2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
pike asya halen yürüyememekte fakat ağzı laf dolu..ve bir çoğu net anlaşılıyor baba kak(kalk)eğer babası duymazsa babacı kak:):)en basiti bu geldi aklıma birde babamın resmine bakıp dede ditti diyor ağlatıyor sıpa sürekli ama en başlarda İDİ-İDİ-GO diye beişey derdi ne olduğunu çözemedik hala arada der hala

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben şunu anladım. kız çocukları erken konuşup geç yuruyor. erkekler erken yuruyup geç konuşuyor.

sonuçta bebeklıkten başlıyo ayrılaıklarımız işte. kadınlar gevezelıge erkekelr de hareketın dıbınde vuruyor demek. ehehheh yemıne ayınştayn gıbıyı kadınım.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ela da da bi kaç net kelime var ama ağzı laf dolu anlasılmayan.mesela her seye ooooo diyor..sasırırsa.bide bizde parmakla gösterme var..işaret parmağı kalktımı havaya sıkıyosa gitme sitediği yere basıyor yaygarayı..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Telefondan girdim çok iyi yazamıyorum burdan cevaplar için teşekkür ederim. İnternet gelince detaylı alıntı yaparım. Öptüm bacılar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
varya şu satte sonra gökçe ne mal kadınsın ya desenız bıle alınmam sıze.

kuzenim aradı hani şu sma denılen hastalık yuzunden 10 aylık bebeğını kaybeden. hanı gecenlerde demiştım hamile tekrar dua edın sonuçları ıyı çıksın dıye. çarşamba gunu ankarada gen testı yaptırdı, sonuçlar temiz.

Allah'ım çok büyüksün. çok şükür rabbıme.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben şunu anladım. kız çocukları erken konuşup geç yuruyor. erkekler erken yuruyup geç konuşuyor.

sonuçta bebeklıkten başlıyo ayrılaıklarımız işte. kadınlar gevezelıge erkekelr de hareketın dıbınde vuruyor demek. ehehheh yemıne ayınştayn gıbıyı kadınım.

tespit doğru aynştayn bacım :) zaten emeklediğinde 11 aylıktı asya nerdeyse emekliliği gelmişti :lululu::lululu:aslında şimdi isterse 6-7 adım atıyor ama işine gelmiyor hatunun atıyor kendini yere istediği yere daha hızlı gittiği için sıpa yaa tam varya şimdiki bebeler çok akıllı haaa bizde böylemiydikki acabası

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
varya şu satte sonra gökçe ne mal kadınsın ya desenız bıle alınmam sıze.

kuzenim aradı hani şu sma denılen hastalık yuzunden 10 aylık bebeğını kaybeden. hanı gecenlerde demiştım hamile tekrar dua edın sonuçları ıyı çıksın dıye. çarşamba gunu ankarada gen testı yaptırdı, sonuçlar temiz.

Allah'ım çok büyüksün. çok şükür rabbıme.

ayy gözünüz aydın bacım çok şükür rabbim yüzlerinü güldürmüş bu defa umarım hayırla doğmasınıda nasip eder

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız yok ne böylesi. bebektık ayol biz. şimdikiler bebek mı? Aden bildiğin adam. namaz kılmalar, kakayı tuvalette yapmalar bilmem neler. ulan bebeksın sen dötüne yapman lazım kakayı tuvalete yapmak da nedir?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ela da da bi kaç net kelime var ama ağzı laf dolu anlasılmayan.mesela her seye ooooo diyor..sasırırsa.bide bizde parmakla gösterme var..işaret parmağı kalktımı havaya sıkıyosa gitme sitediği yere basıyor yaygarayı..

o parmakla yön buldurma bizdede var bacım pusula niyetine kullanıyorlar:)bizimkiler yakında voooo gadalarını alırım demezse iyi:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Cok sukur rabbim.kimseyi evladiyla sinamasin ... benimde dun arkadasin cocugu ameliyat oldu dogustan yarik.dudakli dogmustu once dudak ameliyati olmustu 3aylikken simdide damak oldu resimlerini gondermis dun kendime gelemedim aglamakta yanagi yana kadar yarmislar 6 saat ameliyatta kalmis kuzu yastigi yorgani kan icinde kalmis aman yaa rabbim onlara geleni bize yazsiin masum ufacik seyler o o halini ben girup boyle olduysam anne baba ne eder...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya işte mesela bizde bazı kelimeleri tekrar ediyoruz söyleyince, çiş, kaka, çiçek, ördek vs. ama cümle içinde kullanmıyor kih kik... yani bilinçli kullanmıyo çok... anne diyo, benim oldugumu biliyo ama parmakla gösterip anne yapmıyo daha.... genelde herşeyi gösterip gaaaaaaaa diyo..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
eliyle de gel gel yapıp agzıyla gel gel diyo bilerek.. babyı gösteriyo kendini parmakla gösteriyo falan... ama geçen bi doktoru dinledim televizyonda bebekler daha 8-10 aylarında bilerek anne ve babyı göstermelidirler diyodu bende ondan meraklandım biraz... hatta doktora götürsem mi dedim bile...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Gökce ..hikayeyi anlattıgında çok üzülmüştüm.. dua etmiştim kuzenine hep.. şimdi de çok sevindim... Allah onunda bizimde evladlarımıza saglık uzun versin ... amin...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok be pike ne alaksı var. Aden de annenin babanın kim olduğunu biliyor. hatta daha çok adımzla biliyor. ama gostermıyor. sadace oğlum onur nerde desem dönüp onura bakıyo, anneanne nerde desem anneme bakıyo. o kadar.

o doktor halt etmiş. ben varım kızım aynştayn bana sor..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahah yerim o adenii ben..herif be o..neydi o film kız adam doğup genç olan aha unuttum yine..açım açççç

o asyayıda yerim ben..kayserili bunlar aslım.parmağında oynatırlar adamı valla

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
pikem benim irem 3 yasındaydı daha anlasılır birşey söylemiyordu..hatta annem kurbanda 7 tane dil toplayıp bebeciğime yedirmişti zavallı yavrum.neymiş konusacakmıs..ama cok şükür irem cok normal bi cocuk hatta su ara babası susması için para teklif ediyor...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Elbet konuscaklar bea cok sukur gozle gorulur bi problemleri yok zaten sorunlu cocuk farkli olur...
Benim kardesimde 3yasinda idi anneme ankin diodu simdi petrol ve dogal gaz muhendisi olcak ???

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
pikecim bence 10 aylık bir bebeğin anne ve baba deyip işaret etmesi çok zor bir ihtimal cidden o dr halt etmiş kimin kim olduğunu biliyorlar ama göstermiyorlar bencede aylarına görede çok normal takılma canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar