2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sevgili transelcigim, son tartışmalardan sonra benimde içimden girmek gelmiyor demiyeyimde, artık, bunu şöyle yazsam, böyle anlarlar mı? şunu böyle yazsam bunu düşünürler mi? noktasına geldigim için yazıp yazıp sildigim için, çogu kez birşey yazmadan çıkma noktasına girdim.....
benim durumumda böyle oldu ...

ben kaçırmışım sanada mı böyle oldu yoksa???? aaaaa!!!

canım littla dediğim gibi sende yüreğinde ne varsa dök içini bak sorun kalmayacak ozaman arkadaşlar hepimiz ne davalarla buraya geldik hiç birimizde art niyet olduğunu düşünmüyorum gerçektende konuşalım hal olsun kırgınlıklar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla bak hepinizin kafasını birbirinize sürter çıkan kıvılcımdan bu siteyi ateşe veririm.

kızım siz kafayı mı yediniz? ne alınmaları ne darılmaları? ne biri yanlış anlıcak diye yazıp yazıp silmeler. valla hesapsızca agzıma ne gelirse ne düşünuyorsam yazıyorum şuraya. hepiniz için içimden geçenlerin yansıması şu sözcüklerim. çünkü biliyorum ki, ben ne yazarsam yazayım, ne saçmalarsam saçmalıyım burda o yanlış anlayana ya da yanlış bi şey diyip kırdığım arkadaşıma kendimi ifade edebilirim. çünkü içinizi biliyoum, içimi bildiğinizi biliyorum. karşımdakinin beni bi şekilde anlyacacığını, beni tanıdığını biliyorum.

o yüzden kimse kasmasın kendini. çok şükür aramızda hasis yok. kıskanç yok. biz kimlerden kaçtık nasıl geldik buralara biliyosunuz.

uzatmanın anlamı yok. gerçi sorun falan da yok ya hoş.

bu arada kız bende yapıcam şu julyan ablayı yaa. löp löp her yerim. ıyy iğrenç.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin herkese kizlar vallahi insan kirilmaya yer aradigimi sorun cok.olur sahsi fikrim herkesi.kendin gibi dusunursen kimseyle.sorun yasamassin ben kimler.kirgin cok.iyi.biliyorum.herkes kendi penceresinden bakincada hakli.ben hicbirinize kirgin yada.kizgin degilim... hepimizin ortak ay dogumlu evlatlari var eskidende hunun icin burda idik simdide oyle... buraya hic.ugramayanlardan yola cikarak ... tansel,pikos,simus,bebikom,babus kirilanlar bunlar diye dusunuyorum neden kirildiklarinida biliyorum tek tek insallah hepsi bunu bilip.konusur ve sorun biter...

Aslim basin sagolsun guzelim rabbim.mekanini cennet etsin...

Azo balim kaymagim.bana tembellik coktu dun gece yine sizmisim bi kosede beni gaza getirirmisin level 2yi 1gece once bitirdim.level 3e gecmek.kismet olmadi o cektigin fotolari vucut olculerini ne olur surda bi album yap.koy bakayim hayatim...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tansel,pikos,simus,bebikom,babus kırılanlar bunlar he mi? o tartışma olduğunda kıçım çıktı afedersiniz milleti bir araya getirecem diye. bi onla bi bunlar bi şunla konuşa konuşa ben dert sahibi oldum. konuyla hiç bi ilgim olmamasına rağmen çoğunuzdan da papara yedim ben be... :) sakin kafayla düşününce, peşine herkesin birbirini yanlış anladığı kanısına varılmıştı. herkes gelip, "ben yanlış anladığım kızlar kusura bakmayın alınganlık ettim" diye de herkesten özürler dilenmişti. herkes üstüne düşeni yapmış, erdemlilik edip, ortalık düzelmişti.

hala sorun varsa bişey diyemiyorum. ortada bi sorun da göremiyorum açıkcası. o aman da çok gülmüştük herkes birbirinden özür dilerken, çocukluk ettiğimizden bahsetmiştik, boşuna alındığımızdan dem vurmuştuk.

ben o'na değil gündelik hayatın koşuşturmasına bağlıyorum bu ayrılığı. herkes yorgun, bıkkın. ha keşke eskisi gibi olsak ama mümkün değil bence.

neyse ya uzatmanın anlamı yok. diyorum bik bik konuşuyorum o da başka. eheyhuehe.

bu arada günaydın kız zilliler. cuma şerifleriniz hayrola...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Zaten o yuzden arada kaynadikya... nese demekki kirginliklar gecmemiski hala dile getiriolar gokcecim
Hayirli cumalar cumleten

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız leom nasıl yapıyo musun julyanı hala? ben bı başlayamadım. götümün göbegımın bıraz daha salmasını beklıyorum kendini. iyice hamur kıvamına gelsin şöyle kulak memesi yumuşaklığına ulaşsın o zaman yapmaya başlıcam zaar. :) ehü...

baz zilli azo da yapıyomuş...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız leom nasıl yapıyo musun julyanı hala? ben bı başlayamadım. götümün göbegımın bıraz daha salmasını beklıyorum kendini. iyice hamur kıvamına gelsin şöyle kulak memesi yumuşaklığına ulaşsın o zaman yapmaya başlıcam zaar. :) ehü...

baz zilli azo da yapıyomuş...
Valla ben gayet iyi gidiodumda eymen atesler icinde yaninca sabahladik cocugumla.uykusuzluktan bitap.dusup.kimi geceler 9 da filan sizmisim binkac gece fire verince... saldim kendimi ama salmadan devam edince zimba gibi.oluyosun

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
zati yanımdaki karıyla pişti olmuş gibi bişeyim şuan. sinirden kendimi tokatlıcam. kıskanç karı bi insan her şeyi kıskanır mı ya. deli mi ne offfffffff

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bilmem leo zımba mımba. zımba teli olmaya da razıyım.

gerçi benden bu gidişle ancak zımba teli açıcı olur.
kendime şiir yazacam çekilin;

göt göbek yağ kapladı
ben nerelere gidem?
julyan abla bana yardım et
elini ayağını öpem
derdime bi çare bul, saldım gidiyorum
abur cubur, ne buldumsa yiyorum
bu gidiş gidiş değil onu'da biliyorum
bu akşamdan tezi yok julyan ablayla eriyorum..

bitti. teşekkürler.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın güzeller...
meğer herkes burdaymış,meğer herkes aslında okuyormus ama yazmıyormus...meğer herkes kırgınmış...o zaman bi kaç seyde ben yazmak isterim..yazıp silmeden...kimseyi incitmeden...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom beni kırabilirsin bebeğimmmm... bu zillliler çok alıngan beni kır sen. beni incit. boşver bunları. ben hiç biriylen gonuşmuyom bırak.

(bu bebeğim banu alkan bebeğiminden. be beeeğiii immmm)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
şimdik yazdım. çok pis yazarım ben. ehu...
Koptum agzina saglik baslada goreknhadi bakalim...
günaydın güzeller...
meğer herkes burdaymış,meğer herkes aslında okuyormus ama yazmıyormus...meğer herkes kırgınmış...o zaman bi kaç seyde ben yazmak isterim..yazıp silmeden...kimseyi incitmeden...

Gunaydin nazo yahuu ne cok nazli varmis yahuu sanki sac basa girdik hee unutun gitsin bu kadar zor mu bee kinci olan kimseyide tanimiom ki bn...herkes okuyo demekki biz halen birbirimiziniz ki en azindan bakioz ;)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
merhaba güzeller adım geçtigi için cevap yazıcam, ama önce oglanı uyutmam gerek ki rahat rahaatttttttttt yazabileyim.....

cidden tüm anım oglanla geçiyor orası öyle, ama sükut ikrar'dan gelse de ikrarırın dilsizlik olmadıgını şimdiye kadar olan paylaşımlarımız ve dostlugumuz adına yazmak, önce kendime olan saygıma sonra sizinle paylaştıklarımıza saygıma borcumdur.

beni bekleyin anacımmmmmmm geliyorummmmmmmm....

günaydın herkese bu arada.... öpüyorum sizi zilliler........

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
niye yazmak isterim hemen onu baştan söyleyeyim...bu geçmişte olan kırgınlıklarda benim dedikleriminde payı olduğu için söylemek isterim bende hislerimi..

öncelikle o zamana kadar burdaki kimse hakkında en ufak bir art niyetim yoktu.bile isteye kimseyi kırmak aklımdan dahi geçmedi geçmezdi...
çokk muhabbetler oldu burda cok yere gerildi burda ortamlar yada şöyle söyleyeyim bazen öyle konusmalar oldu ki burda benim içinde olmadığım ama okurken canımı sıkan,beni geren,üzen ama bir kerede dahil olmadım taraf tutmadım.kimse kırılsın üzülsün istemedim..sonra herkes bişey olmamıs gibi devam etti heh dedim evet işte arkadaslık budur kızarsın söylersin ama sorun gecebilir bitebilir...ve evet bi gün bi olaya dahil oldum..olayın en basında herkesi ikna etmeye calısırken yanlıs anlamaların olduğuna dair bi baktım ki herkesin kırılabilecek bi gönlü var ama bizim yokmuş dedim..meğer burda bizim kırılmaya hakkımız yokmus dedim...

hayatım boyunca insanları sosyal statüleriyle,paralarıyla,mevkileriyle değerlendirmedim..yapmamda bu benim görgüme,aldığım terbiyeye sığmaz..aslında söylemek istediğim cok sey var ama lüzumda yok yeni gerilimlere...

ben arada bi merhaba yazıyorum neden çünkü okuyorum bakıyorum kızlar ne yazmıs diye...sanki gözetleyip kaçmış olmasın diyede bi selam veriyorum..cok şükür bunu yapabilecek onurum var..ama eskisi gibi değil hiç bişey..en azından benim için...

sevgiyle kalın...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
abowwwwww noluyo be? herkes bişiyle yazıyo. herkeste bi, az sonra bi şey yazacam kıçınız tavana vuracak, aklınız şaşacak tavrı.

yazın bakayım en son ben de bişi yazayım da görün gününüzü. yeminle her birinize şiir yazarım öyle gözüne laser tutulmuş tavşan hayvanı gibi kalıverirsiniz ortalıkta..

yazın yazın dökün içinizi. içinizde kalmasın zilliler.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hopala nazooo biz senle telde neler konustuk bi dusun ablam bak bizler anneyiz ailelerimizle neler yasadik onlara.katlandiysak bu kadar ufak seylere takilmamaliyiz be bacimm bunu neden yazdigini biliorum biz baskalari icin.papara yerken onlar kirilmis biz ne edelim demekki die dusundun... salla be nazo yapan yaptigiyla kalsin ben hic gerilip sikmam bu tarz seyler icin kendimi gerek yok ...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Koptum agzina saglik baslada goreknhadi bakalim...

Gunaydin nazo yahuu ne cok nazli varmis yahuu sanki sac basa girdik hee unutun gitsin bu kadar zor mu bee kinci olan kimseyide tanimiom ki bn...herkes okuyo demekki biz halen birbirimiziniz ki en azindan bakioz ;)
günaydın leo..ben hiç kin tutamam hatta en kızdığım huyumdur..arada lazımdır böyle seyler...ama..lazımmıs...özür dilemesinide bilirim gönül almasınıda yeterki buna inanayım...
nazom beni kırabilirsin bebeğimmmm... bu zillliler çok alıngan beni kır sen. beni incit. boşver bunları. ben hiç biriylen gonuşmuyom bırak.

(bu bebeğim banu alkan bebeğiminden. be beeeğiii immmm)

seni kırarmıyım ya bebem...kimseyide kırmak istemediydim ama napalım olan olmuş...önümüzdeki maçlara bakıcaz...senin maç durumu nasıl ahahahah:lululu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom hiç beğenmedim yazdığını. beğenmemenin sebebi herhangi bi satırını üstüme falan alındığımdan değil. çünkü biliyorum ki, o bahsettiğin kişilerin içinde ben yokum. olsam da farketmez çünkü, seni seviyorum. alınmam gücenmem sana.

beğenmediğim kısmı son cümlesi. elbette sevgiyle kalırız da, sende sevgiyle yanımızda kal. ne oldu ne bitti bu kadar da diş bilediniz yahu? ben mi bişeyleri kaçırdım da; ortada, bu kadar çekip gidecek, küsecek bişiylerin var olduğunu göremedim. mal miyim acaba kız ben? ben senin yerinde olsam köşeme çekilmezdim. ne çekilecem kız. biz ortalığı çiyan ayşebahara bırakmamışız da.

ayrıca maçın skoru onur galip. ahahahahahhaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar