2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öyle napalım. zaten özeldeydim ben. kadroya bi geçemedik anasını satayım. napalım kısmet. bu şartlarda bi iş bulursam geçerim yoksa otururum aşaaa bakarım yavruma.

genç bi çocuk almış evi. çıkmasınlar demiş dün güya. bakalım ne kadar doğru. ehehehehe valla 2012 zaten benim çaıman kötü geçmişti. bana verdiği Aden'di sadece 2012'nin. 2013 de öyle başladı bakalım :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
babuş, geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin, napalım, kazadır olur...

gökçe, sana da geçmiş olsun ev için de iş için de...ama belki çıkmazsınız evden...çıkarsanız da sağlık olsun canım ya.

little, tuna kuzum hakikaten çok mutlu görünüyor resimlerde, Allah mutluluğunu bozmasın, bundan sonrakilerde mutluluğu hep katlanarak çoğalsın...

leader, eymen e de geçmiş olsun, ortakulak iltihabı olmuş sanırım, şu yaşlarında ne ağrılarla uğraşıyorlar yazık.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sağol lilam da şimdi onur aradı. kadın onur'u aramış. siz demiş kime ne dediniz? benim adımı zilden nasıl silersiniz de kendi adınızı yazarsınız... kadın sanırım menepozlu ve bizim onun nüfusuna geçmediğimizin sadece onun evinde parasıyla oturduğumuzun farkında değil. ahahahhaha kadına bakar mısınız ya? ismini zilden nasıl silermişiz de kendi adımızı yazarmışız. derhal onun ismi yazılacakmış. yoksa kapıya polis gönderiyormuş derhal evini boşaltacakmışız.

ajajjahajahja ay yarıldım daha da yazamıcaam sanırım.

anladığım kadarıyla evi alacak olan çocuk vaz mı geçti evi almaktan naptıysa bu da bizim bişey dediğimizi sandı sanırım çocuğa. ahahahahha kadın kocamı kalaylamış bi güzel. ahauahgafagfaghafag dün gece de ben kalaylamıştım baya bi yazık bak acıdım adama be.

işin komiği polis gelse kendisi suçlu duruma düşecek. bir tokileri bitmeden satamazsın. iki hadi sattın, kiracıya kafana göre çıkın evımden dıyemezsın. kiracının evine kimseyi sokmama, ev bulana kadar belli bi süre oturma hakkı vardır. polise ne diyecek çok merak ettim. henüz 3 ay önce girmişiz, 3 aydır kirayı tıkır tıkır ödemişiz dekontlar elimizde neyi kime nasıl şikayet edecen... ne dicen?

oy adına kurban olduğum rabbim . tek tek gelen derdi ne yapayım? ver verrrr daha çok ver. benim kap büyük alırım ben sen ver. yeterki gelen senden gelsin. şükür şükür şükür...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yani evde siz oturacaksınız ama zilde onun adı yazacak, o da güzelmiş...ne içtiyse ben de istiyorum gökçem.

benim annemlerin 16 sene önce arsasını alıp da üzerine ev yaptıkları adam, dün emlakçıyı aramış, benim paraya ihtiyacım var bir arsam vardı onu sat diye. arsa da 16 sene önce sattığı arsa. onu kandırmışlar da vekaletle evini satmışlar, bak bak. 16 sene geçmiş üstünden be adam, ne kandırması. kaldı ki babam da bizzat giderek adamın kendinden almışmış arsayı. bunamış herhalde.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lilam bunamış herhalde değil. bunlar hasta ruhlu insanlar. bildiğin hasta. sen kimsin ya benim parasıyla tuttuğum evin kapısında senin adın yazsın. manyak mısın sen?

çok gerginim çok stresliyim şu sıralar. her şey üstüste... işletme özelleşiyor bize yol göründü resmen. onur'un işleri feci kötüleşti. ev işi, iş işi ne yapacağımı bilemz hale geldim.ehehehehhe vardır bi hayır diyorum susup oturuyorum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
babuş, geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin, napalım, kazadır olur...

gökçe, sana da geçmiş olsun ev için de iş için de...ama belki çıkmazsınız evden...çıkarsanız da sağlık olsun canım ya.

little, tuna kuzum hakikaten çok mutlu görünüyor resimlerde, Allah mutluluğunu bozmasın, bundan sonrakilerde mutluluğu hep katlanarak çoğalsın...

leader, eymen e de geçmiş olsun, ortakulak iltihabı olmuş sanırım, şu yaşlarında ne ağrılarla uğraşıyorlar yazık.
Sagol lilacscim yavrum yaa ole sessiz sessiz oturuo*bi kosede aldim kucagima sevdim sevdim bi sokuluo bir gorseniz neyseki simdilerde daha iyi kulaklarini daha az ellio gecio heralde yavastan dur sana video gonderiim
lilam bunamış herhalde değil. bunlar hasta ruhlu insanlar. bildiğin hasta. sen kimsin ya benim parasıyla tuttuğum evin kapısında senin adın yazsın. manyak mısın sen?

çok gerginim çok stresliyim şu sıralar. her şey üstüste... işletme özelleşiyor bize yol göründü resmen. onur'un işleri feci kötüleşti. ev işi, iş işi ne yapacağımı bilemz hale geldim.ehehehehhe vardır bi hayır diyorum susup oturuyorum.
Allah yardimcin olsun gokcem.hic kolay degil yasadiklarin hem is hem evden haber gelmesi iyi olmamis o ev sahibide kafa kiyak heralde salak kadin neyi kime sikayet edion. parasini oduyo oturuo evinde ev artik onun iskan onun ...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sağolasın kuzum. o'nu diyorum napayım ayol öyle ayda yılda bir gelen derdi? gelecekse üstüste gelsin.. yıksın yaksın geçsin.

oğluma aileme sağlığımıza bişi olmasın yeter. bunlar geçici dertler. mevlam başka başka üsteinden gelemeyeceğimiz dertler vemesin.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Allahım yardımcınız olsun Gökçem zorda sıkıntıda bırakmasın gerçekten çok üzüldüm her şerde vardır bir hayır diyelim Allah sağlık versin gerisi bi şekilde halolur

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
amin laylam. sabır.. :)

dellendim suratımda kocaman bi gülümseme var. ehehheheheh huniiiiiiiii hunilerrrrrrrrrr

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben çıkıyorum. 3-5 gündür burası da pek bi keyifsiz. 2-3 kişi tüm gün takılıp konuşuyoruz.

neyse hepinizi öpuyorum. muah muahhh can hatçeler.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlar efemm iyisinizdir insaaallah bugun kivircik oglanin gunu su saatlerde annesi sancilarini cekiyordu epidurali yapilmis kuzu kuzu acilmasini bekliyodu... hadi bakalim azo hayirli haberlerini bekliyoruz....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bismillahirrahminirrahim :D
Kızlar az önce uykumdan suyum gelmesi ile uyandım..Eşimi kaldırdım "telaş yapma" diyerek..Görseniz gayet sakindim..Ayağa kalktım çiş mi su mu anlamadım, ama kontrolsüz akmaya devam etti..Çamaşırımı full olmak üzere pijamanın ağ kısmını ıslattı..Öyle çok değil ama küçümsenecek kadar az da değil..Duşa girdim hem yıkandım hem ağladım, titreme girdi garip bir his, üşüdüğümden mi titredim yoksa korkudan mı bilemiyorum..Ağlaya ağlaya yıkandım ..
Şimdi annem çay yaptı bi bardak içim ısınsın diye onu içiyorum.
Eşim Mükerrem beyi aradı, 1-2 saat sonra hastaneye geçicez, ne olur okuyan gören dua etsin, en hayırlı olanı dilesin benim için..
Tuğbişim çalışıyor kıyamadım ona msj atmaya şimdi uykusu kaçar..Sabah msj atar bilgilendiririm..Allah'a emanet olun, hakkını helal edin.

ya allah sen nelere kadirsin kız azo rüyamda seni gördüm doğuruyodunn yeminle kızz şoktayım şu anda:sok rabbim yardımcınız olsun kuzey oğlanı bir an önce kucağına alman dileğiyle allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah :utan: kurban olayım uyandırmaya kıymamamış

azommmm inanamadım okuduğumda kurban olurum ben sana yaaa hadi inşallah rabbim hayırla bir avazda kurtarmıştır seni ve bebeğini hayırla bacım ....ayyy inanmıyorum haber ver yaa yoksa bugün geöçmezzzzzzzz

ay çok heyecanlandım yaaa ağlayasım geldi
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ne kadar şanlısın normal doğum yapabilecek olduğu için Allahım tamamına erdirsin kuzey'le sağsalim birbirinize kavuşun inşallah canım

Avvvvvv şoklardayııııııııııım :sok Ama ondan da daha çok; çok heyecanlıyım :evet: :evet: Allahıma şükürler olsun ki minik Kuzey paşamız nihayet gelmeye karar verdi. Allahım kolayca sağlıkla sıhhatle kurtarsın inşallah ikisini de...

Günaydın kızlar. Valla bugün öyle keyifsiz uyandım ki, sbahtandır ağlıyorum ama öyle böyle değil, hıçkıra hıçkıra. Aylardır uyuyamıyorum ağrılardan Allahın gücüne gidecek diye isyan da etmek istemiyorum. Çaresiz öylece ağlıyorum. Artık doğsun kızım da şu ağrılardan kurtulayım istiyorum... Bugün NST miz var yine. Ankara buz gibi. Yollar kapalı. Dün akşam bi kar başladı sabaha kadar yağdı.

canımmm,tuğçem..ALLAH tek avazda kurtarsın.okurken gözyaşlarıma engel olamadım.dualarım kalbim seninle,sizinle..umarım su saatlerde kuzey paşamızı damadımı almıssındır kucağına..allah yardımcın olsun canım benim..sağ salim al kucağına güzeller güzelii evladını..hakkınızda hayırlısı olsun canımm...

amannnnnnınnnnn azoda doğuma gitmiş... henüz doğurmadı dimi ? allahım bir avazda kurtarır inşallah..

günaydın kızlar sabah sabah azonun mesajıyla şok geçirdim benimde çeşmeler tutmuyor kendiliğinden akıyor bu hamilelik ne garip durum DOĞUMDA OLAN BÜTÜN KADINLARIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN tanselim ve azomun haberlerini bekliiyoruz ayy bakın yine ağlıyorum

ayyyy soklardayımmmm:sok yine rüyasını neyin anlatıyo sandımmmm.. ayy doguruyoo kız ciddenn.. benim haftamda olup dogurmayan kaldı mı allasenn.. bunalıma giricimm.. neyse azoo doguruyo yaa bende dogururumm artıkın heralde:D
ahhh cnmmm allah bi avazda kurtarsın insallahh.. bebişini de seni de korusunn.. aglıcammmm:mendil:

agzın bal yesin..:utan: ama ben beklemiyorum bunalıma girdim bu cocuk yüzünden:eek:ys:

ayyyy canım benim sonunda muradına erdi azom normal olamsına ayrı sevindim darısı bekleyenlerin başına:utan:

Kızlar selamlar....
Tuğbanın mesajıyla hemen geldim,Azoşcuğum doğum yapmış, kurban olduğum Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah....
Çok duyguluyum...

Littlesunshinecım sen de doğum yapmışsın, Sıla artık pek fırsat vermiyo giremiyorum, kuzum hayırlı olsun Rabbim güle güle büyütmek nasip etsin...Hayırlı evlat olsun...

Tanselcim de bugun sezeryana girecekmiş,sanırım çıkmıştır, hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah...
Dualarım onunla...Hayırlı haberlerini bekliyorum :utan:

ayyy azom doğurmuşş,allah hayırlı uğurlu etsinn:utan:
darısı başımıza..dün benimde sancım oldu ama düzensizdi..şimdide dewam edioo, ama şiddeti aynı belki çatım açılıo pek anlamadımm...

azoooo, ben bunu okuyana kadar kuzey oğlan gelmiş bile, maşallah kuzuna... normal doğumu da başarmışsın istediğin gibi, Allah analı babalı büyütsün, çooook heyecanlandım bu mesajı gördüğümde ama lidırım haber vermiş bile doğumu.... maşallah oğluna...

tansel ve pikecan

bugün ve yarın Allah yardımcınız olsun kızlar, sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

yokluğumda doğum yapanlar olmuş. maşallah hepsine

azom da bugün almış kuzeyini kucağına. Rabbim hepsini anlaı babalı büyütsün...

Günaydın canlarrrr
bugün Kuzey oğlan doğdu nice yıllara Allahım uzun ömürler versin
bende Azoşun doğum alıntılarını yapayım:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bişi yazmamış mıyım yine? nıye benım mesajlarımdan alıntılar yapmıyosunuz? ya da o sıra ben buraya gıremıyo muydum ki acaba?

evde kanepenın bi başlığına bi dipliğine yatıp uyuduğum dönemler onlar. kesin yokum o sıra ben buralarda kesin.

günaydınlar bu arada zillilerrrrrrrrr

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
laylam ne iyi yapmıssın yavrum..alıntılarla...ne sulugözdük be..yani ben her seye ağlıyodum...ahahaa şimdide ela öyle sanırım dönem dönem aynı seyleri mi yasıyolar be bunlar :gelbenimle:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar