2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız tamam işte yazıyorum hep yabancı siteler ve ingilizce yazılar çıkıyor. bana kafamı yormadan türkçe anlatan resımli bi link söyle bakayım. fotolara bakıyorum google2dan da vay anasına. şu bel gobek bolge eskıye donsun yeter. fazlasında gozum yok.

ve evet ne kadar kilom çok kalmasa da o deniz anası gibi yumuşama ve yayılma bende de var :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız tamam işte yazıyorum hep yabancı siteler ve ingilizce yazılar çıkıyor. bana kafamı yormadan türkçe anlatan resımli bi link söyle bakayım. fotolara bakıyorum google2dan da vay anasına. şu bel gobek bolge eskıye donsun yeter. fazlasında gozum yok.

ve evet ne kadar kilom çok kalmasa da o deniz anası gibi yumuşama ve yayılma bende de var :(
Msn yazcam burdan link atmak yasak balli lokma bekle beni geliom

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
günaydın güzeller...

bu gece hatta bu 3. gece nerdeyse hiç uyumadan kalkıyoruz..allahım hayır etsin sonumuzu gözlerimiz kapalı ağlıyoruz.ateşimiz bi hastalığımız yok gözükende ama bi sorun var demekki...hepinizi öperim gözleri şişik rambo olarak :)

Nazom (hastalık olmasında inşallah) diş geliyor olabilir mi? diş geldikce biz de öyle oluyoruz genelde... ay canım ya öperim sizi...

hmmmmmmm demek spor ve diet ha...... bende mi başlasam acabası.. yaz geliyo malum ehehe :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pike başlayalım kız. azıcık değişim şart bana. yaz da geliyor mis.

misal bu ara saçımı kısacık kestirip sarı yapasım var. her an bi çılgınlık edip yapabılırım boyle bişi. azııck da dötten baldırdan bacaktan toplandım mı kendime olan güvenim gelir belki..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
size de tünaydınlar aslı hanfendüü... nasılsınız bakalım..

iyiyim gökçe hanımcığım birgirip birçıkmakla meşgulüm siteye hiçbişey anlayamıyorum o sebeple:(

neymiş bu diyet spor yahuuu benimde 3kg kaldı eski kg dönmem için ama ben dahada zayıf olayım istiyorum banada deyin hele

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
jıllıan dıye bı abla var. şişko muymuş neymiş bu. kocası buna "o ne ya mişelin lastiği gibi boğum boğum oldun azıcık tut şu boğazını hanım" demiş. bu da bi gaza gelmiş bi hırs yapmış. kendine bi diyet ve egzersız programı hazırlamış. ene bi bakmış kilolar gidiyor. gidip bu egzersızın patentini de almış. noterde onaylatmış benımdır benım kalacak dıye.

sonra vurmuş sporun dibine. nasıl spor ama bi gorsen şaşarsın. bakmış kıskanç arkadaşları oo julııan sen ilaç falan mı kullanıyosun, nedır bu incelmenin sırrı dıye ormuşlar. kıskançlar işte ne olacak. julıyan abla da yok ayol kendıme bı program hazırladım onu yapıyorum her gece 20-30 dakıka demiş. tabı kadınlar durur mu yapıştırmışlar cevabı. hadı ordan be lipsakşın yaptırdın da aldırdın o yağları sen kimi kandırıyosun diye. julıyan daha da gaza gelmiş. vermıcem kızım sıze programımı soylmıcem işte demış. ama julyan ıyı bı teyze oldugundan dayananamamış vermış programı arkadaşlarına. onlar da yaymışlar dnya geneline. feysde paylaşanlar mı dersın, tvitler mi. ınstıgram mı ne bişi var he ona koyanlar mı dersın. sosyal medya gucu anacım.

bizim ecrınle leo da bu sevdaya düşmüşler. ecrin uyuşuk oldugundan yapapamış ama leom fıstık gıbın olmuş maşallah.

şimdi sıra bızde anacım.

durum bundan ıbaret sayın seyırcıler. söz sende rahmetli birand..
aden gokçe kanal z zonguldak...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyiyim gökçe hanımcığım birgirip birçıkmakla meşgulüm siteye hiçbişey anlayamıyorum o sebeple:(

neymiş bu diyet spor yahuuu benimde 3kg kaldı eski kg dönmem için ama ben dahada zayıf olayım istiyorum banada deyin hele
Diyet derken sekeri tuzu unu kestim.attim hayatimdan aslim yagida ayni sekilde ekmegi kepek.ekmege bir dilimi gecememk kaydiyla dondum ara ogun yapiorum gunde 3fincan yesil cay iciorum izgara haslama bol proein aliorum bol bolda su iste.diyetim bu
Sporda ecrinn dunur sagolsun duydugunu.paylasti benimle 30 day shred die bir spor jillan micheals die bi hatun yapio koclugunu videoya baka baka spor yapion 10 ar gunluk level halinde toplamda 3 level bole iste
benim.olculerim baslamadan once
Gogus 95
Bel 80
Kalca105di
12 gundur yapiorum level 2de 2.ci gunum bitti
Simdiki olculerim
Gogus 91
Bel:77
Kalca:100 degisimi si gorun 3 kg verdim.ama gorunus 10 kg gitmis gibi:utandim:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
inan nasıl bi diyet ve egzersiz programıysa, okumaya başlayınca bile kilo verdirtiyor sıkılaştırıyor.

misal ben anama gıderız, yemegı yerız eve gecerız (tabı bunlar onur gelınce olacak) adenle az oynarım, etrafı toplarım ütü falan yapatrım. Aden'ı uyuturum. onur yatar. peşine başlarım. saat 1 olur. banyomu yapar yatarım. diye düşüne düşüne eridim stresten inan. şuan acayip fitim...

o denli bi program var gersını sen düşün.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
jıllıan dıye bı abla var. şişko muymuş neymiş bu. kocası buna "o ne ya mişelin lastiği gibi boğum boğum oldun azıcık tut şu boğazını hanım" demiş. bu da bi gaza gelmiş bi hırs yapmış. kendine bi diyet ve egzersız programı hazırlamış. ene bi bakmış kilolar gidiyor. gidip bu egzersızın patentini de almış. noterde onaylatmış benımdır benım kalacak dıye.

sonra vurmuş sporun dibine. nasıl spor ama bi gorsen şaşarsın. bakmış kıskanç arkadaşları oo julııan sen ilaç falan mı kullanıyosun, nedır bu incelmenin sırrı dıye ormuşlar. kıskançlar işte ne olacak. julıyan abla da yok ayol kendıme bı program hazırladım onu yapıyorum her gece 20-30 dakıka demiş. tabı kadınlar durur mu yapıştırmışlar cevabı. hadı ordan be lipsakşın yaptırdın da aldırdın o yağları sen kimi kandırıyosun diye. julıyan daha da gaza gelmiş. vermıcem kızım sıze programımı soylmıcem işte demış. ama julyan ıyı bı teyze oldugundan dayananamamış vermış programı arkadaşlarına. onlar da yaymışlar dnya geneline. feysde paylaşanlar mı dersın, tvitler mi. ınstıgram mı ne bişi var he ona koyanlar mı dersın. sosyal medya gucu anacım.

bizim ecrınle leo da bu sevdaya düşmüşler. ecrin uyuşuk oldugundan yapapamış ama leom fıstık gıbın olmuş maşallah.

şimdi sıra bızde anacım.

durum bundan ıbaret sayın seyırcıler. söz sende rahmetli birand..
aden gokçe kanal z zonguldak...
Kacirdim sanirim altima ayyyy :D
Bu samriyel lastigi muhabbetini jillan kocasi degil bnim kocam dedi sakayla karisik :)) ama bu lafin altinda kalirmiyim kalmam... simdi adam iltifat ustune iltifat yagdirio daha dursun o manken gibi olacqgimm yanima yaklastirmiycagim hahaah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bakalimmm sexuu hatunn olunca nasil oluyomuss bana dio azmine asik oldumm heh dedimm bende :lululu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azmime mi?

yakında karın kaslarıma, sıkı popoma, taş kesilen bacaklarıma, sert gögüslerime dolgun dudaklarıma da aşık olucaksın. ama ben herkül kol kaslarımlan seni dövücem genç de bence. bu adam milletini sürekli terslicen. sürekli ama.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
neyse gıdıyom ben kendim. gidiyorum kendimi biraz alışverışe vurayım. epeydır bişi almadım kendıme bunalımdayım zaar. küpe müpe bile alınca kendime geliyorum kız ben. ehu. :rujsigara::rujsigara:

muah muah dev kalp

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
selam leadercan,
ben gelene kadar buralara iyice ıssız oluyor.o yüzden iyice giremez oldum. bir de Tuna'm sağolsun benimle yaşamak istiyor her saniyeyi. bir tek akşam yemeklerinde eşimin kucağında oturmak istiyor. o da fena olmuyor hani :cilgindans:
Tuna çok hareketli ya kızlar, ben ona birşey öğretemiyorum. hep delircez, hep kudurcaz. atı çekeliycez, koşturup oynuycaz, bisikleti piyanoyu devircez kahkahalar atcaz. yatak tepelerinde zıplıycaz(bunu babası öğretti sağolsun) oyuncakların bir tanesi bile sepetin içinde yada köşe muntazam durmayacak. atcaz kırcaz dağıtcaz. ama oturup hiçbir aktivite yapamıyoruz :uzgun:
kızlar ve erkeklerin arasındaki farktan mıdır, yoksa 23 günlük farktan mıdır bilmiyorum ama üst kattaki komşumun kızı birçok şey öğrenmiş biz hala işimize geleni yapıyoruz
böyle işte benim de canım dizdize oturup birşey yapamamaktan sıkkın. öperim hepinizi

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Nazom Tuna da bir iki sefer öyle yapacak oldu gece. uyanıyor çığlık çığlığa bağırıyor ama çok uzun sürmüyor. yarım saate sakinleşiyor. salyamızda çok bugünlerde ben oyüzden dişe vurdum ama inşallah tek sorunları budur

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yapalım gökcem falla. ehehehüühe... ama yeşil çay içmem.. çimen suyu vb. tarzı şeyler içmem ... onun yerine zero kola içerim kih kih kih... oluyosa öylede olar bemce.... :zuzu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar