2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinn kizlar oldukca yogunum giremiyorum fazla eymenin dogum gunu bide gecici vergilerin son gunu aksamlari 8de cikiyorum isten...

Zeynep livacigin dogum gunusu iyiki dogdun gusel minigim rabbim ailesiyle bir omur saglikli mutlu bir omur nasip etsin insallah :pasta: :foto:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar hiç uyumadan işe geldim öfff..

dün gece aden çok huzursuzdu. kıprandı durdu tüm gece boyunca. saat 3 gibi kaka yaptı (ki gece kaka 2 veya 3 kez yapmıştır) onu temızlerken uykusu açıldı. 4 gibi tekrar uykuya daldı ama bu esnada yatakta benle oyun onuyor. bi oraya donuyor babasını tokatlıyor bı bana dönüp beni sevıyor deli bebe. neyse tam dalmışız ikimizde, bi çığlık bi kıyamet nasıl ağlıyor ama. titriyor kuzum korkudan. bağıra bağıra ağladı. zor sakinleştirdim. içine çeke çeke ağladı kuzum. artık ne gördüyse rüyasında. gerçi grdropların kapağı açıktı dün oraya bakıp bakıp ağladı ama artık neye benzetti kıyafetleri ya da ne gördüyse. bebeklerin kalp gözü açık olurmuş ya...

öyle işte çok yorgunum çok bitkinim... ev topluyorum ev almış başını gidiyorç. her yerde bi koli. öfff

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Gunaydinn kizlar oldukca yogunum giremiyorum fazla eymenin dogum gunu bide gecici vergilerin son gunu aksamlari 8de cikiyorum isten...

Zeynep livacigin dogum gunusu iyiki dogdun gusel minigim rabbim ailesiyle bir omur saglikli mutlu bir omur nasip etsin insallah :pasta: :foto:

saol tuğba teyzemizzz :D:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Elosum dogum gunun kutlu olsun teyzem o bal yanaklarindan kocaman operim iyiki dogdun allahim saglikli uzun omurler versin insallah eymen kardesinde.kocaman oper

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
nazo
ela'nın ilk yaşı kutlu olsun, Allah upuzun, sağlıklı, mutlu ömür versin kuzuma...

biz de hala hastayız ana oğul...durdum durdum da okul açılacağı zaman hasta oldum :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Elosummm livammm iyi kii dogdunuzz ballarimm.. Allah uzun mutlu bir omur versin sizlere. Ecrin teyzeniz yesin ayaciklarinizi

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Elosum dogum gunun kutlu olsun teyzem o bal yanaklarindan kocaman operim iyiki dogdun allahim saglikli uzun omurler versin insallah eymen kardesinde.kocaman oper

nazo
ela'nın ilk yaşı kutlu olsun, Allah upuzun, sağlıklı, mutlu ömür versin kuzuma...

biz de hala hastayız ana oğul...durdum durdum da okul açılacağı zaman hasta oldum :(

Elosummm livammm iyi kii dogdunuzz ballarimm.. Allah uzun mutlu bir omur versin sizlere. Ecrin teyzeniz yesin ayaciklarinizi

cok saolun teyzoşlarımız...cokk tesekkür eder kocaman öperiz sizi:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Iyiki dogdun hiross iyiki dogdun iyiki dogdun mutlu yillar sana...Sevgi kelebegim benim daha dogmadin ama.su saatlerde anana suni sanci cektiriyodun hey gidi gunler heyy senin hamurun pizzayla yoguruldu anan yuzunden fast food yiyodum deli gibi.omrun saglikli ve up uzun olsun eymenimin disi versiyonu kocaman operiz seni.iyiki dogurmus bebikom seni gam gam style`im benim:pasta: :foto:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hayirdir yaa yasionuz mu??? Ne burdanolan var ne bebislerin dogum gunusunu kutlayan var ne oluyonuz beaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selamm güzeller..ne cok boş kalmış buralar...:(

bugün kayramın doğum günü..laylamla konustuk ama burdan da kutlayayım ben..iyiki doğdun tosbiğim..allah ailenle nice mutlu sağlıklı,hayırlı güzel ömürler nasip etsin...seni cok seviyorum..tosunpaşam benim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dogumm gunun kutlu olsun yakisikli pasam benim .her ne kadar sitemizin en gusel aglayani secilsende... hep gul teyzecim rabbim hayirli uzun omurler nasip etsin kocaman optum bal yanaklarindan

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ballar sekerler ben geldim amma gece gece kimse yok tabi:((arayıp soramadigim ama unutmadım kuzucuklarimin dogum gunusulerini:)Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı uZun ömürler versin ins.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
merhaba kızlar. merhaba benim cefakar güzel ama artık bi o kadar da sessiz topiğim.

böyle mi olacaktın. böyle sessiz sedasız çekıp gidecek miydin hayatımızdan. :(

taşındım. çok yorgunum hala tam yerleşemedim. kaç gecedir gece 2lere 3 lere kadar iş yapıyorum. uykumu alamıyorum. aden de çok huysuz hep beni istıyor bu ara.

bu koşuşturma arasında doğumgünlerini kutlamadığım, kutlayamadığım, unuttuğum tüm yavruların da doğum günlerini kutlarım. kusura bakmayın netim de daha bağlanmadığı için dünyadan bi haber yaşıyorum.

hepinizi öpüyorum. ve bu sitenin bu haline çok üzülüyorum.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selamm güzeller..ne cok boş kalmış buralar...:(

bugün kayramın doğum günü..laylamla konustuk ama burdan da kutlayayım ben..iyiki doğdun tosbiğim..allah ailenle nice mutlu sağlıklı,hayırlı güzel ömürler nasip etsin...seni cok seviyorum..tosunpaşam benim...

Dogumm gunun kutlu olsun yakisikli pasam benim .her ne kadar sitemizin en gusel aglayani secilsende... hep gul teyzecim rabbim hayirli uzun omurler nasip etsin kocaman optum bal yanaklarindan

hira ve kayra nın doğum günleri kutlu olsun....nice nice mutlu, sağlıklı, sevgiyle dolu yaşları olsun....

Ballar sekerler ben geldim amma gece gece kimse yok tabi:((arayıp soramadigim ama unutmadım kuzucuklarimin dogum gunusulerini:)Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı uZun ömürler versin ins.

çooook teşekkür ederiz teyzoşlar güzel dilekleriniz için kocaman AMİN hepinizi seviyor ve çokkk öpüyorz çok hastayım grip oldum Allahtan annem burda dinlenme fırsatı buluyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
merhaba kızlar. merhaba benim cefakar güzel ama artık bi o kadar da sessiz topiğim.

böyle mi olacaktın. böyle sessiz sedasız çekıp gidecek miydin hayatımızdan. :(

taşındım. çok yorgunum hala tam yerleşemedim. kaç gecedir gece 2lere 3 lere kadar iş yapıyorum. uykumu alamıyorum. aden de çok huysuz hep beni istıyor bu ara.

bu koşuşturma arasında doğumgünlerini kutlamadığım, kutlayamadığım, unuttuğum tüm yavruların da doğum günlerini kutlarım. kusura bakmayın netim de daha bağlanmadığı için dünyadan bi haber yaşıyorum.

hepinizi öpüyorum. ve bu sitenin bu haline çok üzülüyorum.

canım hayırlı olsun yeni evin çok yorulmuş ve uykusuz kalmışsın kıyamam bende seni öpüyorum yavruşum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlarrrrrr...Burayı ve uzun uzun muhabbetlerimizi çok çok özledim :(

Leaderrrrr, Eymenimin, filintamın doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum canım, Allah analı babalı nice uzun seneler görmeyi nasip etsin inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar