2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hmmm bide yarın ya da cumartesi canım kek istedi onu da yiyim bemce moral olsun...........:mangal::mangal:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Neydesiniz bea namazimi kildim simdi daha basliycam jilliana gozlerim kapanmak uzere eymen rahatsiz su saate kadar ayagimdan birakamadim ama ben yinede yilmiyorum
2den once bana yatak yok :(bide banyo cikio tabi arkadan gece sabaha kadarda kac dega sicacik yatagimdan kalkarim bilemiyorum ... izmire gittik heldik cocugum toparlayamadi bi turlu yaa tam iyilesio bi daha bagisikligi zayifladi sankii yuzune uflesem hastalancak o kadar c vitamini tuketio hayret bisi yaa nese allah rahatlik versin hepiciginize benim yerimede uyuyun uykuyu unuttum ben :ne:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınlar efem. güzel ülkemin güzel, sıcak ve bahara bi adım kala cuma'larından birinden daha merhaba...

lidılım anlatıklarının hepsi Aden'de de var. illa koşacak, oyuncakların kendileriyle değil pil yerleriyle efendime soylıyım alaksız kumandalarıyla bilmem neleri kurcalayacak. elindekini yere vuracak, atacak zıplıcak. dediğin gibi yatağın başılğına tutunup tırmanacak ordan hiç hesapsızca kendini yatağa atacak... sanırım erkek olmalarından kaynaklı bunlar. yok anam kıçı bi yer görmuyo adamın. bi de ısırma huyu edindi bu ara. o incecik çinekop gibi dişleriyle geliyor her yerimi ısırımaya çalışıyo ve bundan deli gibi zevk alıyo. kucağında oturdugu anlar reklam anları. Allah'tan bazıları çok uzun sürüyor da :)

korkma yani. öyle kitap okıyım aden beni dinlesin falan bizde de yok yani. illa işimiz gücümüz vurdulu kırdılı bağırış çağırışlı oyunlar.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gökçeeee 2.yi mi yapıyon..annemmmm yap kız 2.ciyide..büyüsün gitsin yavru kuşlar.hazır anneciğinde gençken sana yardımcı olabiliyoken yap kısss...

Nazommmmm çok özledimmmm

kız benim psikoloji de bozuk bakma. anca anca alışıyoruz Aden'li hayata. anca birbirimizin dilinden anlamaya başladık. ama çok üzülüyorum. her gece kokusunu içime çeke çeke uyuduğum sağlıklı bi çocuğum var çok şükür. ve hızla gözümün önünde büyüyor. tuvalete yapıyor kakasını çişini çocuk yahu. resmen büyüdü. koca çocuk olmaya başladı. kendini oyalıyor, isteklerini açık açık belli ediyor. ve bu arada bana daha da fazla bağlanıyor.

onur yok 6 gündür. antalya'da eğitimde. annemde kalıyorum. ne kadar annem de olsa çocukla eziyet. ha 1,5 senedir ilk defa koltukta uzanırken uyuyabilme, şekerleme yapabilme lüksüne sahip oldum. her akşam kardeşim sırtımdaki kas spazmalarını açıp dağıtmak için türlü masajlar yapıyor sırtıma falan. prenses gibiyim ama yine de kendi evim kendi düzenim. Aden'de arıyor kendi evini ki annemin evinde bakılıyor. ama gece bi başka oluyor. bu gece hiç uyutmadı beni. sabah uyandı erkenden, kucağıma çıktı bırakmadı. ağladı huysuzluk yaptı. bebek ağlaması gibi değil artık. çok bilinçli, babam yok sende gitme anne ağlamasıydı resmen. içim parçalanıyor evde oturup çocuğumu büyütmek istiyorum aslında. 3-5 saatlik sevmeler yetmiyor ikimize de belli. sürekli öpüşüyoruz koklaşıyoruz aşk yaşıyoruz oğlumla. ve ben hiç bitmesin istiyorum. ben maddi durumum el verdiği sürece çok çocuklu bi anne olmak istiyorum. bayram sabahlarında kahvaltı soframda torunlarım cıvıldasın, onlara reçelelr falan yapmak istiyorum falan.

ben tam ev kadını olacak kadınım galiba. şu sıralar çalışma hayatı bana gore değil. bakalım kısmet.

o değil de konuyu buraya nasıl getirdim, nasıl bi bağlantı kurdum bilemedim. :( neydi kız konu?

Ne dedinnnnn tuvalete mi yapıyorrr? Nasıl örettin oğlum? Yok bu Aden çocuk değil bildiğin adam ya :D

selam yavruşlar, ne var ne yok?
Azom öperim kıss seni zilliiiiii , muckss özledimde ondan yanim :)

Gökce ehehe koptum yazdıklarına ahuhaahuuuuuu :D çıkar valla 2.ciyi yakışır dadlum...

Nazom gelmiş gitmişşşşşşşşşşşşşşşş.......

leo, aslı naber şekerler?

diger hatun kısmısııııııııııııııı nerdesiniz minnoşlar, gelinde öpeyim sizi muckssssssss......

Ben de özledim ben de özledimmmmmm En çok beni öp :D

Kizma yetet ben bi seye uye oldum mu bagimli oluyorum gormedim mi rahat edemiorum aile huzuru kalmaz sonra bende

Buraya bağımlı oldun da sorun mu çıktı allam ya, tamam gelme ama bari "face var ya buraya gerek kalmıyor" da deme, bak biz orda burdaki gibi uzun uzun yazışamıyoruz, ama resimlere bakmak güzel oluyor.

Diyet derken sekeri tuzu unu kestim.attim hayatimdan aslim yagida ayni sekilde ekmegi kepek.ekmege bir dilimi gecememk kaydiyla dondum ara ogun yapiorum gunde 3fincan yesil cay iciorum izgara haslama bol proein aliorum bol bolda su iste.diyetim bu
Sporda ecrinn dunur sagolsun duydugunu.paylasti benimle 30 day shred die bir spor jillan micheals die bi hatun yapio koclugunu videoya baka baka spor yapion 10 ar gunluk level halinde toplamda 3 level bole iste
benim.olculerim baslamadan once
Gogus 95
Bel 80
Kalca105di
12 gundur yapiorum level 2de 2.ci gunum bitti
Simdiki olculerim
Gogus 91
Bel:77
Kalca:100 degisimi si gorun 3 kg verdim.ama gorunus 10 kg gitmis gibi:utandim:

Ben de başlıcam, indirdim bilem youtubedan :D Peki bu spor için şu saatte yapılması gerekir diye bir kural var mı?

selam kızlar,
selam leadercan,
ben gelene kadar buralara iyice ıssız oluyor.o yüzden iyice giremez oldum. bir de Tuna'm sağolsun benimle yaşamak istiyor her saniyeyi. bir tek akşam yemeklerinde eşimin kucağında oturmak istiyor. o da fena olmuyor hani :cilgindans:
Tuna çok hareketli ya kızlar, ben ona birşey öğretemiyorum. hep delircez, hep kudurcaz. atı çekeliycez, koşturup oynuycaz, bisikleti piyanoyu devircez kahkahalar atcaz. yatak tepelerinde zıplıycaz(bunu babası öğretti sağolsun) oyuncakların bir tanesi bile sepetin içinde yada köşe muntazam durmayacak. atcaz kırcaz dağıtcaz. ama oturup hiçbir aktivite yapamıyoruz :uzgun:
kızlar ve erkeklerin arasındaki farktan mıdır, yoksa 23 günlük farktan mıdır bilmiyorum ama üst kattaki komşumun kızı birçok şey öğrenmiş biz hala işimize geleni yapıyoruz
böyle işte benim de canım dizdize oturup birşey yapamamaktan sıkkın. öperim hepinizi

Anaaaa resmen Kuzey'i anlatmışsın canım ya, fıldır fıldır evin içinde nereyi kurcuklasam diye dönüp dönüp duruyor :D Ben erkek çocuğu olmalarına bağlıyorum. Kızlar genelde daha sakin oluyorlar. Canını sıkma, gerçi diyene bak, ne biçim anneyim çocuğun dikkatini çekip birşey öğretemiyorum diye üzlüyorum :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azom yerim.

kız ne bileyim ya annem öğretmiş. kakası geldi mi çömeliyor yere, annem "aden hadi tuvalete" diyor elele tutuşup tuvalete gidiyorlar. klozete tutuyor annem bi guzel kakasını yapıyor çişini yapıyor ve bu olaya bayılıyor. öyle mal mal bakıyorum onlara napıyo la bunlar diye. ben anlamadım ama sıra bana gelince hep bı saçlarıma dalma, öpme yalama ısırma çabaları. iki dakika durup şarkı bile söyleyemiyoruz.

yalnız yeni bombası eti reklamı var ya... o reklam çıkınca eti eti kısmında ahah ahahaha Aden sesini kalınlaştırarak, "atı atı atı" diyor yaaaaaaa. yarıldım...... bu da annemin sayesinde bitabi. bana kalsa o o ooo...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Nazommmmm çok özledimmmm

Ne dedinnnnn tuvalete mi yapıyorrr? Nasıl örettin oğlum? Yok bu Aden çocuk değil bildiğin adam ya :D

Ben de özledim ben de özledimmmmmm En çok beni öp :D

Buraya bağımlı oldun da sorun mu çıktı allam ya, tamam gelme ama bari "face var ya buraya gerek kalmıyor" da deme, bak biz orda burdaki gibi uzun uzun yazışamıyoruz, ama resimlere bakmak güzel oluyor.

Ben de başlıcam, indirdim bilem youtubedan :D Peki bu spor için şu saatte yapılması gerekir diye bir kural var mı?

Anaaaa resmen Kuzey'i anlatmışsın canım ya, fıldır fıldır evin içinde nereyi kurcuklasam diye dönüp dönüp duruyor :D Ben erkek çocuğu olmalarına bağlıyorum. Kızlar genelde daha sakin oluyorlar. Canını sıkma, gerçi diyene bak, ne biçim anneyim çocuğun dikkatini çekip birşey öğretemiyorum diye üzlüyorum :(

GUnaydin kizlar ise yeni geldim tum gece uyumadi bagira bagira bi hal oldu kuzum gozlerimin ici yanio dedim ben isede gitsem uyuycam oglene.kadar kendime tatil veriom

Sorun filan cikmadi cok sukur azom ama face baska
Tanidik dolu daha cok takilirim die istemiorum...siz takilim aneam bensiz olmuyomu :D

O sporu ac karnina yapmiycan azi yemekten iki saatsonra yani biz calisan kadinlarada aksam saati uygun oluo anliycagin sabah kahvaltidan sonra evde yokuz iste bole.azom sevabina biriniz beni sallayin beee icim uyuyo

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Adenin o eti eti.diyen agzini yerimm benn akilli oglum benim ergenligede girer annesi bu yakin zamanda masallah subananallah bizimkilerde soleseler keske tuvaletiji

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne ziporı kızım. sabahtan beri 3 adet baklava, bir adet ankara sarması, yedim. dünya kadınlar günü ya millet coşmuş tatlısını yapan çikolatasını çiçeğini alan dayanıyo kapıya... yemem de diyemıyosun. demem de zaten :) yiyorum anlıcagın.

sendikadan çiçek getirmişler bırazdan da onu yersem şaşırma.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
De dee burda arkadasim kac gunmolmus bir.lokma tatli yemio deme solee :uzgun: baklavalari bilmemleleri yedigim tek tatli hurmaa yassakk bana

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
:sinirli:
Insallah oyle olur gokcem annem dis kapiyi acio babasini gordugund merdivenlere atlamaya kalkan cocugum bana tepki vermio sirtarmaktan baska babaya ic cekioo resmen :(((
Sen anlatinca icim gidio eymen reklam olmadigi surece kimsenin kucaginda 10 snden fazla oturmaz... sevemiom cocugu yanaklarini filan silio o derece yakalamac oyniycan filan anca o zaman uzaktan sevisebilioz...

Allah yardimcin olsun guselim ben hala 40 cikmamis bebek gibi gecede en az 10 kez kalkiyorum nazom ne zor ya ne sikintilari varki doktora goturuom tas gibi sukur dio anlam veremiom neden bole yapioo

Bu arada kizlar 30 day shred die bir spora basladim ziraa kg alimim max ulasti hamile iken bile bu kadar kg degildim ne ise aksamlari yarimsar saat yapiorum 12 gjn oldu spora ve diyete baslayali 76 kg idim 73e dustum insallah bole istikrarla devam edrrim hedefim 60kg
saol leom sağlıkları yerinde olsun deyip oturuyoruz işte...kaldı 1 senemiz..sonra daha güzel olcak insallah...

bu arada bu spor işi aklıma cok yattı benim kesinlikle başlayalım subat anaları olaraktan ben önümüzdeki hafta akapunktura başlıcam hepsi birden olsun fit olsun..cillop olsun ayol :D

Nazom (hastalık olmasında inşallah) diş geliyor olabilir mi? diş geldikce biz de öyle oluyoruz genelde... ay canım ya öperim sizi...

hmmmmmmm demek spor ve diet ha...... bende mi başlasam acabası.. yaz geliyo malum ehehe :)

saol pikemmmm bizde sizi kocaman öperiz....-ciko
Nazom Tuna da bir iki sefer öyle yapacak oldu gece. uyanıyor çığlık çığlığa bağırıyor ama çok uzun sürmüyor. yarım saate sakinleşiyor. salyamızda çok bugünlerde ben oyüzden dişe vurdum ama inşallah tek sorunları budur
oy kuzum ya...hepsinde var demekki dönem midir diş midir.herneyse carcabuk geçsin insallah...ela biraz gündüz hırpalandıysa ablişkosu tarafından gece huysuzluk yapıyor benim de dikkatimi bu cekti..özellikle hafta sonları artıyor gibi sankim :uzgun:
Nazommmmm çok özledimmmm

azommmm balım dünürüm kıvırcık damadımın güzel anası..kız bende cooookkk özledim...kocaman öperim seni...kuzeyimide ıssırırım acıtmadan :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
leom kaç dk sürüyor bu ablanın spor seansının level 1 i..sabahları yapsam olmamı...aksamları perte cıkıyorum ben...bi de ilk zaman cok ağrım oldu demiş millet oldu mu kız sende de?

bu arada alıntılarda cıkmamıs deliii deliiii gökçee diyom bişey demiyom...jilyan abla için neler yazmıs okurken patladım gülmekten...mikrop gökçeeee:ask:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leom kaç dk sürüyor bu ablanın spor seansının level 1 i..sabahları yapsam olmamı...aksamları perte cıkıyorum ben...bi de ilk zaman cok ağrım oldu demiş millet oldu mu kız sende de?

bu arada alıntılarda cıkmamıs deliii deliiii gökçee diyom bişey demiyom...jilyan abla için neler yazmıs okurken patladım gülmekten...mikrop gökçeeee:ask:

Selam nazomm
Jillian aplanin seanslari ortalama 28 dk suruoo ilk.gunler kendisine kufur yagdirabilirsin her levelin ilk 3gunu perte cikartio
Sabah yap tabi ama kahvaltidan iki saat sonra cunku ac karnina yaparsan cok cok avikacagin icin cok yemek yersinn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunayydinnnn hanimlarrr.. Ayyy gokce oldurcenn kiz senn benii:gul: valla cok uyusugumm elimde cd bir yildir bir yigin kadini fit yaptim, kitchmi kaldirip kendim yapamadim :gul:

Lidirimm face e giriyoz da muhabbet etmioz ki fotogrfa bakmaca. Zati benim ipad de sohbet ikonu yok malisif.ben burda senden baskasinin fotosunu yakalayamiodum. Valla tuna o kadar buyumus kii saclari cikmis uzamis:D ben en son kel halinde kalmisim mesela.

Mikrofonumla tekrar gokce yi durtuyorumm. Kizz ikinci yi mi yapcannn.. Helall olsunnn sana ne cesaret. Yap kizz ben arkandayim:gul: ben bu oduna degil ikinci cocuk kek bile yapmam gari. Bundan sonra hayatim okulu bitirip baltaya sap olmak uzerine kurulu:ne:

Haaala tasinamadik bu arada yerlerde halilar yok. Dolaplar bosaldi hala burdayizz ehhhehhhehh

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydınlarrr
Gökçe üzüldüm kız 2 yaşına kadar süt iznin olsaydı iyiydi
hepiniz kiloları verin manken gibi olun hadi bakalım destekliyorum sizi:)
ben şuan eski kiloma döndüm hatta 1 kilo eksiğim var 55 kiloyum
56 kiloyla hamile kalmıştım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlar guseller.guseli analar..
Simdicik bu sabah keyfim.kacik o kadar diyete ragmen bu hafta diger haftalara oranla.900 gr az vermisim :(
72.5kg yum bu sabah itibariyle en sonki olculerim birazdan yullerimm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar