kız akşam yıkasana. ben akşam yıkıyrom uyuyo mışıl mışıl kuzum...
kız nasıl açmış o kapağı? klik diye kilitleniyo benimki yerine, açılması imkansız hale geliyor. yani bebek tarafından açılamaz.
Allah'ım sen ne büyüksün ya. kuzenim aradı şimdi uçuyor havalara. hamileymiş. Allah'ım çok büyüksün bu sefer olsun Rabbim. bu sefer üzme kızı. üzülmesine izin verme.
çok heyecanlıyım. daha henüz 4 ay önce kullandığı ağır deprasanları nasıl bırakacağından bahsediyorduk. yapamam gökçe, delirimim. ben ilaçsız yaşayamam diyordu. sonra bi sabah karar verdim bırakacam dedi. bıraktı. süründü, ağladı ağlattı. çok zor günler geçirdi. 3 aydır ilaçsız bedenini temizledi. ki ilaçları bırakıp bi bebek fikrini düşünmesi için bile bizim için umut oldu.
derken 1,5-2 haftadır ben hamileyim diye geziyordu ortalıkta. gögüslerim büyüdü gökçe hissediyorum hamileyim ben diyordu. bu sabah işte beklediğimiz haber geldi. oyy oyy oyyyy dua edın kızlar. ankaraya gidip gen testi yaptırdıklarında da bi problem çıkmasın.
sizlerin duaları benim için nasıl önemliyse kuzenim için de çok önemli. ne olur dua edin.
çıkıyorum şimdi. şaşkınım çok sevinçliyim. korkuyorum paniğim. hepinizi öpüyorum.
doğumgünleri olan bebeleri de ayrıcana mıncırıyorum. hepinizi seviyorum. muah muahhh
Eh bende şimdiden oglumun dogumgününü kutlayayım eheh )
Gunaydinlar efemm iyisinizdir insaaallah bugun kivircik oglanin gunu su saatlerde annesi sancilarini cekiyordu epidurali yapilmis kuzu kuzu acilmasini bekliyodu... hadi bakalim azo hayirli haberlerini bekliyoruz....
Günaydın canlarrrr
bugün Kuzey oğlan doğdu nice yıllara Allahım uzun ömürler versin
bende Azoşun doğum alıntılarını yapayım
ene azom yine mi doğurdu kııızzz.... (zerrin sıtayla)
:coffee::coffee:
günaydın kızlar....
azoş doğuma gitti hemi...vay bee ne günlerdi...ne heyecandı...
allah uzun uzunn ömürler versin kuzeyime...İYİKİ DOĞDUN...İYİKİ DOĞDUN KUZEYYYY
iyi ki dogdun Kuzey.... seni çok ama çokkkkkk öpüyoruz. uppuuzun saglıklı, mutlu nice yaşların olsun minnoşum......
Selam arkadaşlar,
Selim kuzumun ve Kuzey kuzumun doğum günleri kutlu olsun.
Özelden kutladım ama buradan da söyliyeyim. İyi ki doğmuşlar, iyi ki renk katmışlar bize.
Allah uzun sağlıklı ömürlerini versin, aileleriyle.
Tüm güzelliklerini tattırsın anne babalarına kuzular inşallah.
gıvırcık kuzu...
dilerim Allah'tan pusulan hep kuzeyi gösterir. hep en güleç hep en sevimli halinle takılırsın şu hayatta.
doğum günün kutlu olsun paşam...
iyi ki doğdun...
Allah'ım sen ne büyüksün ya. kuzenim aradı şimdi uçuyor havalara. hamileymiş. Allah'ım çok büyüksün bu sefer olsun Rabbim. bu sefer üzme kızı. üzülmesine izin verme.
çok heyecanlıyım. daha henüz 4 ay önce kullandığı ağır deprasanları nasıl bırakacağından bahsediyorduk. yapamam gökçe, delirimim. ben ilaçsız yaşayamam diyordu. sonra bi sabah karar verdim bırakacam dedi. bıraktı. süründü, ağladı ağlattı. çok zor günler geçirdi. 3 aydır ilaçsız bedenini temizledi. ki ilaçları bırakıp bi bebek fikrini düşünmesi için bile bizim için umut oldu.
derken 1,5-2 haftadır ben hamileyim diye geziyordu ortalıkta. gögüslerim büyüdü gökçe hissediyorum hamileyim ben diyordu. bu sabah işte beklediğimiz haber geldi. oyy oyy oyyyy dua edın kızlar. ankaraya gidip gen testi yaptırdıklarında da bi problem çıkmasın.
sizlerin duaları benim için nasıl önemliyse kuzenim için de çok önemli. ne olur dua edin.
çıkıyorum şimdi. şaşkınım çok sevinçliyim. korkuyorum paniğim. hepinizi öpüyorum.
doğumgünleri olan bebeleri de ayrıcana mıncırıyorum. hepinizi seviyorum. muah muahhh
Kuzeeyyyy vee Selimmm iyi ki dogdunuzz kuzularrrr.. Yuzunuzz hep gulsun nice yaslar olsun saglikla insallahh.. Ohhh mincirdimm yanaciklarinizdan:dance: