demetmania
Daimi Üye
kızlar tüm hasta olan bebeklere ve kızlara acil şifalar diliyorumm..sanırım hava değişimi bizi çok etkiliooo
ayyy bomboss topıkkk bende face actım ayy bebelerin fotosunu takip edeyim bari die. insanlık namına beni bulun
sohbet etmeyi ozledim yaa, ammaannn beee amma kaynatmısınızz nası okucam ben bu kadar sayfa demeyi ozledim:uzgun:
bi yandan da baymak la kavga ediyorum. efendim dunn servis gelmişş onceden aramadan. bugun tekrar gelmek icin 50 tl istiyo. daha 2 aylık kombi. neymiş servis cagırdıysam evde oturcakmısım. saat de vermiyolar. gecen sefer aksam 7 de geldiler dun oglen gelmişler. nası bekliim ben. bakkalda da olabilirdim yani. biz herkesi arayamayız hanfendi dio. ayy patlat kafalarına yani:bayil:
Gunaydinlar yok yaa.salmis herkes kendini kimse hayatin.yogunlugundan 5dk dahi.ayirmak istemio inan benimde hic giresim gelmio ilk gun ne isem.oyum merak ediyorum hergun girmeden icim rahat etmioo ama.manzara her girdigmde ayni ya en son benim yazdigim.duruo yada.gokcede ben gibi kendi basina kalmis... eski sicakligi yok hepimiz.calisioruz ki bu ay aksamlari mesaideyim yorgunum pertim iki gecedir eymende uyutmuo.sabahliyorum basinda... yinede girmeye zaman ayirmaya calisiyorum.Merak ediyorum.hepinizi ayri ayri tasindimi ettimi aayy hastalardi gectimi die???Sitemi bile.dinleyecek.kimse yok boylemi olacaktik face var tabi ordan girmek.daha kolay.oluyoo....
nasıl olalım Gökçem isyanlardayım
dün gece 1.5 gibi ağlayarak uyandı sonra sesi falan değişti sanki içinde traktör çalışıyomuş gibi ses çıkmaya başladı bu arada hiç durmuyor son ses ağlıyor nefesi kesik kesik almaya başladı git gide kötüye gidince apar topar acile gittik hemen kucağımızdan alıp odaya girdiler ben ağlıyorum tabii önce iğne yapıp hava verdiler sonra sabah 5 e kadar ilaçlı buhar verip kontrol ettiler sabah saat 6 gibi eve geldik dün ve bügün biraz daha iyi şükür ses tellerinde ödem oluşmuş oda nefes almasını zorlaştırmış abimizden geçmiş işte böyle Allah kimseye yaşatmasın evde eşim hariç herkes öksüyor geceleri düet yapıyoruz
kızlar bizde hastaydık tüm ailecek.. çok zor oldu.. ben hala daha hastayım.. döndügümüzden beri fena yamulduk..
herkese selam ederim...
tüm hastalara şifa dilerim....
Gunaydinn kizlarr. Bugun disari cikmam sart ya alsancak ya forum. Defne nin hediyelerinin son gunu degistirmek icin elimizde patlicaklar. Ama hava yagmurrrr. Cocugu birakayim diemiorum gorumcelerim de benle gelio. Gazamiz mubarek olsun.
Hasta olmus herkesler yaa.. Tum hasta bebeler ve Anaciklari ii olsun insallah. Masallah diyim bu sene ben bile hastalanmadim ilk kez. Allah gordu de acidi heralde. Defne de iki kez gunubirlik ateslendi gecti. Disten falan oldu heralde onlarda. Sukur diyelim.
Bu arada defne baya catalla yemek yiyiyo. Hemde iska ettirmeden direk agza atiyo. Sonunda heryer rezalet oluyo ama yiyiyo
Herseyi bardakla iciyo. İkea nin en buyuk boy bardagini tepeleme suyla doluyken dokmeden odadan odaya tasio.
Hem kendi sacini hem benimkini tariyo
Selam kizlar epeydir ugrayamadim. Uuun bir hastalik donemi gecirdim.
Nasilsiniz?
kızlarrrrrrrrrrrrrr..
çok buyuk bı sorunum var. o balonlar nasıl duracak havada? balon sapı da bulamadım. yok ne oyuncakçılarda, ne kağıtçılarda. bana lazım oldu ya koskoca zongudlad'ta bitti sap.
kocama bağlasam bence olur. nasılsa o da bi nevi sap. en kötü ihtimal oyle bişi yapacaz artık
günaydınlar efem... günaydınlar
napayım kız zilli............. özledım senı bee... bu arada sen serap'ı nerden tanıyosun kızım????
beni mi beğendin. delirdin zaar sinir krizi geçirdim fotolara bakınca. ben bu kadar yaşlanamam. bana bişey olmuş. altın gününe giden lmonlu kek yiyen teyzelere benzettim kendimi
serap benim kardeşin lise arkadaşı. ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla birbirimizi uzaktan tanıyoduk zaten, bundan 2 ay önce de bizim dükkanda kardeşimle sohbet ederken tanıştık. çok tatlı güzel bi kadın. burası zonguldak balım biliyosun herkes herkesı tanır burda
ay aynı be napayım hatun. çok yoruldum valla. o masada gördüğün en bici bici en el oyalayaıcı işler benden çıktı. arkadakı ıyı ki doğdun aden yazısı için bile bi gece 4 e kadar uğraştım valla. bik bik o da olsun şunu da süsliyım dıye dıye çıktım aradan. belim sırtım yine kas spazmlarına tutuldu.
aden ise napsın. bana aşık galıba ya kucagıma gelıp benı ızlıyo saatlerce. gülüyor naz yapıyor bana kuzum. bu ara memede tv ızleme alışkanlığı edındı bı de. keyıf yapıyor bıldıgın. adam oldular kız resmen. aden çay falan içiyo bıldıgın bızımle akşamları. pipetle hemde. adam 2 aydır pipet kullanıyor ya. ki pipeti çözmesi için henuz çok kuçuk değıl mı ya. çok zekı kız bunlar. yemınle folık asıt bebelerı bı harıka. ne yapacaz nasıl yetecem şu kıt aklımla bu çocuga bılmem.
kuzi napıyo. anası kılıklı. babası da kılıklı. ıkınıze de benzıyo kız acayip tontirella...
ah onun pipisine gurbannn... bizimki de açınca çekiştirıyo falan. olur öyle arada. sonuçta erkek adam bunlar şekerım. biliyosun belli bi yaştan sonra beyinlerini dahi ele geçirecek bi organı şimdiden tanımaya çalışıyolar.
he kız pipetle içiyor adam. dudakları zati çıkık bi de pipetle çekince hepten yemelik oluyolar.
bu arada bı daha d.günü falan yapamam. alınanlar darılanlar, kalabalık. aden'in kalabalığı görünce hepten çıldırması falan ı ıhh bacım kafam almıyo artık. yaşlanmışım.
bu arada sen de aynı annenin ziplenmiş halisin. o ne kız ınsan azıcık utanır o kadar anaya benzemeye.