Gunaydin kizlar. Sabah kaza yaptim.
Kimsenin birseyi yok ama tamamen benim hatam.
Kendimi cok kotu hissediyorum.
çok geçmiş olsun Babuşum sende bişey yoktur umarım sana bişey olmasınGunaydin kizlar. Sabah kaza yaptim.
Kimsenin birseyi yok ama tamamen benim hatam.
Kendimi cok kotu hissediyorum.
sizede geçmiş olsun canım yaaaa ben Eymeni anlarım çok çektim İnşallah çabuk iyileşir feci ağrı sancı yapıyorEymenin atesi var biraktim indim ama aklim onda kuzum.Nasil cani yaniosa pek huysuz elleri devamli kulaginda yaaa ona gelen bana gelsin icim gidio savunmasizca ole bi koseden bana bakinca...
Ortakulak iltahabi gokcecim dun doktora goturdukte oyle dediler ondan huzursuz ve atesi var
çok geçmiş olsun Babuşum sende bişey yoktur umarım sana bişey olmasın
sizede geçmiş olsun canım yaaaa ben Eymeni anlarım çok çektim İnşallah çabuk iyileşir feci ağrı sancı yapıyor
Saol laylam, bende bişey yok. Karşıda zaten arabada insan yoktu.Salak olduğum için duran araca çarptım yine.
bununla geçmiş olsun mala gelsin diyelim Allah beterinden korusun üzülme artık plan olmuş artık
Bugün Tunişin doğum günü kızlar. Rabbim sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür versin, ailesiyle inşallah kuzuma.
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar LİTTESUNSHINEMIZ bugün öğlen 14.35 te oğlunu dünyaya getirmiş şimdi msj geldi bana gözümüz aydın olsun 4.bebeğimizde hayırlı olsun
4040gr 52cm dünyaya gelmiş darısı başımıza maşallah sübanallah
oh maşallahhhhhhhh
Rabbim uzun ömürlü etsin,analı babalı.....
Maşallah subhanallah
Bu arada ben yine yazamadım hikayemi eşim sabote etti uyuz:sinir:
tey masallahhh.. ay bugün müydğ onun dogumu degildi dimi kontrol vardı.. allahh saglıklı uzun ömürler versin ikisinede.. bebemiz hayırlı ugurlu olsun
kızlar kızımın beşiğini eklioum ciciş topiğinee bu arada yeni bebişimiz littlemın oğlu hayırlı uğurlu olsun topiğimizee
günaydın babuş sabırsızlıkla bekliycem doğum hikayeni ya bir bebeğimiz daha oldu hayırlısıyla tanselden ne haber gelcek bakalım
hatunun kontrolu vardı doğurupta geldi ben tahmin ettim dün çünkü sabah 6 da gitti hastaneye gelmessem bilin ki doğurmuşumdur dedi ölede oldu maşallah tosunumuza
yorumumu ekledim cnm hayırlısı olsun topiğimizi rabbim bizede nasip etsin tez vakitte
lıttlım canım rabbim hayırla kurtarmış senide artık sende oğluna kavuştun allahın izniyle çok sevindim canım benim yaa darısı başımıza
hah xman sevdim bunu
günaydın kızlar,
yeni haberler olmuş, little ın yavrusu da gelmiş, maşallah, Allah nazarlardan saklasın...
tansel de gün almış... yarın geliyomuş onunki de, maşallah....
e hadi kızlar, ne çok nazlandınız yaa
doğuruverin artık...:bebecik:bebecik:bebecik
amaninnnnnnnnnnn.... diyodu zaten gecen kurtuldum bu sefer kesin dogurtur beni diye..ehehhe...
cok sevindimm.. 41 kere masallah.. Allah analı-babalı saglık ve hayırla büyütsün insallah..
senin oglusuna da maşallah annesi cok tatlı cıkmış...minnoş ya... insallah persembeyede ben dogurucam hayırlısıyla.........
Ay çok güzel olmuş Babuş yaa... İşte ben de genel anestezi olucak ve ben hiçbirşeyi görmeyeceğim bilmeyeceğim diye istiyorum fotocuyu. Doktoruma sordum sıkıntı yok dedi. Gerçi eşim de giricek ameliyata ama ben ona hiç güvenmiyorum. Tv deki basit ameliyatları bile izleyemiyo
Oy maşallah tostiğimize. Allahım esirgesin. Sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzuuun bir hayatı olsun anasıyla babasıyla inşallah. Darısı başımıza
Eveeeeet yarın TANSEL, Perşembe de PİKOŞUMUN doğumu var inşallah...
günaydın kızlar temizlik var arada girer bakarım
little doğum yapmış Allah bizede nasip etsin dün anlamıştım
lilacs oğluda nasıl tatlı nasıl yakışıklı Allahım nazardan korusun
pikecim perşembeyede bişey kalmadı heyecan doruktamı?
tanselde yarın inşallah biz kalır bekçilik yaparız buralarda nazomda bugün doğurup geliyomuş ne hoş olur
Anammmmm ama dün dedim birinden süpriz bekliyom diye bak yaptı süprizi maşallah tosuna yerim onuuuu, gözünaydın lidılllllll
Evet görmedim Artık görmek istemiyorum sırayı hep bozdu kız bunlar, 38 oldular mı doğurmaya başladılar...40 oldum hala bekliyom
Tansel yarın doğuruyor dimi..Yok yetişemem ben tansele
Hahah koptum yaw
Afiyet olsun Aslıcım, hayırlı haberlerle gel inşallah..
Benim dünürüm de hastaneye gitmiş, inşallah o da gelir hayırlı haberlerle..
noluyo burda?
doğuran var mı?? kimse doğurmasın sıra bende
var anam var.. littlesunshine nımız dogurmuş dün..... sen yavaş cıktın anam.. hayırlısıyla yarın tansel perşembe de ben doguruyom...
yaaaaaaaaaaaaaaa!!! :sok:sok:sok ay kimse kalmadı resmen yaa doğurmayan. bi azoyla biz kaldık yaa. aslı leom falan zaten var daha onların.
çok güveniyosum ben kendime ilk azo doğuracaktı sonra ben. hay allah hesaplar şaştı...
ee nasılmış lidılım? normal mi sezoş mu?
kızlarrr gelin bi öpem siziii..ohh doğurmadım geldim...bugunüde atlattık .
açılmalarımız 3 cm i bulmus.düzenli sancımız cıkmadı,yarın yine nst iğne olduk engeksiyon riskine karşın.doktorum bu hafta doğurmama iziğn vermedi en az 38 +++ olacakmıs mümkünse 39-40 hafta olsun istedi.olar dedim benim için hiç bi mahsuru yok.kendimi tırsarken buldummys:haberler bölee..
bu arada little canım güle güle büyüt bebeğini.allah analı babalı büyütsün insallah..