Valla kırıcı olmadan yazmaya çalışıcam ama inşallah başarılı olurum.
Herkes bir sitem etmiş. Yalnız buraya uzun süre uğramayanlar çok oldu değil mi çeşitli sebeplerle? Kimsenin arkasından "buraya kadarmış, vs." yazılmadı yani. Muhakkak işi vardır denildi ses edilmedi. Aslı misal sen ne kadar süre gelmedin, kimse sitem etmedi. Gökçe hamileliğinin son 2 ayı nerdeyse hiç gelmedi kimse sitem etmedi.Şimdi her an girenler giremiyor diye bu tepki neden hiç anlamış değilim. Üzüldüm açıkçası. Herşeyin bittiğini düşünüyorsanız, fırsat buldukça geldiğim yere ben de gelmem.
ben kendi adıma konuşayım canım kırılmadım yazdığına kırılmamda..kimseye bişey dediğim yok benim evet ben gelemedim ama gelemediğim dönemde herkes buradaydı sitem edilecek durum yoktu yani..neyse sanırım benim yazdıklarımda yanlış anlaşılıyor ben kendi üzerime düşen vazifemi yapıp arkadaşlar haydi dedim tekrar canlansın bura dedim ama sanırım bu yanlış anlaşıldı..benim kimseyle en ufacık bir sorunum olmadı olamazda neyse sen anladın azo daha fazla uzatmayım
azom bunda üzülecek bişi yok yahu.
ben 2 ay ugramadıysam kimse sitem etmediyse demek kimse yokluğumu farkına varmadığından be beybi... demek sizin yokluğunuz can yakıyor. sessizliğiniz can sıkıyor. demek sohbetiniz özleniyor vs. bilmem ne.
yalnız kabul edilmesi gereken bi gerçek var sitenin bitmiş olduğu o kadar. sabah yazdığım yazıyı 3 gün sonra hala aynı sayfada görmemdir beni böyle düşündürten.
ha çeşitli nedenleri vardır herkesin o'nu bilemem ki olağandır da. herkesin işi gücü var çoluğu çocuğu var. ve evet, ben de akşamları ne kadar kasmaya çalışsam da buraya girmek için fırsat bulup giremıyorum doğrudur. iş yerinde işim olmadığı zaman bakıyorum sadece buraya. o'da genelde ya kendim oluyorum ya da 1-2 kişi anca.
benim o mesajım sadece bi iç döküştü. yanlış anlaşılmasın rica ederim. hepinizi anlıyorum hepimizin çok zor bi süreçten geçtiğinin de farkındayım çünkü aynı yollardan ben de geçiyorum.
sadece eski özlendiğinden yazıldı o mesaj o kadar.
hepinize dev kalp... muah muah
Kızlar merhaba;
Bende bişeyler yazmak istiyorum. Ben en yoğun zamanlarımda herzaman fırsat bulup buraya girerdim. Şu anda girebilirim ama buradaki güzel anılarım son tartışmalardan sonra benim için farklı hal aldı. Bu nedenle gelmiyorum girmiyorum. Canımı sıkan şeyler var.
Ama burdan şunu söylüyorum, benim burada tanışıpta hep görüşmek istediğim insanlar var onlar kendilerini biliyor. Fırsatım oldukça arıyorum face girip özellikle onların resimlerine yorumlarımla katılıyorum. Benimle görüşmke isteyem herkesede telefonum açık arkadaşalr.. Çok öpüyorum..
selamlar,
fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. ama yazılan 2 satırı okuyup çıkmak zorunda kalıyorum çoğu kez. belim iflasta. en kısa zamanda bir uzmana gözükmem lazım ne yazıkki
açık olmak gerekirse benim de kırgınlığım var. çok nadiren dışa vururum kırıldığım bir noktayı. genelde kendime saklamayı tercih ederim. burda da tek bir sefer onu yaptım. çünkü birbirimize bu kadar yakın olduğumuzu sanıyordum. keşke yapmasaydım. çok farklı algılandı. kendimi açıklamaya çalıştıkça konu uzatılıyor gibi görüldü vs vs. sonunda pes ettim ben de. ama bu durum da canımı sıktı. yine de bakın hiçbiriniz bilmez incindiğimi.
neyse Azom başka kırılan var mı acaba dedi diye cevaplama ihtiyacı duydum. ben buraya gelmeye devam ederim. vaktim oldukça halinizi hatrınızı sorarım. kuzularımın hepsi benim minnoş yeğenlerimdir. hepsini yalar yutarım. onları da sizleri de özlerim...