2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuşcum zaman ne kadar hızlı geçiyor bazen, daha dün, dogum yapmak için sıramızı bekliyorduk... tam bir yıl önce bugün topigimizin ikici bebesi ama ilk kız minnoşu geldi.. gece tutan dogum sancılarından sabah 08:50'de... Minik Ada Sılamız....

Dogum günün kutlu olsun Ada,önünde uupuzuuuuun, saglıklı, huzurlu, mutlu, başarılı ve güzel şeylerin çok çok oldugu annecigin ve babacıgınla birlikte nice dogumgünlerin olsun...

Pikosum emegine saglik arkadasim eline koluna saglik.
Facebooka koydum,cok guzel bir jest hakikaten....

Buarada dogum hununde esimle bir yemege gittik. Alelade bi yere.
Pespese gelen hastaliklardan ve de kayinvalidelerin baskilarindan ne heyecan kaldi ne istek cunku.
Rezervasyon bile yapamadim dogru durust bi yere.
Adet yerini bulsun diye evin yakininda bi yere gidiverdik.
Sonra da minik bir pasta aldik sirf mum uflerken fotografim yok demesin cocugum diye. Ilk dogumgunu cunku.
Kayinvalideler son gece telefon telefon telefon beni delirttiler.
En sonunda zilgiti yiyince de adanin dogumgununu kutlamak icin amcasi disinda kimse aramadi beni.
Telefonuna baktim esimi de arayan olmamis galiba.
Boyle hazimsiz bir aile bu.
Bugun mutlaka birsey yapmak isteyeceklerdir.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Iyiki dogdun tuna.sevimli yakisikli tontik oglan allahim saglikli gusel omur nasip etsin.littlecm iyiki dogurdunn bu gulec oglani bir yil once su saatte hastane odasinda seninbekliyordu bu tontik oglan yesin onu teyzosu:pasta::huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Iyiki dogdun tuna.sevimli yakisikli tontik oglan allahim saglikli gusel omur nasip etsin.littlecm iyiki dogurdunn bu gulec oglani bir yil once su saatte hastane odasinda seninbekliyordu bu tontik oglan yesin onu teyzosu:pasta::huhuu:

tatlım bugün Tunanın dogumgünü degil sanırım, ama Şahin'in dogum günü sanırım... Hayatım buraya ugramasada Şahin'in dogumgünü kutlu olsun, daha nice dogumgünleri olsun :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ne haber Pikoşum bende 1 sene önceki yazdıklarımıza baktım ne güzel anılar duygulandım
evet bugün Şahinin doğum günü
NİCE YAŞLARA ŞAHİN
HAYATIM Şahinle ve eşinle daha nice doğum günleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar...
Okumayı bekleyen epey bir sayfam birikmiş. Bulabildiğim ilk boşlukta hepsini okuyacağım inşallah...
Özledim sizleri...

Bugün Şahin in doğum günü. Hayatım gitti ama ben ne Şahini unuttum ne de Hayatım ı. Keşke bu güzel günün hatırına Hayatım geri gelse... Belki okursun diye yazıyorum ben de Hayatım, tıpkı Pikoşum ve Laylam gibi :) Şahin imin doğum gününü kutluyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarı dolu bir hayatı olsun. İyi ki doğurmuşsun Hayatım. Her ikinizi de öpüyorum :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ne haber Pikoşum bende 1 sene önceki yazdıklarımıza baktım ne güzel anılar duygulandım
evet bugün Şahinin doğum günü
NİCE YAŞLARA ŞAHİN
HAYATIM Şahinle ve eşinle daha nice doğum günleri

merhaba tatlım
Selam kızlar...
Okumayı bekleyen epey bir sayfam birikmiş. Bulabildiğim ilk boşlukta hepsini okuyacağım inşallah...
Özledim sizleri...

Bugün Şahin in doğum günü. Hayatım gitti ama ben ne Şahini unuttum ne de Hayatım ı. Keşke bu güzel günün hatırına Hayatım geri gelse... Belki okursun diye yazıyorum ben de Hayatım, tıpkı Pikoşum ve Laylam gibi :) Şahin imin doğum gününü kutluyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarı dolu bir hayatı olsun. İyi ki doğurmuşsun Hayatım. Her ikinizi de öpüyorum :)

bizde seni özledik simuşcummmm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

tatlım bugün Tunanın dogumgünü degil sanırım, ama Şahin'in dogum günü sanırım... Hayatım buraya ugramasada Şahin'in dogumgünü kutlu olsun, daha nice dogumgünleri olsun :)

Ayaaa ben ne kafasizi tele oyle kurmustum ayarliyipmalum yogun calisinca gozumden kacioo littecimmm ozuy dilerim yaa karisiklik oldu ama olsun en incede ben kutladim say...
Hayatim guselim sen kendini bizden saymasanda biz seni kendimizinden reddetmedik bak Sahinide unutmadik dogum gunu kutlu olsun allah saglikli uzun omurler nasip etsin pasaya

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İyi geceler kizlarr..

Sahin in dogum gunuymuss.. İyi ki dogmus, nice guzel yaslar ,yillar onun olsun insallah, yuzu hep gulsun..

Amaa hayatim i burdan gormuyorum maalesef ben.kiii gitmesine en cok uzulunlerden biriyim.ama bi umut bekledim epeyce yok cnm dedim burdan kopamaz ,gelir, bakar.ama hic yani tik bile cikmadi. Duygusuzluk bu eger burayi okuyorsa. Demek yazdiklarimiz paylastiklarimiz smimi degilmis. Uzgunu ve kizginim nokta

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sahinin dogum gunu kutlu olsun. Rabbim saglikli omurler nasip etsin ailesiyle.
Annesinin ismini kullanmak istemiyorum ismimi dahi zikretmeyin dedigi icin.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam,

Şahin'in doğumgünü kutlu olsun. Nice mutlu seneleri olsun...

Bizim doğumgünümüz 23ünde teyzesi. Sağol yine de:D

Bu akşamüstü Tuna'yı stüdyo çekimine götürdük. Çok eğlendik, çok güzel pozlar yakaladık. zor seçtik içlerinden. Kayra'nın hediyesini de giydik. Onu da hep hatırlayalım diye Doğum gününde telaşemiz çok olur diye bugünü tercih ettik. güzel bir anı kalsın istedik ilk yaşından...

Pasta ve kurabiye malzemelerim ertesi gün elime ulaştı. Yrn gece kurabiyeleri yapsam nasıl olur? bayatlar mı?

Bir de doğumgünü davetiyesi hazırladım. ekliyorum :D

Ekli dosyalar

• Birthday 1l.jpg
    Birthday 1l.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 60

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Can ya suna bak actigim gibo gulec bi suratt yerim kiz yer bu kadar gulec olmasinin bir formulu varmi?
Kusuruma bakma lutfen aklimda neden oyle kalmis bilemiyorum dalginligima ver
Him sey kurabiyeler bayatlamaz posetliyceksende uzunca bir sure dayanir min 15 gun diye biliyorum ama pastayi 1 gece onceden yapman gerekio

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Litttle imm bayildimm davetiye yeee elinize saglk..

Bende Pikosuuunn yaptigi karti bastirip cogaltmayi dusunuyorum.

Fotograf cekimini cok istiyorum ama emin degilim. Dugun cekimii falan arkadasiizmiz yapti. Aslinda guzel de oldu. Baskasina gidemiyoruz. Cocuk da ne kadar basarili olur bilmiyorum.bi de ben dogum fotografcisyla calistigim zamanlar kadin bebeklere kanat sapka papyin vb cok aksesuar kullanirdi. Fotografci buu temin etmeyeceginden benim almam lazim. Bizde dogum gnnden 1 hafta sonra falan yapariz olmadi. Yada arkadastan rica ederiz gelir evde dogum gnunde cekim yapar pastasiyla falan:hediye:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
doğumgününü kutlayamadığım tüm miniklerin doğumgünlerini kutlarım. şimdilik bununla idare edin kızlar, onur'un teyzesini kaybettik perşembe gecesi telaş koşuşturma falan derken şimdi bi bakayım dedim. çıkıyorum yine optum hepinizi.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
doğumgününü kutlayamadığım tüm miniklerin doğumgünlerini kutlarım. şimdilik bununla idare edin kızlar, onur'un teyzesini kaybettik perşembe gecesi telaş koşuşturma falan derken şimdi bi bakayım dedim. çıkıyorum yine optum hepinizi.

başınız sagolsun canım, mekanı cennet olsun..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
littlecım çok güzel olmuş davetiyeniz... :)

lilacscım çokkkkkk geçmiş olsun kuzuya, inşallah daha iyidir şimdi...

sağol canım. senin gibi beceremem ben ama elimden geldiğince yaptım :)
öyle deme babuş ya, böylesi de çok dokunuyor insana...dün geldiler kutladık doğum günümüzü, eşime arattım, aramak istemedim, halamız bi de niye daha önce haber vermiyorsunuz demiş,
kendisinin hatırlaması gerektiğini unutuyor...sırf adet yerini bulsun diye çağırdım, değilse biz gerçek doğum günümüzde teyzesinin aldığı ufak bir pasta kesip kutlamıştık zaten.

şahin in de doğum günü kutlu, yaşı uzun olsun inşallah...
little ben de stüdyoya gitmek çok istiyorum, bugün için planlamıştım ama kısmet değilmiş. oğlum çok ateşlendi dün gece, ateş düşürücülerle de hep bir kaç saat düştü ateşi. gece kaç kez ağlayarak uyandı hiç adeti olmadığı halde. ama nasıl ağlamak...şimdi ateşi azalmış, en son sabah 7de şurup vermiştim. inşallah tekrar yükselmez...
bu arada davetiye çok güzel olmuş, doğum gününüzü de Allah içinize sindirsin...

geçmiş olsun canım. gidersiniz yine. önce sağlık. inşallah tekrarlamaz kuzunun ateşi... tek başıma doğum gününe kalkıştım ben de ama bakalım ne kadar altından kalkabilecem :( yardım edenim yok ki burda...
Litttle imm bayildimm davetiye yeee elinize saglk..

Bende Pikosuuunn yaptigi karti bastirip cogaltmayi dusunuyorum.

Fotograf cekimini cok istiyorum ama emin degilim. Dugun cekimii falan arkadasiizmiz yapti. Aslinda guzel de oldu. Baskasina gidemiyoruz. Cocuk da ne kadar basarili olur bilmiyorum.bi de ben dogum fotografcisyla calistigim zamanlar kadin bebeklere kanat sapka papyin vb cok aksesuar kullanirdi. Fotografci buu temin etmeyeceginden benim almam lazim. Bizde dogum gnnden 1 hafta sonra falan yapariz olmadi. Yada arkadastan rica ederiz gelir evde dogum gnunde cekim yapar pastasiyla falan:hediye:

ecrincim valla bunlar bildiğin klasik stüdyo çekimi. 3 takım kıyafet götürdüm. ama tam takım giydiremedim hiç huysuzu. ya üst aynı kaldı ya alt :D bir iki de oyuncak götürdüm. he bir de süt biberonu. çok şeker şeyler çıktı. çıplak çekemediler. soymaya cesaret edemedim. giyinmeyi sevmez. bir ağlarsa çıplak eve götürmek zorunda kalırım diye...
Can ya suna bak actigim gibo gulec bi suratt yerim kiz yer bu kadar gulec olmasinin bir formulu varmi?
Kusuruma bakma lutfen aklimda neden oyle kalmis bilemiyorum dalginligima ver
Him sey kurabiyeler bayatlamaz posetliyceksende uzunca bir sure dayanir min 15 gun diye biliyorum ama pastayi 1 gece onceden yapman gerekio
valla güzelim benim Tuna'm anne babasının aksine çok neşeli, çok güleç. sırrını bilmiyom valla :D
kurabiyeleri bu akşam yaparım o zaman sağol tatlım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar