2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız benim psikoloji de bozuk bakma. anca anca alışıyoruz Aden'li hayata. anca birbirimizin dilinden anlamaya başladık. ama çok üzülüyorum. her gece kokusunu içime çeke çeke uyuduğum sağlıklı bi çocuğum var çok şükür. ve hızla gözümün önünde büyüyor. tuvalete yapıyor kakasını çişini çocuk yahu. resmen büyüdü. koca çocuk olmaya başladı. kendini oyalıyor, isteklerini açık açık belli ediyor. ve bu arada bana daha da fazla bağlanıyor.

onur yok 6 gündür. antalya'da eğitimde. annemde kalıyorum. ne kadar annem de olsa çocukla eziyet. ha 1,5 senedir ilk defa koltukta uzanırken uyuyabilme, şekerleme yapabilme lüksüne sahip oldum. her akşam kardeşim sırtımdaki kas spazmalarını açıp dağıtmak için türlü masajlar yapıyor sırtıma falan. prenses gibiyim ama yine de kendi evim kendi düzenim. Aden'de arıyor kendi evini ki annemin evinde bakılıyor. ama gece bi başka oluyor. bu gece hiç uyutmadı beni. sabah uyandı erkenden, kucağıma çıktı bırakmadı. ağladı huysuzluk yaptı. bebek ağlaması gibi değil artık. çok bilinçli, babam yok sende gitme anne ağlamasıydı resmen. içim parçalanıyor evde oturup çocuğumu büyütmek istiyorum aslında. 3-5 saatlik sevmeler yetmiyor ikimize de belli. sürekli öpüşüyoruz koklaşıyoruz aşk yaşıyoruz oğlumla. ve ben hiç bitmesin istiyorum. ben maddi durumum el verdiği sürece çok çocuklu bi anne olmak istiyorum. bayram sabahlarında kahvaltı soframda torunlarım cıvıldasın, onlara reçelelr falan yapmak istiyorum falan.

ben tam ev kadını olacak kadınım galiba. şu sıralar çalışma hayatı bana gore değil. bakalım kısmet.

o değil de konuyu buraya nasıl getirdim, nasıl bi bağlantı kurdum bilemedim. :( neydi kız konu?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam yavruşlar, ne var ne yok?
Azom öperim kıss seni zilliiiiii , muckss özledimde ondan yanim :)

Gökce ehehe koptum yazdıklarına ahuhaahuuuuuu :D çıkar valla 2.ciyi yakışır dadlum...

Nazom gelmiş gitmişşşşşşşşşşşşşşşş.......

leo, aslı naber şekerler?

diger hatun kısmısııııııııııııııı nerdesiniz minnoşlar, gelinde öpeyim sizi muckssssssss......

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bak şimdi de çıkma saatım geldi :( neyse gidiyorum. akşam kaynanama ugrıyım. kocası gıttı de hiç uğramadı demesin. öff. :)

neyse öptüm sizi şap şup turp gıbıyım turp turppp

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
geçen sene tam bugün sabah saat 09:42 de dünyaya geldii prensesim evimin ışığı::Dbugün bizi unutmayan teyzeleri sizlerii çok seviyoruzzzz ve çoookkk öpüyoruzzz sağolun kızlar

biraz geç oldu ama asya nın doğum gününü kutlarım annesi...anca girebildim günlerdir, kusuruma bakma...asya balına sağlıklı uzuuuunn ömürler dilerim.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam hatunlar nasılsınız demek isterdim ama bi hatun varmış sadece burada, selam leader, naber? eymen paşa nasıl?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız benim psikoloji de bozuk bakma. anca anca alışıyoruz Aden'li hayata. anca birbirimizin dilinden anlamaya başladık. ama çok üzülüyorum. her gece kokusunu içime çeke çeke uyuduğum sağlıklı bi çocuğum var çok şükür. ve hızla gözümün önünde büyüyor. tuvalete yapıyor kakasını çişini çocuk yahu. resmen büyüdü. koca çocuk olmaya başladı. kendini oyalıyor, isteklerini açık açık belli ediyor. ve bu arada bana daha da fazla bağlanıyor.

onur yok 6 gündür. antalya'da eğitimde. annemde kalıyorum. ne kadar annem de olsa çocukla eziyet. ha 1,5 senedir ilk defa koltukta uzanırken uyuyabilme, şekerleme yapabilme lüksüne sahip oldum. her akşam kardeşim sırtımdaki kas spazmalarını açıp dağıtmak için türlü masajlar yapıyor sırtıma falan. prenses gibiyim ama yine de kendi evim kendi düzenim. Aden'de arıyor kendi evini ki annemin evinde bakılıyor. ama gece bi başka oluyor. bu gece hiç uyutmadı beni. sabah uyandı erkenden, kucağıma çıktı bırakmadı. ağladı huysuzluk yaptı. bebek ağlaması gibi değil artık. çok bilinçli, babam yok sende gitme anne ağlamasıydı resmen. içim parçalanıyor evde oturup çocuğumu büyütmek istiyorum aslında. 3-5 saatlik sevmeler yetmiyor ikimize de belli. sürekli öpüşüyoruz koklaşıyoruz aşk yaşıyoruz oğlumla. ve ben hiç bitmesin istiyorum. ben maddi durumum el verdiği sürece çok çocuklu bi anne olmak istiyorum. bayram sabahlarında kahvaltı soframda torunlarım cıvıldasın, onlara reçelelr falan yapmak istiyorum falan.

ben tam ev kadını olacak kadınım galiba. şu sıralar çalışma hayatı bana gore değil. bakalım kısmet.

o değil de konuyu buraya nasıl getirdim, nasıl bi bağlantı kurdum bilemedim. :( neydi kız konu?
Valla gozlerim doldu inan ki okurken adn sana bagli belli ki eymen daha ziyade babaya bagli ama yinede dedigin gibi sabah sitem edio cocuk yap kiz bakarsin sen ben korkuyorum yqpmaya cunku bu hayatta kaldiramadigim tek sey uykusuzluk ve benim oglumda bu sorun dogdugundan beri var yildircak cinsten perisan durumdayim gercekten ama yinede allaha sukurler olsun ki var ...
Emrede antalyadaydi bebiskomun memlekette itriyat fuari vardi gitti geldi sukur yok anam benim kocam yani basimda dursun yoklugu cok beter :( emre geldi eymenle bir kavusma anlari var allah icin turk filmlerini aratmas her yerini sevdi optu adamin kucagindan inmedi bana yapmio hic bolee :(((
selam yavruşlar, ne var ne yok?
Azom öperim kıss seni zilliiiiii , muckss özledimde ondan yanim :)

Gökce ehehe koptum yazdıklarına ahuhaahuuuuuu :D çıkar valla 2.ciyi yakışır dadlum...

Nazom gelmiş gitmişşşşşşşşşşşşşşşş.......

leo, aslı naber şekerler?

diger hatun kısmısııııııııııııııı nerdesiniz minnoşlar, gelinde öpeyim sizi muckssssssss......

Iyilik pikem sen nasilsin yahuu noyan dimat nasil :lilav:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kizlarr azo haklisin kendince bisi diyemem gorusmeyin demiyorum ki ben ekliyom foto 3-4gun.kalio sonra.kaldiriom goruonuz hepinizde face bana gore degil be yavrumm hastalik o girsen bi dert girmesen ayri bi sorun icini kemiren bisey ben kendimi biliom.ondan acmiom bana ulasmak icin face gerek yok ;) hanimefendi.com a girmeniz yeterlii

Aneamm ne dion gokceee 2.mi :bayil: ben sanirim daha bir kac sene zorr sabrim kalmio maleseff azcik su psikolojiyi toparlamam gerekk sosyal hayata bi doneyim geri dogururum belki bi tane daha eve kapanmaktan uctu benim kafaa eymensiz bit yere gitmek.icimden gelmio.onunlada gittigim yerde cebellesmekten anlamiomm az mola bebege ama bence sen yao bi tane bakacak adam cok sende kaynananda yardimci annende sagolsunn

İyi Leo sen bilirsin ne diyeyim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kizma yetet ben bi seye uye oldum mu bagimli oluyorum gormedim mi rahat edemiorum aile huzuru kalmaz sonra bende

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınlarrrrr güzel topiğimin hatta dünyanın en güzel bebeleriii ve onları doğuran güzel anaları.

beyler kusura bakmayın size selam falan yok. merhaba merhaba o kadar. çok gıcık bi yapıya sahipsiniz. bi havalar bi bişeyler. zati doğurduumdan beri feminist ruhum kabardı dellendirmeyin beni geçin şu köşede sessiz sedasız oturun.

neyse...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada leom oğlundan hiç uzaklaşmadın da ondan. daha işe yeni başladın sen. kaç aydır hep yanyanasınız. seni özlemesi için bi ortam oluşmadı henüz. git bakayım eşin gibi uzak bi yere neler yapıyor sana.

ayrıca sana öyle geliyor bence. ana özlenmez mi kız? bak Aden bu sabah yine tak diye açtı gözlerini sabahın 6sında. yok inmedi kucağımdan. annem neler yaptı (ki annem bakıyo şu 14 aylık ömründe anneannesini görmediği gün sayısı toplasan 1 ay etmez) ne şarkılar ne türküler ı ıhhhh sarıldı sıkı sıkı koala gibi kucağıma orda uyudu anca hazırlanabildim.

emin ol eymen de iş dönüşlerini bekliyordur. çünkü Aden'den biliyorum saat akşam 6 oldu mu dış kapının önüne gelip ağlamaya hırçınlaşmaya başlıyo. az işim olsa annem telaşla arıyo gökçe aden durmuyor kızım gel diye.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın güzeller...

bu gece hatta bu 3. gece nerdeyse hiç uyumadan kalkıyoruz..allahım hayır etsin sonumuzu gözlerimiz kapalı ağlıyoruz.ateşimiz bi hastalığımız yok gözükende ama bi sorun var demekki...hepinizi öperim gözleri şişik rambo olarak :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:sinirli:
bu arada leom oğlundan hiç uzaklaşmadın da ondan. daha işe yeni başladın sen. kaç aydır hep yanyanasınız. seni özlemesi için bi ortam oluşmadı henüz. git bakayım eşin gibi uzak bi yere neler yapıyor sana.

ayrıca sana öyle geliyor bence. ana özlenmez mi kız? bak Aden bu sabah yine tak diye açtı gözlerini sabahın 6sında. yok inmedi kucağımdan. annem neler yaptı (ki annem bakıyo şu 14 aylık ömründe anneannesini görmediği gün sayısı toplasan 1 ay etmez) ne şarkılar ne türküler ı ıhhhh sarıldı sıkı sıkı koala gibi kucağıma orda uyudu anca hazırlanabildim.

emin ol eymen de iş dönüşlerini bekliyordur. çünkü Aden'den biliyorum saat akşam 6 oldu mu dış kapının önüne gelip ağlamaya hırçınlaşmaya başlıyo. az işim olsa annem telaşla arıyo gökçe aden durmuyor kızım gel diye.
Insallah oyle olur gokcem annem dis kapiyi acio babasini gordugund merdivenlere atlamaya kalkan cocugum bana tepki vermio sirtarmaktan baska babaya ic cekioo resmen :(((
Sen anlatinca icim gidio eymen reklam olmadigi surece kimsenin kucaginda 10 snden fazla oturmaz... sevemiom cocugu yanaklarini filan silio o derece yakalamac oyniycan filan anca o zaman uzaktan sevisebilioz...
günaydın güzeller...

bu gece hatta bu 3. gece nerdeyse hiç uyumadan kalkıyoruz..allahım hayır etsin sonumuzu gözlerimiz kapalı ağlıyoruz.ateşimiz bi hastalığımız yok gözükende ama bi sorun var demekki...hepinizi öperim gözleri şişik rambo olarak :)

Allah yardimcin olsun guselim ben hala 40 cikmamis bebek gibi gecede en az 10 kez kalkiyorum nazom ne zor ya ne sikintilari varki doktora goturuom tas gibi sukur dio anlam veremiom neden bole yapioo

Bu arada kizlar 30 day shred die bir spora basladim ziraa kg alimim max ulasti hamile iken bile bu kadar kg degildim ne ise aksamlari yarimsar saat yapiorum 12 gjn oldu spora ve diyete baslayali 76 kg idim 73e dustum insallah bole istikrarla devam edrrim hedefim 60kg

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız Aden de kuduruk öyle kucakta falan nerde.. ama işten geldiğimde en az yarım saat meme emme, anneyi mıncırma yalama yutma seansımız var. bi de yaramazlık yapınca koşa koşa gelip sarılma öpüşmeler gırla. yoksa kucakta duracak mümkün değil.

bu arada ne kız o 30 day shred? ben de yapayım belkim 50 kilo olurum bnde 6-7 sene öncesi gibi :) ahuuuha

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kizma yetet ben bi seye uye oldum mu bagimli oluyorum gormedim mi rahat edemiorum aile huzuru kalmaz sonra bende

tünaydınn kızlarrrrr...

tubişim üzülme valla asyada tepki veriyor bana zaten baba manyağı idi ben işe başlayalı iyice üstüne düştü..hele işten geldiğim ilkgün yüzüme dahi bakmadı inan bana verdiğim yemekleri yemedi babası yedirdi o akşam ama beni görsen nasıl moral,m bozuldu ağladım sonra anladımki aklınca bana tepkikoyuyor...halada düzeldi sayılmaz aslında onlarda haklı ya 1 yıl 1 dk bile ayrılmayan annesi artık günde 4 saat görüyor çocuklar napsın::::::(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız Aden de kuduruk öyle kucakta falan nerde.. ama işten geldiğimde en az yarım saat meme emme, anneyi mıncırma yalama yutma seansımız var. bi de yaramazlık yapınca koşa koşa gelip sarılma öpüşmeler gırla. yoksa kucakta duracak mümkün değil.

bu arada ne kız o 30 day shred? ben de yapayım belkim 50 kilo olurum bnde 6-7 sene öncesi gibi :) ahuuuha
Yok be yavrum memde emmedigi icn oda yokkk icim gidio gece bibern mamasi yerden uykuda anca kucagimda seviorum burnunu opuyorum kokluorum agliorum ayyy karisigim bee asliminda dedigi olabilir akli sira beni cezalandirio ama yemek yrden mama sandalyesinde hep beni seyredioo onu yakaliorum bitek homurdanioo mir mir kirr aaaaa die bagirio aradaa kuzu
Google bak yaz 30 day shrad jillian michaels die kadin dehset bea 100 kusur kgdan 50lere dusmus spor kocu 1ayda 10 cm incltio ben simdi heryerimden 3er cnm inceldim sikilastim bacim yanii kg verirken sarkmiyorum anliycagin kesinlikle basla derim gorsellerede bak bii sok olcann hepsi gercek o fotolarin ben azimle gecenin 1inde spor yapiom
3level halinde her leveli 10 gun yapion super bisi videolarina bakk tavsiye ederim gogusten 4cm belden 3cm kalcadan 5cm ust bacaklarimdan 3cm kollardan 2cm gitmis pantolanlarim bollasti:))
tünaydınn kızlarrrrr...

tubişim üzülme valla asyada tepki veriyor bana zaten baba manyağı idi ben işe başlayalı iyice üstüne düştü..hele işten geldiğim ilkgün yüzüme dahi bakmadı inan bana verdiğim yemekleri yemedi babası yedirdi o akşam ama beni görsen nasıl moral,m bozuldu ağladım sonra anladımki aklınca bana tepkikoyuyor...halada düzeldi sayılmaz aslında onlarda haklı ya 1 yıl 1 dk bile ayrılmayan annesi artık günde 4 saat görüyor çocuklar napsın::::::(

Tunaydin aslimm valla sanirim dedigin gibi aslida 2.5 ay oldu balim baslayalii az bi zaman degilki...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaaaa. de video açmıyor iş yerinde. yok mudur makalesi bilmem nesi. nasıl yapacağımıza dair bi olayı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yaaa aslinda bi kac forumda yorumlari okuu derim gokce.mukemmel bisi ecrinn soledi banada alalh razi olsun selilutim bile kalmadi desem inanirmisin bana oturdugumda bacaklarim deniz anasi gibi yayilirdi simdi odun gibi semsert duruoo popisim ole kalkti havaya mukemmel oldumm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar