline haşlanmış yumurta vermiş, o gun bugundur yumurta veriyoruz eline almıyor. aman sıcaktan yanıktan çok korkarım ben. 3 yaşında kaynar suyla omzu haşlanmış biri olarak hala izini de taşırım sag omzumda.

bırakın izini hala o acıyı hatırlarım.

kabusumdur yanma... allah korusun.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İpek ayarinda buhar yok kizlar ilik utu iste ama bana ise yarar gibi gelmedi acikcasi.

Ayyy cok uzuldumm yaa ben cok severim o adami :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Deme yaaaa :( Bi kez daha çalıştığım için üzüldüm..

deme öle..çalısmayan annelerin cocuklarında da değişik kaprisler olabiliyor.illa olacak diye bişey yok ama belki daha hassas olabilir su yaşlarda ama sonra gecer annesi...

aaa cok üzüldüm ya.allah taksilatını affetsin.eloş o haber sunarken kıkırdıyodu...bakıp bakıp..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bir daha haber izlersem&okursam ne olayım ya.

epeydir haber falan izlemiyorum ben. etkieniyorum çok kötü oluyorum duygusallaşıyorum. hatta yer yer iş yerinde ağladığım bile oluyor. bu sabah bi bakayım dedim, ilk mehmet ali birandın öldüğünü okudum.

şimdi de bi babanın borçlarını ödeyememesini, bu yüzden bunalıma girdiğini, ve ilk karısını boğazlayarak öldürdüğünü, peşine 7 ve 5 yaşındakki uyuyan çocuklarını bıçaklayarak öldürdüğünü peşine de kendisinin faze zehiri içerek intihar ettiğini ama ölmediğini okudum.

adama, fare zehiriyle ölmezsin tabi çünkü sen de bi faresin sıçansın diye lanet yağdırırken, haberin devamında, henüz 45 günlük olan bebeğin ölen annesinin kucağında açlıktan öldüğünü okudum. offffffff Allah'ım bu ne ya?

yorum yapamıyorum. yapmayacam.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar ben çıkıyorum,çok öpüyorum hepinizi, beni özleyin :D
:savasciasli::savasciasli:

Not: Dün pargalı İbraam nasıl öldü kız öyle :rujsigara:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ulan koyduğun smoşa zıçalar. yarıldım be onca kötu haber peşine. manyak kız yaaa...

öldü mü ibram paşa... hay allah o diziyi de izlemeyeli seneler oldu.

bu arada m.ali birand'ın oğlu yoğum bakımda ölmedi diye açıklama yapmış. alla alla öldü mü ölmedi mi bi karar verin olum. o'na göre üzülecem bakk..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hicc sevmezdim pargaliyi ben, ama cocuklugunu annesni falan hatirladiginda icim ezilirdi. Dun gece de ayy olmesinn yaa yaa die dua ede ede izledim. Gemi cizdi ya , cocuklugunda oyuncak gemiyle annesine gitmeyi hayal edermis,bakan kadina seni de goturcem dermis, meger aslinda cok hayirsevermis mescitler , vakiflar yaptirmis da kimsnein haberi yokmus. Cok uzuldum ben ibrahime beee:( cok tipsiz öldu ama aci cekmedigi belliydi eeehhh bi aglatmadiniz dedim. Sonra gozunden bi damla yas akti ya olunce oturdum agladim.. Aman bee tek tek bakinca her yeri dram bu osmanli nn. Hep parca parca hayatlar, aci ceken insanlar var. Padisahar bile padisah olene kadar kabir azabi. Ya oldurulursem die..

Ama twitter da koptumm yaaa biri demis ki

Meger pargali yi osmanli degil ninjalar oldurmuss. Hakket cellatlar ninja ya benziyodu o ne bicim kiyafetti ole:D

Sonra kalktim cellatlari dusundum ulen dedim bende olsam yuzumu orterdim. Dusunsene en yakin arkadasin kim ?
Cellat. Adam kasap degil, katil degil. İs icin adam olduruyo ahah. Bayilcam simdi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bide ben sirtim agriyo,kukuma bisi batiyo dedigimi hatirliyorum da agrilarimi hic hatirlamiyorumm nedensekaaac. Bi tek suni sancim var aklimda bence butun gunahlarimi o masada odemis olmaliyim ehehhe:D
Dunur bana suni sanci deme 12 saat kendi sancimi 4 saat de suni sanciyi ceken biri olarak ikinciyi doguracagim zaman sonuna kadar evde durcam o ne bicim bi sancidir haci yaa nefes alamadan tekrar buruyodu canli beni dograsalar daha iyiydi ama esimede cektirdim nihahhahah :D boynuna asildim her sancim geldiginde ellerini sikip omuzunu isirdium kaynanam ule napionnogluma hep kadinlar ki cekcek ahhhh birazda oglun ceksin die die anirdim resmen ve ben odada.sanci cekerken sevgililer gunune gun alan 22 sezos dogumlularin ailesi koridoru talan etmisti allahin salaklari beni baska kata alin iste yari ciplak halde dogum haneye gidip geliorum 15 dk bi anira anira
Suphaneke bismillah -kizgin
Kız geçen Aden'in resminin altında soru sordum sana. O tv ünitendeki eşyalara Aden dalmıyor mu? kurcuklamıyor mu? diye.. Ben ortadan herşeyimi kaldırdım da :D

Bu soru hepinize gelsin kızlar, cısss, hayır öretebildiniz mi? Ben niye öretemedim?
Eymende bilio bende hic kaldirmadim ortulerim bile duruo hayir annecim duser kirilir uf olur elin diom kafayi sallio yapmio arada elini uzatcak gibi oluo parmagimla olmaz diorum ellemio

Ekli dosyayı görüntüle 14516

adsadsadsadasda Allahımmmm sana geliyom koptum karikatüre :D:D:D E haklı çocuk.
Ya Gökçe onu ben de okumuştum. Annem ben küçükken hiçbirşeyi kaldırmamış, hep cıss demiş. Ama benimki anlamıyor, ya da işine gelmiyor, cısss diyorum çekiyorum o an bırakıp 2 sn. sonra tekrar gidiyor, bi de dönüp bana eaaaaaa diye bağırıyor velet. Digiturk zımpırtısını yere atıyordu, ben de tepeye kaldırdım.
Benimkide tvyi parmakliodu kolona astik rahatladik ilk kaldirdigimiz hafta fena solendi ahhhh dio hiiiii bagirodu bole

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Dunur bana suni sanci deme 12 saat kendi sancimi 4 saat de suni sanciyi ceken biri olarak ikinciyi doguracagim zaman sonuna kadar evde durcam o ne bicim bi sancidir haci yaa nefes alamadan tekrar buruyodu canli beni dograsalar daha iyiydi ama esimede cektirdim nihahhahah :D boynuna asildim her sancim geldiginde ellerini sikip omuzunu isirdium kaynanam ule napionnogluma hep kadinlar ki cekcek ahhhh birazda oglun ceksin die die anirdim resmen ve ben odada.sanci cekerken sevgililer gunune gun alan 22 sezos dogumlularin ailesi koridoru talan etmisti allahin salaklari beni baska kata alin iste yari ciplak halde dogum haneye
gidip geliorum 15 dk bi anira anira
bole

Demi dunurum yaa. Ben hic sancisizz doguma gittim dr u dinleyip direk sezosa girseydim cookk mutlu bi dogumm yapmis olcaktim. Ehehh diyom yaa cekcegim varmiss artistlik yaparsan ypk ven yine de bi deniyim diye olcagi bu:D ben cok agladim ama o bile icin icin. Cok gaddarimdir hic ses cikarmadim ama yuzum vucudum ne hallere girdyse kiza bisi oluyo cagirin su dr u deyip durdular :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar