2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

günaydınlarr
sağol Pikoşum sizede çok geçmiş olsun çok hastaydım bugün biraz daha iyiyim çocuklardan bana geçti neyseki onlar iyileşti dediğin gibi ne zor oluyor hiç çekilmiyor hastalıkları
annem bu sabah gitti canım yaa beni hasta bırakıp gitmek üzdü biraz ne yapalım sağlık olsun
ayrıca kartın için çooooooook teşekkür ederiz ellerine sağlık arkadaşım:ask:

öyle canım saglık olsun tabii... de anlıyorum seni...yolu açık olsun anneciginin. ... mırıl mırıl sokulsaydın ne güzel :))

kız pikeeeee ne dıyosun. hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. istanbul'u istiyordun zaten. çok sevindim senin adına.

saol dadlum.. hayırlısı olsun......

Pikos.istanbula mi geliosun ayyy heyecanlandim gorusmeyi cok istiyorum yaa:huhuu:

inşallah diyelim, tam kesin degil bi burada durmayacagımız kesin :)))

günaydın kızlar..

günaydın yevrümmmmmm, dadlum... nasılsın güzelcim?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
iyiyim pikem sen nasılsın? noyanım nasıl oldu? eloşta dün gece hiç uyumadı derdi ne anlamadık da..öğlen olmazsa bi doktora gidicem...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam herkese..
Hira'nın dogumgununu kutlayan teyzelerimize cok tesekur ediyorum sagolun iyi ki varsınız..
ben girip yazamadım her bebisin dogum gununde,cunku kayınvalidemler geldiler,onların ustune de esimin teyzesi ve enistesi..ev hınca hınc, tencelerce yemek pisiyo,bulasık camasır gırla gidiyo falan..
cok yoruldum cok..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

şte dogumgunu defne si teyzoslarr. nihayett laptop umuz normale dondu ve ekledik. duzgun fotomuz yok cunku kızcem butun gece cıglık attı ve kimsenin kucagına cıkmadı. resmen sımardı.. alıntılamayın teyzoslar please sonra silicez.. optukk-ciko

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrinnnnnn Allahın emrı pemgamberın kavliyle defneyi oğluma istedim gitti. kız o neeeeeeeeeeeeeeeeeee. anammmmmmmmm prenses.

bu arada pastanın tarıfını yazarsan çok sevırınım. çok guzel çok sade ve şık olmuş.

ama defneye bayıldım. bu arada ınanılmaz genç ve güzelsin. maşallah.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kızlr önce istnbul gittik geldik, derken benim minnoş hstlndı hiç giremedim... ama kimse pek girememiş sanırım...

neyse bizim durum budur...

geçmiş olsun pikoş, iyileşti mi şimdi minnoş?

taşınma için de hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre olur...

günaydınlarr
sağol Pikoşum sizede çok geçmiş olsun çok hastaydım bugün biraz daha iyiyim çocuklardan bana geçti neyseki onlar iyileşti dediğin gibi ne zor oluyor hiç çekilmiyor hastalıkları
annem bu sabah gitti canım yaa beni hasta bırakıp gitmek üzdü biraz ne yapalım sağlık olsun
ayrıca kartın için çooooooook teşekkür ederiz ellerine sağlık arkadaşım:ask:

geçmiş olsun layla...

gökçe ve bebikomm kolay gelsin işlerde....

ecrinnn, çok tatlı minnoş, maşallah...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ecrinnnnnn Allahın emrı pemgamberın kavliyle defneyi oğluma istedim gitti. kız o neeeeeeeeeeeeeeeeeee. anammmmmmmmm prenses.

bu arada pastanın tarıfını yazarsan çok sevırınım. çok guzel çok sade ve şık olmuş.

pardon bi dakka noluyoo yaa oğlumun yavuklusu o kımseye yar etmez kendine baska güzel bul :sinirli: :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın herkese bizde dogum gunumuzden fotolarımızı ekleyelim hafta içi oldugu için arkadaşlarım gelemedi :( ailecek kutladık... alıntılamayın teyzoslar bi kaç zaman sonra silerim

eymen tüm gece keyifsizdi sol azı dişi zorladı kuzumu

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

biz önce memlekete gittik. hemen eşim hasta oldu. sonra o kendi memleketine gitti. arkasından ben hasta oldum. yine de dolu dolu geçti tatil. anneannemiz Tuna'ya adım poğaçası yaptı, doğum gününü tekrarlıycak gücü bulamadım kendimde. hastalıklarla uğraşmaktan. ama sağolsun her hatırlayan geldi kutladı. minik hediyelerle oğlumu mutlu etti. oh dedim Tunayı hasta etmeden atlattık bu gribi. derken eve döndük 2 gün sonra Tuna sabah 3-4 sefer öksürdü. doktora götüreyim dedim. derinden geldi sanki öksürük. randevu bitmiş:( o gece Tuna hiç uyumadı. tabi ben de. ertesi sabah hemen doktoru aradık araya sıkıştırdı. grip başlangıcı, enfeksiyon da var boğazda. Allahım kabus gibi iki gün geçirdik. şurup içmez, sebepsiz ağlar, mümkün değil susmaz. gece hayatta uyumaz, fizyolojik serum sıktırmaz, burnu sildirtmez, otriyle hiç çektirmez. doktor bol ılık duş dedi. çocuk girince çıkmıyorki. ben böyle su hastası çocuk görmedim :bayil: neyse çok şükür dün gece uyudu. Rabbim hiç kimsenin evladının hasta olmasına müsade etmesin. ben benlikten çıktım yemin ederim. köm köm öksürüyor, çaresiz bakıyorsun suratına. bir de enerjisini hiç kaybetmedi maşallah o halde hep gezme derdinde. tabi yorgun düştükçe daha zor toparlanıyor. dün ben okuldayken hiç uyumamış mesela. kadıncağız da perişan oldu. sağolsun bu hastalıkta anladımki bakıcı tercihimiz nihayet doğru kızlar Rabbim herkese Kadriye hanım gibi bir bakıcı versin...

doğum gününü kaçırdığım Eymen ve Hiroşuma güzel yaşlar diliyorum çok öpüyorum onları.

inşallah daha sık girebilirim artık. gerçi beni berbat bir okula görevlendirdiler. onu sıkıntısını da ayrı yaşıyorum :(

Gökçe ve Pikoş sizin de yeni düzenleriniz hayırlı olsun.

Hasta kuzulara ve annelere geçmiş olsun

muckksss

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ehhehh saol balumm.. biz kızı daha dogmadan sozledık amma:D ben sana bi tane daha kızz dogururum ama benzerinden. maksatt aden pasa yabancıya gıtmesin:D

ayy hatta herkes kızını oglunu biribirine versin toptan dunur olalım. dısarı kacırmayalım:D

pastanın tarifi cok basit cnmm.

PANDİSPANYA
8 yumusta
2 su bardagı un
2 vanilya,2 kabartma tozu
2 yk sıvıyag

bu tubişiminn tarifi. ben cikolatalı yapcagımdan bir paket de kakao koydum.

tepsiyi yaglayıp unluyosun yapısmasın dıe. 175 derece fırında pisiriyosun.bu olculer borcamın buyuk boy dikdortgen tepsisi icin. daha kucuk bişi yapcaksan yarı yarıya dusur malzemeyi.

pisen keke 1 sekli verdikten sonra bıcakla uce boldum ben. kakaolu pasta kreması aldım hazır. ilk katı kesip az sutle ıslattım. ustune krema surdum. damla cikolata ve antep fıstıgı serptim. ikinci katıda aynen boyle yaptım. en ust katı koyunca yine kremayla kapladım. ama bu kremanın en uste cok ince veya hiç surulmemesi gerekiyo. cunku hamuru kaydırıyo.

sonra 1 kg beyaz seker hamurunu keki kaplıcak ve fazlalık kalcak sekılde actım. ustune serip girinti cıkıntılarını duzeltip 1 parmak fazlalık kalcak sekilde artanı kestim. oraları beyaz seker hamurundan toplar yapıp suyla seker hamurunu yapıstırarak kapattım. en ustude kalp kopatlarla susledım ıste. ne renk hamur istiyosan kalıpla kes kes yapıstır. harfleri de yine seker hamurundan kendım kesmek zorunda kaldım. o nedenle hepsi aynı boy olamadı:D

1) pandispanyayı sutle az ıslat yada hıc ıslatma suyu salabiliyo:D

2) kek iyice sogumadan kaplama terleme yapıp hamuru eritiyo.

3) kremayı da en uste cok ince sur yada hic surme o da hamuru eritiyo:D ben cok ince surme taraftarıyım krema hastası biri olarak:D

cok uzun anlattım ama yaparken cok basit oldu. tabi benim gibi sıcak keke bol krema surup ilk hamuru eritmezsen ikinci gun aynı kekı sıvayıp ayıklayıp tekrar kaplamak zorunda kalmazsın:D:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Lilacs ve little teyzelerimiz,tesekkurler sagolun.. ugrasıp duruyorum hala oynatmaya az kaldı :aglayan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlar,

biz önce memlekete gittik. hemen eşim hasta oldu. sonra o kendi memleketine gitti. arkasından ben hasta oldum. yine de dolu dolu geçti tatil. anneannemiz Tuna'ya adım poğaçası yaptı, doğum gününü tekrarlıycak gücü bulamadım kendimde. hastalıklarla uğraşmaktan. ama sağolsun her hatırlayan geldi kutladı. minik hediyelerle oğlumu mutlu etti. oh dedim Tunayı hasta etmeden atlattık bu gribi. derken eve döndük 2 gün sonra Tuna sabah 3-4 sefer öksürdü. doktora götüreyim dedim. derinden geldi sanki öksürük. randevu bitmiş:( o gece Tuna hiç uyumadı. tabi ben de. ertesi sabah hemen doktoru aradık araya sıkıştırdı. grip başlangıcı, enfeksiyon da var boğazda. Allahım kabus gibi iki gün geçirdik. şurup içmez, sebepsiz ağlar, mümkün değil susmaz. gece hayatta uyumaz, fizyolojik serum sıktırmaz, burnu sildirtmez, otriyle hiç çektirmez. doktor bol ılık duş dedi. çocuk girince çıkmıyorki. ben böyle su hastası çocuk görmedim :bayil: neyse çok şükür dün gece uyudu. Rabbim hiç kimsenin evladının hasta olmasına müsade etmesin. ben benlikten çıktım yemin ederim. köm köm öksürüyor, çaresiz bakıyorsun suratına. bir de enerjisini hiç kaybetmedi maşallah o halde hep gezme derdinde. tabi yorgun düştükçe daha zor toparlanıyor. dün ben okuldayken hiç uyumamış mesela. kadıncağız da perişan oldu. sağolsun bu hastalıkta anladımki bakıcı tercihimiz nihayet doğru kızlar Rabbim herkese Kadriye hanım gibi bir bakıcı versin...

doğum gününü kaçırdığım Eymen ve Hiroşuma güzel yaşlar diliyorum çok öpüyorum onları.

inşallah daha sık girebilirim artık. gerçi beni berbat bir okula görevlendirdiler. onu sıkıntısını da ayrı yaşıyorum :(

muckksss

sagolasın lıtcemcım tesekkurler teyzesi:D
sizede çok geçmiş olsun...
bizde dogum gununde adım çöregını yaptık

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar,

muckksss
çok geçmiş olsun Littlecım geçen hafta da biz öyleydik 4 gün uyku uyumadım benim çocukların ikiside hastaydı onlar iyileşti ben hastalandım grip çok berbat hastalık çocukları mafediyor bizimki altını bile açtırmıyor yatırınca burnuna bişey sıkacağız diye fobi olarak kaldı yavrumda üstelik gözleride kaç gün çapak içindeydi birde gözlerine damla sıkalım diye çocuğu kendimizden soğuttuk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar