gökçeeee 2.yi mi yapıyon..annemmmm yap kız 2.ciyide..büyüsün gitsin yavru kuşlar.hazır anneciğinde gençken sana yardımcı olabiliyoken yap kısss...
kız benim psikoloji de bozuk bakma. anca anca alışıyoruz Aden'li hayata. anca birbirimizin dilinden anlamaya başladık. ama çok üzülüyorum. her gece kokusunu içime çeke çeke uyuduğum sağlıklı bi çocuğum var çok şükür. ve hızla gözümün önünde büyüyor. tuvalete yapıyor kakasını çişini çocuk yahu. resmen büyüdü. koca çocuk olmaya başladı. kendini oyalıyor, isteklerini açık açık belli ediyor. ve bu arada bana daha da fazla bağlanıyor.
onur yok 6 gündür. antalya'da eğitimde. annemde kalıyorum. ne kadar annem de olsa çocukla eziyet. ha 1,5 senedir ilk defa koltukta uzanırken uyuyabilme, şekerleme yapabilme lüksüne sahip oldum. her akşam kardeşim sırtımdaki kas spazmalarını açıp dağıtmak için türlü masajlar yapıyor sırtıma falan. prenses gibiyim ama yine de kendi evim kendi düzenim. Aden'de arıyor kendi evini ki annemin evinde bakılıyor. ama gece bi başka oluyor. bu gece hiç uyutmadı beni. sabah uyandı erkenden, kucağıma çıktı bırakmadı. ağladı huysuzluk yaptı. bebek ağlaması gibi değil artık. çok bilinçli, babam yok sende gitme anne ağlamasıydı resmen. içim parçalanıyor evde oturup çocuğumu büyütmek istiyorum aslında. 3-5 saatlik sevmeler yetmiyor ikimize de belli. sürekli öpüşüyoruz koklaşıyoruz aşk yaşıyoruz oğlumla. ve ben hiç bitmesin istiyorum. ben maddi durumum el verdiği sürece çok çocuklu bi anne olmak istiyorum. bayram sabahlarında kahvaltı soframda torunlarım cıvıldasın, onlara reçelelr falan yapmak istiyorum falan.
ben tam ev kadını olacak kadınım galiba. şu sıralar çalışma hayatı bana gore değil. bakalım kısmet.
o değil de konuyu buraya nasıl getirdim, nasıl bi bağlantı kurdum bilemedim. neydi kız konu?
selam yavruşlar, ne var ne yok?
Azom öperim kıss seni zilliiiiii , muckss özledimde ondan yanim
Gökce ehehe koptum yazdıklarına ahuhaahuuuuuu çıkar valla 2.ciyi yakışır dadlum...
Nazom gelmiş gitmişşşşşşşşşşşşşşşş.......
leo, aslı naber şekerler?
diger hatun kısmısııııııııııııııı nerdesiniz minnoşlar, gelinde öpeyim sizi muckssssssss......
Kizma yetet ben bi seye uye oldum mu bagimli oluyorum gormedim mi rahat edemiorum aile huzuru kalmaz sonra bende
Diyet derken sekeri tuzu unu kestim.attim hayatimdan aslim yagida ayni sekilde ekmegi kepek.ekmege bir dilimi gecememk kaydiyla dondum ara ogun yapiorum gunde 3fincan yesil cay iciorum izgara haslama bol proein aliorum bol bolda su iste.diyetim bu
Sporda ecrinn dunur sagolsun duydugunu.paylasti benimle 30 day shred die bir spor jillan micheals die bi hatun yapio koclugunu videoya baka baka spor yapion 10 ar gunluk level halinde toplamda 3 level bole iste
benim.olculerim baslamadan once
Gogus 95
Bel 80
Kalca105di
12 gundur yapiorum level 2de 2.ci gunum bitti
Simdiki olculerim
Gogus 91
Bel:77
Kalca:100 degisimi si gorun 3 kg verdim.ama gorunus 10 kg gitmis gibi:utandim:
selam kızlar,
selam leadercan,
ben gelene kadar buralara iyice ıssız oluyor.o yüzden iyice giremez oldum. bir de Tuna'm sağolsun benimle yaşamak istiyor her saniyeyi. bir tek akşam yemeklerinde eşimin kucağında oturmak istiyor. o da fena olmuyor hani :cilgindans:
Tuna çok hareketli ya kızlar, ben ona birşey öğretemiyorum. hep delircez, hep kudurcaz. atı çekeliycez, koşturup oynuycaz, bisikleti piyanoyu devircez kahkahalar atcaz. yatak tepelerinde zıplıycaz(bunu babası öğretti sağolsun) oyuncakların bir tanesi bile sepetin içinde yada köşe muntazam durmayacak. atcaz kırcaz dağıtcaz. ama oturup hiçbir aktivite yapamıyoruz :uzgun:
kızlar ve erkeklerin arasındaki farktan mıdır, yoksa 23 günlük farktan mıdır bilmiyorum ama üst kattaki komşumun kızı birçok şey öğrenmiş biz hala işimize geleni yapıyoruz
böyle işte benim de canım dizdize oturup birşey yapamamaktan sıkkın. öperim hepinizi
Nazommmmm çok özledimmmm
Ne dedinnnnn tuvalete mi yapıyorrr? Nasıl örettin oğlum? Yok bu Aden çocuk değil bildiğin adam ya
Ben de özledim ben de özledimmmmmm En çok beni öp
Buraya bağımlı oldun da sorun mu çıktı allam ya, tamam gelme ama bari "face var ya buraya gerek kalmıyor" da deme, bak biz orda burdaki gibi uzun uzun yazışamıyoruz, ama resimlere bakmak güzel oluyor.
Ben de başlıcam, indirdim bilem youtubedan Peki bu spor için şu saatte yapılması gerekir diye bir kural var mı?
Anaaaa resmen Kuzey'i anlatmışsın canım ya, fıldır fıldır evin içinde nereyi kurcuklasam diye dönüp dönüp duruyor Ben erkek çocuğu olmalarına bağlıyorum. Kızlar genelde daha sakin oluyorlar. Canını sıkma, gerçi diyene bak, ne biçim anneyim çocuğun dikkatini çekip birşey öğretemiyorum diye üzlüyorum
saol leom sağlıkları yerinde olsun deyip oturuyoruz işte...kaldı 1 senemiz..sonra daha güzel olcak insallah...
Insallah oyle olur gokcem annem dis kapiyi acio babasini gordugund merdivenlere atlamaya kalkan cocugum bana tepki vermio sirtarmaktan baska babaya ic cekioo resmen ((
Sen anlatinca icim gidio eymen reklam olmadigi surece kimsenin kucaginda 10 snden fazla oturmaz... sevemiom cocugu yanaklarini filan silio o derece yakalamac oyniycan filan anca o zaman uzaktan sevisebilioz...
Allah yardimcin olsun guselim ben hala 40 cikmamis bebek gibi gecede en az 10 kez kalkiyorum nazom ne zor ya ne sikintilari varki doktora goturuom tas gibi sukur dio anlam veremiom neden bole yapioo
Bu arada kizlar 30 day shred die bir spora basladim ziraa kg alimim max ulasti hamile iken bile bu kadar kg degildim ne ise aksamlari yarimsar saat yapiorum 12 gjn oldu spora ve diyete baslayali 76 kg idim 73e dustum insallah bole istikrarla devam edrrim hedefim 60kg
Nazom (hastalık olmasında inşallah) diş geliyor olabilir mi? diş geldikce biz de öyle oluyoruz genelde... ay canım ya öperim sizi...
hmmmmmmm demek spor ve diet ha...... bende mi başlasam acabası.. yaz geliyo malum ehehe
oy kuzum ya...hepsinde var demekki dönem midir diş midir.herneyse carcabuk geçsin insallah...ela biraz gündüz hırpalandıysa ablişkosu tarafından gece huysuzluk yapıyor benim de dikkatimi bu cekti..özellikle hafta sonları artıyor gibi sankim :uzgun:Nazom Tuna da bir iki sefer öyle yapacak oldu gece. uyanıyor çığlık çığlığa bağırıyor ama çok uzun sürmüyor. yarım saate sakinleşiyor. salyamızda çok bugünlerde ben oyüzden dişe vurdum ama inşallah tek sorunları budur
Nazommmmm çok özledimmmm
leom kaç dk sürüyor bu ablanın spor seansının level 1 i..sabahları yapsam olmamı...aksamları perte cıkıyorum ben...bi de ilk zaman cok ağrım oldu demiş millet oldu mu kız sende de?
bu arada alıntılarda cıkmamıs deliii deliiii gökçee diyom bişey demiyom...jilyan abla için neler yazmıs okurken patladım gülmekten...mikrop gökçeeee:ask: