2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hadi yaaaaa :D ehehehe çok saf gördüm kendimi kız :D

Aslıııııııııııııııııııııııııı
Asya ne kadan tatlı olmuş öyle maşallahhhh, ısırmak istedim, yoğurarak öpmek istedimmm.
Ayrıca arkadaşım sen de çok tatlısınn :ask:

sağol azom öp kız bayılır vALLA hemen yılışır benim kızımda:Dsağol azom özendik işte beğendiğin için sağol arkadaşım:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aslı hoşgeldin. Asya prensesin doğum günü kutlu olsun. Geç olmuş kusuruma bakma.
Kayram çok hasta mı olmuş ya? :( yerim ben onu.
Kızlar ancak 2-3 parça birşey okuyorum
Çok yoğunum. Ne yazıkki kendime hiç vakit ayıramıyorum.
2okula git, öğlenleri de eve gel Tunayı emzir. Akşam gel Tuna seni poponun dibinden ayrılmasın. Zorla döke saça yemek yap, eşin gelince yemek ye. o ortalığı toparlarken sen Tunayla oyna, yada bazen tersi işte. Haftasonlarını da temizliğe ayır. Artık kafayı yemek üzereyim :uzgun: Annem gelemiyor, anneannem ameliyat oldu. Kayınvalidem köpek bakıyor gelemiyor. Alıp başımı gidesim var ama olmuyor.
Tuna sizin anlattıklarınızın 10 katını yapıyor. Çok çok yaramaz. Canı sağolsun tabi ama insanın poposu hiç mi yer görmez ya... Görmüyor işte. Okulda ayakta, evde ayakta. benim bacaklar yine her yerden ağrımaya başladı.
Böyle işte... Biz bu sebeplerden giremiyoruz :(
hepinizi özledik mucks

sağol canım benim çok teşekkür ederiz teyzesiii

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aslimm bittim yaaa cok.tatli olmuss cimcimem benim eee nerden belli guzelliginn geldigi guzellik gecicidir anneden kizina gecer:panter:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aslimm bittim yaaa cok.tatli olmuss cimcimem benim eee nerden belli guzelliginn geldigi guzellik gecicidir anneden kizina gecer:panter:

sağol bitanemmmm şımartma benii:Dvalla uğraştık yaptık bişeyler asya için ama çok kalabalıktı çook yoruldum sorma..ya topik çok dağılmış kimse kalmamış artık yazan bile yok:(:(

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
aslı hoşgeldin cnm biraz geç oldu ama asyanın yeni yaşı kutlu olsunnn.fotolar çok güsell..asya da çok güzel bir kız olmuş cnm maşallah-ciko

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aslımmm canım...uzun sağlıklı,cokk mutlu ömürleri olsun asyamın insallah...ne kadar güzel bi bebek maşallah...biraz gecikmeli oldu ama kusurumuza bakma teyzoş malum ela balı bi dk durmuyor..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin evet aslicim biraz.ole oldu herkes.faceden gorusuo ya gerek.kalmadi pek.buralara...birbirni devamli goruolar fotolarada bakiolar anliycagin zamani bol olan gelio iste yavrumm koptuk.bi ara.kalpler kirildi filan simusla tansel bebbikom komple kacti zaten bizlerde arada girioz iste:uzgun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslı hoşgeldin cnm biraz geç oldu ama asyanın yeni yaşı kutlu olsunnn.fotolar çok güsell..asya da çok güzel bir kız olmuş cnm maşallah-ciko
sağolasın canım hoşbuldum..teşekür ederiz teyzzesi hiç çirkin bebiş yokki burda maşallah rabbim korusun hepsini
aslımmm canım...uzun sağlıklı,cokk mutlu ömürleri olsun asyamın insallah...ne kadar güzel bi bebek maşallah...biraz gecikmeli oldu ama kusurumuza bakma teyzoş malum ela balı bi dk durmuyor..

sağol nazom rabbim hepsine hayırlı uzun ömürler verin..aman hepsi öyle valla ya büyüdükçe dahada zor oluyormuş valla ama olsun onlardan gelen herşey güzel geliyor demi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gunaydin evet aslicim biraz.ole oldu herkes.faceden gorusuo ya gerek.kalmadi pek.buralara...birbirni devamli goruolar fotolarada bakiolar anliycagin zamani bol olan gelio iste yavrumm koptuk.bi ara.kalpler kirildi filan simusla tansel bebbikom komple kacti zaten bizlerde arada girioz iste:uzgun:

çok üzüldüm gerçekten ne olursa olsun bırakmıyorduk biz birbirimizzi ben şartlar yüzünden giremesem bile haber alıyordum hepinizden ama diyecek bişey yok elbette herkesin kendi tercihi ama dedim ya üzüldüm tuğbam nasıl şen şakraktı burası hamileyken hepimiz yaa dakikada bir sayfa sayısı atardı yetişemezim 5 dk başından ayrlsam ayy ne diyor kızlar birbirine acaba ne konuşıluyor diye meraklanırdım çoktur iş yetiştiremediğim bu sebeple..face başka burası başka bence aynı tat orda olmaz umarım bunu anlarlar

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ay ne yapayım şekerim şimdi minnoşa yemek yediricem :) sen nasılsın? Kayra ve Batur nasıl oldu tatlım?

afiyet olsun paşama Kayrayı doktora götürdüm şükür ciğerlerinde bişey kalmamş ama abimiz dün yine hastalandı boğazım acıyo diyo çıldıracam artık 2 ay olacak kaç defa antibiyotik kullandı bugün doktorumuz havada çok mikrop var o yüzden hastalıklar iyileşmiyor dedi bilmiyorm nasıl iyi olacak sınav haftası okula mecbur gitmek zorunda işte böyle cancanım
sağool pikem tam zilli oldu teyzesi sorma:D
Aslı yivrummm ne yapıyosun nasılsın canım yaaa ayrıca Asyayı ben hiç görmedim bi gösterirmisin annesi:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çok üzüldüm gerçekten ne olursa olsun bırakmıyorduk biz birbirimizzi ben şartlar yüzünden giremesem bile haber alıyordum hepinizden ama diyecek bişey yok elbette herkesin kendi tercihi ama dedim ya üzüldüm tuğbam nasıl şen şakraktı burası hamileyken hepimiz yaa dakikada bir sayfa sayısı atardı yetişemezim 5 dk başından ayrlsam ayy ne diyor kızlar birbirine acaba ne konuşıluyor diye meraklanırdım çoktur iş yetiştiremediğim bu sebeple..face başka burası başka bence aynı tat orda olmaz umarım bunu anlarlar

Yani anliyorum vakitsizlikten giremiyolar belki ama bizi ayiran face.oldu bu bi gercek malesef. konusacaklari zaman toplanioruz yinede ne bilim kirilanlarda oldu kanimca bir ara sebepsiz bir gerginlik olmustu.die tahmin ediyorum simus ve tansel.iyice.kesti ayagini uzuluyorum acikcasi hadi hepimiz ara bi toplaniyoruz
Dimi yaa sayfalari yetistiremiyoduk o zamanlar hey gidin dunya sen nelere kadirsin...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar