2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınnnn..günaydın günaydın gerçi bana 4 gündür sabah-akşam yok asya uyku nedir bilmiyor yaaaa gözlerim çöktü artık :(:(
valla tuba hayranım sana kız bu tempo içinde nasıl spora vakit ayırıyorsun bravo sana ben pert oluyorum hemen yaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın zilliler.

leo; maşallah kız hadi bakalım kimmiş mişelin lastiği göster o kocana.

aslı; Aden de fena bu ara. dün gece hiç uyumadım. her an sızabilirim iş yerinde. babasını mı özledi nedir.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
teyzeleri oğlumun dunku resmi hasta olduk biyazda :(
alıntılamayın silicem
kyhrx.jpg

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Eymen doktordan geldi :(
Astima mailli bronsit baslangici cikmis ailede varmi die sormuslar buyukbabasi astim :(( cok.uzgunum yaa :aglayan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın zilliler.

leo; maşallah kız hadi bakalım kimmiş mişelin lastiği göster o kocana.

aslı; Aden de fena bu ara. dün gece hiç uyumadım. her an sızabilirim iş yerinde. babasını mı özledi nedir.

aslında benimkinin haklı sebebi var bebiş bir komşu baktı bir anneanne şimdide babaannede ve bu değişim 2 hafta içinde oldu önceden iyi kötü lafımı dinlerdi şimdi pehhhhh hayır desem inadına atıyor elindekini parçalıyor zaten doğru düzgün ana yerine koduğuda yok beni varı yoğu babası iplemiyor hatun beni ulan diyorum okadar kahrını çek taşıycam diye uğraş doğunca kıç çevirs,nler:D:Damannn 2.erkek olurda barim oda anasının üstüne düşer:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy geçmiş olsun tubam yaaa dikkat edersen dönmez bebeğim astıma üzülme inşallah yavrum benim yaaaaa kıyamam ona ben

Insallah aslicim icim aciyo yaa umarim cabucak toparlanir 1yasina kadar hasta olmadi kuzum izmire bi gittik geldik kuzenlerinden bi aldi sifayi kendine gelemedi o aandan beri tam gecio tekrarlioo :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Insallah aslicim icim aciyo yaa umarim cabucak toparlanir 1yasina kadar hasta olmadi kuzum izmire bi gittik geldik kuzenlerinden bi aldi sifayi kendine gelemedi o aandan beri tam gecio tekrarlioo :(

asyada 11 aylıktı ilk grip olduğunda ve doktorumuzun dediği şey şuydu canım çok geç hasta olduğu için bünyesi mikropla savaşmayı bilmiyor o sebeple biraz daha geç iyileşir demişti ve gerçektende öyle oldu süründü resmen 10 gün ve antibiyotik vermedi dediki 1 hafta mikropla yaşasın alışsın dedi 1 hafta sonra verdik ve 2 gün sonra geçti uzunca yazdım ama işte eymen kuzumda demekki geç hastalandığı için bünyesi daha zayıf ama düzelir inşallah canım yaa sen sıkma canını çocuk işte hastanlanacak düzelecek hepsini onlarla bizde tecrübe edicez

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
geçmiş olsun Leaderim acil şifalar Eymenime
Aslı yıvvrum uyumayan güzelin annesi nasılsın?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
geçmiş olsun Leaderim acil şifalar Eymenime
Aslı yıvvrum uyumayan güzelin annesi nasılsın?

Sagol.laylos operiz seni
Kg konusunda bende su anda hamile.kaldigimm kgdan 500gr zayif bulunuyorum ama bedenim.sorunlu ben ideal bi kg istiorum.tontik olmak degil ne yapsam.ki acabasi?daha hizli kg vermek istiyorum :$

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom geçmiş olsun. :( doktorlar genelde en uç şeyleri söyluyolar moralını bozma sen. dönmeden astıma geçer inşallah.

hızlı kilo vermek için de uğraşma. ne kadar uzun zamana yayarsan o kadar uuzn zaman zayıf kalırsın. ani ve kısa süreli kilo kayıpları hemen tekrar kilo alımına neden oluyomuş.

şaka maka kocamı da özledim be. evimi yatağımı.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leom geçmiş olsun. :( doktorlar genelde en uç şeyleri söyluyolar moralını bozma sen. dönmeden astıma geçer inşallah.

hızlı kilo vermek için de uğraşma. ne kadar uzun zamana yayarsan o kadar uuzn zaman zayıf kalırsın. ani ve kısa süreli kilo kayıpları hemen tekrar kilo alımına neden oluyomuş.

Sagol gokcem insallah oyle olur
Kg verimi beni motive etmio nedense yuksek rakam.gormek istiorum olmayincada hevesim kacio gibi allah kavustursun cnm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Sagol gokcem insallah oyle olur
Kg verimi beni motive etmio nedense yuksek rakam.gormek istiorum olmayincada hevesim kacio gibi allah kavustursun cnm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tanselcim aradigin icin cok tesekkur ederim kusura bakma hep boyle denk gelio konusamiyoruZ adam akilli eymeni duydun devamli aglio ve kucak istio anneme biraktim ama aklim evde:uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız zilliler az sonra çıkacam. hiç sevmedim bu p.tesi çalışma işini. halbuki ne güzel yarın çarşamba olacaktı ama şimdi yarın salı :(

haftanın bitmesine daha çok var. bence cuma, cumartesi ve pazar günleri kalmalı diğerleri gitmeli. perşembe de cuma kontenjanından kalabilir belki. belki ama. ama p.tesi salı ve çarşamba kesınlıkle bizimle değil. gitsin onlar istemıyorum ben onları.

oğlumu özledim. acıktım. kocamın gelmesine daha 5 gün var. ne düzenim kaldı ne bişi. aden uyutmuyor hiç. kendisi uyuyor ama hep mızırdamaklı. üstüme çıkmaya falan çalışıyo inatla. bu çocuğu nasıl ayıracam yanımdan ben? nasıl nasıl??? ve hala gece cok cok emıyor. sabah bi de mama verıyorum hala.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar