2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ne iyi yaptın... e ozaman ondan fazla bir şey yazabilecek psikolojide degildim demek ki tanselcim.. fazlasını yazmak ikiyüzlülük gibi olurdu...

bi ondan herşey değişti ise, acaba bana oldugu gibi çok muhabbet etttigin, hem burdan hem özelden hem telefondan çok samimi içli dışlı oldugun bir arkadaşının; sana, bana yapıldıgı gibi, yanlış anlamadıgı için posta koyması karşısında ve sonra kendini durumu izah etmeye çalıştıgın halde, o postanın misli ile devam etmesi durumunda ne olurdu? bak onu da merak ettim canım...

bende sen yazdıgın için yazdım bunu tatlım...

pike o an okuduğumda öyle hissettim. Bunu bir tek ben öyle algılamadım.
bende hayatta ikiyüzlü davranmam. Her neyse pike konuşacak çok şey yok...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ulan az değilsiniz ha. tartışma, her hangi bi mevzu oldu mu yığılıyoruz bi yere. ama normal bi gün olsa uğaramazsınız şuraya zillilier. şruaya bak yine herkes burda :)

sonra ben zilliler diyince vay efendim zilli sensin. hadi ordan hadi ordan...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
All iste herkes burda yehuuuu sebiyonuz ki herkesi burdasiniz konusmayin sacinizdan sururum yerlerde he gebertirim valla :zopa:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ulan az değilsiniz ha. tartışma, her hangi bi mevzu oldu mu yığılıyoruz bi yere. ama normal bi gün olsa uğaramazsınız şuraya zillilier. şruaya bak yine herkes burda :)

sonra ben zilliler diyince vay efendim zilli sensin. hadi ordan hadi ordan...

neyse öbür yazdıklarım hep arada kaynadı cidden gökce...

kaçgündür sormak istedigim bi mevzu vardı cidden, ve bundan sonra daha çok ihtiyacımız olucak birbirimize derken çok ciddiydim.. kimse bişey demedi o konuyla ilgili...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahaha pike öyle bi sormuş ki bi an kendimi tutamayıp kara murat benim diye atlayasım geldi. ama siz bana bakmayın tartışmaınıza konunuza devam edin. kavga etmeyın de yeter. ben yabancı basket maçı aralarında araya giren kostüm giymiş ördek gibi gırer çıkarım arada. benden ıyı ordek olur hem. maksat ortam şenlensin. az daha kassam göbek atacam da ona utanıyom işte.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
başın sağolsun diyen arkadaşlarımmmm çok sağolun allah razı olsun hepinizdennn

ben gördüm o yazdığını gökçeee hatun dedin aslı yok ohhh nede güzel dedin ben altta misafir geldiydim o hep 2 misafirden biri bendim:lululu::lululu:heheheheeeeee hadi ordan ben yoktum bak ondan oldu aslı gittide oldu:):)aslında gelince daha pohh oldu ya neyse:D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Benim bu zamana kadar seninle hiç bir olayda hiç bir şekilde lafım karşılaşmamıştır. Takii pikeyle olana olayımızda olayı farklı yaorumlamana kadar. Pike haklı olabilir yada ben olabilir yada bebikom olabilir.

yada ben haklıyımdır.niye bu kimsenin aklına gelmedi acaba...hani senin özellerin var ya tansel bikaç mesaj önce yazmıssın telefonla ararım yorum yaparım diye...hıh pike benim özellerimden...olayı ben farklı yorumlamadım olayı yanlıs yorumlayanlara olayı anlatmak isterken gereksiz yere bi dost üzülürken tam orda müdahale ettim...sen de bunu yaparmıydın dostların için,özellerin için.bence yapardın..dost ise yapılır..

cok zaman bilirim daha ortada hiç bişey yokken senin benim yazdığım yorumlara cevap yazmadığını es geçtiğini bi günde dillendirmemişimdir..herkes herkesten aynı elektriği almak zorunda değil.elektrik alamamıs olabiliriz birbirimizden...beni kendi statünde görmüyor olabilirsin ki bu benim hiç umrumda değil.ben doğru bildiğimi savunurum.o günün doğrusu oydu.sana söylenmiş bişey yoktu..seni kast ederek bile dememiştim...seni yada bi başkasını kast etmek aklımın ucundan gecmedi..olayı yeniden yazmıcam herkes biliyor yada gecmişte kayıtlı zaten yazdıklarımız...senin yaptığın fırsattan istifade nazoyuda gömelim di...olmadı...olaydan sonrada üstüme cok atış yapıldı..keşke sizin kadar incitme yeteneğim olsaydı benimde..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız sor sor allah'ın alınganı sorrrr. mevzu şuan tartışma ya kımse ona odaklanamadı evet. sor yavru neyi merak ettin.

bu arada biz 4 gundur yatağımızda yatıyoruz teyzeleri. kocam antalyadan geldi oğlum, bıze az musade et dedım tabı anne ne dımek dedı kuzum. koca benım yatak benim tey tey tey...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

yada ben haklıyımdır.niye bu kimsenin aklına gelmedi acaba...hani senin özellerin var ya tansel bikaç mesaj önce yazmıssın telefonla ararım yorum yaparım diye...hıh pike benim özellerimden...olayı ben farklı yorumlamadım olayı yanlıs yorumlayanlara olayı anlatmak isterken gereksiz yere bi dost üzülürken tam orda müdahale ettim...sen de bunu yaparmıydın dostların için,özellerin için.bence yapardın..dost ise yapılır..

cok zaman bilirim daha ortada hiç bişey yokken senin benim yazdığım yorumlara cevap yazmadığını es geçtiğini bi günde dillendirmemişimdir..herkes herkesten aynı elektriği almak zorunda değil.elektrik alamamıs olabiliriz birbirimizden...beni kendi statünde görmüyor olabilirsin ki bu benim hiç umrumda değil.ben doğru bildiğimi savunurum.o günün doğrusu oydu.sana söylenmiş bişey yoktu..seni kast ederek bile dememiştim...seni yada bi başkasını kast etmek aklımın ucundan gecmedi..olayı yeniden yazmıcam herkes biliyor yada gecmişte kayıtlı zaten yazdıklarımız...senin yaptığın fırsattan istifade nazoyuda gömelim di...olmadı...olaydan sonrada üstüme cok atış yapıldı..keşke sizin kadar incitme yeteneğim olsaydı benimde..

kendi statümde görmemekmi...
Nazom seninle olan diyaloglarımız samimi olmayabilir. Senin muhabbetlerine katılamamış yada katılamamış olabilirm. Senle muhahbetimiizin ilerleyememesinde acaba seninde payın varmııdr bi düşün.
senin yaptığın fırsattan istifade nazoyuda gömelim di...olmadı. bu ifadeni hiç anlamadım hakikaten.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
çocukların konuşma mevzularından bahsetmek için girmiştim dün siteye....
soracagım, muhabbetini yazacagım mevzum oydu benim ya...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Benim ki de arapçaya benzer bir dil kullanıyor, ailecek çözemedik :D
Şaka değil ama alahüallagil lagil gibi birşeyler diyoe. tek net kelimesi E-GEL :D (gel demenin internetcesi mi nedir anlamadım e-gel)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anammm yarıldım ya benn. yerdeyım . e-gel. ahahahahahhaha..

Aden de öyle kuzu. lagıl lagıl, dagıl dagıl... bi Adennnnn bi de eti reklamında 3 kere bagrıyo eti eti eti diye. sesi de kaba, edi edi edi diyo kuzum...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çocukların konuşma mevzularından bahsetmek için girmiştim dün siteye....
soracagım, muhabbetini yazacagım mevzum oydu benim ya...

Ya konusmuyo daha dogrucu nece konusugunu coEmedik sanirim benimkide fransizca konuyo jooootemmmm filan gibi habire j li bisiler zirvalio ama inanilmaz iki san susmuo :) arada bide atarlanip aaaaahah die bagirio
Benim ki de arapçaya benzer bir dil kullanıyor, ailecek çözemedik :D
Şaka değil ama alahüallagil lagil gibi birşeyler diyoe. tek net kelimesi E-GEL :D (gel demenin internetcesi mi nedir anlamadım e-gel)
Cok tatli arapcasini yedigim teknolojik ananin teknolojik oglu e-gel pc kullanamadigi icindir ole degisi :D
azom ahahahhaha yerinn...

pıkem aden japonca konuşuyo. dıgıl dıgıl bişiyler. ama sürekli konuşuyo. sürekli ama. anası kılıklı. bık bık bık.
Ayyyy ya oyleler gercekten bidir bidir bidir ee be oglum anlamiom en sonunda.elimden tuup cekistirio misal uykusu gelince anlatio anlamiom elimi tutup besigine gidioz korkuluklarini sallio langir lungur ne istion annem diom jiiiiiivvv dio bahirio meme ile yastik icinmis tum cabasi yastigini vr memesini aliorum elimde goruyo ya maratona kosuyo sanki ic ceke ceke once memeyi agIna takio sonra.yastigini yere atip ustune havadan atliyo ve sizio cilgin simdiye kadar.anladigim tek derdi bu

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kendi statümde görmemekmi...
Nazom seninle olan diyaloglarımız samimi olmayabilir. Senin muhabbetlerine katılamamış yada katılamamış olabilirm. Senle muhahbetimiizin ilerleyememesinde acaba seninde payın varmııdr bi düşün.
senin yaptığın fırsattan istifade nazoyuda gömelim di...olmadı. bu ifadeni hiç anlamadım hakikaten.

belki benimde payım vardır muhabbetin ilerlememesinde tansel...olabilir...ben olaydan sonra tekrar tekrar okudum yazdıklarımı seni,sana doğrudan bişey demişmiyim bile incite kırmısmıyım diye..ama bulamadım.ve o zamanlarda senin bana olan tavrının bu olduğunu düşündüm..

sonuc olarak sunu söylemek istiyorum..karsılıklı kırgınlıklarımız oldu,belki tam anlasılamadı herkes, yeterli gelmedi ifadelerimiz..ben o zamanda yazmıstım yine yazıyorum.burda kimseyle sorunum yok.olmasınıda istemem...kimse ben varım diyede buradan gitsin dostlarından uzak kalsın istemem...sonsuz sayfalar var burda...herkes paylaşımını yapsın...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar