2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya ben bundan 15 gun önce falan aden kucağımdayken mal mal japonca gibi konuşup manyakça seyler demıştım çocuga. visımusu tomıyaaaaa vıtıpoooo somıyasuuuu falan dıye. Aden'ın çok hoşuna gitti bu kıkırdadı güldü saatlerce falan. bu hafta sürekli manyak manyak şeyler dıyo. benı mı taklit edıyor nedır anlamadım. japonca gıbı. karışık karmaşık. ehheheheh

ama hala konuşma yok. anne, dede, buu, arabaya hannndeeee (handüt değil ama han deee) bize kızınca boğazdan boğuk garıp bı bağırma efekti vb. vs şeyler. erkek çocukları geç konuşurmuş o yuzden pek üstünde durmuyorum.

Kız iyi maşallah anne dede diyor ya ne güzel, benimkisi arapça bişiler diyor, dıghıl dıghıl diye zor bir kelime söylüyor başka bişe demiyor :D Ama çok istiyorum konuşmasını yaaa, bıcır bıcır susmasın hiç :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
erkekler daha yaramazlık peşindeler. kızları izle bak onlar erken konuşur. ama erkekler oraya buraya dalmaktan, etrafı kurcuklamaktan fırsat bulamıyolar ki konuşsunlar. kafa yorsunlar. işleri güçleri laylay lom valla.

takılma boyle ince şeylere. konuşur. etrfaımda erkek olup geç konuşan çok bebe tanıyorum. ayrıca inan bız Aden'e bı sus oğlum dıyoruz bu ara. japon mu yuttu nedir sürekli misiuyyaa vosımaaaa dıye dıye cırlıyo be :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
erkekler daha yaramazlık peşindeler. kızları izle bak onlar erken konuşur. ama erkekler oraya buraya dalmaktan, etrafı kurcuklamaktan fırsat bulamıyolar ki konuşsunlar. kafa yorsunlar. işleri güçleri laylay lom valla.

takılma boyle ince şeylere. konuşur. etrfaımda erkek olup geç konuşan çok bebe tanıyorum. ayrıca inan bız Aden'e bı sus oğlum dıyoruz bu ara. japon mu yuttu nedir sürekli misiuyyaa vosımaaaa dıye dıye cırlıyo be :)

Ahahhaa japon geni ona da bulaşmış bak :D
Kız çok mu acele ediyom ben, beraber yemeğe gidelim siparişi o versin felan istiyom, takılmak istiyom oğlumla azcık ya :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız susssss. delirme. anların tadını çıkar. zati yaşlandık bunalımlardayım bi de oğlumun beni yemeğe götürüp yemek siparişini kendi seçtiğini falan düşünemıyorum. nerden baksan 10-18 arası bişi olmalı o halde. yohh anam yohjhhhhhhh 10 sene sonra ben 40 yaşında olacam. değil yemeğe ancak darülaceze'ye giderim.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kız susssss. delirme. anların tadını çıkar. zati yaşlandık bunalımlardayım bi de oğlumun beni yemeğe götürüp yemek siparişini kendi seçtiğini falan düşünemıyorum. nerden baksan 10-18 arası bişi olmalı o halde. yohh anam yohjhhhhhhh 10 sene sonra ben 40 yaşında olacam. değil yemeğe ancak darülaceze'ye giderim.

Töbe yarabbim yaaaaaa, kız merak etme biz yaşımızı göstertmeyiz :D Şaka maka bu yıl sonunda 30 yani :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla ben gösterıyom artık hacıt. olmaz yaşlanmamız lazımdı oysa.

bana bak sen baya baya kaldın iş güç patron yok galıba he. :) gel kız özletme kendını

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yavru ben bi yemeğe çıkayım. acıktım kız.

bu arada evet kuzu pasta da benım yapımım. çok uğraştım ama değdi. gerçi yer yer çatlamaları patlamaları oldu ama olsun. sonuçta çok da guzel oldu pek de guzel oldu. :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
valla ben gösterıyom artık hacıt. olmaz yaşlanmamız lazımdı oysa.

bana bak sen baya baya kaldın iş güç patron yok galıba he. :) gel kız özletme kendını

Gizli giriyorum :D Monitörümün eğimini değiştim kameradan fazla belli olmuyor bu şekilde :D
Daha sık gelcem kuşum merak etme buralarda olcam :huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gel kız gel. sen bi gittin dağıldı zati buralar. kimse uğramaz oldu herkes işinde gücünde ne yapacaksın.

ama insan üzülmüyor değil. ben kendi adıma çok özledim ha doğurduk ha doğuracaz derken ki yazışmalarımızı.

pike seni görüyorum aşaadaaa muah muah velkam beybi.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gel kız gel. sen bi gittin dağıldı zati buralar. kimse uğramaz oldu herkes işinde gücünde ne yapacaksın.

ama insan üzülmüyor değil. ben kendi adıma çok özledim ha doğurduk ha doğuracaz derken ki yazışmalarımızı.

Ben de çok özledim :(
Pikeeeeeeeee

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Ben de çok özledim :(
Pikeeeeeeeee

selam kızlar....... evet bir ara ugradım ama hemen çıktım (eşim geldi arada) adım mı kalmış acabası?

bende özledimmmmm bende..........-ciko

eeee hadi buluşak gene bacı kısmıııııı :D

şekerler hepinizi öperim.............. hastalar nasıl oldu? artık bitsin bu hastalık sayfası...
gerçi perşembe gene soguyacakmış havalar, kendinize ve minnoşlara iyi bakın şekerler, kimse hasta olmasın inşallah...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
gökce yerleştin mi evine iyice?

ay bende heyecanlanıyorum taşınmayı düşündükce.. hayırlısı olsun......

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın zilliler...

canım sigara istedi kız. ene... içmiyorum ben doğumdan sonra da hiç içmedim. Allah içirmesin. tek bi fırt alsam biliyorum başlarım :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
arada benim de canım çok çekiyor. ama sigara içip yanıma gelenlerin kokusunu alıyorum ya. sonra o kokuyla o ağızla nasıl öperim kuzumu. nasıl o üstüme sinmiş kokuyla yerlerde yuvarlanırım kız...

içme sende. boşver parana sağlıgına bebene yazık..

2 sene önce günde 1 paket malbuş layt içen bi dost.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar