2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canim yaniosa kimse tutamaz ortaligi inletir sesim tepesi delik cinsindenim de biraz cadolozlugum hat safhada ebenin etini kopardim dogum hanede iki disimi gecirmisim ne varsa bide azarladim cenenizi kapatim okuuom burda siz kalkmis pasta borek diyonuz die sustular ama insanciklar iyiydi be kahrimi cektiler sikmakniyi bisi degil noilay varya mannakk onun goz damarlari catlamis kendininsikmaktan bende hurrem gibi bagirdim habire

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ama azo super bisi yapmis yaa dogum zamanlarini hatirlatip duygulandim okurken en cok babusta icim tuhaf olduydu gece msjlastik cunku doguma gidiyorum diyince elim ayagima dolandiydi ben doguracakmsim gibi hissettim
Ule hepinizin ilk dogum haberini ben aldim ne heyecanliydi benim haberimi size kim verdiydi hatirlayan varmi?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom... kızım senin yazdıkların 1 ecrin'inkiler 2...

yahu araya bi virgül atın. nokta koyun ne bileyim bişey yapın. okuyamıyorum. bende mi sorun var yeminle anlayamıyorum ya yazdıklarınızı :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Haklisin gokcem ama su beyin ozurlu telefonumun klavyesi apsut napayim virgulu taa nireye koymuslar noktada.ole ayri bi yerde inan onlarida koymaya kalkarsam aksama kadar iki satir yazamam pcden girsem sorun deilde

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
klavyesi apsut?

bunu bile anlamadım anam. ben yaşlıyım. bana vatsapla, aksütlerle, apsutlarla gelme bacım. bana düz yazılarla gel. noktalarla gel. ünlemlerle konuş.

bi yemek yiyeyim ben. acıktım. sanırım beynime oksijen gitmediğinden algılama sorunu yaşıyorum. muah muahhhh

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kizzz gokce dunya kadar nokta koyuyomm senin icinn niye okuyamiyn hhala benimkileri:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Suphaneke bismillah -kizgin
Kız geçen Aden'in resminin altında soru sordum sana. O tv ünitendeki eşyalara Aden dalmıyor mu? kurcuklamıyor mu? diye.. Ben ortadan herşeyimi kaldırdım da :D

Bu soru hepinize gelsin kızlar, cısss, hayır öretebildiniz mi? Ben niye öretemedim?

azooooooo, çok teşekkürler.... o güne döndüm resmen, sezeryanda neler hissetmişim meğer, hepsini unutmuşum ben. karnıma bastırmışlar da kötüymüş, hiiiiiiçç hatırlamıyorum bile. arayıp bulmuşsun, uğraşmışsın, saolasın...

soruna gelince, ben de kaldırmadım bişi. hayır diyorum, pek takmıyor ama alıyorum onu o gittiği yerlerden. annem de cıss diyor, annem sizde hiç kaldırmadık biz, kaldırmayalım hiç birşey diyor.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ya bilmeli elbet cocuk ta olsa neyle oynayip neyle oynamamasi gerektigini bi kac seferde algilar.Azom kuzeyde anliycak bunu bence.biraz ustune dur bir yapar,iki yapar,ucuncude alisir.Eymen inatla elliycem yapacagim dedigi zaman azda olsa gucendiriyorum ellerine cok hafif dokunuyorum hi seni seni diyorum yapmio ama ona gerek bile kalmio.
Bu aralar firin kapagina takmis kafayi acip duruo gecenlerde borek vardi firinda ciss elleme dedim dinlemedi uff olur desemde yok allahtanki parmagini dokundu ellemesiyle cekmesi bir oldu simdi bilio ciss dio kendi

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
daha da kutlamadılar doğum günümüzü, pes diyorum artık, halasının akşama kadar takvim önünde, bilgisayar başında, hiç bişi yapamıyorsa insan mail atar, kaldı ki face de pikemin kartını da paylaştım, dedesi de hep internet başındadır ama yok, henüz yapmadığımız doğum günü partisine çağırmadık diye mi trip atıyorlar nedir yani?
valla artık içimden de çağırmak gelmiyor ne yapayım, eşime dedim sen ara diye. aramak bile içimden gelmedi, inşallah da gelmezler ne diyeyim...
dün küçücük bir pasta kestik biz kendi aramızda, kutladık. cmt bakalım nasıl yapacağız, daha en ufak bir hazırlığımız da yok.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ne insanlar var ya ula torunun be elin cocugu degil ki anlamiyorum ben abi yeni nesilin babanne dede muhabbetini
Ornek veriorum lilam ustune alinma digelim gelininden hoslanmiyon yada gelinin cagirmadi etmedi dogum gunune insan torunu icin oglunu arar yahuu dogum gunun kutlu olsun die allahim bende babanne olcam yarin bigun ama asla ve asla kanli bicakli dahi olsam (ki hos bu tarz bi yapim yok kavga tartismaya bulasmam) torunumla diyologumda kimse icin kendimi geri cekmemi nasip etmesin

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
espri yapma kız zillli.

kız valla bi ara ecrinin yazdıklarından bişi anlamıyodum. en sonunda okumuyordum bile bazen o denli yoruluyodum. sonra ona söyledik o düzeltti yazısını. bu ara seninkileri okuyamıyorum. zincirleme laf tamlaması gibi. nokta yok, virgül yok. kafa da benim biliyosun biraz gerzekten hallice basmıyo valla.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ama yaaaa lilam kusra bakma da yuh dıyorum sadece. canları kanları yahu nasıl arayıp sormazlar be.

pazar günü de beraberdik, babaanne kendi dedi 16sında yaşına girecek diye soranlara. ama 16sında aramak yok bizi. oğlunu da aramamış. onların zaten bir tane torunu var, o da görümcemin çocuğu. onu onlar büyüttükleri için o bitanecik torunları. bu da benim oğlum yalnızca, annemlerin torunu. onların gözünde olay budur.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o halde "ne kadar eder o kadar değer" verir kuzey de babaannesine. yok öyle anneanne bakıyor diye o onun torunu ben buna bakıyorum diye bu benım torunum ayakları.

yazıktır. arada kalan zavallı kocalar oluyor boyle dengesızlıklerde. bi tarafta annesı bı tarafta eşi.

mecvubahıs de oğlu... hangısıne yansın adamcağız?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kiz estafurullah ne demek.Aşk olsun artik daha dikkat ediceğim yazdiklarima ama kaç dak yazarim orasini bilemem.Bizim şirkette artik nete girme engeli var mecburen telden yaziorum.Salak telefonun klavyeside tuhaf cogu harf birbirine girdigi gibi virgulu noktasida baska sayfalarda ,acele ederken de hepsi corba oluyo

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
asıl ben estagfurullah derim şekerim. ben okuyamıyorum diye tarzını değiştirecek zorlanacak halin yok hoş. sal gitsin. ben sadece söyledim kuzu.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
daha da kutlamadılar doğum günümüzü, pes diyorum artık, halasının akşama kadar takvim önünde, bilgisayar başında, hiç bişi yapamıyorsa insan mail atar, kaldı ki face de pikemin kartını da paylaştım, dedesi de hep internet başındadır ama yok, henüz yapmadığımız doğum günü partisine çağırmadık diye mi trip atıyorlar nedir yani?
valla artık içimden de çağırmak gelmiyor ne yapayım, eşime dedim sen ara diye. aramak bile içimden gelmedi, inşallah da gelmezler ne diyeyim...
dün küçücük bir pasta kestik biz kendi aramızda, kutladık. cmt bakalım nasıl yapacağız, daha en ufak bir hazırlığımız da yok.
bunu aynısını bizde yaşarız gibime geliyor lilacscım...
hadi biz ipleri koparttık, ama sizin aranız da iyiymiş en azından büyük bir mevzu yok... ayıp etmişler...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar