2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kız zilliler az sonra çıkacam. hiç sevmedim bu p.tesi çalışma işini. halbuki ne güzel yarın çarşamba olacaktı ama şimdi yarın salı :(

haftanın bitmesine daha çok var. bence cuma, cumartesi ve pazar günleri kalmalı diğerleri gitmeli. perşembe de cuma kontenjanından kalabilir belki. belki ama. ama p.tesi salı ve çarşamba kesınlıkle bizimle değil. gitsin onlar istemıyorum ben onları.

oğlumu özledim. acıktım. kocamın gelmesine daha 5 gün var. ne düzenim kaldı ne bişi. aden uyutmuyor hiç. kendisi uyuyor ama hep mızırdamaklı. üstüme çıkmaya falan çalışıyo inatla. bu çocuğu nasıl ayıracam yanımdan ben? nasıl nasıl??? ve hala gece cok cok emıyor. sabah bi de mama verıyorum hala.

canım gökçem merhaba. Selimde geceleri emiyor ve yanımda uyuyor. Bence emen bebekle emmeyen bebek arasında böyle bir fark oluyor. Ben selimi yatağına yatırsam varya sürekli uyanmam gerek. Eşim bazen yerede bazen yan odada bazen yanımızda öyle yatıyor devem ediyoruz hayatımıza.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Lidoşummmmmm fark gerçketen var. Ama ben nazzane fikrimi söyleyeceğim. Bakın ben bel fıtığından çekiyorum. Sebebeide spor salonunda yaptığım yanlış bir hareket. İnanın çok zor. Bence ılımlı bir spor herzaman daha iyi. Aslım hele sen de sezeryan oldun aman canım dikkat derim..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kiz mekik sinav kondisyon harekerleri var yan yaglari eritme hareketleri ole kastirmio ki te bisi hareketleri hic ara vermeden pes.pese hareket yapinca.cok terlion.enerjiyi sarfedion o yani zorlayan.kismi jillian tescilli abla kizlar yani yanlis bisi olsa d&r da cdleri kapis.kapis satilmazdi sanirim ... yinede videoyu doktorunuzla.paylasin derim sonra.sorumlu ben olmiyimda

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aslım canım iyiyim iş ev uğraşı duruyoruz. Sen çalışmaya başladınmı asyaya kim bakıyor analat bakalım. Artık çok fazla yazışamıyoruz ama gelip okuyorum..

geçen selimin doğum gününde aradım ama duymadın sanırım canım geride dönmeyince tekrar rahatsız etmek istemedim seni dedim sanırım yoğun...evet canım başladım işe 1 ay kadar oluyor..valla kızıma kimler bakmadıki ilk 10 gün anneanne ve babaanne şehirdışında olduğu için komşum baktı sonra doğum günü için annem geldi o baktı 10 gün şimdide 2 gündür babaannede şaşırdı çocukta onun sıkıntısını geceleri çıkartıyor huy değiştirdi fenayız yani..sen naptın canım selim nasıl??

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kiz mekik sinav kondisyon harekerleri var yan yaglari eritme hareketleri ole kastirmio ki te bisi hareketleri hic ara vermeden pes.pese hareket yapinca.cok terlion.enerjiyi sarfedion o yani zorlayan.kismi jillian tescilli abla kizlar yani yanlis bisi olsa d&r da cdleri kapis.kapis satilmazdi sanirim ... yinede videoyu doktorunuzla.paylasin derim sonra.sorumlu ben olmiyimda

Ben bel fıtığı olduğumda bir hocaya gittim. Adam şu televizyonda yapılan sporlar, Cd ler bilinçsiz spor hocaları gençlerde bel fıtığı ve boyun fıtığını artırdı demişti. Isınmadan yapıyosun demi o hareketleri..Mesela mekik çekmek için vucudun 25 dk hızlı yürüyüşle ısınması gerekirmiş..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
geçen selimin doğum gününde aradım ama duymadın sanırım canım geride dönmeyince tekrar rahatsız etmek istemedim seni dedim sanırım yoğun...evet canım başladım işe 1 ay kadar oluyor..valla kızıma kimler bakmadıki ilk 10 gün anneanne ve babaanne şehirdışında olduğu için komşum baktı sonra doğum günü için annem geldi o baktı 10 gün şimdide 2 gündür babaannede şaşırdı çocukta onun sıkıntısını geceleri çıkartıyor huy değiştirdi fenayız yani..sen naptın canım selim nasıl??

canım ben telefonunu görmedim kusura bakma. Yoksa dönmezmiyim bak şimdi üüzldüm. Ben ararım canım seni. Selim iyi teyzesi büyüyor.. Sen nerde başladın işe..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende havuza yazıldım, yüzmeye gidyorum..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende havuza yazıldım, yüzmeye gidyorum..

Dogru soylemis cnm doktor direk.en guseli yuzme ve traking eski yasadigimiz yerde bu imkanlarim.superdi.hayatimin tum evresinde muthis spor yapardim birakinca birden bole oldum iste cnm.mekik cekmiosun bu dedigim.sporda hemen isia hareketleri ardindan mekik tekrar isinma.sonra sinav strec.hareketleri tekrar alt.karinnkadi icin mekik vss....videoya bi bak istersen

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
canım ben telefonunu görmedim kusura bakma. Yoksa dönmezmiyim bak şimdi üüzldüm. Ben ararım canım seni. Selim iyi teyzesi büyüyor.. Sen nerde başladın işe..

olsun önemli değil canım yoğunluktan göremeyebiliyor bazen insan hepimiz yaşıyoruz sorun değil:Dben çanakkale seramikteyim şimdi ege ser.transfer oldum ama pek istediğim gibi değil bakalım durum değerlendirmesi yapıyorum şimdilik

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar ya fikrinizi alıyım diyorum şimdi ben hamile kalmadan evvel adet düzensizliği yaşıyordum anlatmıştım o dönemde 30-40 gün kadar gecikirdi ve 7.ayda hamile kalmıştım neyse diyeceğim şu ki asya doğdu ilk 6 ay tam günü gününe adet gördüm fakat son 6 ayda tekrar bozuldu adet düzenim ya gene 30-40 gün arası olmaya başladım kadın doğum dr gitmek gözümde büyüyor ama sanırım gitmeden bir çare bulamayacağım napsam akıl verin?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ya fikrinizi alıyım diyorum şimdi ben hamile kalmadan evvel adet düzensizliği yaşıyordum anlatmıştım o dönemde 30-40 gün kadar gecikirdi ve 7.ayda hamile kalmıştım neyse diyeceğim şu ki asya doğdu ilk 6 ay tam günü gününe adet gördüm fakat son 6 ayda tekrar bozuldu adet düzenim ya gene 30-40 gün arası olmaya başladım kadın doğum dr gitmek gözümde büyüyor ama sanırım gitmeden bir çare bulamayacağım napsam akıl verin?
Aslicim.ihmal etme bebegim.o konuyu
Arkadasimda en gibiydi hatta hamilemiyim yine die gitti sey demis dokto yumurtalik etrafinda kis gorunuo.ama alinmasi gereken bisi degil normal.dogum yapmadigin icin atilmamis onlar gecikmesine neden.oluo korkulcak bisi yok ama duzenli gelsin tabikide deyip.bi ilac verkis iste simdi rahatladi kiz bende bi git en azindan gonlun ferah olur bitanem

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aslicim.ihmal etme bebegim.o konuyu
Arkadasimda en gibiydi hatta hamilemiyim yine die gitti sey demis dokto yumurtalik etrafinda kis gorunuo.ama alinmasi gereken bisi degil normal.dogum yapmadigin icin atilmamis onlar gecikmesine neden.oluo korkulcak bisi yok ama duzenli gelsin tabikide deyip.bi ilac verkis iste simdi rahatladi kiz bende bi git en azindan gonlun ferah olur bitanem

ya bir sıkıntı var hissdiyorum ama nedense doğumdan sonra tekrar gitmek zor geliyor bana ıyyyyyyyy ama elim mecbur sanırım ihmal etmeyim daha fazla

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam güzeller...
leom cok geçmiş olsun kuzuma...tez zamanda iyileşir insallah..devam ederse sıkıntıları bi başka doktora daha götür olmazsa...
kızzz süper olmussun canım...valla daha pis gaza geldim...cok güzel bence aradaki fark..bende bu ara aşağı havuza iniyorum fırsat buldukça.sauna falan da var.önce azcık yüzüyorum sonra ter atıyorum.bizim plates hocası ayrıldı yoksa iyiydi...amaaa gel gelelim sorun havuzdan cıkınca eve cıkınca delirmiş gibi acıkıyorum..neye saldırsam bilemiyorum...:3:bana o kısma bi çözüm üretmek lazım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam güzeller...
leom cok geçmiş olsun kuzuma...tez zamanda iyileşir insallah..devam ederse sıkıntıları bi başka doktora daha götür olmazsa...
kızzz süper olmussun canım...valla daha pis gaza geldim...cok güzel bence aradaki fark..bende bu ara aşağı havuza iniyorum fırsat buldukça.sauna falan da var.önce azcık yüzüyorum sonra ter atıyorum.bizim plates hocası ayrıldı yoksa iyiydi...amaaa gel gelelim sorun havuzdan cıkınca eve cıkınca delirmiş gibi acıkıyorum..neye saldırsam bilemiyorum...:3:bana o kısma bi çözüm üretmek lazım...

Sagol nazom.tesekkur ederim insallah cabuk.toparlar
Begendiginede.sevindim.durmak.yok yola.devam.herseyden yiyorum ama biber kasik ve hic yagsiz :) tatli yassak ama ne yalan diyim doymadan kalkiorum sofradan ustelik ofisteki cocuklar birsuru abur cubur tuketirken bide bana uzatiolar tugba abla.yermisin die hayir.diorum ama ... malum canim cekmio degil.ama.direniorum alistim sanirim devamli yesil cay tuketiorum galeta meyve yiyorum acikikca ole iste nazo.zorluyo ama o cirkin goruntumden kurtuldum.ya azda.olsa baktim bu ay kesmio kilo verimi bir ay daha jillian ablayla.hoplayip.ziplamaca.oyniycam

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
enemm ne yoğun ya bu aralar şu işler. öffff..

bende gıtmedim doğumdan sonra kontrole falan. açamam kukumu kimseye yeter. hamileyken görmeyen kalmadı. bir gelir ultrason aletı sokar. doktor gelir parmaklarını bileğine kadar sokar. zati elleri koca kocaydı hayatımda hiç o kadar canım yanmamıştı be.

göstermem kukumu banane be.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bende gıtmedim doğumdan sonra kontrole falan. açamam kukumu kimseye yeter. hamileyken görmeyen kalmadı. bir gelir ultrason aletı sokar. doktor gelir parmaklarını bileğine kadar sokar. zati elleri koca kocaydı hayatımda hiç o kadar canım yanmamıştı be.

al benden de okadar yaşa be gökçe bende açamadığımdan gidemiyom valla hoş açmadım hamileykende genede bir tırsıma durumum var oldum olası ama sanırım mecburum artık kaçış yok göstercez kukuyu mukuyu:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Yok canim gostert ama elletme asli mikrofon sende eski.kuku bakani olarak.napsin bu haci gostertsinmi gostertmesin mi bence goren gormus daha koyver gitsin doktora ayip olmaz :D
Gokciss gordunmmu kiz fit fotomu muhahah ne fit ne fit alt tarafi 42bedenden 40a dusmusum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
La biz napalim be normal doguranlar grubu olarak nobetci ebesi durttu hasta bakicisi durttu doktor geldi durttu dogumda bambaska bi ebe durttu hey yavrabbi stayerler gordu hatta ve hatta dogum esnasinda doktorun sekreteri bile gordu daha ne diyimm kocami saymiosak gormeyen kalmamis

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar