2012 Şubat Anneleri

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.836
Sılanın Doğum Günü Evine Katılmak İçin Tıklayın

beyaz107321.jpg

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
maalesef bi güzelliğin de sonuna geldik. yapımda ve yayında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

bunu da tükettik. hepinizi öpüyorum. muah muah..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlarrr nerdesiniz yaaa 3 gün yoktum kimselerde yokmuş gökçe ve tubadan başka ne oldu bize böyle yaaa yapmayın allah aşkınaaaaaaa

dedemi kaybettim pazar akşamı o sebeple geşemedim memleketteydim toparlanalım artık silkelenelim yaaa ne bu rehavet böyleee

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Valla kırıcı olmadan yazmaya çalışıcam ama inşallah başarılı olurum.
Herkes bir sitem etmiş. Yalnız buraya uzun süre uğramayanlar çok oldu değil mi çeşitli sebeplerle? Kimsenin arkasından "buraya kadarmış, vs." yazılmadı yani. Muhakkak işi vardır denildi ses edilmedi. Aslı misal sen ne kadar süre gelmedin, kimse sitem etmedi. Gökçe hamileliğinin son 2 ayı nerdeyse hiç gelmedi kimse sitem etmedi.Şimdi her an girenler giremiyor diye bu tepki neden hiç anlamış değilim. Üzüldüm açıkçası. Herşeyin bittiğini düşünüyorsanız, fırsat buldukça geldiğim yere ben de gelmem.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Valla kırıcı olmadan yazmaya çalışıcam ama inşallah başarılı olurum.
Herkes bir sitem etmiş. Yalnız buraya uzun süre uğramayanlar çok oldu değil mi çeşitli sebeplerle? Kimsenin arkasından "buraya kadarmış, vs." yazılmadı yani. Muhakkak işi vardır denildi ses edilmedi. Aslı misal sen ne kadar süre gelmedin, kimse sitem etmedi. Gökçe hamileliğinin son 2 ayı nerdeyse hiç gelmedi kimse sitem etmedi.Şimdi her an girenler giremiyor diye bu tepki neden hiç anlamış değilim. Üzüldüm açıkçası. Herşeyin bittiğini düşünüyorsanız, fırsat buldukça geldiğim yere ben de gelmem.

ben kendi adıma konuşayım canım kırılmadım yazdığına kırılmamda..kimseye bişey dediğim yok benim evet ben gelemedim ama gelemediğim dönemde herkes buradaydı sitem edilecek durum yoktu yani..neyse sanırım benim yazdıklarımda yanlış anlaşılıyor ben kendi üzerime düşen vazifemi yapıp arkadaşlar haydi dedim tekrar canlansın bura dedim ama sanırım bu yanlış anlaşıldı..benim kimseyle en ufacık bir sorunum olmadı olamazda neyse sen anladın azo daha fazla uzatmayım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azom bunda üzülecek bişi yok yahu.

ben 2 ay ugramadıysam kimse sitem etmediyse demek kimse yokluğumu farkına varmadığından be beybi... demek sizin yokluğunuz can yakıyor. sessizliğiniz can sıkıyor. demek sohbetiniz özleniyor vs. bilmem ne.

yalnız kabul edilmesi gereken bi gerçek var sitenin bitmiş olduğu o kadar. sabah yazdığım yazıyı 3 gün sonra hala aynı sayfada görmemdir beni böyle düşündürten.

ha çeşitli nedenleri vardır herkesin o'nu bilemem ki olağandır da. herkesin işi gücü var çoluğu çocuğu var. ve evet, ben de akşamları ne kadar kasmaya çalışsam da buraya girmek için fırsat bulup giremıyorum doğrudur. iş yerinde işim olmadığı zaman bakıyorum sadece buraya. o'da genelde ya kendim oluyorum ya da 1-2 kişi anca.

benim o mesajım sadece bi iç döküştü. yanlış anlaşılmasın rica ederim. hepinizi anlıyorum hepimizin çok zor bi süreçten geçtiğinin de farkındayım çünkü aynı yollardan ben de geçiyorum.

sadece eski özlendiğinden yazıldı o mesaj o kadar.

hepinize dev kalp... muah muah

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar merhaba;

Bende bişeyler yazmak istiyorum. Ben en yoğun zamanlarımda herzaman fırsat bulup buraya girerdim. Şu anda girebilirim ama buradaki güzel anılarım son tartışmalardan sonra benim için farklı hal aldı. Bu nedenle gelmiyorum girmiyorum. Canımı sıkan şeyler var.

Ama burdan şunu söylüyorum, benim burada tanışıpta hep görüşmek istediğim insanlar var onlar kendilerini biliyor. Fırsatım oldukça arıyorum face girip özellikle onların resimlerine yorumlarımla katılıyorum. Benimle görüşmke isteyem herkesede telefonum açık arkadaşalr.. Çok öpüyorum..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ha bu arada birbirinize alakasız şekilde alınmayın darılmayın. gocunmayın. biz birbirimizi biliyoruz. niyetler belli. sadece eskisi gibi sohbet muhabbet dönülsün istenıyo şu ortamda o kadar. ha olamayınca da üzülüyor insan.

ama kimseyi kalkıp kimse suçlayamaz çünkü durumlar ortada. ilgi manyaklığı tavan yapmış bebelerimiz var. o yuzden kimse kimseye alınmasın darılmasın.

atarlanmayın kızım bırbırınıze. valla atlarım üstünüze parça pinçik yolarım sçaınızı başınızı. dalaklarınızı titretirim bak.

neyse gidiyorum. sıyuuuuuuuu

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gocuncak alınacak bişey yok be gökçe dediğin doğru işten ve bebelerden herkes bir hal oldu belli..yoksa hepimiz birbirimizi biliyoruz artık..neyse uzamasın daha fazla.işlerimi toparlayım çıkacam taziyeye gelen olur evi toplamam lazım dandini halde heryer kaçarım belki erkenden öptüm sizi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben kendi adıma konuşayım canım kırılmadım yazdığına kırılmamda..kimseye bişey dediğim yok benim evet ben gelemedim ama gelemediğim dönemde herkes buradaydı sitem edilecek durum yoktu yani..neyse sanırım benim yazdıklarımda yanlış anlaşılıyor ben kendi üzerime düşen vazifemi yapıp arkadaşlar haydi dedim tekrar canlansın bura dedim ama sanırım bu yanlış anlaşıldı..benim kimseyle en ufacık bir sorunum olmadı olamazda neyse sen anladın azo daha fazla uzatmayım

Ya işte sanırım problem herkesin aynı anda girememesi. Ama ben Tansel'in kırıldığını bilmiyordum mesela, o da işlerden dolayı giremiyor sanıyordum. Acaba başka kırılıp girmeyen var mı?
Bu arada başın sağolsun ilk msjımda yazmayı unuttum canım.

azom bunda üzülecek bişi yok yahu.

ben 2 ay ugramadıysam kimse sitem etmediyse demek kimse yokluğumu farkına varmadığından be beybi... demek sizin yokluğunuz can yakıyor. sessizliğiniz can sıkıyor. demek sohbetiniz özleniyor vs. bilmem ne.

yalnız kabul edilmesi gereken bi gerçek var sitenin bitmiş olduğu o kadar. sabah yazdığım yazıyı 3 gün sonra hala aynı sayfada görmemdir beni böyle düşündürten.

ha çeşitli nedenleri vardır herkesin o'nu bilemem ki olağandır da. herkesin işi gücü var çoluğu çocuğu var. ve evet, ben de akşamları ne kadar kasmaya çalışsam da buraya girmek için fırsat bulup giremıyorum doğrudur. iş yerinde işim olmadığı zaman bakıyorum sadece buraya. o'da genelde ya kendim oluyorum ya da 1-2 kişi anca.

benim o mesajım sadece bi iç döküştü. yanlış anlaşılmasın rica ederim. hepinizi anlıyorum hepimizin çok zor bi süreçten geçtiğinin de farkındayım çünkü aynı yollardan ben de geçiyorum.

sadece eski özlendiğinden yazıldı o mesaj o kadar.

hepinize dev kalp... muah muah

Pok varmadık farkına. Herkes hergün ismini anıyordu kızım.
Tamam anladım anlatmak istediğinizi, ama işte son vs. yazıları görünce üzüldüm.

Kızlar merhaba;

Bende bişeyler yazmak istiyorum. Ben en yoğun zamanlarımda herzaman fırsat bulup buraya girerdim. Şu anda girebilirim ama buradaki güzel anılarım son tartışmalardan sonra benim için farklı hal aldı. Bu nedenle gelmiyorum girmiyorum. Canımı sıkan şeyler var.

Ama burdan şunu söylüyorum, benim burada tanışıpta hep görüşmek istediğim insanlar var onlar kendilerini biliyor. Fırsatım oldukça arıyorum face girip özellikle onların resimlerine yorumlarımla katılıyorum. Benimle görüşmke isteyem herkesede telefonum açık arkadaşalr.. Çok öpüyorum..

Tansel gir be, niye kırıldın hiçte birşey çaktırmadın.

Leader kız bana aferim de jullian ablanın sözünden çıkmıyorum bugün 8. günüm olacak 1.levelde :D Spora başlamadan löp ficütümün resmini çekmiştim. her level bitiminde çekecem. :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selamlar,

fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. ama yazılan 2 satırı okuyup çıkmak zorunda kalıyorum çoğu kez. belim iflasta. en kısa zamanda bir uzmana gözükmem lazım ne yazıkki :(
açık olmak gerekirse benim de kırgınlığım var. çok nadiren dışa vururum kırıldığım bir noktayı. genelde kendime saklamayı tercih ederim. burda da tek bir sefer onu yaptım. çünkü birbirimize bu kadar yakın olduğumuzu sanıyordum. keşke yapmasaydım. çok farklı algılandı. kendimi açıklamaya çalıştıkça konu uzatılıyor gibi görüldü vs vs. sonunda pes ettim ben de. ama bu durum da canımı sıktı. yine de bakın hiçbiriniz bilmez incindiğimi.
neyse Azom başka kırılan var mı acaba dedi diye cevaplama ihtiyacı duydum. ben buraya gelmeye devam ederim. vaktim oldukça halinizi hatrınızı sorarım. kuzularımın hepsi benim minnoş yeğenlerimdir. hepsini yalar yutarım. onları da sizleri de özlerim...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
çok ilginç cidden çok enteresan... acaba ben hangi evrende yaşıyorum bazen bunu çok merak ediyorum...
niye mi öyle dedim canım arkadaşlarım izah etmeye çalışayım...

yok vaz geçtim bence çalışmayayım çünkü boşa koysam dolmayacak doluya koysam.. neyse böyle birşeyler....

bende çok kırılmıştım bir zamanlar diyeyim... onuda demesem olur sanki...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sevgili transelcigim, son tartışmalardan sonra benimde içimden girmek gelmiyor demiyeyimde, artık, bunu şöyle yazsam, böyle anlarlar mı? şunu böyle yazsam bunu düşünürler mi? noktasına geldigim için yazıp yazıp sildigim için, çogu kez birşey yazmadan çıkma noktasına girdim.....
benim durumumda böyle oldu ...

ben kaçırmışım sanada mı böyle oldu yoksa???? aaaaa!!!

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
selamlar,

fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. ama yazılan 2 satırı okuyup çıkmak zorunda kalıyorum çoğu kez. belim iflasta. en kısa zamanda bir uzmana gözükmem lazım ne yazıkki :(
açık olmak gerekirse benim de kırgınlığım var. çok nadiren dışa vururum kırıldığım bir noktayı. genelde kendime saklamayı tercih ederim. burda da tek bir sefer onu yaptım. çünkü birbirimize bu kadar yakın olduğumuzu sanıyordum. keşke yapmasaydım. çok farklı algılandı. kendimi açıklamaya çalıştıkça konu uzatılıyor gibi görüldü vs vs. sonunda pes ettim ben de. ama bu durum da canımı sıktı. yine de bakın hiçbiriniz bilmez incindiğimi.
neyse Azom başka kırılan var mı acaba dedi diye cevaplama ihtiyacı duydum. ben buraya gelmeye devam ederim. vaktim oldukça halinizi hatrınızı sorarım. kuzularımın hepsi benim minnoş yeğenlerimdir. hepsini yalar yutarım. onları da sizleri de özlerim...

önce çok gemiş olsun litılım.sağol rabbim bizlere evlatlarımıza hayırlı uzun versin inşallah taziyen için de çok sağol.

canım benim ne yaşandı neler konuştunuz inanın bilmiyorum oyüzden kimin kırgınlığı neden ve hangi boyutta bilemiyorum.ama neyse içinizdeki konuşun be bacım konuşarak hal olur tüm sorunlar bana şunu dedin arkadaşım neden demekte fayda var içten içe kırgınlık hiç gitmez yürekten haaa bacım birde öylemi denesekki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar