2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın güzel ülkemin güzel topiklerinin güzel anaları...

nerdesiniz nerelerdesiniz??? silkelennnnnn ve kendine gellll

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gunaydin kizlar. Sabah kaza yaptim.
Kimsenin birseyi yok ama tamamen benim hatam.
Kendimi cok kotu hissediyorum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Eymenin atesi var biraktim indim ama aklim onda kuzum.Nasil cani yaniosa pek huysuz elleri devamli kulaginda yaaa ona gelen bana gelsin icim gidio savunmasizca ole bi koseden bana bakinca...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ana geçmiş olsun babuş yaaaaa. bişey yoktur inşallah.

leom kulağındaysa elleri diş çıkarıyor sanırım. ya da Allah korusun boğaz enfeksiyonu olabilir. bizimki de öyle başlamıştı :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Saolun kızlar. Tamamen salaklığımdan oldu. Yan sokağa parketmiştim dün akşam. Sabah işe giderken, bindim arabaya. Arabanın yönü gideceğim yönün aksi istikamette. İleri gidip ileriden dönmeyeyim, tüm sokağı gitmeye gerek yok dedim, geri manevra yapayım dedim. Apartmanlardan birinin otopark girişini kullanır geriye dönerim dedim. Arkama o sıra biri yanaştı döndürmüyor beni kornaya basıyo, izin vermiyo ki iki dakika manevra yapayım. Sıkıştırdı. Kızdım, bastım ileri gideyim diye. Arkadakine de dikiz aynasından bakayım dedim, çok öfkeliyim ya. Bir anlık dikkatsizliğim, öfkeme yenik düşüşüm nasıl oldu hatırlamıyorum bile, küt diye ses geldi. Park halindeki araca çarparak geçtim. Dikiz aynam kırıldı benim, pasta cilayla geçecek çizik var. Ama çarptığım arabada derin bi çizik var.
12 yıldır ehliyetim var kızlar. 3 kazam var ve 3ü de park yerinde duran araca. Pisi pisine. Boku bokuna afedersiniz. Yürür halde olsa insan en azından kariı taraf da şöyle bir hata yaptı der. Kendini haklı çıkaracak bi tarafı olur.
Yok yere ya, ona yanıyorum, yok yere resmen. Durduk yere bela.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Gunaydin kizlar. Sabah kaza yaptim.
Kimsenin birseyi yok ama tamamen benim hatam.
Kendimi cok kotu hissediyorum.
çok geçmiş olsun Babuşum sende bişey yoktur umarım sana bişey olmasın
Eymenin atesi var biraktim indim ama aklim onda kuzum.Nasil cani yaniosa pek huysuz elleri devamli kulaginda yaaa ona gelen bana gelsin icim gidio savunmasizca ole bi koseden bana bakinca...
sizede geçmiş olsun canım yaaaa ben Eymeni anlarım çok çektim İnşallah çabuk iyileşir feci ağrı sancı yapıyor

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

çok geçmiş olsun Babuşum sende bişey yoktur umarım sana bişey olmasın

sizede geçmiş olsun canım yaaaa ben Eymeni anlarım çok çektim İnşallah çabuk iyileşir feci ağrı sancı yapıyor

Saol laylam, bende bişey yok. Karşıda zaten arabada insan yoktu.Salak olduğum için duran araca çarptım yine.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bununla geçmiş olsun mala gelsin diyelim Allah beterinden korusun üzülme artık plan olmuş artık:(

Çarptığım arabanın sahibini bulamadım. Camına not yazdım, hasarını karşılayacağıma dair. Yağmur da yağıyordu, inşallah not okunmaz hale gelmez. Akşam apartmanına gider bulurum plakasını aldım da, o arasa iyi olurdu.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bugün Tunişin doğum günü kızlar. Rabbim sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür versin, ailesiyle inşallah kuzuma.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlarrrr
Babuşum bununla geçmiş olsun, şükür birşey olmamış.
Eymen ve Kuzey'e çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Bizimkisi de kulağını tutuyor sürekli ama enfeksiyon olabilir mi ki? Ateşi felan yok ama..
Gökçeeeeee napıyon kıııızzzzzz, o ne güzel rüya öyle, keşke gerçek olsa, deniz, mangal, sizler... Hayırlara çıksın inşallah. Bu arada başınız sağolsun, geçen okudum ama anca yazabiliyorum.
İnşallah başka birşey unutmamışımdır zira gizli gizli yazıyorum :vecihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar LİTTESUNSHINEMIZ bugün öğlen 14.35 te oğlunu dünyaya getirmiş şimdi msj geldi bana gözümüz aydın olsun 4.bebeğimizde hayırlı olsun

4040gr 52cm dünyaya gelmiş darısı başımıza maşallah sübanallah

oh maşallahhhhhhhh
Rabbim uzun ömürlü etsin,analı babalı.....
Maşallah subhanallah

Bu arada ben yine yazamadım hikayemi eşim sabote etti uyuz:sinir:

tey masallahhh.. ay bugün müydğ onun dogumu degildi dimi kontrol vardı.. allahh saglıklı uzun ömürler versin ikisinede.. bebemiz hayırlı ugurlu olsun:utan::utan:

kızlar kızımın beşiğini eklioum ciciş topiğinee:D bu arada yeni bebişimiz littlemın oğlu hayırlı uğurlu olsun topiğimizee:D

günaydın babuş sabırsızlıkla bekliycem doğum hikayeni ya bir bebeğimiz daha oldu hayırlısıyla tanselden ne haber gelcek bakalım
hatunun kontrolu vardı doğurupta geldi ben tahmin ettim dün çünkü sabah 6 da gitti hastaneye gelmessem bilin ki doğurmuşumdur dedi ölede oldu maşallah tosunumuza:utan:

yorumumu ekledim cnm hayırlısı olsun topiğimizi rabbim bizede nasip etsin tez vakitte

lıttlım canım rabbim hayırla kurtarmış senide artık sende oğluna kavuştun allahın izniyle çok sevindim canım benim yaa darısı başımıza:):)

hahhaha xman sevdim bunu :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

günaydın kızlar,
yeni haberler olmuş, little ın yavrusu da gelmiş, maşallah, Allah nazarlardan saklasın...
tansel de gün almış... yarın geliyomuş onunki de, maşallah....
e hadi kızlar, ne çok nazlandınız yaa:huhuu:
doğuruverin artık...:bebecik:bebecik:bebecik

amaninnnnnnnnnnn.... diyodu zaten gecen kurtuldum bu sefer kesin dogurtur beni diye..ehehhe...:huhuu:

cok sevindimm.. 41 kere masallah.. Allah analı-babalı saglık ve hayırla büyütsün insallah..:utan::utan::utan:

senin oglusuna da maşallah annesi cok tatlı cıkmış...minnoş ya... insallah persembeyede ben dogurucam hayırlısıyla.........:huhuu:

Ay çok güzel olmuş Babuş yaa... İşte ben de genel anestezi olucak ve ben hiçbirşeyi görmeyeceğim bilmeyeceğim diye istiyorum fotocuyu. Doktoruma sordum sıkıntı yok dedi. Gerçi eşim de giricek ameliyata ama ben ona hiç güvenmiyorum. Tv deki basit ameliyatları bile izleyemiyo :D

Oy maşallah tostiğimize. Allahım esirgesin. Sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzuuun bir hayatı olsun anasıyla babasıyla inşallah. Darısı başımıza :)

Eveeeeet yarın TANSEL, Perşembe de PİKOŞUMUN doğumu var inşallah... :D :D

günaydın kızlar temizlik var arada girer bakarım
little doğum yapmış Allah bizede nasip etsin dün anlamıştım
lilacs oğluda nasıl tatlı nasıl yakışıklı Allahım nazardan korusun
pikecim perşembeyede bişey kalmadı heyecan doruktamı?
tanselde yarın inşallah biz kalır bekçilik yaparız buralarda nazomda bugün doğurup geliyomuş ne hoş olur:)

Anammmmm ama dün dedim birinden süpriz bekliyom diye bak yaptı süprizi maşallah tosuna yerim onuuuu, gözünaydın lidılllllll:evet::evet::evet:

Evet görmedim :D Artık görmek istemiyorum sırayı hep bozdu kız bunlar, 38 oldular mı doğurmaya başladılar...40 oldum hala bekliyom :(

Tansel yarın doğuruyor dimi..Yok yetişemem ben tansele :D

Hahahhaha koptum yaw :D:D:D

Afiyet olsun Aslıcım, hayırlı haberlerle gel inşallah..
Benim dünürüm de hastaneye gitmiş, inşallah o da gelir hayırlı haberlerle..

noluyo burda?

doğuran var mı?? kimse doğurmasın sıra bende

var anam var.. littlesunshine nımız dogurmuş dün..... sen yavaş cıktın anam.. hayırlısıyla yarın tansel perşembe de ben doguruyom...

yaaaaaaaaaaaaaaa!!! :sok:sok:sok ay kimse kalmadı resmen yaa doğurmayan. bi azoyla biz kaldık yaa. aslı leom falan zaten var daha onların.

çok güveniyosum ben kendime ilk azo doğuracaktı sonra ben. hay allah hesaplar şaştı...

ee nasılmış lidılım? normal mi sezoş mu?

kızlarrr gelin bi öpem siziii..ohh doğurmadım geldim...bugunüde atlattık :D.
açılmalarımız 3 cm i bulmus.düzenli sancımız cıkmadı,yarın yine nst :( iğne olduk engeksiyon riskine karşın.doktorum bu hafta doğurmama iziğn vermedi :D en az 38 +++ olacakmıs mümkünse 39-40 hafta olsun istedi.olar dedim benim için hiç bi mahsuru yok.kendimi tırsarken buldumm:eek:ys:haberler bölee..

bu arada little canım güle güle büyüt bebeğini.allah analı babalı büyütsün insallah..

İyi ki doğdun Tunaaaaaaaa :yeniyıl::yeniyıl:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşum takma kafana ya olur öyle şeyler. bende bi kere bldiğin taştan bozma kaya parçasının üstüne çıkmıştım arabayla. yan kapı olduğu gibi çizilmişti. mala gelsin napalım.

leom çok geçmiş olsun :( anladığım kadarıyla kulak tutma moda çocuklar arasında. biizmki de kulağını tutuyor boyna. hayırdır inşallah. hasta falan olmasınlar yaaa off :(

azom hee güzel rüyaydı valla. senin fizik falan o biçimdi. babuşun da suratı çok asıktı dedim ya buna gitsin rüyam. :(

diğer hatunlar muah muahhh...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tunaaaaaaaa. seni dötünde bi avuç poklu seniii. büyüdün de ilk yaşına mı girdin sen. kuzummmm. rabbim bahtını da kendin kadar güzel eylesin inşallah. hep gül hep mutlu ol. iyi ki dogdun kuzummmm :hediye::pasta

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunaydinlarrrrr hayirli kandiller kizlarrrrr:)
Pikeeemmm
Yeni gordum mailini cnmmm eline emegine saglik cok begendim valla ikisini de. Basip saklicam notlarinin arasina. Cansinn

LiidiirrrrrYuruyo mu kizz benim damatt. Diye diye yuruttun cocugu sonunda . Masallahh kuzuma mac yaptigini da gor insallah:deli: bolee topa bi kodumu vitrine dogru sangurt ettirsin:nazo:

Gokcemm basiniz sagolsun canim o yattikca allah kalanlara omur versin. Ne guzelruya gormusssun . Allah hayirlara vesile etsinn kiii bence cok guzel bi ruya

Ttuuunaaaaa iyi ki dogdunn tatlimmm, nice guzel gunler yaslar gor insallah.. Allah seni anacigina babacigina hayirli bi evlat eylesin. Optumm tontiss yanaklarindann:bebecik
Babussss sana da gecmiss olsun balimm. Gorunmez kaza bu olsa gerek. Ada cigimda yuruyomuss masalllahh. Yirim kiz ben bunlari ne cabuk buyuduler:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar