2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kız azo... ehe sabah yazmıştım en son. yıne ben yazıyom bak...

kimse kalmadı artık buralarda.

Valla sorma ya nerdeler? Layla nerde Kayra'nın son durumu ne, nazom dünürüm nörüyo, babuş nerelerde, simuş ne etti, litılsanşayn niye yok, leader, ecrinnn, tansel, lilacs nerde bu bacılar nerde bu millet be yaa :sinirli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
arada benim de canım çok çekiyor. ama sigara içip yanıma gelenlerin kokusunu alıyorum ya. sonra o kokuyla o ağızla nasıl öperim kuzumu. nasıl o üstüme sinmiş kokuyla yerlerde yuvarlanırım kız...

içme sende. boşver parana sağlıgına bebene yazık..

2 sene önce günde 1 paket malbuş layt içen bi dost.

Sorun istemekte Gökçem ya valla, hala bırakmayı istemediğimin farkndayım, yani istesem %50 bırakırım gibi geliyor.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
di mi :( meret nasıl bağlıyosa kendine ben hala rüyalarımda içiyorum. nasıl da zevkle nasıl da leziz.

ulan sigaranın lezizi mi olur. oluyor işte. şeytan baldan tatlı gösteriyor valla.

ama herşey dediğin gibi istemekte. istemiyorsan bırakma. ama bebeğin ve sağlığını da düşün.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
di mi :( meret nasıl bağlıyosa kendine ben hala rüyalarımda içiyorum. nasıl da zevkle nasıl da leziz.

ulan sigaranın lezizi mi olur. oluyor işte. şeytan baldan tatlı gösteriyor valla.

ama herşey dediğin gibi istemekte. istemiyorsan bırakma. ama bebeğin ve sağlığını da düşün.

Düşünüyom kız düşünmem miii, mıçım donuyor balkonda içerkene. İçeri giriyorum el yüz yıka diş fırçala, içerken iyi de içtikten sonrası fena.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
senin iş nasıl gidiyor. baya uzak kaldık kız. giremedin sen epey. bu ara herkes uzak.

napıyosun. ne zaman geliyosun bu taraflara akraba ziyaretine? bana :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
senin iş nasıl gidiyor. baya uzak kaldık kız. giremedin sen epey. bu ara herkes uzak.

napıyosun. ne zaman geliyosun bu taraflara akraba ziyaretine? bana :)

İş güzel ya nasıl olsun, yoğunluk ve buraya çok takılamamak haricinde bir sıkıntısı yok çok şükür :D
Ama sen şimdi yarama bastın yaaa, nasıl da özledim varya. Arada Zonguldak resimlerine bakıyorum. Ama senelik iznimde Mersin yolları göründü bana :( Kuzen orda düğün yapacakmış pok var sankiii :uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

büyük ihtimal memlekete dönüş gibi duruyo canım (istanbul yanim)

minnoş nasıl canım? seni ögrendim yazdıklarından :)
bide ben de merak ediyorum herkesi...

Ay çok güzel pikem çok sevindim senin adına :)
Minnoş nasıl olsun bugün su çiçeği aşısı oldu.
Tek işi bulduğunu çamaşır makinasına atmak, oyuncaklarından terliklerime kadar ne kaybolsa makinadan çıkıyor :D
Noyanım nasıl? Azcık anlat maceralarını :D

günaydınlar efemmmmmmm

Günaydın balımmmmm :ask:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın şeker bebelerin lokma anneleriiiiii:D:Dhepiciğinizi öpüyorum koca kocaa...yeni yeniden işe başladım sanırım artık daha sık geleb,leceğimm:Dama kimse yok buralarda:S

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aslııı anladım zaten çanakkale seramik iletisini okuyunca. hayırlı uğurlu olsun kuzu. aramıza tekrardan hoşgeldin.

muah muah can hatçem geç otur. çay çorba ne ikram edeyim kız sana?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın canlar...epey oldu giremeyeli.herkesleri özledim bebişleri merak ediyorum...bi toplansak yeniden..:uzgun:

artık bebişler cocuk oldu..ela o kadar hareketli ki.2 dk yan yana durmuyoruz..evin icinde sürekli koşturuyor.2 dk boş bıraksam ya dolap döküyor ya yatak tepesine cıkıyor..allah can sağlığı versin hepsine..cok ballandılar...:D hal böyle olunca bilgisayar basına oturmak bile lüks oluyor...

hepinizi öperiz....

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslııı anladım zaten çanakkale seramik iletisini okuyunca. hayırlı uğurlu olsun kuzu. aramıza tekrardan hoşgeldin.

muah muah can hatçem geç otur. çay çorba ne ikram edeyim kız sana?

anam uzun zaman oldu ikramda kusur istememevet artık çanakkale seramikçisi oldum:D:Dsağol canım benimmm gel kızz sarılayım sana

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın canlar...epey oldu giremeyeli.herkesleri özledim bebişleri merak ediyorum...bi toplansak yeniden..:uzgun:

artık bebişler cocuk oldu..ela o kadar hareketli ki.2 dk yan yana durmuyoruz..evin icinde sürekli koşturuyor.2 dk boş bıraksam ya dolap döküyor ya yatak tepesine cıkıyor..allah can sağlığı versin hepsine..cok ballandılar...:D hal böyle olunca bilgisayar basına oturmak bile lüks oluyor...

hepinizi öperiz....

nazommm canımmmmm napıysunnn çok özledim senide gadasını aldığımmmm:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aslı hoşgeldin canum...

Azom, nazom ve gökce alıntılamadan selamlar, öpücükler hatunlar...
yerim o minnoşları ve yaramazlıklarını :)

Noyanda napsın teyzeleri hepsi gibi o da yaramazlıga tam gaz devam :D bende bırakıp bilgisayar başında duramıyorum pek... ya tepemde ya ben onun peşinde... oglumda makina yerine kendi oyuncak sepetini boşaltıp dolduruyor :) tabii açılmadık çekmece, dolap kapagı yada basılmadık makina dügmesi yok... tırmanmayıda çok seviyo zaten ondan hiç yanlız bırakamıyorum...
bide sanki büyüdükce daha mı çok düştüler anneye ne?
Allah uzun ömürler, saglık sıhhat versin hepsine (herkese) ve bizlere de ki başlarında olabilelim.. amin...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslı hoşgeldin canum...

Azom, nazom ve gökce alıntılamadan selamlar, öpücükler hatunlar...
yerim o minnoşları ve yaramazlıklarını :)

Noyanda napsın teyzeleri hepsi gibi o da yaramazlıga tam gaz devam :D bende bırakıp bilgisayar başında duramıyorum pek... ya tepemde ya ben onun peşinde... oglumda makina yerine kendi oyuncak sepetini boşaltıp dolduruyor :) tabii açılmadık çekmece, dolap kapagı yada basılmadık makina dügmesi yok... tırmanmayıda çok seviyo zaten ondan hiç yanlız bırakamıyorum...
bide sanki büyüdükce daha mı çok düştüler anneye ne?
Allah uzun ömürler, saglık sıhhat versin hepsine (herkese) ve bizlere de ki başlarında olabilelim.. amin...

hoşbuldum pikemmmm

ya hepsi aynı valla asya'yı da bu aralar tutmak mümkün değil HAYIR kelimesini öğretemedim kızıma bir türlü hayır dediğim herşeyi inatla yapmaya devam ediyor..ben birde bakıcıya verdim babaanne gelene kadar aklım hep onda:(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Valla sorma ya nerdeler? Layla nerde Kayra'nın son durumu ne, nazom dünürüm nörüyo, babuş nerelerde, simuş ne etti, litılsanşayn niye yok, leader, ecrinnn, tansel, lilacs nerde bu bacılar nerde bu millet be yaa :sinirli:

buradayız dermişim Azoşum:))
Kayra hala mızmız bi tuhaf oldu hafif hırıltı kaldı onun harici sabah aşıya götürdüm 3 aşıyıda yaptılar benimki kıyametleri kopardı çocukta artık doktor hemşire fobisi oluştu:(
pazartesi doktor kontrolü var kanmı alıyorlar acaba ?
Pikoş ne haber datlum:ask:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Pikoş dedim çıkmışya aşağıya bi bakar insan küstüm -kizgin
Aslı yıvvrumda gelmiş hoş gelmiş işemi başladın ne yaptın?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar hepinizi öpuyorum çıkmam gerek. işim çıktı acil. merkeze kadar gidecem. muah muah. yarın burda olun hepiniz dalağınızı yırtmıyım.

ciğerlerini mıncırdıklarım sizi be. muah muahhhh

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

buradayız dermişim Azoşum:))
Kayra hala mızmız bi tuhaf oldu hafif hırıltı kaldı onun harici sabah aşıya götürdüm 3 aşıyıda yaptılar benimki kıyametleri kopardı çocukta artık doktor hemşire fobisi oluştu:(
pazartesi doktor kontrolü var kanmı alıyorlar acaba ?
Pikoş ne haber datlum:ask:

işte demir eksikligi var mı falan onlara bakmak için sanırım canım.. doktor gözleri kanlı bu tamam dedi ama ben boşverin emin olalım diye kontrol ettirmek istedim Laylam... gerçi hergün pekmez falan yiyor ama işte genede... vermesek olurdu yani.. bizede pinömokok mu ne o yapıldı en son... kızamık geçen ay yapılmıştı... bide Nisanda bi aşısı varmış sanırım....

ama hastalık yüzünden az bi kilo kaybetmiş malesef :(

Pikoş dedim çıkmışya aşağıya bi bakar insan küstüm -kizgin
Aslı yıvvrumda gelmiş hoş gelmiş işemi başladın ne yaptın?

ay yevrümmmmm bilsem durmam mı hiç? :ask: görmemişim bide gene öglene denk geliyo malum eşim yemege geliyor o zamanlar çok duramıyorum...
anca minnoş uyuyunca biraz vakit oluyor, onda da genelde kimse olmuyor yaaaaaaaaaaaaaaa :uzgun::uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar