Ecrincim ve Leaderim pastalarınız ve fotolarınız çok güzel tekrar nice yaşlara
ayrıca kızına bayıldım maşallah o ne güzellik
ahhahha damadaa bakk kopmuss geliyyyy-ciko ben kurbişi gormediydimm dunurrr..
pek guzel olmus o da eline saglıkk..evin catı baya catıı kızzzz.. bayıldımm. hep bole bi catı katı istedımm.. onu de teras olsun ama. bi zahmet deniz de gorsun accık yada orman ne bilim. hayırlısı.
laylamm saol balımm o senin guzelliginn.
little ve lilacss teyzemiss opuldunuzz
gel dunurrr seni de opeemmm muccckkk :ask:
günaydınlar...
tüm hasta bebişlere cokkk geçmişler olsun..hiç biri hiç hastalanmasın insallah...ecrin cok güzel olmus pastan ellerine sağlık canım ya benim yaptığım 1 yaş kurbişleriyle takım olurmus valla...
leom seninde ellerine sağlık fotolar cok güzel..tekrardan hayırlı yaşlar olsun kuzulara..bu arada o minnak hayvanlarıda sen mi yaptın kız nasıl güzel olmus..:ask:
Kiz allah canini almaya guldurdun hee yok normal.balondu bizimkiler totolarina bant yapistirip oraya buraya koyduk ama helyum gazli balon olsa guzel olurdu ama cok cabuk sonuolar (evlilik yil donumumde esim normal balonu helyim gaziyla sisirtmis sabaha kalmadilardi)balonda folya balon olursa uzunn kalio onlarda epey pahaliya bişi soracam mallığıma verin çok komik bı soru çünkü. hani bu doğumgünlerinde olan balonlar uçan balon mu. öyle bağlanınca her balon öyle uçuşuyo muydu? allah'ım ben nasıl bu kadar salak oldum?
yoksa uçan balon mu kız onlar. içlerinde helyum mu var? evme sokmam helyumlu bişiyler patlar matlar allah muhafaza. zati ödüm kopar patlayan balon sesinden benim.
normal balon alsam bağlasam onlar da bi köşede uçuşu mu öyle dik mi dururlar. ah yoksa yere mi çökerler. ahhaa yarıldımmmmmmmmm