2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kizlar
Lilacs cnm kuzeye cok gecmis olsun herhangi bir rahatsizligi yoksa dis ates yapmistir en korktugum seydir ates dikkat et yinede

Gokcccim basiniz sagolsun guselim allah taksiradini affetsin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ahhahh Littttlleeee hayall ettimm kizz cokk tatli olmusturr. Cocugun tipi sevimli zatiBizede eklersin heralde dimi?

Gokkcmm basiniz sagolsun balim.

Lilacsimm sizede cok gecmis olsun onemli biseyi yoktur insallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lilacs gecmis olsun... Bir rahatsizligi yoksa dis olabilir bence de. Cabucak iyilessin insallah.
Benim kayinvalidemler de kendileriyle dogumgunu gecesinde organizasyon yapmayi kabul etmedim diye muhtemelen,arayip kutlamadilar. Hicbiri. Aksama dogru kaynim aradi o da adaya ayakkabi alcakmis guya ayak numarasini sormaya.
Ertesi gun bir milyon defa soyledikleri icin kayinvalidede pasta kestik. Arayip pasta yaptirayimmi diye sordu. Hem kirk defa israr edip cagirdi hem de pasta yaptirayimmi diyor. Turkce meali pastanizi da alin gelin.
Elbetteki almadim. Gorumce aldi bi pasta iki dakikada uzerine uyduruktan susler koydu pastane sahibi.hepsi o.
Orda da illet ettiler beni. Hepsinden nefret ediyorum.
Hediye almislar ust bas. O kadar zevksiz ve cirkin seyler ki. Begenmedim. Ama birsey demedim. Bugun aradilar oldumu kiyafetler diye. 4 yas kiyafeti aldigin icin olmadi dedim. Degistirelim sen de gel begendigini al dedi. Gittim bi dolu da masrafa soktum hirsimdam :) hic huyum olmadigi halde. Alsin domuzlar bugune kadar hep diger torunlarina yaptilar biraz da adaya yapsinlar,hic acimicam.
Annemler geldiginde de guzel bi organizasyon yapcam insallah.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Babus balim pek iyi yapmissin onlara mustehak.Görümcenin madem pastanesi var adam gibi bi pasta yaptiraymis yaa nese en azindan aklindan bisey dusunup pasta getirmis...
Sana inat oyle zevksiz seyler almislardir babus ama ohhh ne iyi etmisin adami borca sokmusun bidaha bisi alirken adam gibi almayi ogrenir yada hic almaz

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın güzeller...

lilamgeçmiş olsun canım..umarım geçmiştir kuzeyin ateşi..:(

littlımcok güzel olmus tunişin kartı sevimli şebek :talya:

gökçembaşınız sağolsun..mekanı cennet olsun...

unuttuğum bişey yoktur umarım...ela bu ara gece azmanı oldu..saatlerimiz corba gece uyumak bilmiyoruz 40 lı bebe gibi dakka başı ayaktayız...

öperim sizi..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
littlecım çok güzel olmuş davetiyeniz... :)

lilacscım çokkkkkk geçmiş olsun kuzuya, inşallah daha iyidir şimdi...

doğumgününü kutlayamadığım tüm miniklerin doğumgünlerini kutlarım. şimdilik bununla idare edin kızlar, onur'un teyzesini kaybettik perşembe gecesi telaş koşuşturma falan derken şimdi bi bakayım dedim. çıkıyorum yine optum hepinizi.

Selam kizlar
Lilacs cnm kuzeye cok gecmis olsun herhangi bir rahatsizligi yoksa dis ates yapmistir en korktugum seydir ates dikkat et yinede

Gokcccim basiniz sagolsun guselim allah taksiradini affetsin

Ahhahh Littttlleeee hayall ettimm kizz cokk tatli olmusturr. Cocugun tipi sevimli zatiBizede eklersin heralde dimi?

Gokkcmm basiniz sagolsun balim.

Lilacsimm sizede cok gecmis olsun onemli biseyi yoktur insallah

Gunaydin kizlar :findikim:
Eymen yurumeyi cozdu masallah pitir pitir yuruyo hic yurumiycek sanmistim

gökçe, başınız sağolsun...
leader, gözün aydın, eymen yürümüş, darısı bizimkilerin başına olsun...

kuzey in ateşi daha bugün düştü diyebilirim, hatta belki de çıkar tekrar, çünkü iki gündür ateş düşürücülerle düşürüyoruz, etkisi geçer geçmez yine 39,5 u geçiyor...dün akşam acile gittik, orada ölçtüler civalı termometreyle, 39,7 çıktı. paranox fitil ve soğuk uygulama ile 38e düştü, eve geldik. sonra uyudu kuzum zaten...gece 2de baktım yine 39u geçmiş, yine paranox verdik, üstünü başını çıkardım. ılık su ile başını kollarını az ovdum çünkü çok üşüdü. ateşi düştü, sabah 6da tekrar aynı şey. bu sefer dolven verdim. yine ılık su. yavrum artık ağlamayı da kesti üşüdüğü halde, kabullendi... öylee oturdu gözleri kayık vaziyette...iyice yazlık moda geçtim kıyafetlerde falan. sabah çocuk dr a gittik, akşam acilde yazdıkları penisilin içeren antibiyotiğe başlayabileceğimiz onayını aldık. şimdi şurup verdim, uyuyor...Allah hiç bir çocuğu hasta etmesin inşallah, çok masum ve savunmasız oluyorlar...gece bana sarılmadan uyumadı hiç...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
dr a gitmeden önce paranox alması için eşimi eczaneye göndermiştim, reçetesiz verilmiyormuş artık, alabilseydik belki acile gitmemize gerek kalmayacaktı. 39,7 yi duyduğumda ağlamaya başladım zaten...acil de çocuk dr gibiydi, hepsi bizimkilerin yaşlarında, hepsi ateşli...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Lilacscım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir Kuzeycik
paranox daha geçenlerde aldım ben reçetesiz
Littlecım kartınız çok güzel olmuş kolay gelsin canım
Gökçecim başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Leaderım ilk adımlarınız hayırlı olsun darısı bize diyecem ama hiç niyeti yok:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

kuzey in ateşi daha bugün düştü diyebilirim, hatta belki de çıkar tekrar, çünkü iki gündür ateş düşürücülerle düşürüyoruz, etkisi geçer geçmez yine 39,5 u geçiyor...dün akşam acile gittik, orada ölçtüler civalı termometreyle, 39,7 çıktı. paranox fitil ve soğuk uygulama ile 38e düştü, eve geldik. sonra uyudu kuzum zaten...gece 2de baktım yine 39u geçmiş, yine paranox verdik, üstünü başını çıkardım. ılık su ile başını kollarını az ovdum çünkü çok üşüdü. ateşi düştü, sabah 6da tekrar aynı şey. bu sefer dolven verdim. yine ılık su. yavrum artık ağlamayı da kesti üşüdüğü halde, kabullendi... öylee oturdu gözleri kayık vaziyette...iyice yazlık moda geçtim kıyafetlerde falan. sabah çocuk dr a gittik, akşam acilde yazdıkları penisilin içeren antibiyotiğe başlayabileceğimiz onayını aldık. şimdi şurup verdim, uyuyor...Allah hiç bir çocuğu hasta etmesin inşallah, çok masum ve savunmasız oluyorlar...gece bana sarılmadan uyumadı hiç...
Yavrumm kiyamam ya cok ciddi bir ates bu peki doktor neye bagladi usutme mi nedir?Allahim tez elden versin sifasini kuzumun yerinden kaldirmaz cocugu bitkin birakir simdi sana cok ihtiyaci var iste anne sefkati iyilestirio sanki oyle hissediyolar...
Lilacscım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir Kuzeycik
paranox daha geçenlerde aldım ben reçetesiz
Littlecım kartınız çok güzel olmuş kolay gelsin canım
Gökçecim başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Leaderım ilk adımlarınız hayırlı olsun darısı bize diyecem ama hiç niyeti yok:)

Sagolun canlar eymende oyle pasifti yurume konusunda halada oyle gibi cani istedigi zaman yuruyo.Daha ziyade tirmanma delisinidi ama cok sevdigi seyleri gorunce yurudugunu farkettim sirtini ayaklarima yaslatip ellerinden tutuorum hadi annem bak orda diyorum kos kos tamntabanina bastiginda bi guzel gidio hedefe ulasincada kendini alkisliyo.Darisi sizlerinde basina kesinlikle acele etmiycez onu anladim cunku rabbim musade etmedikce olmuo ilk kapida bana yurudu cok mutlu oldum anne dio kosuo:lilav:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ay çok fena ya.. tekrar geçmiş olsun...

Pikoşum senden ne haber yıvvrummm

iyidir yevrümm.. senden naber?

lidoş sende onlinesın sanırım, nabersin? hayırlı olsun yürümeye başlamış minnoş :)

simuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ugrasana buralara.............

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

lidoş sende onlinesın sanırım, nabersin? hayırlı olsun yürümeye başlamış minnoş :)

iyidir canım Kayrayla oyuncak oynuyoruz hiç fırsat vermiyoki:cokkomik:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızlar ben sürekli giremioum o yüzden direkt isme hitaben doğumgünlerini kutlayamıoum maalesef :( o yüzden doğumgünü olan tüm bebişlerimizin doğumgünü kutlu olsun Allah nice yaşlar nasip etsin hepsinee...vay be nerden nereyee bebişlerin 1. yaşı bizimse 2. senemiz doluoo :aglayan: hepinizi çok seviyorummm...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar az önce sağlık ocağındaki hemşiremiz aradı çocuklarda kızamık salgını varmış o yüzden yarın aşıya çağırdı normalde yaşını doldurunca vardı onuda yapacaklarmış yani 1 ay arayla 2 doz kızamık aşısı varmış sağlık bakanlığından yazı gelmiş sizede böyle bi bilgi ulaştımı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Sagol pikoss yuruyo paytak paytak dotunu yedigimin
Kızlar az önce sağlık ocağındaki hemşiremiz aradı çocuklarda kızamık salgını varmış o yüzden yarın aşıya çağırdı normalde yaşını doldurunca vardı onuda yapacaklarmış yani 1 ay arayla 2 doz kızamık aşısı varmış sağlık bakanlığından yazı gelmiş sizede böyle bi bilgi ulaştımı?

Laylos kiz gecen dedim ya ben saglik ocagindan aradilar zorunlu kizamis asisi var die eymen oldu 10.5 aylikken aramislardi ama izmirde oldugum icin gidememistim geldigindede gripti iste gecen pazartesi goturdum sizede vuralim dediler sagolun dedim.salgin varmis ona onlem icinmis...ama 1 yasini doldursun oteki asilari 15 i icin randvu verdi bize

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

bizi kızamık için arayan olmadı, dahası biz geçen hft 1 yaş aşımızı olmak için gittik, ama dr yapmadı, neymiş 6. ay aşımızı geç olmuşuz da o yüzden sistem o tarihten önce açmıyormuş, ta nereye gittik zaten, kös kös döndük geri. bu hft yapacaktı güya ama antibiyotikle beraber yapmaz sanırım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canim peki sebebi ne ateslenmesinin doktor ne diyor?
Grip degil dimi anladigim kadariyla.... Mikrop mu kapti acaba?
Allahim tez elden sifa versin kuzuma insallah. Ates oldumu tedirgin oluyoruz iste...
Ben birkac ay once iki kutu paranox almistim iyi yapmisim o zaman recetesiz vermiyolarsa artik...
Haftaya asiya gidince de yazdirayim bari nolur nolmaz.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lidosum gozun aydin eymen yurumus... Ada 15-20 adim seklinde yuruyordu. Daha sonra tutunma ihtiyaci hissediyodu yada dusuyodu.
19 ocaktan beri de tam anlamiyla yuruyor masallah diyeyim.
Uzun uzun ve dusmeden. Tutunmadan. Kollariyla dengeleme yapmadan.
Defnenin videosunu gormussundur ayni defne gibi :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar