2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hee geçtim su içip yeni dönen ceylan derili koltuğuma:Do zaman kaldığım yerden devam kız gökçeeee

ayyyyyyyyyyyyyyy nazo hakkaten şekil çizdiydi demi kızzzz anammmm bayılcam gülmekten kız yeniyim birde burda deli diycekler haa bana kadın ağzı açık pc bakıp gülüyor diye akşama hesabımı kestirmezlerse iyidir:D:D

ahahahh kukudan sorumlu bakanımız gelince hemen acılmış derin mevzular :D yok aslım kuku resmini ben cizmedim onu delü gökçe cizdiydi...ben hiç anlamam o işlerden.sizden ne öğrendiysem o

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ahahahh kukudan sorumlu bakanımız gelince hemen acılmış derin mevzular :D yok aslım kuku resmini ben cizmedim onu delü gökçe cizdiydi...ben hiç anlamam o işlerden.sizden ne öğrendiysem o

aynen öyle bacım geldik ilk oturumun açılışını yaptık hehehe:D:D
yook kız seninde bir bomban vardı o mevzuda hatırlıyom ben ayy ne güldüydük heee

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız açılın bakayım geldim ben. açılın açılın bi oturayım soluklanayım. yoğun bi gündü abowwww.

bu arada yeliz'in geçen feysde bi fotosunu gördüm. büyük oğluyla küçük oğlunun uyurken çekilmiş bi fotosuydu. bayıldım hatta fotoya. ikisi de aynı paşaların. çok benziyorlar. bi de bildiğim kadarıyla yeliz bıraz erken doğum yaptı. onu da feysden görmüştüm asnırım.

tabi hayal görmediysem ya da atmıyosam ...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayrıvca evet kuku resmi çizen bendim. paint'te :) ben işin teorik kısmıyla ilgilenirken, nazom işin daha çok işin pratiğindeydi.

azom desem ahahah tam zilliydi. ne günlerdi beaaa. gülmekten yanaklarımın agrıdıgını bilirim be. teyyy teyyyyyyyyy. şimdi en fazla 5-6 kişi bi araya gelebiliyoruz. hiç olma dediğimiz şeyler oldu bi kaç ay önce. hiç yoktan çok alakasız bi konudan dolayı alınanlar gücenenler oldu.

afadersiniz o gün de bi taraflarımı yırtmıştım hepiniz için. gitmeyin diye. daha da ugramam davosa dıyenler kadar aaa yanlış anlamışım pardon dıyenler de oldu.

oysa biz neler atlattık? ne cadılarla uğraştık? ne diktatör yöneticelerden kaçıp kendi dünyamızı kurduk burda. ama şimdi yoktan yere buraya ugramayanlar bile var.

ne diyim be... üzülüyorum kızım halimize. :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayrıvca evet kuku resmi çizen bendim. paint'te :) ben işin teorik kısmıyla ilgilenirken, nazom işin daha çok işin pratiğindeydi.

azom desem ahahah tam zilliydi. ne günlerdi beaaa. gülmekten yanaklarımın agrıdıgını bilirim be. teyyy teyyyyyyyyy. şimdi en fazla 5-6 kişi bi araya gelebiliyoruz. hiç olma dediğimiz şeyler oldu bi kaç ay önce. hiç yoktan çok alakasız bi konudan dolayı alınanlar gücenenler oldu.

afadersiniz o gün de bi taraflarımı yırtmıştım hepiniz için. gitmeyin diye. daha da ugramam davosa dıyenler kadar aaa yanlış anlamışım pardon dıyenler de oldu.

oysa biz neler atlattık? ne cadılarla uğraştık? ne diktatör yöneticelerden kaçıp kendi dünyamızı kurduk burda. ama şimdi yoktan yere buraya ugramayanlar bile var.

ne diyim be... üzülüyorum kızım halimize. :(

iyikide yokmuşum o dönemde ya gerçekten çok üzülürdüm bende haa şimdi fark eden bişey yok ilk duyduğumda parçalanmalar olduğunu gene üzüldüm ama düzelir umuduyla bakıyorum ben..bi babuşla simuşu göremiyorum inş.yoğunluktan gelemiyorlardır onlarda..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızların en afillileri..

nasılsınız bakalım? hızlı bi giriş yaptım inşallah bokum seyrek düşmez. ahuahu. kimse yok zaar. olsun be olsun ben tek başıma da konuşurum.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın bacılarımmmmm-ciko-ciko

günaydın kızların en afillileri..

nasılsınız bakalım? hızlı bi giriş yaptım inşallah bokum seyrek düşmez. ahuahu. kimse yok zaar. olsun be olsun ben tek başıma da konuşurum.

Gunaydin Yogunumm kizlar

toptan ve cümleten günaydın hayırlı günler az işler diliyorum:D:D:D
aman bende bugün çok yoğunum heee yarın akşam toplantı var ve ben yetiştiremedim bişeycik rabbim yardımcımız ola aminnn:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
teyzelerim bizi takip etmek isteyen olursa album ekledik profilimize tum arkadaş listesine açık muhahh her dak burda olamıyoruz dıe annem böle bi çözüm üretti...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlarrrr
Kız leader dün başladım jullian abla ile zayıflıyoz programına, feleğim şaştı :D 2. ve 3. leveli düşünemiyorum yani. Ama azmettim yapacam. Dün yaparken bizde dambıl yok diye 2 tane su şişesi aldım elime, allahım bi yandan yapıyorum, bi yandan Kuzey atlıyor alacam diye, mızmızlanıyor :D Biraz zor oldu. Sonrasında açtım mezdekeyi kurtlarımı döktürmeye başladım, oynadım da oynadım kızzz :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın azo ve tuğba...uyanamadım bugün ya sersem gibiyim işede geç kaldım zati offf bi ayılsaydım..
geçmiş olsun tekrar tubacım bak ben sana demiştim düzelir elbet onların bünyeleri daha çabuk toparlanıyor allahın izniyle..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın kızlarrrr
Kız leader dün başladım jullian abla ile zayıflıyoz programına, feleğim şaştı :D 2. ve 3. leveli düşünemiyorum yani. Ama azmettim yapacam. Dün yaparken bizde dambıl yok diye 2 tane su şişesi aldım elime, allahım bi yandan yapıyorum, bi yandan Kuzey atlıyor alacam diye, mızmızlanıyor :D Biraz zor oldu. Sonrasında açtım mezdekeyi kurtlarımı döktürmeye başladım, oynadım da oynadım kızzz :D
Gunaydin azom bravo tebrik ediorum basarilarinin devamini diliyorum hayatim 3gun zorlancaksin hatta halk arasinda et kesigi die tabir edilen kas hamliginida yasiycaksin ama sonrasinda bildigin kusgibi hissediosun kendini.
Ben eymenin hastaligindan beri bi saldim kendimi 3gecedir yapamadim yorgunluktan pert dusuorum sabaha kadar nobetteyim ertesi gun aksami sizip kaliorum bi kosede...
Kuzey uyanikken.mi yaptin normaldir ben eymen uyuyinca yapiorum dambil al iki tane su sisesi pek zor oluyo esimden var ev boy boy dambil sukur bakalim bak album yap kendine bakalim haftada bir tartil foto cek sana yemin ediom fizigim kendine geldi ben neymisim haci ben bir aydaha yapcam julliani bu ay bitince basa doncem tekrar fazlaliklar halen var...
günaydın azo ve tuğba...uyanamadım bugün ya sersem gibiyim işede geç kaldım zati offf bi ayılsaydım..
geçmiş olsun tekrar tubacım bak ben sana demiştim düzelir elbet onların bünyeleri daha çabuk toparlanıyor allahın izniyle..
Gunaydun sekerim balim hayirdir asli ne oldu bi problem yok dimi hasta filan degil kuzu bende bugun saate basip uyumusum hi gusel eymene guveniodum uyanir die oda uyumus 08.35idi kalktigimda simdi kahvalti ediom
Gecti bakalim biraz daha iyi insallah cabuk toparlar sag alt azisi bildigin nohut gibi sismis ve mosmor doktor bi kac gune kalmaz patlatir dedi nedir bu yaa cocuk zaten hasta bude o disin acisi...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar