2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom görmedim kız yolla hemen bakayım.

aslı bacım kukudan sorumlu devlet bakanı olasn sensın senın bılmen lazım. göstertmiş olman lazım. :)

ayrıca hatırla sosis dıye yarmıştın bizi bi dönem. hemde salçalı suda pişmiş haşlanmış sosis. ahhagahgahaga şuan yerdeyuım işte. işte şimdi yerdeyim. ahahahhahha

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
leom görmedim kız yolla hemen bakayım.

aslı bacım kukudan sorumlu devlet bakanı olasn sensın senın bılmen lazım. göstertmiş olman lazım. :)

ayrıca hatırla sosis dıye yarmıştın bizi bi dönem. hemde salçalı suda pişmiş haşlanmış sosis. ahhagahgahaga şuan yerdeyuım işte. işte şimdi yerdeyim. ahahahhahha

eneeeeee 1yıl aradan sonra bakanlık göreviminden beni azlettiniz sandımdı ozaman eski kırmızı ceylan deri kaplı koltuğuma yerleşiyorum kukudan sorumlu bakan olaraktan:D:D:Dayyyyyy koptum yaaaaa

kız o suda haşlanmış değildi 4e bölünüp yağda kızartılmış ve çiçek gibin açılmış sosis idi ne çabuk unuttunuz

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
enemmmmmmmmm kız görmedim ya ben o fotoları. ne kadar da fitsiniz bağyannss...

ama 2. fotoyu algılayamadım. niye öyle düz çıkmış? ama arkadan çektiğin foto da bildiğin bel falan oyulmuş. incelmiş. vay vay vay dıyorum.

şu onur gelsın evıme geceyım de bende bakacam. çok hafif kilo sorunum var sanırım. yanı yokda klasık turk kadını sızıntısı dıyelım. azıcık sıkılaşmam gerek. bakalım ben nasıl olacam. fotolarımı çeker yuklerım kız bende. ahahahahha bende ters etkı eder bakın da görün.

bi de tansel nerelerdesın yahu sen? şimdi gordum yazdıgını. evet emen çocuk çok zor ya. hele de çalışıyosan. sureklı kalkıp emzrır uyumasını bekle yataga geç. hiç çekilmeyecek gibi o iş. boylesı daha ıyı gıbı şimdilik bakalım :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bilmem. kırmızı ceylan derii koltuguna mı yerleşirsin, bi ceylan su içmeye inerken sırtına binip dehler misin. orasına ben karışmam ama bu sıtede aramızda kukudan sorumlu devlet bakanı sensin. nokta.

kuku kardeşliği...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ahahhaha puhahah cilgin bakan seni nazo nerde oda cizip gostertsin :D

Kiz gokce cozemedim bacim valal 5 aylik hamile gobegim vardi kucagimda bebis olan fotodaki kiyafet bide yuksel.bel.olmasina ragmen portlemis etlerim son foto dusuk bel dumduz olmus gobem yanlis olmasin korse filan yok hee bakalim ne kadar farketcek yarin unutturtmayin sileyim o fotoyu...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben bilmem. kırmızı ceylan derii koltuguna mı yerleşirsin, bi ceylan su içmeye inerken sırtına binip dehler misin. orasına ben karışmam ama bu sıtede aramızda kukudan sorumlu devlet bakanı sensin. nokta.

kuku kardeşliği...
hee geçtim su içip yeni dönen ceylan derili koltuğuma:Do zaman kaldığım yerden devam kız gökçeeee
Ahahhaha puhahah cilgin bakan seni nazo nerde oda cizip gostertsin :D

Kiz gokce cozemedim bacim valal 5 aylik hamile gobegim vardi kucagimda bebis olan fotodaki kiyafet bide yuksel.bel.olmasina ragmen portlemis etlerim son foto dusuk bel dumduz olmus gobem yanlis olmasin korse filan yok hee bakalim ne kadar farketcek yarin unutturtmayin sileyim o fotoyu...

ayyyyyyyyyyyyyyy nazo hakkaten şekil çizdiydi demi kızzzz anammmm bayılcam gülmekten kız yeniyim birde burda deli diycekler haa bana kadın ağzı açık pc bakıp gülüyor diye akşama hesabımı kestirmezlerse iyidir:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sac bas yolmaya geliriz bizde aslim yok.kiz seni yesinlerr onlarr seviyorumnkiz sizi asli valla herkes toplansak yine keske azonun muhabbetleride ne geyiknolurdu bea nazo zaten efsane laylosta dujjj muhabbetini unutmuyom goktenin stor perde azonun tangayla yer silmesi :))) aman bea omursuznuz babus yok meydanlarda onudamosledimm heykesi cok ozledimm birlikte olmayii

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sac bas yolmaya geliriz bizde aslim yok.kiz seni yesinlerr onlarr seviyorumnkiz sizi asli valla herkes toplansak yine keske azonun muhabbetleride ne geyiknolurdu bea nazo zaten efsane laylosta dujjj muhabbetini unutmuyom goktenin stor perde azonun tangayla yer silmesi :))) aman bea omursuznuz babus yok meydanlarda onudamosledimm heykesi cok ozledimm birlikte olmayii

evet ya hepimiz ayrı ayrı efsaneyiz canım ona denecek yok:Daltıma kaçırdığımı bile biliyorum sen gülmekten sonra gökçe dediydi günlük ped kullan diye:D:Dbak gene aklıma geldi yaaaa valla babuş yok ortalarda hiç demi naparsa herkesin kendine göre yoğunluğu varya kıyamam

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tuğbam ben yavaş yavaş işlerimi toparlayım 6,30da anca çıkıyorum öptüm seni bebişşşşş eymenide öp yerime

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:iyyyy: tatli yaaa parmaklarimi yiycemm heee agzim sulandi
Asli yaa yeliz ikinciui dogurmustur aramadik ama icime dert biliyomusun napsak ki bilemedim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
:iyyyy: tatli yaaa parmaklarimi yiycemm heee agzim sulandi
Asli yaa yeliz ikinciui dogurmustur aramadik ama icime dert biliyomusun napsak ki bilemedim

anaaa kız sen yiyemiyordun ya doğru bacım ağzını sulandırdım heeee:(

evet geçenlerde benimde aklıma geldi canım ama onun eşi ve ailesi bizi bilmediği için arayamadım sorun çıkmasın diye biliyosun biraz tuaf kaynası vardı ama doğurmuştur sanırım şubat sonu mart başı diyordu yanılmıyorsam

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anaaa kız sen yiyemiyordun ya doğru bacım ağzını sulandırdım heeee:(

evet geçenlerde benimde aklıma geldi canım ama onun eşi ve ailesi bizi bilmediği için arayamadım sorun çıkmasın diye biliyosun biraz tuaf kaynası vardı ama doğurmuştur sanırım şubat sonu mart başı diyordu yanılmıyorsam
Seni bilmiorum ama beni cok.sik arardi sagolsun en son malum formla ilgili kizdiydik bitaz buraya degil.oraya girip yazion dio gelmedi.o gunden sonrada aramadi ne bilim yaa uzuluyorum kizi derdi basindan askin zor bir yasantisi var bide ustune ikinci bebek allah yardimcisi olsun...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Seni bilmiorum ama beni cok.sik arardi sagolsun en son malum formla ilgili kizdiydik bitaz buraya degil.oraya girip yazion dio gelmedi.o gunden sonrada aramadi ne bilim yaa uzuluyorum kizi derdi basindan askin zor bir yasantisi var bide ustune ikinci bebek allah yardimcisi olsun...

benide arardı bir kaç kez geç gördüm gördüğümde aradım o cevap veremedi vs vs..evet çok üzülürdüm anlattığında umarım düzelmiştir bir nebzede olsa eşi ve ailesi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar