littlecım çok güzel olmuş davetiyeniz...
lilacscım çokkkkkk geçmiş olsun kuzuya, inşallah daha iyidir şimdi...
doğumgününü kutlayamadığım tüm miniklerin doğumgünlerini kutlarım. şimdilik bununla idare edin kızlar, onur'un teyzesini kaybettik perşembe gecesi telaş koşuşturma falan derken şimdi bi bakayım dedim. çıkıyorum yine optum hepinizi.
Selam kizlar
Lilacs cnm kuzeye cok gecmis olsun herhangi bir rahatsizligi yoksa dis ates yapmistir en korktugum seydir ates dikkat et yinede
Gokcccim basiniz sagolsun guselim allah taksiradini affetsin
Ahhahh Littttlleeee hayall ettimm kizz cokk tatli olmusturr. Cocugun tipi sevimli zatiBizede eklersin heralde dimi?
Gokkcmm basiniz sagolsun balim.
Lilacsimm sizede cok gecmis olsun onemli biseyi yoktur insallah
Gunaydin kizlar :findikim:
Eymen yurumeyi cozdu masallah pitir pitir yuruyo hic yurumiycek sanmistim
Yavrumm kiyamam ya cok ciddi bir ates bu peki doktor neye bagladi usutme mi nedir?Allahim tez elden versin sifasini kuzumun yerinden kaldirmaz cocugu bitkin birakir simdi sana cok ihtiyaci var iste anne sefkati iyilestirio sanki oyle hissediyolar...gökçe, başınız sağolsun...
leader, gözün aydın, eymen yürümüş, darısı bizimkilerin başına olsun...
kuzey in ateşi daha bugün düştü diyebilirim, hatta belki de çıkar tekrar, çünkü iki gündür ateş düşürücülerle düşürüyoruz, etkisi geçer geçmez yine 39,5 u geçiyor...dün akşam acile gittik, orada ölçtüler civalı termometreyle, 39,7 çıktı. paranox fitil ve soğuk uygulama ile 38e düştü, eve geldik. sonra uyudu kuzum zaten...gece 2de baktım yine 39u geçmiş, yine paranox verdik, üstünü başını çıkardım. ılık su ile başını kollarını az ovdum çünkü çok üşüdü. ateşi düştü, sabah 6da tekrar aynı şey. bu sefer dolven verdim. yine ılık su. yavrum artık ağlamayı da kesti üşüdüğü halde, kabullendi... öylee oturdu gözleri kayık vaziyette...iyice yazlık moda geçtim kıyafetlerde falan. sabah çocuk dr a gittik, akşam acilde yazdıkları penisilin içeren antibiyotiğe başlayabileceğimiz onayını aldık. şimdi şurup verdim, uyuyor...Allah hiç bir çocuğu hasta etmesin inşallah, çok masum ve savunmasız oluyorlar...gece bana sarılmadan uyumadı hiç...
Lilacscım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir Kuzeycik
paranox daha geçenlerde aldım ben reçetesiz
Littlecım kartınız çok güzel olmuş kolay gelsin canım
Gökçecim başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Leaderım ilk adımlarınız hayırlı olsun darısı bize diyecem ama hiç niyeti yok
kuzey in ateşi daha bugün düştü diyebilirim, hatta belki de çıkar tekrar, çünkü iki gündür ateş düşürücülerle düşürüyoruz, etkisi geçer geçmez yine 39,5 u geçiyor...dün akşam acile gittik, orada ölçtüler civalı termometreyle, 39,7 çıktı. paranox fitil ve soğuk uygulama ile 38e düştü, eve geldik. sonra uyudu kuzum zaten...gece 2de baktım yine 39u geçmiş, yine paranox verdik, üstünü başını çıkardım. ılık su ile başını kollarını az ovdum çünkü çok üşüdü. ateşi düştü, sabah 6da tekrar aynı şey. bu sefer dolven verdim. yine ılık su. yavrum artık ağlamayı da kesti üşüdüğü halde, kabullendi... öylee oturdu gözleri kayık vaziyette...iyice yazlık moda geçtim kıyafetlerde falan. sabah çocuk dr a gittik, akşam acilde yazdıkları penisilin içeren antibiyotiğe başlayabileceğimiz onayını aldık. şimdi şurup verdim, uyuyor...Allah hiç bir çocuğu hasta etmesin inşallah, çok masum ve savunmasız oluyorlar...gece bana sarılmadan uyumadı hiç...
Pikoşum senden ne haber yıvvrummm
ay çok fena ya.. tekrar geçmiş olsun...
iyidir yevrümm.. senden naber?
lidoş sende onlinesın sanırım, nabersin? hayırlı olsun yürümeye başlamış minnoş
simuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ugrasana buralara.............
ay çok fena ya.. tekrar geçmiş olsun...
iyidir yevrümm.. senden naber?
lidoş sende onlinesın sanırım, nabersin? hayırlı olsun yürümeye başlamış minnoş
simuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ugrasana buralara.............
Kızlar az önce sağlık ocağındaki hemşiremiz aradı çocuklarda kızamık salgını varmış o yüzden yarın aşıya çağırdı normalde yaşını doldurunca vardı onuda yapacaklarmış yani 1 ay arayla 2 doz kızamık aşısı varmış sağlık bakanlığından yazı gelmiş sizede böyle bi bilgi ulaştımı?
Kızlar az önce sağlık ocağındaki hemşiremiz aradı çocuklarda kızamık salgını varmış o yüzden yarın aşıya çağırdı normalde yaşını doldurunca vardı onuda yapacaklarmış yani 1 ay arayla 2 doz kızamık aşısı varmış sağlık bakanlığından yazı gelmiş sizede böyle bi bilgi ulaştımı?
gökçe, başınız sağolsun...
leader, gözün aydın, eymen yürümüş, darısı bizimkilerin başına olsun...