2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ecrincim ve Leaderim pastalarınız ve fotolarınız çok güzel tekrar nice yaşlara
ayrıca kızına bayıldım maşallah o ne güzellik

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ahhahha damadaa bakk kopmuss geliyyyy-ciko ben kurbişi gormediydimm dunurrr..
pek guzel olmus o da eline saglıkk..evin catı baya catıı kızzzz.. bayıldımm. hep bole bi catı katı istedımm.. onu de teras olsun ama. bi zahmet deniz de gorsun accık yada orman ne bilim. hayırlısı.

laylamm saol balımm o senin guzelliginn.

little ve lilacss teyzemiss opuldunuzz

gel dunurrr seni de opeemmm muccckkk :eek::ask:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ecrincim ve Leaderim pastalarınız ve fotolarınız çok güzel tekrar nice yaşlara
ayrıca kızına bayıldım maşallah o ne güzellik

sagol laylos cumlemızın bebegı nıce yaslara olsun ınsallah
ahhahha damadaa bakk kopmuss geliyyyy-ciko ben kurbişi gormediydimm dunurrr..
pek guzel olmus o da eline saglıkk..evin catı baya catıı kızzzz.. bayıldımm. hep bole bi catı katı istedımm.. onu de teras olsun ama. bi zahmet deniz de gorsun accık yada orman ne bilim. hayırlısı.

laylamm saol balımm o senin guzelliginn.

little ve lilacss teyzemiss opuldunuzz

gel dunurrr seni de opeemmm muccckkk :eek::ask:

kopup gelio iyice çözdü yürümeyide bu ağlak suratını mıllete yapması benı uzuyo kendı kendıne mutlu evınde mutlu kapı dısarı çıktıkmı ağlamalar baslıo bırı gelsın yada bırıne gidelim hep huysuz hep ağlamaklı...

sağol balım keske yakın otursaydıkda hepinzi toplasaydım...

hee deniz manzarası bızım çatı katımızda yıkık dokuk bına manzarası var :D ızmırde olsaydık gorurduk denızı ama burda denızı gormeye milyon dolardan baslıyon :D halici görebilirim belki ahahah :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benim bu yazdıklarım niye cıkmıyo ya..tekrar tekrar yazıp duruyorum:sinirli:
Little cok gecmis olsun..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar. çok şükür bugün daha iyi. yaramazlıklara tam gaz devam ediyor.

Laylam size de çok geçmiş olsun tekrar. vallahi çok zor evladın hasta olması. kıyamam masum Kayrama :(
sanırım bizim dişler de karıştı araya. o kadar sebepsiz ve uzun süreli ağlıyorki. şaşıp kalıyorum. doktor boğazına zor baktı. tekrar ağzını açtırıp damaklara baktıramadık. ama ben öyle tahmin ediyorum. 1 yaş aşılarından beri altını açtırmıyor. yollarda rezil oldum o kadar ağladıki alt değiştirirken. babam ve ben şebeklik yaptık, annem bezini aldı orda da. neyseki şimdi daha sakin. ama çok korktu yavrum :( su çiçeği yapılacak bu ay. bir de o zaman korkacak

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Off rabbim evlatlarimiza zeval.vermesin onlara gelcekler bize gelsin.cok zor yaa savunmasizlar dertlerini anlatamiyorlar allah sifa versin cnm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;

Littlemim çok geçmiş olsun canımya..
Tubiş doğum günü için aradaım seni ulaşamadın tel değişmedi demi. Eymen kuzunu doğum gününü kutlarım.
Bebikom Hiramında doğum gününü kutlarım..

Eccrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben o defneyi yerim. Taliplisi çok ama bende talibim. Allahım nazardan esirgesin kokoşum benim bayıldım....
Laylam sanada çok geçmiş olsun canım ya..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlar sagol tanselcim yok.numaram ayni fakat is yerimde telefon ara ara cekmio ondan duymamisimdir.
Defne bizim kizimiz kimseye biyakmayizz tansel.teyzesii ona goyee yani :)
Selim pasa nasil.keyfi yerindedir insallah...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydınlar...

tüm hasta bebişlere cokkk geçmişler olsun..hiç biri hiç hastalanmasın insallah...ecrin cok güzel olmus pastan ellerine sağlık canım ya :) benim yaptığım 1 yaş kurbişleriyle takım olurmus valla...

leom seninde ellerine sağlık fotolar cok güzel..tekrardan hayırlı yaşlar olsun kuzulara..bu arada o minnak hayvanlarıda sen mi yaptın kız nasıl güzel olmus..:ask:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Naazzooommm nerde pastann balimmm eklesenee saol valla ugrastik iste elim becerdigince. Fena olmadi. Sadece ilk pastasii ben yapmak istemistim. Basardim

Tanselliimmm operim balimm.tesekkur ederiz. Ozledim seni kac zamandir. Azomu da ozledim babusu da ozledim. Nerdesiniz yahuu.. Gokce de yok bugun:uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydınlar...

tüm hasta bebişlere cokkk geçmişler olsun..hiç biri hiç hastalanmasın insallah...ecrin cok güzel olmus pastan ellerine sağlık canım ya :) benim yaptığım 1 yaş kurbişleriyle takım olurmus valla...

leom seninde ellerine sağlık fotolar cok güzel..tekrardan hayırlı yaşlar olsun kuzulara..bu arada o minnak hayvanlarıda sen mi yaptın kız nasıl güzel olmus..:ask:

Evet nazocum o hayvanciklarida ben yaptim seker hamuruyla :) winnie eeyore ve tigger
Cumlemizin bebeklerine hayirli yaslar olsub

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın alemin en zilli anaları. hepinizi dalağınızdan öperim. ciğerlerinizden de mıncırırım.

ecrin'im sağol yavru tarif için. kolaymış hakıkaten. o değil de borcamda kek yapıp onları kesip "1" şekli vermek aklıma gelmedıydi. bir kez kullanacağım o şekil için kalıp alacaktım az daha. ayrıca ben senin o kızını yerim. kimseye de yar etmem. bu böyle biline. leom çekil aradan duru da benim, ada da benim, ela da benim, defne de benim. bu sitedekiş her kız bebek benim gelinimdir bu böyle biline.

ayrıca gençliğine ve güzelliğine de 10 puan verdim. kocana söyle kıymetini bilsin beni germesin delirtmesin.

lidiım; çok geçmiş olsun tuna'm hasta olmuş:( iyi mi şimdi?

leom: kız eymen adam gibi çıkmış yaaa. hele yürüdğü poz da bildiğin adam sıfatlı 2-3 yaşında bebek sanki. bu arada ellerine kollarına saglık o ne guzel pasta kızz....

diğer hatunlar hepinizi ayrı ayrı özledim. bi gelin be bi buluşalım şurada be...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya bişi soracam mallığıma verin çok komik bı soru çünkü. hani bu doğumgünlerinde olan balonlar uçan balon mu. öyle bağlanınca her balon öyle uçuşuyo muydu? allah'ım ben nasıl bu kadar salak oldum?

yoksa uçan balon mu kız onlar. içlerinde helyum mu var? evme sokmam helyumlu bişiyler patlar matlar allah muhafaza. zati ödüm kopar patlayan balon sesinden benim.

normal balon alsam bağlasam onlar da bi köşede uçuşu mu öyle:) dik mi dururlar. ahahahhahahaha yoksa yere mi çökerler. ahahahhaa yarıldımmmmmmmmm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ya bişi soracam mallığıma verin çok komik bı soru çünkü. hani bu doğumgünlerinde olan balonlar uçan balon mu. öyle bağlanınca her balon öyle uçuşuyo muydu? allah'ım ben nasıl bu kadar salak oldum?

yoksa uçan balon mu kız onlar. içlerinde helyum mu var? evme sokmam helyumlu bişiyler patlar matlar allah muhafaza. zati ödüm kopar patlayan balon sesinden benim.

normal balon alsam bağlasam onlar da bi köşede uçuşu mu öyle:) dik mi dururlar. ahahahhahahaha yoksa yere mi çökerler. ahahahhaa yarıldımmmmmmmmm
Kiz allah canini almaya guldurdun hee yok normal.balondu bizimkiler totolarina bant yapistirip oraya buraya koyduk ama helyum gazli balon olsa guzel olurdu ama cok cabuk sonuolar (evlilik yil donumumde esim normal balonu helyim gaziyla sisirtmis sabaha kalmadilardi)balonda folya balon olursa uzunn kalio onlarda epey pahali

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam güzeller
nasılsınız ? çok bunaldım benim büyük oğlan hala hasta ve 25 gündür iyileşemedi akşam 3. kez doktora götürdük nasıl bi mikropsa terketmedi oğlumu kendi hastalığımı unuttum offff

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar