nazommm canımmmmm napıysunnn çok özledim senide gadasını aldığımmmm
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (1 members and 0 guests)
pikecan
anam bi misafir bile yok kimseeeeeeeeeeeeee yok.. çok ıssız buralar bbbırrrrrrrrrr......
işte demir eksikligi var mı falan onlara bakmak için sanırım canım.. doktor gözleri kanlı bu tamam dedi ama ben boşverin emin olalım diye kontrol ettirmek istedim Laylam... gerçi hergün pekmez falan yiyor ama işte genede... vermesek olurdu yani.. bizede pinömokok mu ne o yapıldı en son... kızamık geçen ay yapılmıştı... bide Nisanda bi aşısı varmış sanırım....
ama hastalık yüzünden az bi kilo kaybetmiş malesef
ay yevrümmmmm bilsem durmam mı hiç? :ask: görmemişim bide gene öglene denk geliyo malum eşim yemege geliyor o zamanlar çok duramıyorum...
anca minnoş uyuyunca biraz vakit oluyor, onda da genelde kimse olmuyor yaaaaaaaaaaaaaaa :uzgun::uzgun:
sevgili adminler ya suraya bi de titretme butonu yapabilirmiyiz acaba böyle gelince birbirimizi dürtsek falan cok güzel olurdu ya.
sevgili adminler ya suraya bi de titretme butonu yapabilirmiyiz acaba böyle gelince birbirimizi dürtsek falan cok güzel olurdu ya.
Pikoşum Noyan kaç kilo şuan?biz geçen ay kızamık yaptırdık bu ay tekrar kızamık ,su çiçeği ve karma aşı yaptılar sizin aşı sistemi farklı demekki
şaka yaptım kız heralde çıkman gerekmiştir öpüyorum minnoşum seni
ben gelir gelir seni bizzat dürterim merak etme sen balımmm
ecrin yerim bee. yerim o kızını ben senin yaaaa... kuzu. yavru kimse kmseye denk gelemıyor valla bu ara.
çok boş kaldı çok boşladık buraları doğru. herkesin telaşesi var. hayat işte napıcaksın. ben feyse de gıremıyorum bı kaç gundur. hatta onumuzdekı 1-2 hafta gıremeyebılırım. onur eğitime gıdıyor bu akşam antalya'ya. annemde kalacam netleri yok. bakalım bulurum bı yolunu.
aden'de de o anlattıkların var. kıskanma, cırlama, huysuzluk. sürekli ağlayarak iş yaptırma. kendini yere atma. küsme ağlama
offf.
hala beraber yatıyoruz. benim sırt bel feci. hiç ayrılacaga benzemıyor bızden ne olacak nasıl ayrıacam bılmıyorum
günaydın şeker bebelerin lokma anneleriiiiiihepiciğinizi öpüyorum koca kocaa...yeni yeniden işe başladım sanırım artık daha sık geleb,leceğimmama kimse yok buralarda:S
günaydın canlar...epey oldu giremeyeli.herkesleri özledim bebişleri merak ediyorum...bi toplansak yeniden..:uzgun:
artık bebişler cocuk oldu..ela o kadar hareketli ki.2 dk yan yana durmuyoruz..evin icinde sürekli koşturuyor.2 dk boş bıraksam ya dolap döküyor ya yatak tepesine cıkıyor..allah can sağlığı versin hepsine..cok ballandılar... hal böyle olunca bilgisayar basına oturmak bile lüks oluyor...
hepinizi öperiz....
aslı hoşgeldin canum...
Azom, nazom ve gökce alıntılamadan selamlar, öpücükler hatunlar...
yerim o minnoşları ve yaramazlıklarını
Noyanda napsın teyzeleri hepsi gibi o da yaramazlıga tam gaz devam bende bırakıp bilgisayar başında duramıyorum pek... ya tepemde ya ben onun peşinde... oglumda makina yerine kendi oyuncak sepetini boşaltıp dolduruyor tabii açılmadık çekmece, dolap kapagı yada basılmadık makina dügmesi yok... tırmanmayıda çok seviyo zaten ondan hiç yanlız bırakamıyorum...
bide sanki büyüdükce daha mı çok düştüler anneye ne?
Allah uzun ömürler, saglık sıhhat versin hepsine (herkese) ve bizlere de ki başlarında olabilelim.. amin...
buradayız dermişim Azoşum)
Kayra hala mızmız bi tuhaf oldu hafif hırıltı kaldı onun harici sabah aşıya götürdüm 3 aşıyıda yaptılar benimki kıyametleri kopardı çocukta artık doktor hemşire fobisi oluştu
pazartesi doktor kontrolü var kanmı alıyorlar acaba ?
Pikoş ne haber datlum:ask:
kızlarr ne kadar boss burası yaa.. face actım bari orda goreyim die ama ev tasıdıgımdan sebep basına oturamıyorum. defne de bi huysuz olduuu bi huysuzz olduuu. butun gunn mızıklayabilir mi bi cocuk yahu? yorulmuyo, susmuyo. koltukta oturamıyorum yukarı cıkmak icin aglıyo,yukarı alıyorum durmuyo. yere oturuyoruz beraber. kıcım tutuldu yeminle. her cekmeceyi her dolabı acıp bosaltıyo. salondaki tuvalete tuvaletteki yatak odasına. o degil hızına da yetisemiyorum. kapı calıyo ben acar acmaz ne ara salondan kopup geliyosa kıyıdan koseden kacıp merdivene cıkıo. alınca bagırıyo aglıyo.
hele dısarı cıkmak olumm. arabada katiyen durmuyo. sanırsın yoluyolar cocugu. yere koyunca elimi tutmak istemiyo.yere atıyo kendini. bırakınca da kosup kacıyo caddede kosmamız lazım onlu arkalı.magazada onlu arkalı kostuk ya o kurcaladı reyonları ben onu takip ettim. cok elestirdim ama su tasma ya benzettigim guvenlik kemerleri acayip mantıklı gelmeye basladı su sıra:uzgun:
mama sandalyesinde yan oturuyo. tam oh yicek galiba diyorum birsey goruyo cok alakasız. bagırmaya baslıyo. kabuss resmenn. allah ım cocugum olmasa patlatıcam iki tane diyorum anlamaz yaa. dun anneme gittim ıkı dk durdurmadı beni. her seye mızıklıyo. yemin ederim dayanılcak bi ses degil. boyle sii tonunda ince kulak tırmalayan bi ses. 2 haftadır birsey oldu cocuguma. bir donem diyip sabrediyorum ama sinirlerim harab oldu.
beni anormal kıskanıyo bunların dısında. coluk cocuk gormesin ustume cıkmayı basaramadıysa iki goz iki cesme bagıra bagıra aglıyo. sonra bi zaman kucagımdan inmiyo.
işte bu kadar sıkıntı gece elini boynuma sıkı sıkı dolayınca unutuluyo. hadi yatıyoruz diyince emzik elinde kosa kosa pesimden geliyo odayaelim varmıyo yatagına koymaya. oyle guzel sarılıyo ki. gozunu acıp bakıyo ses duyunca. askım diyorum guluyo daha bi sokuluyo uykuya devam. zaten dısardada benden baskasında uyumuyo. kucagıma cıkıp yıne sarılıyo sıkı sıkı boynumda uyuyo. opup opup duruyo. nasıl mutluluktur bu
vallahi buyuckler ama bizi de buyutcek bu sıpalar:ask:
Kizzzz azoss opuyo dedigimm benimkide dilini disari cikarip yapisiyo:3: yada yine agzini acip dilini cikarmadan yapisiyo. Normal opmuyo yani