2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bugun durumun dogum gunusu su saatlerse.anaciginin yanindaydi hey gidin bee koca 1 yil gecmis simdi ayni heyecanla.dogum gunu hazirligi yapioz

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Duru'nun ilk yaşı..
Allah sağlıklı,mutlu,uzun ömürler versin insallah,anne babasıyla büyüsün,torun sevdirsin onlara da..:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kizlar ecrinn siteye giremiyormus onun adina yaziyorum kendisi rica etti durunun dogum gununu kutluyo ve cokk cokk.opuyoo sagliklikkli uzun seneler dilioo.kiz simus nirdesinn???:pasta: ufurucektik alla alla

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Duruuuuuuuuu ballı kaymagım iyi ki dogdun maviş prensesim......

upuzunnnn saglıklı, huzurlu, mutlu, başarılı, anneve babcıgınla ve tüm sevenlerinle çok güzel bir ömrün olsun inşallah minnoşum.. çok seviyorum senide anneciginide.......

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Iyiki dogdun melegim sitemizin en narin en yayamaz en uykusuz sirinesi iyiki dogdun guselim benim allah saglikli uzun huzurlu mutlu mesut nice.seneler.gostersin sana

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Gunaydinnn amannin bunsiteye ne olmus br kendini geriye sarmiss 26 ocakta kalmiss...kaaac

Günaydın canım naber?
hakikaten nolmus boyle bende afalladım..
kaş yapim derken göz cıkarmaya benzedi bu is heralde :tskler:
Adminimiz ugrasiyor hala, bir sorun oldugu icin geri almak zorunda kaldi.
Kizlar ecrinn siteye giremiyormus onun adina yaziyorum kendisi rica etti durunun dogum gununu kutluyo ve cokk cokk.opuyoo sagliklikkli uzun seneler dilioo.kiz simus nirdesinn???:pasta: ufurucektik alla alla

Explorer mi kullaniyor acaba ecrinn?
Mozilla ve google chrome´dan sorun olmadan giriliyor, explorer hata veriyormus sanirim Admin ilgileniyor.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
duru minnoş,
doğum günün kutlu olsun, Allah sana ailenle nice nice mutlu yıllar versin...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Seamm kizlarrr.. Hafta sonu herkess tatil yapiyo tabi. Dun bi gun rotarla kizcemin dogumgununu kutladik. Azman kuzum tek kare fotografinda duzgun cikamadi. Cunku hep ciglik atti yada kacmaya calisti. Yinede cok sevimliydi.

Siteye giremedigim icin 3 gun mesajlarinizi okuyamadim maalesef. Ve surum kaldirildigi icin geri de gelemeyecekmiz maalesef. Cok uzuldum. Kutlayan herkesi opuyoruz kocamann .

Laptop umuz modemimizi kabul edince fotolari yukleriz insallah. Sevgiler hepinize

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Seamm kizlarrr.. Hafta sonu herkess tatil yapiyo tabi. Dun bi gun rotarla kizcemin dogumgununu kutladik. Azman kuzum tek kare fotografinda duzgun cikamadi. Cunku hep ciglik atti yada kacmaya calisti. Yinede cok sevimliydi.

Siteye giremedigim icin 3 gun mesajlarinizi okuyamadim maalesef. Ve surum kaldirildigi icin geri de gelemeyecekmiz maalesef. Cok uzuldum. Kutlayan herkesi opuyoruz kocamann .

Laptop umuz modemimizi kabul edince fotolari yukleriz insallah. Sevgiler hepinize

ecrin sitede bir aksilik var tatlım aradaki mesajlar silindi hep...

enson 26 Ocaktan geri sardı sonra 2 şubata... arada kayboldu mesajlar tatlım.....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Pikoşummmm ne haber kuşummmm
kızlar size bişey soracam çocukların uyku düzenleri nasıl acaba
Kayrayı bu gün sadece öğlen uykusuna yatıracam tek uyku yani 3 gündür öğle sonu uyuduğunda akşam çok zor yatırıyorum bide böyle deneyim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar