simurganka01
Daimi Üye
bunalımın eeeeeeeeeeeen dibindeyim. atlatamıyorum. atlanılmıyor... gelmiyorum. bunalım halimi görün istemiyorum...
allaha emanetsiniz...
allaha emanetsiniz...
bunalımın eeeeeeeeeeeen dibindeyim. atlatamıyorum. atlanılmıyor... gelmiyorum. bunalım halimi görün istemiyorum...
allaha emanetsiniz...
allaha emanetsiniz...
ben deeeeeee... bir türlü üstesinden gelemiyorum. etrafımda doğum yapıp herşeyi mükemmel olan insanlara gıpta ediyorum be Simuş ben nerde yanlış yaptım diye kendime sorup duruyorum. en kısa zamanda kurtulmak dileğiyle...
allaha emanetsiniz...
Gunaydin aslicim.hatiliyorum dediklerine...
allaha emanetsiniz...
düngece başım gene çok agrıdı, uykudan kalkacak kadar, bu uykusuzluk çok yıpratıyor, onu besleyecek hareketlere yol vermemek lazım sanırım...
selamlar...
ben deeeeeee... bir türlü üstesinden gelemiyorum. etrafımda doğum yapıp herşeyi mükemmel olan insanlara gıpta ediyorum be Simuş ben nerde yanlış yaptım diye kendime sorup duruyorum. en kısa zamanda kurtulmak dileğiyle...
Simuşum aynı şekildeyim sorma gitsin.. Normalde aktif hayat yaşayan biriydin cade kızla beraber evde olmak yaşamak istediğimiz şeyleri yaşayamamk zor geliyor. Ya varya erken doğum yapan arkadaşlar var ama iyiki 30 yaşında olmuş diyorum. Bu çok farklı sorumluluk..
bazen sadece kendi kabugunda olmak, ama bazende paylaşmak gerekli, hissettiginiz anda gelin, vakti geçirmeyin...
bu kıbrısta yaşadıgım 3 senede iyice anladım ki insan sosyal bir varlık.. boşuna yanlızlık Alla'a mahsus denilmemiş....
bazen sana 1000 ton gelen agırlık, seni acık yürekle dinleyen bir kaç yürek karşısında bir tüye dönüşebilir....
burda sizi seven ve açık yürekle dinleyen gönüller var, kendinize bunu hatırlatın arkadaşlar...
herşeyin ötesinde umarım sizin, ihtiyacı olan tüm dostların, kimi kimsesi olmayan yanlız kalplerin ve içisıra benim de yüreğimiz ferahlar...amin.
E Nekadarlik bebisiniz küçük heralde yakinda atlairrsiniz
azom bunda üzülecek bişi yok yahu.
ben 2 ay ugramadıysam kimse sitem etmediyse demek kimse yokluğumu farkına varmadığından be beybi... demek sizin yokluğunuz can yakıyor. sessizliğiniz can sıkıyor. demek sohbetiniz özleniyor vs. bilmem ne.
yalnız kabul edilmesi gereken bi gerçek var sitenin bitmiş olduğu o kadar. sabah yazdığım yazıyı 3 gün sonra hala aynı sayfada görmemdir beni böyle düşündürten.
ha çeşitli nedenleri vardır herkesin o'nu bilemem ki olağandır da. herkesin işi gücü var çoluğu çocuğu var. ve evet, ben de akşamları ne kadar kasmaya çalışsam da buraya girmek için fırsat bulup giremıyorum doğrudur. iş yerinde işim olmadığı zaman bakıyorum sadece buraya. o'da genelde ya kendim oluyorum ya da 1-2 kişi anca.
benim o mesajım sadece bi iç döküştü. yanlış anlaşılmasın rica ederim. hepinizi anlıyorum hepimizin çok zor bi süreçten geçtiğinin de farkındayım çünkü aynı yollardan ben de geçiyorum.
sadece eski özlendiğinden yazıldı o mesaj o kadar.
hepinize dev kalp... muah muah
ne iyi yaptın... e ozaman ondan fazla bir şey yazabilecek psikolojide degildim demek ki tanselcim.. fazlasını yazmak ikiyüzlülük gibi olurdu...
bi ondan herşey değişti ise, acaba bana oldugu gibi çok muhabbet etttigin, hem burdan hem özelden hem telefondan çok samimi içli dışlı oldugun bir arkadaşının; sana, bana yapıldıgı gibi, yanlış anlamadıgı için posta koyması karşısında ve sonra kendini durumu izah etmeye çalıştıgın halde, o postanın misli ile devam etmesi durumunda ne olurdu? bak onu da merak ettim canım...
bende sen yazdıgın için yazdım bunu tatlım...
Valla gokcecim genel birikimler aslinda.
Is yerim acayip bir yer mudurum cok acayip bir kadin.
Surekli bir gerginlik,baski. O kadar yogunki tuvalete bile gidemiyorum idrar yolu enf.olmusum enfeksiyon kana karismis. Bi saglam hasta oldum raporumu bile kullanamadim.
Bakici isi birakti,annem geldi yanima. Yeni bakici bulduk ama bilemiyorum nasil olcak...
Annem istanbuldan ev aldi cok sancili bi ev arama sureci oldu.
Kardesimi ev sahibi alelacele evden cikarnak istedigi icin.
Daha bi suru seyler....
allaha emanetsiniz...
Simuşum aynı şekildeyim sorma gitsin.. Normalde aktif hayat yaşayan biriydin cade kızla beraber evde olmak yaşamak istediğimiz şeyleri yaşayamamk zor geliyor. Ya varya erken doğum yapan arkadaşlar var ama iyiki 30 yaşında olmuş diyorum. Bu çok farklı sorumluluk..
tahlilleri temiz çıkan bebeğiniz için çok sevindim gökçe, Allah sıhhatle dünyaya getirsin inşallah...
işte bilgisayar başında olmayanlar için siteye girip yazı yazmak çok zor oluyor, çünkü okuldan gelip kuzeyle ilgilenip onun beni rahat bıraktığı bir kaç dk da internette bir kaç siteye bakıp çıkıyorum, buraya da bakıyorum tabi ama yazmak ayrı zaman istiyor...
o olaylar yaşanırken de sitedeydim, bilmiyorum bana kırılan darılan var mı? benim kimseye dargınlığım yok ama bana olabilir belki, bilmiyorum.
kolay gelsin babuş, hepsi üst üste kötü olmuş...
keşke erken yapsaydım diyenlerdenim ben de, daha çok enerjim olurdu ve artık büyümüş olurdu...
depresyonda olanlara da selam eder, +1 beni de sayın derim...