2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
abowwwwww noluyo be? herkes bişiyle yazıyo. herkeste bi, az sonra bi şey yazacam kıçınız tavana vuracak, aklınız şaşacak tavrı.

yazın bakayım en son ben de bişi yazayım da görün gününüzü. yeminle her birinize şiir yazarım öyle gözüne laser tutulmuş tavşan hayvanı gibi kalıverirsiniz ortalıkta..

yazın yazın dökün içinizi. içinizde kalmasın zilliler.

gökcecim benim öyle yazma nedenimi söylemiştim çocugu uyutmam lazım diye....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sözün bitişiydi gökçem o sevgiyle kalın kısmı...sevgiyle kalalım hepimiz..birbirimizi hiç görmeyen insanlar olarak bu neyin kırgınlığı halen devam eden bende onu anlamıyorum gökçem.bi malda benim demekki...hayat bumudur yahu..laf söyleyeyim birini,birilerini üzeyim ama o bana laf etmesin..bana bişey demesin..niye hacım..niye laf demesin sana o??? ee benim gönlüm var...e be hacım benim gönlüm noldu sen lafını söylerken...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikem eee? :) bişi demedim yahu. uyut bebeni gel, yaz derdini dök içini işte.

senden önce da nazo yazdı " az zonra yazacam nıye kırıldıgımı" minvalinde bişey o yuzden dedim yahu.

bana ne bagrıyon kızım ne bagrıyon banaaaaaaaa. :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ha nazom bi an gidiyosun sandım hayatımın en mutlu anıydı gızzzzzzzzz... aahahha. şaka kız şaka bi an panık yaptım zati epitopu 3-5 kişi kaldık diye korktuydumdu.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
uyuttumda geldim... ben kendi kabuguma döneyim gene....

yanlış anlaşılıp üzülen kırılan ben olduysam ve üstüne bana mesajlar yazılıp özür dilendiyse benden,bu mevzuyu ısıtılıp ortaya koymanın bir anlamını bende görmüyorum....(kastım, benimle ilgili kısmı için tabii ki)

aslında bundan sonra daha çok ihtiyacımız olucak birbirimize bana göre, çocuklar büyüdükce sorunlarda büyüyecek.. ben dün akşam kafamı kurcalyan bazı mevzularla ilgili size yazmak için girmiştim ki , bambaşka bir mevzu gördüm karşımda...

valla ben yanlız çocuk büyütüyorum arkadaşlar, nerdeyse tüm enerjim, vaktim varlıgım ona gidiyor.. arta kalan çok çok degerli az vakitte buraya girip sizle iki satır dertleşip muhabbet etmeyi çok özlüyordum inanın....

ama bunları tekrar yaşayıp olmayan enerjimide daha da yok etmek istemiyorum dogrusu..
diyecegim o ki benimle derdi olan, beni sevmeyen istemeyen varsa açıkca, mertce adımı agzına alarak yazsın...
yok biz seni çok seviyoruz diyorsanızda ne ala, ne mutlu...

öpüyorum, sevgiler...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ha nazom bi an gidiyosun sandım hayatımın en mutlu anıydı gızzzzzzzzz... aahahha. şaka kız şaka bi an panık yaptım zati epitopu 3-5 kişi kaldık diye korktuydumdu.

seni sevindiremedim bacım ...gidim miii...git diyosan giderim alırım mektuplarımı,bohçamı kaçarım buralardan:sinirli:

kimse gitmesin,gelemeyenlerde yoğunluktan gelemeyenler olsun...gönüller bir olsun..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben. ben sevmiyorum seni. git burdan.

bu pike gitsin burdan ben bunu istemiyorum.

şaka bi yana; eski topıkte bi kızın bizi şarladığı aklıma geldi. demişti ya, manyak manyak konuşuyosunuz. boş boş muhabbetler yapıyosunuz. 6-7 kişi bir olmuşsunuz başkalarına konuşma hakkı tanmıyosunuz. içinize kimseyi almıyosunuz diye.

ahahahahha haklıymış kızcaaz. almıyoz anacım dışardan kimseyi var mı? biz mevcut sayımızla, mevcut halimizle güzeliz.

dip not: pike de bizim, nazo da bizim. azo da bizim. keza, babuş, simoş, tansel, lıdıl, lidılsanşayn da...

ha bi de, kuzum aslı bile konuyu üstüne alındı ulan. benim yuzumden mi oldu gokçe dıye sordu kaç kez. kızım dıyorum manyak mısın ne alaka. ama ben gelince oldu sanki dıyo ya. ahahahahahah. artık nasıl hassasm bi dönemden geçiyorsak hepimizin algıları innaılmaz sınırda.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
niye selam vermiyon bana...pikoşşşşş...küsüştükmü gel öpüşeli,m barışalım...

bu arada bende okuduğum halde az önce atladım aslım basın sağolsun dedeciğin vefat etmiş nur içinde yatsın...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
uyuttumda geldim... ben kendi kabuguma döneyim gene....

yanlış anlaşılıp üzülen kırılan ben olduysam ve üstüne bana mesajlar yazılıp özür dilendiyse benden,bu mevzuyu ısıtılıp ortaya koymanın bir anlamını bende görmüyorum....(kastım, benimle ilgili kısmı için tabii ki)

aslında bundan sonra daha çok ihtiyacımız olucak birbirimize bana göre, çocuklar büyüdükce sorunlarda büyüyecek.. ben dün akşam kafamı kurcalyan bazı mevzularla ilgili size yazmak için girmiştim ki , bambaşka bir mevzu gördüm karşımda...

valla ben yanlız çocuk büyütüyorum arkadaşlar, nerdeyse tüm enerjim, vaktim varlıgım ona gidiyor.. arta kalan çok çok degerli az vakitte buraya girip sizle iki satır dertleşip muhabbet etmeyi çok özlüyordum inanın....

ama bunları tekrar yaşayıp olmayan enerjimide daha da yok etmek istemiyorum dogrusu..
diyecegim o ki benimle derdi olan, beni sevmeyen istemeyen varsa açıkca, mertce adımı agzına alarak yazsın...
yok biz seni çok seviyoruz diyorsanızda ne ala, ne mutlu...

öpüyorum, sevgiler...

En son tartışma olayımızda ben olayı yanlışlıkla üstüme alınmışım diye burda senin gönlünü almak için yazı yazdım. Sen istanbula gittin geldin. Baban hastaydı simuşla konuşmuştum okadar üzülmüştümki. Neyse bi akşam sana burdan babanla ilgili sammimi içten bir geçmiş olsun yazdım hatta babamında hasta olduğunu yazdığımda tek bir cevap verdin. Teşekkür ederim.... Diğer arkadaşlara canımlı cicimli. O gün benim için herşey değişti. Ne yazdıklarına bir yorum yazdım nede merhaba. Sadece Selimin doğum günü kartı içöin teşekkür ettim. Olayları uzatmak yada dağıtmak değil amacım.Sadece sorulduğu için yazıyorum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Psikolojolerimiz altust olmus be amann ayakta uyirken sizi okuyorum laa otesi varmiii anamdan babamdan kocamdan daha ondesiniz ki herseyi atiom kenara...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben. ben sevmiyorum seni. git burdan.

bu pike gitsin burdan ben bunu istemiyorum.

şaka bi yana; eski topıkte bi kızın bizi şarladığı aklıma geldi. demişti ya, manyak manyak konuşuyosunuz. boş boş muhabbetler yapıyosunuz. 6-7 kişi bir olmuşsunuz başkalarına konuşma hakkı tanmıyosunuz. içinize kimseyi almıyosunuz diye.

ahahahahha haklıymış kızcaaz. almıyoz anacım dışardan kimseyi var mı? biz mevcut sayımızla, mevcut halimizle güzeliz.

dip not: pike de bizim, nazo da bizim. azo da bizim. keza, babuş, simoş, tansel, lıdıl, lidılsanşayn da...

ha bi de, kuzum aslı bile konuyu üstüne alındı ulan. benim yuzumden mi oldu gokçe dıye sordu kaç kez. kızım dıyorum manyak mısın ne alaka. ama ben gelince oldu sanki dıyo ya. ahahahahahah. artık nasıl hassasm bi dönemden geçiyorsak hepimizin algıları innaılmaz sınırda.

hah işte budur bacımmmmmmmm.. bana dürüst gel yeter ki....

ben seviyom kıs seni dürüst adamdan kimseye zarar gelmez... sen sinsiden, arkadan gizli iş çevirenden, ince hesap yapandan korkacaksın esas....
Allah öylelerini hepimizden uzak tutsun. Amin.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
niye yazmak isterim hemen onu baştan söyleyeyim...bu geçmişte olan kırgınlıklarda benim dedikleriminde payı olduğu için söylemek isterim bende hislerimi..

öncelikle o zamana kadar burdaki kimse hakkında en ufak bir art niyetim yoktu.bile isteye kimseyi kırmak aklımdan dahi geçmedi geçmezdi...
çokk muhabbetler oldu burda cok yere gerildi burda ortamlar yada şöyle söyleyeyim bazen öyle konusmalar oldu ki burda benim içinde olmadığım ama okurken canımı sıkan,beni geren,üzen ama bir kerede dahil olmadım taraf tutmadım.kimse kırılsın üzülsün istemedim..sonra herkes bişey olmamıs gibi devam etti heh dedim evet işte arkadaslık budur kızarsın söylersin ama sorun gecebilir bitebilir...ve evet bi gün bi olaya dahil oldum..olayın en basında herkesi ikna etmeye calısırken yanlıs anlamaların olduğuna dair bi baktım ki herkesin kırılabilecek bi gönlü var ama bizim yokmuş dedim..meğer burda bizim kırılmaya hakkımız yokmus dedim...

hayatım boyunca insanları sosyal statüleriyle,paralarıyla,mevkileriyle değerlendirmedim..yapmamda bu benim görgüme,aldığım terbiyeye sığmaz..aslında söylemek istediğim cok sey var ama lüzumda yok yeni gerilimlere...

ben arada bi merhaba yazıyorum neden çünkü okuyorum bakıyorum kızlar ne yazmıs diye...sanki gözetleyip kaçmış olmasın diyede bi selam veriyorum..cok şükür bunu yapabilecek onurum var..ama eskisi gibi değil hiç bişey..en azından benim için...

sevgiyle kalın...

Benim bu zamana kadar seninle hiç bir olayda hiç bir şekilde lafım karşılaşmamıştır. Takii pikeyle olana olayımızda olayı farklı yaorumlamana kadar. Pike haklı olabilir yada ben olabilir yada bebikom olabilir.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ogretmenim ayse benim sacimi cekti,anne omer benim.silgimi aldi,benim babam senin babani dover...
Konu ayni bole oldu heee kac yasina gelmisiz kazik.kadar insanlar olmusuz afedersiniz agzimi bozdum yani incir cekirdegini doldurmiycak seyler icin koca bi kahkaha atmaktan baska bisi diyemiyorum guluyorum alinganliklariniza :kahkaha:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
En son tartışma olayımızda ben olayı yanlışlıkla üstüme alınmışım diye burda senin gönlünü almak için yazı yazdım. Sen istanbula gittin geldin. Baban hastaydı simuşla konuşmuştum okadar üzülmüştümki. Neyse bi akşam sana burdan babanla ilgili sammimi içten bir geçmiş olsun yazdım hatta babamında hasta olduğunu yazdığımda tek bir cevap verdin. Teşekkür ederim.... Diğer arkadaşlara canımlı cicimli. O gün benim için herşey değişti. Ne yazdıklarına bir yorum yazdım nede merhaba. Sadece Selimin doğum günü kartı içöin teşekkür ettim. Olayları uzatmak yada dağıtmak değil amacım.Sadece sorulduğu için yazıyorum.

ne iyi yaptın... e ozaman ondan fazla bir şey yazabilecek psikolojide degildim demek ki tanselcim.. fazlasını yazmak ikiyüzlülük gibi olurdu...

bi ondan herşey değişti ise, acaba bana oldugu gibi çok muhabbet etttigin, hem burdan hem özelden hem telefondan çok samimi içli dışlı oldugun bir arkadaşının; sana, bana yapıldıgı gibi, yanlış anlamadıgı için posta koyması karşısında ve sonra kendini durumu izah etmeye çalıştıgın halde, o postanın misli ile devam etmesi durumunda ne olurdu? bak onu da merak ettim canım...

bende sen yazdıgın için yazdım bunu tatlım...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o değil de şurda size yaptığım şebekliği, alttan almayı, görmezden gelmeyi, vardır bi bildiğiciliği oynamayı, pollyanna tadında takılmayı yeminle normal hayatımda eşime dostuma yapsam benden kralı olmaz.

o denli yani. şu saatten sonra hepiniz beni seveceksiniz. ben saksı değilim. en çok beni seveceksiniz.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
minik cadıların asıl cadı olan anneleri kızz valla 1 saat kayboldum içinizi dökmüşsünüz nihayet ve sabırla 15 dk dır satır satır okuyorum gerçekten ortada bie sorun yok ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy valla bayılcam haaaaa hep yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor gerçekten yaaaaa..gökçeninde dediği gibi çocukların aldığı zaman ve tükettikleri sabırdan dolayı böyle alıngan olduk hepimiz ama birebir şahsı ilgilendirecek sorun yok şeker kız candy lerim benim yaaaaa çok seviorum sizi ben.inanın aşağıda isimlerinizi görünce nasıl sevindim yahuu biz buyuz işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
o değil de şurda size yaptığım şebekliği, alttan almayı, görmezden gelmeyi, vardır bi bildiğiciliği oynamayı, pollyanna tadında takılmayı yeminle normal hayatımda eşime dostuma yapsam benden kralı olmaz.

o denli yani. şu saatten sonra hepiniz beni seveceksiniz. ben saksı değilim. en çok beni seveceksiniz.

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:):)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
niye selam vermiyon bana...pikoşşşşş...küsüştükmü gel öpüşeli,m barışalım...

bu arada bende okuduğum halde az önce atladım aslım basın sağolsun dedeciğin vefat etmiş nur içinde yatsın...

selam verdim canım afedersin uykusuzluktan mal gibi oldum..

Aslı'cım başın sagolsun buarada... Nur içinde yatsın....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:dusun::dusun::dusun: aslı hoşgeldin yavru.

bugün eteğimizdeki daşları döküyoruz. misal ben sen yokken, aslı gelmesin ya böyle çok iyiyiz demiştim. geldiğinde bi bozuldum falan :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar