2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gıvırcık kuzu...

dilerim Allah'tan pusulan hep kuzeyi gösterir. hep en güleç hep en sevimli halinle takılırsın şu hayatta.

doğum günün kutlu olsun paşam...

iyi ki doğdun...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
O degilde biz bisiler atistiyoduk annem ve kardesimle eymende dolanio evin icinde kendi halinde
Arkami dondum ki ne goreyim camasir makinasinin kapagini acmis kenarindaki lastigi kemiriyo girc girc yapa yapa bide nasil zevkle yaa makinenin kapaginin kiliti yok nasil engel olcam ben

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız nasıl açmış o kapağı? klik diye kilitleniyo benimki yerine, açılması imkansız hale geliyor. yani bebek tarafından açılamaz.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hemsire simdi kuzeninin haberini okudum.
Rabbim hayirlsiyla ve saglikla kucagina almayi,sevinc gozyasi dokmeyi nasip etsin insallah.
Cok zor ve cok aci bir tecrube yasamis,Allahim bundan sonra hep gulmeyi nasip etsin evladindan yana.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız nasıl açmış o kapağı? klik diye kilitleniyo benimki yerine, açılması imkansız hale geliyor. yani bebek tarafından açılamaz.

Benim eski makinem oyleydi yavrum ama hu makinem calisirken otomatik kitlenio
Normalde acilio ve kac kere onunden aldim yine gidio o degil deterjan kalintisi filan olabilir kimyasal bir yer videosunu cektim bide bana kafa tutuyo aaaa anneeee die bagirio

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
amin hemşire... dilerim Allahtan hiç bi anne bebeğiyle sınanmasın. benim Aden'e bişey olabilme ihtimali bile canımı yakarken, bunun düşüncesi bile beni deli etmeye yetiyorken kuzenimin yaşadıklarını düşünmek hepten hasta ediyor beni.

çok istedi çok özledi. Aden'den önce asla bebek yapmam derken Aden'le tekrar aşık oldu. tekrar aşk doldu kuzenim. inşallah bu sefer sapasağlam olur miniği. hastenede şuan dayanamadı akşamı bekleyemedi, test olmaya gitti. bakalım sonuç ne.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Allah'ım sen ne büyüksün ya. kuzenim aradı şimdi uçuyor havalara. hamileymiş. Allah'ım çok büyüksün bu sefer olsun Rabbim. bu sefer üzme kızı. üzülmesine izin verme.

çok heyecanlıyım. daha henüz 4 ay önce kullandığı ağır deprasanları nasıl bırakacağından bahsediyorduk. yapamam gökçe, delirimim. ben ilaçsız yaşayamam diyordu. sonra bi sabah karar verdim bırakacam dedi. bıraktı. süründü, ağladı ağlattı. çok zor günler geçirdi. 3 aydır ilaçsız bedenini temizledi. ki ilaçları bırakıp bi bebek fikrini düşünmesi için bile bizim için umut oldu.

derken 1,5-2 haftadır ben hamileyim diye geziyordu ortalıkta. gögüslerim büyüdü gökçe hissediyorum hamileyim ben diyordu. bu sabah işte beklediğimiz haber geldi. oyy oyy oyyyy dua edın kızlar. ankaraya gidip gen testi yaptırdıklarında da bi problem çıkmasın.

sizlerin duaları benim için nasıl önemliyse kuzenim için de çok önemli. ne olur dua edin.

çıkıyorum şimdi. şaşkınım çok sevinçliyim. korkuyorum paniğim. hepinizi öpüyorum.

doğumgünleri olan bebeleri de ayrıcana mıncırıyorum. hepinizi seviyorum. muah muahhh

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allah'ım sen ne büyüksün ya. kuzenim aradı şimdi uçuyor havalara. hamileymiş. Allah'ım çok büyüksün bu sefer olsun Rabbim. bu sefer üzme kızı. üzülmesine izin verme.

çok heyecanlıyım. daha henüz 4 ay önce kullandığı ağır deprasanları nasıl bırakacağından bahsediyorduk. yapamam gökçe, delirimim. ben ilaçsız yaşayamam diyordu. sonra bi sabah karar verdim bırakacam dedi. bıraktı. süründü, ağladı ağlattı. çok zor günler geçirdi. 3 aydır ilaçsız bedenini temizledi. ki ilaçları bırakıp bi bebek fikrini düşünmesi için bile bizim için umut oldu.

derken 1,5-2 haftadır ben hamileyim diye geziyordu ortalıkta. gögüslerim büyüdü gökçe hissediyorum hamileyim ben diyordu. bu sabah işte beklediğimiz haber geldi. oyy oyy oyyyy dua edın kızlar. ankaraya gidip gen testi yaptırdıklarında da bi problem çıkmasın.

sizlerin duaları benim için nasıl önemliyse kuzenim için de çok önemli. ne olur dua edin.

çıkıyorum şimdi. şaşkınım çok sevinçliyim. korkuyorum paniğim. hepinizi öpüyorum.

doğumgünleri olan bebeleri de ayrıcana mıncırıyorum. hepinizi seviyorum. muah muahhh

Gökçeeeee, açar açmaz mesajını gördüm. Gözlerim dolu dolu şuan... Rabbim kuzeninin de bebeğinin de yardımcısı olsun inşallah... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herşey bu sefer o kadar yolunda gitsin ki, musssssssmutlu bir hamilelik süreci geçirip anneliğinin tadını minnoşu 90lı yaşlarına gelene kadar çıkarsın...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kuzeeyyyy vee Selimmm iyi ki dogdunuzz kuzularrrr.. Yuzunuzz hep gulsun nice yaslar olsun saglikla insallahh.. Ohhh mincirdimm yanaciklarinizdan:dance:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Eh bende şimdiden oglumun dogumgününü kutlayayım eheh :))

Ben senin oglunuda yerim nanaklarini,buynunu,boncuk goslerini,pipisini yiyiyimmm iyiki dogdun ailene ve teyzelerine renk verdin nese verdin tatli bal bocegim optum her yerini rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin hep neseli hep.mutlu....:eek:pucuk: :pasta: :foto:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
pikoş, bugün senin de mi doğum günün? öyleyse ne güzel tesadüf olmuş, ana oğul aynı gün doğmuşsunuz....sana da eşinle, oğlunla mutlu mutlu seneler...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
noyan güzel gözlü kuzu, dogum günün kutlu olsun. Sevdilerinle güzel günler gör emi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Noyan pasamin dogum gununu kutluyorum ailesiyle nice nice saglikli seneler diliyorum kuzuma. Iyi ki dogdun minnosum :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Noyann minnosummm iyi ki dogdunn kuzum.. Nice guzel saglikli yaslar diliyorum sana ailenle. Her gunun birnirinden mutlu olsun

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Gunaydinlar efemm iyisinizdir insaaallah bugun kivircik oglanin gunu su saatlerde annesi sancilarini cekiyordu epidurali yapilmis kuzu kuzu acilmasini bekliyodu... hadi bakalim azo hayirli haberlerini bekliyoruz....

Canım benimmmmm Dualarız sayesinde de çok güzel açıldı :)

Günaydın canlarrrr
bugün Kuzey oğlan doğdu nice yıllara Allahım uzun ömürler versin
bende Azoşun doğum alıntılarını yapayım:)

Laylam alıntılar için çok çokkkk teşekkür ederim. Amin canımm hepsinin uzuuunnn ve güzel ömürleri olsun inşallah.

ene azom yine mi doğurdu kııızzz.... (zerrin sıtayla)
:coffee::coffee:

Heee 1 tane kesmedi biliyon muu, ezik miyim lan ben bi tane yapayım :D

günaydın kızlar....

azoş doğuma gitti hemi...vay bee ne günlerdi...ne heyecandı...

allah uzun uzunn ömürler versin kuzeyime...İYİKİ DOĞDUN...İYİKİ DOĞDUN KUZEYYYY

Sağol nazommmmm -hmm Vallahi çok heyecanlıydı, saatlerce bilgisayar başında birbirimiz haberlerini bekliyorduk :D

iyi ki dogdun Kuzey.... seni çok ama çokkkkkk öpüyoruz. uppuuzun saglıklı, mutlu nice yaşların olsun minnoşum......

Pikemmmmm çok güzel olmuş çok teşekkür ederim -hmm

Selam arkadaşlar,

Selim kuzumun ve Kuzey kuzumun doğum günleri kutlu olsun.
Özelden kutladım ama buradan da söyliyeyim. İyi ki doğmuşlar, iyi ki renk katmışlar bize.
Allah uzun sağlıklı ömürlerini versin, aileleriyle.
Tüm güzelliklerini tattırsın anne babalarına kuzular inşallah.

Amin babuşum çok sağol.

gıvırcık kuzu...

dilerim Allah'tan pusulan hep kuzeyi gösterir. hep en güleç hep en sevimli halinle takılırsın şu hayatta.

doğum günün kutlu olsun paşam...

iyi ki doğdun...

Ne güzel yazmışsın kııııızzzzz (zerrin styla :D) Sağol Gökçemm.

Çok sevindim, inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder.

Kuzeeyyyy vee Selimmm iyi ki dogdunuzz kuzularrrr.. Yuzunuzz hep gulsun nice yaslar olsun saglikla insallahh.. Ohhh mincirdimm yanaciklarinizdan:dance:

Sağol ecrincim, çok öperim seni

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
cokkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederiz teyzeleri çok naziksiniz..

biraz yorucu olsa da biz de minik bir dogumgünü partisi yaptık.. niye mi yorucu oldu? çünkü benim oralarım buralarım dünden agrıyodu :) :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
lilacscım bugün benim dogumgünüm degil, ben kendi dogumgünümde ogluma hamile kaldıgımı ögrenmiştim, ondan face de dogum tarihine oglumun Ay ve günün yazdım :)

ama olsa süperk ötesi olurmuş :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar