2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Elbet konuscaklar bea cok sukur gozle gorulur bi problemleri yok zaten sorunlu cocuk farkli olur...
Benim kardesimde 3yasinda idi anneme ankin diodu simdi petrol ve dogal gaz muhendisi olcak ???

aferin ona..geç konusan cocuk zeki olur derler...benim iremde bi toktor neyim olsa..gerçi hakim olmak istiyor kendisi ama...allahım hepsi iyi yerlerde olsun insallah..

bu arada leom ben diyete basladım..açım bak aç..gökçeye dedim sanada diyim..herkese diyim diyete başladım ben

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazo yerdeyım şuan zilli. ahahahhahahaa.

benjamın batın benım oğul.

ahahahha sıze bişi anlatayım da yarılın. gecen onur yokken mert (kardeşim) bizi yemeğe çıkardı annem ben aden. alışverış merkezınde artık yemeklerı yedık alışverışımızı yaptık eve donecez. alt kata ındık aden elımden kurtuldu koşmaya başladı. ama delı gıbı koşuyo. bırden hızını alamadı bu, yere kapaklandı ama kaplumbağa gibi debeleniyo yerde. çünkü kolları bedenın altında kaldı kalkamıyo da. en son yüzüstü düştüüğ yerden bir anda sırt üstü döndü mertle koştuk yanına tabi. sanıyoz ki, ağlıyo bizde guya kaldıracaz sakinleştirecez.

aden yerde ters ters yüzüyormuş gibi kollarıyla hareket ederek yerde yüzüyo. suratta da şaban ifadesi. tam bi şaban ama. gülmekle napıyom lan ben burda ifadesi.

mertle napacagımızı bilemedik. yarıldık bitabi. en komiği de yanımızdan geçen kızların "aahhaah bak kalkmıyo da yerden yaaaa" lafıyla ayrı bı yarıldık.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Cok sukur rabbim.kimseyi evladiyla sinamasin ... benimde dun arkadasin cocugu ameliyat oldu dogustan yarik.dudakli dogmustu once dudak ameliyati olmustu 3aylikken simdide damak oldu resimlerini gondermis dun kendime gelemedim aglamakta yanagi yana kadar yarmislar 6 saat ameliyatta kalmis kuzu yastigi yorgani kan icinde kalmis aman yaa rabbim onlara geleni bize yazsiin masum ufacik seyler o o halini ben girup boyle olduysam anne baba ne eder...

tavşan dudak diyorlar tubacım o tür hastalara rabbim şifasını versin kısa zamanda inşallah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nazo yerdeyım şuan zilli. ahahahhahahaa.

benjamın batın benım oğul.

ahahahha sıze bişi anlatauım da yarılın. gecen onur yokken mert (kardeşim) bizi yemeğe çıkardı annem ben aden. alışverış merkezınde artık yemeklerı yedık alışverışımızı yaptık eve donecez. alt kata ındık aden elımden kurtuldu koşmaya başladı. ama delı gıbı koşuyo. bırden hızını alamadı bu, yere kapaklandı ama kamlumbağa gibi debeleniyo yerde. çünkü kolları bedenın altında kaldı kalkamıyo da. en son yüzüstü düştü yerden sırt üstü döndü mertle koştuk yanına tabi. ağlıyo guya kadıracaz sakinleştirecez.

aden yerde ters ters yüzüyormuş gibi kollarıyla hareket ederek yerde yüzüyo. suratta da şaban ifadesi. tam bi şaban ama. gülmekle napıyonmlan ben burda ifadesi.

mertle napacagımızı bilemedik. yarıldık bitabi. en komiği de yanımızdan geçen kızların "aahhaah bak kalkmıyo da yerden yaaaa" lafıyla ayrı bı yarıldık.

ne güzel kız en azından koşupta düşüyor seninkisi benimkinde oda yok:D
birtek asyamı kaldı haa yürümeyen son nomeroyuda kimseye bırakmıyor benim kız tembel bu anam tembel haaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ne güzel kız en azından koşupta düşüyor seninkisi benimkinde oda yok:D
birtek asyamı kaldı haa yürümeyen son nomeroyuda kimseye bırakmıyor benim kız tembel bu anam tembel haaa

bi kaç adım atan cocuk yürüyodur aslım..daha ileri gitmiyosa canı cekmiyordur..ne acelesi var hem..nasılsa yürüyecek..

kızlar sizi öpüyor,ve gidiyorum..yemek yapıcam kendime..salataylan yoğurt yiyecekmişim bugün...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bi kaç adım atan cocuk yürüyodur aslım..daha ileri gitmiyosa canı cekmiyordur..ne acelesi var hem..nasılsa yürüyecek..

kızlar sizi öpüyor,ve gidiyorum..yemek yapıcam kendime..salataylan yoğurt yiyecekmişim bugün...

afiyet şeker olsun nazooom..
bende keyfine bıraktım artık önceden bol bol yürüme idmanı yaptırıyordum fakat eskisi gibi üstüne düşemez oldum ne yalan söyleyim aman elbet yürüyecek allahın izniyle

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben gidiyorum kızlar azcık yemek tırtıklayım acıktım sonrada şantiyeye gidicm sanırım hiç gidesimde yok dışarda lodos tam hızıyla esiyor:(:(neyse öptüm gelecem ama bekleyin:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ufak ufak uzarım durmam .
pılımı pırtımı toplar giderimmmmmmmm..

abowww çılgınlar gıbı dans edesım geldi. en az ıgazozuna ilaç katılmış banu alkan kadar saç savurmalı, kelebek tokalı serpil çakmaklı dansından hemi de. abowwww

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o uzun depresyonuna senin ben.
ne oldu? ne burda ne başka yerde görüşemedik yahu. aden cep telimi bozdu kımsenın numarası kalmadı :( arayamıyorum da.

bak bi deprişe girdin, herkesi de depreştirdin burda.

herşey bi yana. ne oldu yavru anlat rahatlarsın. hayırdır inşallah dicem pek hayır şi değil belli

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Valla gokcecim genel birikimler aslinda.
Is yerim acayip bir yer mudurum cok acayip bir kadin.
Surekli bir gerginlik,baski. O kadar yogunki tuvalete bile gidemiyorum idrar yolu enf.olmusum enfeksiyon kana karismis. Bi saglam hasta oldum raporumu bile kullanamadim.
Bakici isi birakti,annem geldi yanima. Yeni bakici bulduk ama bilemiyorum nasil olcak...
Annem istanbuldan ev aldi cok sancili bi ev arama sureci oldu.
Kardesimi ev sahibi alelacele evden cikarnak istedigi icin.
Daha bi suru seyler....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne diyim ya. ev aramak, ev bulmak, taşınmak :) bana sor bebeyimmmm 3,5 senelik evliliğimde 4. evim bu.

herşeyin hayırlsı. yalnız sana şunu soylıyım, o iş yerının senın canını sıkacagı çok bellıydı. onlar çalışan değil bildiğin androıd arıyolar yavru belli. eee o yorgunlukla eve gelip ada'yı nasıl sevıyosun? nasıl ılgılenıyosun?

öffff ulan anne olmak nıye bu kadar zor ya?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sondan başlıyım, selam babuş, hoşgeldin.. vede herşey daha da iyi olsun inşallah...

kızlar saolun şekerler... işte bakın size sordum rahatladım, 1 haftadır deli gibi buna takmıştım bende.. kendi kendime kurup kurup duruyordum....

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Surekli bir gerginlik,baski. O kadar yogunki tuvalete bile gidemiyorum idrar yolu enf.olmusum enfeksiyon kana karismis. Bi saglam hasta oldum raporumu bile kullanamadim.
Bakici isi birakti,annem geldi yanima. Yeni bakici bulduk ama bilemiyorum nasil olcak...
Daha bi suru seyler....

babuşum canımm çok özlemiştim seni yaaa..sende nelerle uğraşmışsın meğersem valla başkasının yanında ona çalışmak ve onların keyiflerine göre hizmet etmeye çalışmak tabiri caizse kölelik yapmak ne zor..benim başımdadad var ondan sorma seni çok iyi anlıyorum canım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

aferin ona..geç konusan cocuk zeki olur derler...benim iremde bi toktor neyim olsa..gerçi hakim olmak istiyor kendisi ama...allahım hepsi iyi yerlerde olsun insallah..

bu arada leom ben diyete basladım..açım bak aç..gökçeye dedim sanada diyim..herkese diyim diyete başladım ben

Heyttt iki dunuru kaptim geliom acilin biz dal gibin olak icin herseyi yapicaz ben 25gundur.diyeteyim az.once.izgara balik ve bi tabah yagsiz tuzsuz limonlu salata yedim alisti sanirim bunyem...
Daha bi suru seyler....
Babus ben var bisiler dedim ama kuzum hic anlatmsiyon yahuu allah yardimcin olsun yasananlar hic kolay degil kaldiki senin halin harbiden perisan bebegim herseyin hayirlisi olsun insallah.Ada nasil peki etkilenmedi insallah hu karisiklikta ...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız zilliler yine kayboldunuz ortalıktan.

neyse gidiyorum ben beybiler. hepınıze ıyı haftasonları dilerim. muah muha dev kalpler efemmm...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar