Günaydın şekerler, nasılsınız?
Babuşcum zaman ne kadar hızlı geçiyor bazen, daha dün, dogum yapmak için sıramızı bekliyorduk... tam bir yıl önce bugün topigimizin ikici bebesi ama ilk kız minnoşu geldi.. gece tutan dogum sancılarından sabah 08:50'de... Minik Ada Sılamız....
Dogum günün kutlu olsun Ada,önünde uupuzuuuuun, saglıklı, huzurlu, mutlu, başarılı ve güzel şeylerin çok çok oldugu annecigin ve babacıgınla birlikte nice dogumgünlerin olsun...
evet balım doğru diyon ne günaydını...oyy oyyy kafamı kaldı bende bu kızlardan hayırlı cumalar leom
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
BBLAUmuz kızlar gece msj attı bana rahatsızlanmış doktora gidiyolarmış sabah tekrar haber verdi düzenli sancıları çıkmış ve bugün sabah 8 itibariyle sezaryana alıyoruz 2.bebeğimiz ADASILA geliyorr
babuşun sizden isteği bol bol dua etmeniz şimdi tekrar msj geldi sezaryanda sancı çekiliyormuş die inşallah panik yapmadan rahat bir doğum geçirir kızlar hayırlısıyla ağzısız sızısız kurtulur inşallah...
nasıl yani diye merakımdan sordumda sezaryanda da sancı çekliyormuş die normal doğumu başlamış yazık ondan sancı çekiyormuş ama yinede sezeryan olcakmış kafam biraz karıştı ama detaylı bilgiyi kendisi verir nasılsa bize bol dua etmekten başka bişi kalmıyo arkidişler siz daha uyuyun tey tey hatuncağız doğuruyo yarında sıra hayatımda tek tek gidiyomuyuz ne :lilav:
günaydınnnnnn tuğbammmm..
ayyy 2.bebeğimiz sılamız geliyor allahın izniyle yaaaaaa valla zor duruyordum ayakta biraz enerjim artıı bu haberlerle
geçmişler olsun balım benimm dün meraklandım kızlara sordum ama kontrolu olanlar var belki oda gitmiştir die düşündüm sonra akşam aldım bilgileri rahatladım çok heyecan verici şu anda çıkmıştır doğumdan odasına almışlardır ayılmayı bekliyordur aman yarabbim yaa ne güsel bir duygu olsa gerek rabbim hepimize nasip etsin
cok saolun kızlar.hepimiz güzel haberlerle gelelim insallah..
ayyy tuğbamm ne güzel haber.allah yardımcıları olsun dualarım babuşla ve kuzucuğuyla.sağ salim alsın insallah kucağına..demekki sıla tarihinden önce gelmeye karar verdi.normal doğum başlamıştır fakat bebek tam kanala girmeden sezeryana alacaklardır demekki.ondan ağrısı olabilir.sağlıkla alsın kucağına insallah...ALLAH YARDIMCISI OLSUN...AMİN
Amanııııııııııın bu ne güzel habeeeeeeeeeeer İnşallah herşey sorunsuz sıkıntısız geçip bitmiştir. Babuş uyanmıştır, Sıla Adamız da anneciğine, ailesine sağlıkla sıhhatle kavuşmuştur inşallah. Ay inanamıyorum şoktayım, cidden flash haber oldu bu
Aslıcım sana da geçmiş olsun tatlım. Sırayla hastalanıyoz ama Allahın izniyle atlatılıyo. Belki hastalandığımızda da bi hayır vardır
HAYATIM, canım balım... Sen de üzmüyosun dimi kendini sezeryan olucak diye. Lütfen hiç stres yapma. Bak yarına çok az kaldı. Minik Şahinimiz de gelicek inşallah sağlıkla sıhhatle annesi...
Bu arada hepinize günaydın kızlar
babuşa msj attım hepinizden selam söledim umarım kısa zamanda bebekle ve kendiyle ilgili bilgilere kavuşuruz
neyse konumuza dönelim babuşumda doğurdu kızıyla yatıyordur şimdi ama ağrısı vardır zaten o haberi okurken sanki gökçede doğurmuş gibi geldi ondan aradım
nahaaa haberee gelll... ayyy sükürler olsunn ikincii bebemiz de geldii.. allah yardım etsin babusada kzıınada .. darısı da kalanların basına
cnm bende dün lilav a msj attım. o da admin attı. ama hala dönen yok admin cok girmiyor sanırımys:
Yaa ayyyyyyyyyyyyyy.. Hayırlısıyla bir avazda saglıkl ve hayırla dogurmak nasip olmustur insallah... cok heyecanlandım....
Cok güzel bi haber oldu ya ........... iyiki girip bakmısım cıkmadan...
Cok tatsız bi durum olmus laylam cidden.. simusun istedigi senin numaran degil benim anladıgım o aradıgın yanlış numarayı istiyor, arayıp o adama ulasmak için canım.........di mi simuşcum?
lilacs hastaneden cıkmıstır büyük ihtimal,babuş yarın cıkar,hayatım cumaya evinde olur bebişiyle..hafta sonu herkes bebişleriyle olcakk.ne güzell yaa.maşallah maşallah..darısı bize..inşallah..
Allahım Tubişşşşşş ne güzel haber bu ya çok kötü oldum, acayip duygulandım..Şimdi kendilerine gelmişlerdir bile, aman yarabbi bilsem erkenden girerdim yaaaa..
Ay ağladım ağlıcam ha, arka arkaya başladı doğumlar..
Saldım gitti Ay çok fena oldum..Allah tekrardan tamamına erdirsin inşallah.
İlk okuduğumda kardeşi mi acaba dedim ama numara yanlış demekki.
Hoşbuldum canımcım ay hayretler içindeyim babuş son dakka golü attı
Anammm babus doguruyor muuuuu
Cok heycanlandımmm yahuuu.
Ay darıs basımıza insallah. Allah'ım tez kurtarsın insallah.
selam kızlarr...ay çok heycanlı babuş heyecanlanmadan rahatça atlatmıştır inşş..o da ben gibi pimpirikliydi hayırlısıyla kucağına almıştır kuzusunuu darısı başımıza inş...tubiş bekliouz haberlerini..bu aarada benim gece sancılarım oluo,annemde sabah git doktoruna dedi ama adam pazartesi gel demişti bana napsam bilemedimm...düzenli 10 dakka da bi felan gelmio,böle yarım saat boyunca adet oluoumuşum gibi oluoo anlayamadım
epidurale giderken ağlamak üzereydim, herkes ağlayarak gönderdi beni, etkilenmemek elde değil, ama ameliyathanede yalnız başınasın artık ağlasan ne fayda
müzik çalıyordu bi ara funda arar duydum
hazırlarlarken geriliyorsunuz ama dr gelince 5 dk sürmüyor hakikaten, genel olmaya gerek yokmuş gerçekten, dr çıkarınca gösterdi bana önce tepeden, gözlerim doldu hemen, sonra götürdüler bi ara hiç ses çıkmadı merak ettim bir şey mi oldu diye, sonra battaniyeye sarmış getirdiler, onu görünce başladım işte ağlamaya... sonra uyutmuşlar...
huzursuzluğu var biraz, gaz sancısı çekiyor ama şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah, emiyor yavrum ama süt yok ki hala....
ya demek babuş da sıradan çıktı artık.... Allah analı babalı büyütsün onunkini de inşallah...iyi miymiş ki?
KIZLAR..
şimdi Babuş mesaj attı sagolsun.. Rabbime hamd olsun, O da kızı da cok iyilermiş... 3,470gr. 50cm. olarak saglıkla gelmiş yavruşu... Allah analı-babalı saglıklı, hayırlı huzurlu büyütmeyi nasip etsin insallah.....
Rabbim bizlerede saglık ve hayırla dogurmayı nasip etsin insallah...
ohh şükürler olsun kızına da maşallah babuşumun pikem bugün çok duygusalım ağlıyorum ama neden bilmiyorum
ayyyy yaa maşallahhhhh kurban olurum şükürler olsun ikisindende güzel haberler alıyoruz şükür rabbime
Kızlar o kadar çok kaynatmışız ki babuşun doğumunda felan ancak bu kadarını alıntılayabildim
Ada'mmmm şekerparem, Allah yüzünü hep güldürsün iyi ki doğdun :halay