2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
havadanmıdır nedense bugün pek keyfim yok tubiş yoksa canımı sıkan bişey olmadı şükür..valla asyanında 2 azısı birden patladı ben bütün huzursuzluğunu ona yoruyorum çünkü çok değişti..eymeninde ondandır belkide sıkıntısı zor yaa bir bitirselerdi şu diş işini sonra birde ne dedikleri anlaşılır şekilde konuşsalardı tam süper olurdu dimi ama:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aboww bu nasıl bı gundü kızzz. ne selam verebıldım ne bişi.

hepinisi yanağınızdan öpüyorum. mıncırıklar.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
havadanmıdır nedense bugün pek keyfim yok tubiş yoksa canımı sıkan bişey olmadı şükür..valla asyanında 2 azısı birden patladı ben bütün huzursuzluğunu ona yoruyorum çünkü çok değişti..eymeninde ondandır belkide sıkıntısı zor yaa bir bitirselerdi şu diş işini sonra birde ne dedikleri anlaşılır şekilde konuşsalardı tam süper olurdu dimi ama:D
Valla olcak insallah aslicim ama daha zamni var sanirim... gozunuz aydin diyim dis icin o zaman
Hava sicak ama kapali sevmiom yaa bende icimi daraltio sanki...
gökçede gitti bir tek kendimi görüyom sankiii:3::3::3::3:
Bi kedi gordum sanki evet evett bi kedi gordum sankiii

Ceeeee seni gordummmm kiz nerdesin sen

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

valla birbirini yakalayan 2 laf atabiliyor heee nasıl bir iş bu:D
aman iş olsa ayrı bir dert olmasa can sıkıntısı banada yaranılmıyorki anam gökçe bacı yavvv:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslında azı dişlerin 1i 1 yaşında 2.si 2 yaşından sonra çıkar dedilerdi bana ama(ne kadar doğru bilmiyorum)bizimki 2sini bir çıkardı ama çok zorlandı yani birde tam benim işe yeni girdiğim döneme denk gelmişti iyice kudurdu kuduruk:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aslında azı dişlerin 1i 1 yaşında 2.si 2 yaşından sonra çıkar dedilerdi bana ama(ne kadar doğru bilmiyorum)bizimki 2sini bir çıkardı ama çok zorlandı yani birde tam benim işe yeni girdiğim döneme denk gelmişti iyice kudurdu kuduruk:D:D
Azi disi derken aslim ust azilar mi alt azilar mi??kolay degil insan zaten duzene zor alisio bide uykusuz kalinca.hepten felegi donuo
Eymen toplamda 10dis cikardi 4 ust onler 2ust azi 4alt on disler simdi alt sag tarafi nohut gibi sismis iste mosmordu icim gidio o haline bunlardan sonra daha kac tane cikacak yahu kopekler kolay cikiomus sivri uclu oldugu icin geri bi daha zorlanmiycakmisiz doktorun demesi en zir azilari zir cikartir dediydi olede.oluo

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınlar cümletennnn:coffee::coffee:poğaçam ok bugün çaya beklerim:D

yok tuğbacım üstteki değil altta ki azıları çıkardı benim kızımda.toplamda 8 diş oldu 4 önde 2 altta şimdide 2 azı.ama gerçektende azılar çok zor çıkıyormuş tecrübe edindim:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin aslican yine haftasonu yine bizden baska kimseler yok...afiyet olsun balim
Bu arada sasirdim demekki dis cikarma sirasi yok bu bebeklerde dun gece kac kez aci aci bagirarak agladi emrede dio noldu bisi yok dedim ne olsun sen sii diyince agladi dio emre salliom cocugu ondan degil cani acio ondan yapio dedim ama nafile gucenmistir sana dio :))

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gunaydin aslican yine haftasonu yine bizden baska kimseler yok...afiyet olsun balim
Bu arada sasirdim demekki dis cikarma sirasi yok bu bebeklerde dun gece kac kez aci aci bagirarak agladi emrede dio noldu bisi yok dedim ne olsun sen sii diyince agladi dio emre salliom cocugu ondan degil cani acio ondan yapio dedim ama nafile gucenmistir sana dio :))

valla demekki sıra yok dediğin gibi kafalarına göre takılıyorlar işte:)

bide ASYA yürüme hevesinde teyzesi 2 gündür bir kaç adım atmaya başladı bir görsen nasıl seviniyor bu durumada...ya resmen mucizeye tanık oluyorz sürekli ne halden ne hale geldiler kuzucuklar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla demekki sıra yok dediğin gibi kafalarına göre takılıyorlar işte:)

bide ASYA yürüme hevesinde teyzesi 2 gündür bir kaç adım atmaya başladı bir görsen nasıl seviniyor bu durumada...ya resmen mucizeye tanık oluyorz sürekli ne halden ne hale geldiler kuzucuklar
Masallah kizima benim aferinn annesi artik yasini dondu tutamassiniz saglam zamanda bilincli yurumesi daha gusel kendini korumaya alarak.yuru ayyy yuruyen yuruyene bebikomun kizda baslamis dun masallahh ne gusel gidiolar.keske video gorebilsem

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
.

Bak... Annen ve sen ...
O, dokuz ay boyunca seni karnında işte bu şekilde taşıdı.
Mide bulantısı çekti ve sürekli kendini hasta hissetti. Ayakları şişti, vücudu ödem yaptı, derisi gerildi. Sen karnındayken en basit işlere bile nefesi yetmez haldeydi.. Çünkü nefesini seninle paylaşıyordu..Mesela merdiven çıkmak için çok çaba sarf etti. Ayakkabılarını bağlamak gibi basit bir iş için bile çabalamak zorundaydı.
Sen onu tekmelerken ve içinde kıvrılırken, O çok geceyi uykusuz ve ağrılı geçirdi.
Doğumun ise tarifi imkansız bir acı çekmesine yol açtı. Sana sahip olmaktan başka hiç bir amaç için bu acıya değmezdi.
O senin dadın, hizmetçin, hamalın, öğretmenin, şoförün, aşçın, temizlikçin, hastabakıcın, en büyük hayranın, en sadık dostun, en yakın arkadaşın...
Seni hissettiği andan beri sadece senin için yaşadı ve kendini ikinci plana attı. Sen yedikçe doydu, sen uyudukça dinlendi... Senin için savaştı, savaşıyor, ve hep savaşacak.. Senin için umut etti, sana dair hayaller kurdu, senin adına üzüldü, sevindi, kızdı...
ve bunların hepsini karşılıksız yaptı. Çevrende annesini kaybetmiş, hatta hiç görememiş insanlar var. Bu bir gün senin de başına gelecek, olmasa keşke ama yaşanacak.. O'na teşekkür etmek için yeterli zamanı bulamayabilirsin. Lütfen her fırsatta O'na kendini değerli hissettir, bunu hala yapabildiğin için de kendini şanslı hisset...

az önce okudum ve çok hoşuma gitti sizlerde okuyun istedim kızlar...gene ağlak bir günümdeyim sanırım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ya kimse yok bugün de haaa offfff sıkıldım valla....

bu arada kızlar anlıyorum hepimizin işi başından aşkın kimse gelip gidemiyor fakat silkelenip toparlanalım lütfen kopmalar yaşanmasın kırgınlıklar olmasın lütfen..2 gündür doğum anıları topiğini,hediye çekiliş topiğini,ve bu sayfadan okudum ya neler yaşamışız beraber ne muhabbetler dönmüş.biz buyuz işte her an vakit bulup giremesekte gönüller bir biliyorum ama aramızda soğukluk kopukluk olmasın lütfen..sizleri çok seviyorummmmmmm çook

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İi pazarlarr kizlarr.. Ben artik hicc giremez oldum. Kii yarin sabah tasiniyoruz. Bir zaman internetimiz yok maalesef. Hepinizii opuyorumm.. Bizi ozleyin anacimmm:rujsigara:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gunaydınlarr kızlar

aslo o nasıl bi yazıydı ya çeşmeleri zor kapadım...

bizde seni çok seviyoruz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu hafta 3 gun spor yapabildim tabi sonuçlarda ona göre oldu :( albümümden bakabilirsiniz ekliycem birazdan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar