2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın beybiler. muah muah dev kalpler bişeyler.. hepinize ayrı ayrı sevgiler saygılar. güzel bi cuma.

cuma'ları severim. cumaşerifleriniz hayrola.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayyy bomboss topıkkk:( bende face actım ayy bebelerin fotosunu takip edeyim bari die. insanlık namına beni bulun:D

sohbet etmeyi ozledim yaa, ammaannn beee amma kaynatmısınızz nası okucam ben bu kadar sayfa demeyi ozledim:uzgun:

bi yandan da baymak la kavga ediyorum. efendim dunn servis gelmişş onceden aramadan. bugun tekrar gelmek icin 50 tl istiyo. daha 2 aylık kombi. neymiş servis cagırdıysam evde oturcakmısım. saat de vermiyolar. gecen sefer aksam 7 de geldiler dun oglen gelmişler. nası bekliim ben. bakkalda da olabilirdim yani. biz herkesi arayamayız hanfendi dio. ayy patlat kafalarına yani:bayil:

Ecrinim canım kullanıcı adını bi mesaj atta ben seni facede ekleyeeyim..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunaydinn kizlarr. Bugun disari cikmam sart ya alsancak ya forum. Defne nin hediyelerinin son gunu degistirmek icin elimizde patlicaklar. Ama hava yagmurrrr. Cocugu birakayim diemiorum gorumcelerim de benle gelio. Gazamiz mubarek olsun.

Hasta olmus herkesler yaa.. Tum hasta bebeler ve Anaciklari ii olsun insallah. Masallah diyim bu sene ben bile hastalanmadim ilk kez. Allah gordu de acidi heralde. Defne de iki kez gunubirlik ateslendi gecti. Disten falan oldu heralde onlarda. Sukur diyelim.

Bu arada defne baya catalla yemek yiyiyo. Hemde iska ettirmeden direk agza atiyo. Sonunda heryer rezalet oluyo ama yiyiyo:D

Herseyi bardakla iciyo. İkea nin en buyuk boy bardagini tepeleme suyla doluyken dokmeden odadan odaya tasio.

Hem kendi sacini hem benimkini tariyo:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlarrrrrrrrrrrrrr..

çok buyuk bı sorunum var. o balonlar nasıl duracak havada? balon sapı da bulamadım. :( yok ne oyuncakçılarda, ne kağıtçılarda. bana lazım oldu ya koskoca zongudlad'ta bitti sap.

kocama bağlasam bence olur. nasılsa o da bi nevi sap. en kötü ihtimal oyle bişi yapacaz artık

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Gunaydinlar yok yaa.salmis herkes kendini kimse hayatin.yogunlugundan 5dk dahi.ayirmak istemio inan benimde hic giresim gelmio ilk gun ne isem.oyum merak ediyorum hergun girmeden icim rahat etmioo ama.manzara her girdigmde ayni ya en son benim yazdigim.duruo yada.gokcede ben gibi kendi basina kalmis... eski sicakligi yok hepimiz.calisioruz ki bu ay aksamlari mesaideyim yorgunum pertim iki gecedir eymende uyutmuo.sabahliyorum basinda... yinede girmeye zaman ayirmaya calisiyorum.Merak ediyorum.hepinizi ayri ayri tasindimi ettimi aayy hastalardi gectimi die???Sitemi bile.dinleyecek.kimse yok boylemi olacaktik face var tabi ordan girmek.daha kolay.oluyoo....

Kız öyle deme yaaaa, valla ben pert vaziyetteyim, Kuzey gece 1'den önce uyumuyor :( Uyuduğu gibi sızıyorum ben de.

nasıl olalım Gökçem isyanlardayım
dün gece 1.5 gibi ağlayarak uyandı sonra sesi falan değişti sanki içinde traktör çalışıyomuş gibi ses çıkmaya başladı bu arada hiç durmuyor son ses ağlıyor nefesi kesik kesik almaya başladı git gide kötüye gidince apar topar acile gittik hemen kucağımızdan alıp odaya girdiler ben ağlıyorum tabii önce iğne yapıp hava verdiler sonra sabah 5 e kadar ilaçlı buhar verip kontrol ettiler sabah saat 6 gibi eve geldik dün ve bügün biraz daha iyi şükür ses tellerinde ödem oluşmuş oda nefes almasını zorlaştırmış abimizden geçmiş işte böyle Allah kimseye yaşatmasın evde eşim hariç herkes öksüyor geceleri düet yapıyoruz:(

Offff neler olmuş ya :( Çok geçmiş olsun Layla, içim parçalandı okurken :( Bende de gripten kaldı öksürük, içim dışıma çıkıyor öksürürken, nasıl acıyordur boğazları :(

kızlar bizde hastaydık tüm ailecek.. çok zor oldu.. ben hala daha hastayım.. döndügümüzden beri fena yamulduk..

herkese selam ederim...

tüm hastalara şifa dilerim....

Pikem geçmiş olsun çok. Grip mi?

Gunaydinn kizlarr. Bugun disari cikmam sart ya alsancak ya forum. Defne nin hediyelerinin son gunu degistirmek icin elimizde patlicaklar. Ama hava yagmurrrr. Cocugu birakayim diemiorum gorumcelerim de benle gelio. Gazamiz mubarek olsun.

Hasta olmus herkesler yaa.. Tum hasta bebeler ve Anaciklari ii olsun insallah. Masallah diyim bu sene ben bile hastalanmadim ilk kez. Allah gordu de acidi heralde. Defne de iki kez gunubirlik ateslendi gecti. Disten falan oldu heralde onlarda. Sukur diyelim.

Bu arada defne baya catalla yemek yiyiyo. Hemde iska ettirmeden direk agza atiyo. Sonunda heryer rezalet oluyo ama yiyiyo:D

Herseyi bardakla iciyo. İkea nin en buyuk boy bardagini tepeleme suyla doluyken dokmeden odadan odaya tasio.

Hem kendi sacini hem benimkini tariyo:D

Yerim kız o zilliyi, maşallah becerikli Defne :D Bizimki anca kumandayı eline alsın bizim gibi tutup tvye uzatsın, kanal değiştirsin :D Bu arada Doğumgünü resimlerinizi de gördüm çok çok güzelmiş, Defneye hele bayıldım :D
Leaderrrr sen ne kadar hamaratsın kız nasıl becerdin o pastanın üzerindeki karakterleri.Çok beğendim resimlerinizi :ask:

Selam kizlar epeydir ugrayamadim. Uuun bir hastalik donemi gecirdim.
Nasilsiniz?

Hayırdır babuş ciddi birşey değildir inşallah?

kızlarrrrrrrrrrrrrr..

çok buyuk bı sorunum var. o balonlar nasıl duracak havada? balon sapı da bulamadım. :( yok ne oyuncakçılarda, ne kağıtçılarda. bana lazım oldu ya koskoca zongudlad'ta bitti sap.

kocama bağlasam bence olur. nasılsa o da bi nevi sap. en kötü ihtimal oyle bişi yapacaz artık

Kız dedi. Azoya bi msj atıp soramıyon mu anam? partisepeti.com adresinde var :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim kızlar sağolun
hepimizin yavrusunu Allahım korusun bunada şükür diyorum beterinden korusun bakalım ne zaman iyilecez:(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
napayım kız zilli............. özledım senı bee... bu arada sen serap'ı nerden tanıyosun kızım????

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
beni mi beğendin. delirdin zaar sinir krizi geçirdim fotolara bakınca. ben bu kadar yaşlanamam. bana bişey olmuş. altın gününe giden lmonlu kek yiyen teyzelere benzettim kendimi :(

serap benim kardeşin lise arkadaşı. ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla birbirimizi uzaktan tanıyoduk zaten, bundan 2 ay önce de bizim dükkanda kardeşimle sohbet ederken tanıştık. çok tatlı güzel bi kadın. burası zonguldak balım biliyosun herkes herkesı tanır burda :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
beni mi beğendin. delirdin zaar sinir krizi geçirdim fotolara bakınca. ben bu kadar yaşlanamam. bana bişey olmuş. altın gününe giden lmonlu kek yiyen teyzelere benzettim kendimi :(

serap benim kardeşin lise arkadaşı. ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla birbirimizi uzaktan tanıyoduk zaten, bundan 2 ay önce de bizim dükkanda kardeşimle sohbet ederken tanıştık. çok tatlı güzel bi kadın. burası zonguldak balım biliyosun herkes herkesı tanır burda :)

Doğru diyon valla, ben en son karşılıklı ortaokul zamanında konuştuydum onla :D
Kız kendini benzettiğin şeye bak, valla doğru söylüyom çok beğendim bizımlasıın :rujsigara:
Anlat bakimm ne var ne yok, Adenellamız neler yapıyor, herkeşiin bebesini merak ediyorum valla :ask:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay aynı be napayım hatun. çok yoruldum valla. o masada gördüğün en bici bici en el oyalayaıcı işler benden çıktı. arkadakı ıyı ki doğdun aden yazısı için bile bi gece 4 e kadar uğraştım valla. bik bik o da olsun şunu da süsliyım dıye dıye çıktım aradan. belim sırtım yine kas spazmlarına tutuldu. :(

aden ise napsın. bana aşık galıba ya :( kucagıma gelıp benı ızlıyo saatlerce. gülüyor naz yapıyor bana kuzum. bu ara memede tv ızleme alışkanlığı edındı bı de. keyıf yapıyor bıldıgın. adam oldular kız resmen. aden çay falan içiyo bıldıgın bızımle akşamları. pipetle hemde. adam 2 aydır pipet kullanıyor ya. ki pipeti çözmesi için henuz çok kuçuk değıl mı ya. çok zekı kız bunlar. yemınle folık asıt bebelerı bı harıka. ne yapacaz nasıl yetecem şu kıt aklımla bu çocuga bılmem.

kuzi napıyo. anası kılıklı. babası da kılıklı. ıkınıze de benzıyo kız acayip tontirella...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ay aynı be napayım hatun. çok yoruldum valla. o masada gördüğün en bici bici en el oyalayaıcı işler benden çıktı. arkadakı ıyı ki doğdun aden yazısı için bile bi gece 4 e kadar uğraştım valla. bik bik o da olsun şunu da süsliyım dıye dıye çıktım aradan. belim sırtım yine kas spazmlarına tutuldu. :(

aden ise napsın. bana aşık galıba ya :( kucagıma gelıp benı ızlıyo saatlerce. gülüyor naz yapıyor bana kuzum. bu ara memede tv ızleme alışkanlığı edındı bı de. keyıf yapıyor bıldıgın. adam oldular kız resmen. aden çay falan içiyo bıldıgın bızımle akşamları. pipetle hemde. adam 2 aydır pipet kullanıyor ya. ki pipeti çözmesi için henuz çok kuçuk değıl mı ya. çok zekı kız bunlar. yemınle folık asıt bebelerı bı harıka. ne yapacaz nasıl yetecem şu kıt aklımla bu çocuga bılmem.

kuzi napıyo. anası kılıklı. babası da kılıklı. ıkınıze de benzıyo kız acayip tontirella...

Yerim la onun pipet kullanan dudişleriniiii :D Ay imrendim haa sana aşık oğlun var, bizimki anneanneye aşık :D
Bu aralar taktı bezini açınca pipisi ile oynayıp sırıtıyor, sanırsam bi de pipisine aşık :D

Ben de çok yorulmuştum doğumgününe kadar ya, beden yorgunluğu bir yana bi de zihin yorgunluğu var ki onu mu yapsam, bunu mu etsem, neyse ben akıllandım 2. doğumgününde sade takılacam :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahhaha onun pipisine gurbannn... bizimki de açınca çekiştirıyo falan. olur öyle arada. sonuçta erkek adam bunlar şekerım. biliyosun belli bi yaştan sonra beyinlerini dahi ele geçirecek bi organı şimdiden tanımaya çalışıyolar.

he kız pipetle içiyor adam. dudakları zati çıkık bi de pipetle çekince hepten yemelik oluyolar.

bu arada bı daha d.günü falan yapamam. alınanlar darılanlar, kalabalık. aden'in kalabalığı görünce hepten çıldırması falan ı ıhh bacım kafam almıyo artık. yaşlanmışım.

bu arada sen de aynı annenin ziplenmiş halisin. o ne kız ınsan azıcık utanır o kadar anaya benzemeye.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ahahahhaha onun pipisine gurbannn... bizimki de açınca çekiştirıyo falan. olur öyle arada. sonuçta erkek adam bunlar şekerım. biliyosun belli bi yaştan sonra beyinlerini dahi ele geçirecek bi organı şimdiden tanımaya çalışıyolar.

he kız pipetle içiyor adam. dudakları zati çıkık bi de pipetle çekince hepten yemelik oluyolar.

bu arada bı daha d.günü falan yapamam. alınanlar darılanlar, kalabalık. aden'in kalabalığı görünce hepten çıldırması falan ı ıhh bacım kafam almıyo artık. yaşlanmışım.

bu arada sen de aynı annenin ziplenmiş halisin. o ne kız ınsan azıcık utanır o kadar anaya benzemeye.

Sorma benimki de çok huysuzlaşmıştı, bi de aksilik grip oldu o gece :( Ben bi p.k anlamadıydım doğumgününden, bi saniye bile oturamadıydım.
Çok benzitiyorlar anama hakkaten beni ya :rujsigara: Babamdan birtek huylarımı almışım zaten :D
Aden konuşuyor mu Gökçem ?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya ben bundan 15 gun önce falan aden kucağımdayken mal mal japonca gibi konuşup manyakça seyler demıştım çocuga. visımusu tomıyaaaaa vıtıpoooo somıyasuuuu falan dıye. Aden'ın çok hoşuna gitti bu kıkırdadı güldü saatlerce falan. bu hafta sürekli manyak manyak şeyler dıyo. benı mı taklit edıyor nedır anlamadım. japonca gıbı. karışık karmaşık. ehheheheh

ama hala konuşma yok. anne, dede, buu, arabaya hannndeeee (handüt değil ama han deee) bize kızınca boğazdan boğuk garıp bı bağırma efekti vb. vs şeyler. erkek çocukları geç konuşurmuş o yuzden pek üstünde durmuyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar