2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınlarrrrrrrrr... asya'ya bakın ya totosuna gurban kız ne olmuş o. maşallah.

leom kız yok bizi ayıran feys falan olmadı . feysde de 7/24 görüşmüyor kimse merak etme. misal ben 10 gündür pek bakamıyorum. hatta 2-3 gündür hiç bakamıyorum bile. bizi ayıran çocukların büyümesi, günlük telaşeler oldu be yavru.

genelimiz çalışan anneleriz. işteyken yoruluyoruz, eve yorgun argın geliyoruz. yemekti bulaşıktı etrafı toplamaydı. peşine çocuklar artık bebek değil çocuk oldular, peşlerinde koşturuyolar. ilgi istiyorlar. bi an olsun anneleri bırakıp rahat vermıyolar ki. (hele çalışan annelerın çocukları iş dönüşlerinde daha da yapışıyor anneye. Aden beni uyuyana kadar bırakmıyor. kucagımda durmak ıstıyor hep. pc'yi elime alsam hemen bitiveriyor yanıbaşımda.) onlarla oyna, döktüklerini topla bi bakıyosun saat olmuş 12. hadeee yataga... ertesi sabah yine aynı güne merhaba.

bizi ayıran biraz hayatın akışı oldu. ha evet tansel gitti. simoş gitti. (ıkısı de ugruyor aslında arada) sebepsiz alakasız durduk yere alınmalar darılmalar oldu. onun da etkisi ardır şüphesiz.

ne diyim ben de çok üzülüyorum. :( hergün buraya gelıyorum. çoğu kez kendi kendime konuşuyorum. sabah yazdığım akşama kadar duruor bazen kimse bi laf etmıyor. ama yapacak bişey yok.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
günaydınlarrrrrrrrr... asya'ya bakın ya totosuna gurban kız ne olmuş o. maşallah.

leom kız yok bizi ayıran feys falan olmadı . feysde de 7/24 görüşmüyor kimse merak etme. misal ben 10 gündür pek bakamıyorum. hatta 2-3 gündür hiç bakamıyorum bile. bizi ayıran çocukların büyümesi, günlük telaşeler oldu be yavru.

genelimiz çalışan anneleriz. işteyken yoruluyoruz, eve yorgun argın geliyoruz. yemekti bulaşıktı etrafı toplamaydı. peşine çocuklar artık bebek değil çocuk oldular, peşlerinde koşturuyolar. ilgi istiyorlar. bi an olsun anneleri bırakıp rahat vermıyolar ki. (hele çalışan annelerın çocukları iş dönüşlerinde daha da yapışıyor anneye. Aden beni uyuyana kadar bırakmıyor. kucagımda durmak ıstıyor hep. pc'yi elime alsam hemen bitiveriyor yanıbaşımda.) onlarla oyna, döktüklerini topla bi bakıyosun saat olmuş 12. hadeee yataga... ertesi sabah yine aynı güne merhaba.

bizi ayıran biraz hayatın akışı oldu. ha evet tansel gitti. simoş gitti. (ıkısı de ugruyor aslında arada) sebepsiz alakasız durduk yere alınmalar darılmalar oldu. onun da etkisi ardır şüphesiz.

ne diyim ben de çok üzülüyorum. :( hergün buraya gelıyorum. çoğu kez kendi kendime konuşuyorum. sabah yazdığım akşama kadar duruor bazen kimse bi laf etmıyor. ama yapacak bişey yok.

yevrümmmm arada fırsat buldukca bakmaya çalışıyorum ben sana cevap yasarım canummm ehehe :)

ama dogru diyosun cidden.. çalışınca da zor evde duruncada... artık devamlı alaka istiyor minnoşlar, hep bana hep bana diyorlar dogal olarak...

yeter ki gönüller bir olsun güzelim, gene daha çok vakit ayırabilecegimiz zamanlarda olur inşallah....

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

tünaydın kız gökçeeee...hee asya cadısı da büyüdü teyzesi sorma tam bir zilloş oldu saç-baş yolmada 1.:D

ya evet çocukların etkisi çoktur eskisi gibi buraya uğramamakta ama kırgınlık varsa okötü işte ozaman üzülürüm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla bildiğim bi kırgınlık yok. en son olayda herkes derdini anlatıp orta yol bulunmuştu. herkes herkesin yanlış anladığı kanısına varmış hatta herkes "kusura bakmayın ben yanlış anladım" diye de eklemişti.

bilemıyorum başka bişey yaşandı mı.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
valla bildiğim bi kırgınlık yok. en son olayda herkes derdini anlatıp orta yol bulunmuştu. herkes herkesin yanlış anladığı kanısına varmış hatta herkes "kusura bakmayın ben yanlış anladım" diye de eklemişti.

bilemıyorum başka bişey yaşandı mı.

anladım canım eee sen naptın taşındınmı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Gunaydin evet aslicim biraz.ole oldu herkes.faceden gorusuo ya gerek.kalmadi pek.buralara...birbirni devamli goruolar fotolarada bakiolar anliycagin zamani bol olan gelio iste yavrumm koptuk.bi ara.kalpler kirildi filan simusla tansel bebbikom komple kacti zaten bizlerde arada girioz iste:uzgun:

Valla hiç beğenmedim leo bu yazdığını :(
Bak ecrinnn de sadece bizi eklemek için hesap açtı, başka bir isimle sen de bunu yapabilirsin bence. Ben orda bebeklerimizin her hallerini görmeyi seviyorum, videolarını izlemeyi. Buranın da yeri ayrı tabiki ama kim her an foto ekleyebiliyor?

çok üzüldüm gerçekten ne olursa olsun bırakmıyorduk biz birbirimizzi ben şartlar yüzünden giremesem bile haber alıyordum hepinizden ama diyecek bişey yok elbette herkesin kendi tercihi ama dedim ya üzüldüm tuğbam nasıl şen şakraktı burası hamileyken hepimiz yaa dakikada bir sayfa sayısı atardı yetişemezim 5 dk başından ayrlsam ayy ne diyor kızlar birbirine acaba ne konuşıluyor diye meraklanırdım çoktur iş yetiştiremediğim bu sebeple..face başka burası başka bence aynı tat orda olmaz umarım bunu anlarlar

Ben de seninle aynı durumdayım, şartlar yüzünden giremiyorum. İşyerimden gizli gizli giriyorum.

Ama yani kızlar siz de hamilelikteki konuşma zamanlarımızla şimdikini kıyaslamayın lütfen. Hepimizin hayatı değişti sonuçta. Gökçe'nin de anlattığı gibi sürekli ilgi isteyen çocuklarımız var artık.
Valla bu tarz "eskisi gibi değil" yorumları yapıldıkça içimden hiç yazmak gelmiyor orası da ayrı konu. Bir düşünsenize hayatınızda ne eskisi gibi ki?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Valla hiç beğenmedim leo bu yazdığını :(
Bak ecrinnn de sadece bizi eklemek için hesap açtı, başka bir isimle sen de bunu yapabilirsin bence. Ben orda bebeklerimizin her hallerini görmeyi seviyorum, videolarını izlemeyi. Buranın da yeri ayrı tabiki ama kim her an foto ekleyebiliyor?

Ben de seninle aynı durumdayım, şartlar yüzünden giremiyorum. İşyerimden gizli gizli giriyorum.

Ama yani kızlar siz de hamilelikteki konuşma zamanlarımızla şimdikini kıyaslamayın lütfen. Hepimizin hayatı değişti sonuçta. Gökçe'nin de anlattığı gibi sürekli ilgi isteyen çocuklarımız var artık.
Valla bu tarz "eskisi gibi değil" yorumları yapıldıkça içimden hiç yazmak gelmiyor orası da ayrı konu. Bir düşünsenize hayatınızda ne eskisi gibi ki?

evet doğru eskisi gibi bolbol vakit bulunmuyoır hiçbişeye haklısın kimse bunabişey diyemez dememelide zaten canım.ben kırgınlık oldu deyince üzüldüm sadece yoksa zaman artık kısıtlı çoğumuz çalışıyoruz zaten..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet doğru eskisi gibi bolbol vakit bulunmuyoır hiçbişeye haklısın kimse bunabişey diyemez dememelide zaten canım.ben kırgınlık oldu deyince üzüldüm sadece yoksa zaman artık kısıtlı çoğumuz çalışıyoruz zaten..

Anladım canım. Kırgınlık düzeltildi diye biliyorum ben. Eskisi gibi giremeyince bazen fransız da kalıyorum olaylara :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Anladım canım. Kırgınlık düzeltildi diye biliyorum ben. Eskisi gibi giremeyince bazen fransız da kalıyorum olaylara :D

ahhh ahhh ben senden daha fransızım azom 1 yıl sonra gelebildim tekrar:Dneyse ya bize bişey olmaz kemikleşti artık dostluğumuz bebelerimizbüyüsün 2.lerde gene döneriz eskiye:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın bal sultanlar.

bal sultanların bal bebeleri sizlere de günaydın kuzucuklarım benim. muah muah can hetçelerim. dev kalpler hepinizi dalağınızdan öperim.

o değil de çok yoğunum be offf.

ayrıca 2. bebek zamanı geldi bence. yaşımız geçiyor hatunlar. bi delilik yapıp 2. yi patlatabilirim heran. aden artık bebek değil bildiğiniz çocuk. gerçi bebek yapmak için kocamı yakalamam lazım tabi o da var. ahu. adam antalyalarda eğitimlerde haspamella. bişi değil o gelene kadfar şu çocuk fikrinden caysam bari. Aden'in yanında bi de bi bebe düşünemiyorum off offf

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız zilliler size merhaba demek için milyon adet faturayı bırakıp buraya geldım gitmişsiniz hepiniz.

küstüm kızım ben sizinlen gonuşmuyom... :rujsigara::rujsigara: eskiden sigara molası verirdim artık o da yok. mayısta 2 sene olacak vay anasına yaaaa..

neyse kaçayım azıcık da iş yapayım. muah muah

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gökçeeee 2.yi mi yapıyon..annemmmm yap kız 2.ciyide..büyüsün gitsin yavru kuşlar.hazır anneciğinde gençken sana yardımcı olabiliyoken yap kısss...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
di mi? annem de aynı şeyi diyor nazom. "yap çıksın aradan. ara verınce yapmazsın sen ben seni biliyorum" diyor ama bizde de onur istemiyor 2. çocuğu. yoruldu tabi 9 ay karnında taşı, doğur et. 1 senedir neredeyse uyuma. işten gel yemek yap onca iş güç. adam da haklı napsın ayol.

haspam ya ne sanıyosa şu erkekler kendini. dedim geçen gün ona. ya sanane be sen sadece bana bi gece lazımsın sonra çekil köşeye diye. ahu.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
di mi? annem de aynı şeyi diyor nazom. "yap çıksın aradan. ara verınce yapmazsın sen ben seni biliyorum" diyor ama bizde de onur istemiyor 2. çocuğu. yoruldu tabi 9 ay karnında taşı, doğur et. 1 senedir neredeyse uyuma. işten gel yemek yap onca iş güç. adam da haklı napsın ayol.

haspam ya ne sanıyosa şu erkekler kendini. dedim geçen gün ona. ya sanane be sen sadece bana bi gece lazımsın sonra çekil köşeye diye. ahu.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kizlarr azo haklisin kendince bisi diyemem gorusmeyin demiyorum ki ben ekliyom foto 3-4gun.kalio sonra.kaldiriom goruonuz hepinizde face bana gore degil be yavrumm hastalik o girsen bi dert girmesen ayri bi sorun icini kemiren bisey ben kendimi biliom.ondan acmiom bana ulasmak icin face gerek yok ;) hanimefendi.com a girmeniz yeterlii

Aneamm ne dion gokceee 2.mi :bayil: ben sanirim daha bir kac sene zorr sabrim kalmio maleseff azcik su psikolojiyi toparlamam gerekk sosyal hayata bi doneyim geri dogururum belki bi tane daha eve kapanmaktan uctu benim kafaa eymensiz bit yere gitmek.icimden gelmio.onunlada gittigim yerde cebellesmekten anlamiomm az mola bebege ama bence sen yao bi tane bakacak adam cok sende kaynananda yardimci annende sagolsunn

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar