2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bu gün iki doğum günümüz var Tanselde Selimi kucağına aldı
iyiki doğdun Selim Önderrrrrr

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben geldim açılın bakayım bi soluklanayım.

azom doğurmuş bu haberi kutlamak için lidiılı aradım bi kadın çıktı bana sen kimsin dedi. dedim tuğba ile görüşecektim ben gökçe dedim. ben gökçe diye birini tanımıyorum dedi. yanlışlık oldu sanırım dedim kapattım.

lidılım kimdi kız o teldeki?

pazar gününe kadar doğurmazsam şayet, doktor pazar günü nöbetçiyim alalım bebeği dedi. pazar günü doğumumuz var yani.

ahanda buldum Gökçem yazmışsın biraz sonlarda kalmış kuşum bu arada GÜNAYDIN nasıl oldun?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bide Calmdown diye bi arkadaş vardı oda bugün doğum yapmış ne bereketli günmüş sanırım kızı olmuştu onunda doğum günü kutlu olsun

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Nazoş bugün bizimkiler karne alıyor:elif::elif::elif:
benimki babasıyla gitti birazdan gelir

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selim pasa iyiki dogdun gusellik yerim seni benn allah sagkikki uzun omurler nasip etsin
Fatmacim tatlim seninde dogum.gunun.kutlu.olsun

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
iyiyim nazom nasıl olayım. eheheheheh, hayat..

iyi ol canım benimmm..hayat süprizleri sever..bundan sonra daha güzel seyler getirmek için seni sınıyordur...öperim seni...

bi de az önce okudum babuşum kaza atlatmıs..geçmişler olsun..mala gelsin tek..herseyin yerine yenisi konur..

eymen paşa yürümüş maşallahh allah kolaylık versin leom daha zor zamanlar kapıda..ela hergün bi tarafını morartıyo bu ara yürüme sevdasına..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar