Gunaydinlar.... aslican naber balim:gulegule:
günaydınlarrrrrrrrr... asya'ya bakın ya totosuna gurban kız ne olmuş o. maşallah.
leom kız yok bizi ayıran feys falan olmadı . feysde de 7/24 görüşmüyor kimse merak etme. misal ben 10 gündür pek bakamıyorum. hatta 2-3 gündür hiç bakamıyorum bile. bizi ayıran çocukların büyümesi, günlük telaşeler oldu be yavru.
genelimiz çalışan anneleriz. işteyken yoruluyoruz, eve yorgun argın geliyoruz. yemekti bulaşıktı etrafı toplamaydı. peşine çocuklar artık bebek değil çocuk oldular, peşlerinde koşturuyolar. ilgi istiyorlar. bi an olsun anneleri bırakıp rahat vermıyolar ki. (hele çalışan annelerın çocukları iş dönüşlerinde daha da yapışıyor anneye. Aden beni uyuyana kadar bırakmıyor. kucagımda durmak ıstıyor hep. pc'yi elime alsam hemen bitiveriyor yanıbaşımda.) onlarla oyna, döktüklerini topla bi bakıyosun saat olmuş 12. hadeee yataga... ertesi sabah yine aynı güne merhaba.
bizi ayıran biraz hayatın akışı oldu. ha evet tansel gitti. simoş gitti. (ıkısı de ugruyor aslında arada) sebepsiz alakasız durduk yere alınmalar darılmalar oldu. onun da etkisi ardır şüphesiz.
ne diyim ben de çok üzülüyorum. hergün buraya gelıyorum. çoğu kez kendi kendime konuşuyorum. sabah yazdığım akşama kadar duruor bazen kimse bi laf etmıyor. ama yapacak bişey yok.
günaydınlarrrrrrrrr... asya'ya bakın ya totosuna gurban kız ne olmuş o. maşallah.
leom kız yok bizi ayıran feys falan olmadı . feysde de 7/24 görüşmüyor kimse merak etme. misal ben 10 gündür pek bakamıyorum. hatta 2-3 gündür hiç bakamıyorum bile. bizi ayıran çocukların büyümesi, günlük telaşeler oldu be yavru.
genelimiz çalışan anneleriz. işteyken yoruluyoruz, eve yorgun argın geliyoruz. yemekti bulaşıktı etrafı toplamaydı. peşine çocuklar artık bebek değil çocuk oldular, peşlerinde koşturuyolar. ilgi istiyorlar. bi an olsun anneleri bırakıp rahat vermıyolar ki. (hele çalışan annelerın çocukları iş dönüşlerinde daha da yapışıyor anneye. Aden beni uyuyana kadar bırakmıyor. kucagımda durmak ıstıyor hep. pc'yi elime alsam hemen bitiveriyor yanıbaşımda.) onlarla oyna, döktüklerini topla bi bakıyosun saat olmuş 12. hadeee yataga... ertesi sabah yine aynı güne merhaba.
bizi ayıran biraz hayatın akışı oldu. ha evet tansel gitti. simoş gitti. (ıkısı de ugruyor aslında arada) sebepsiz alakasız durduk yere alınmalar darılmalar oldu. onun da etkisi ardır şüphesiz.
ne diyim ben de çok üzülüyorum. hergün buraya gelıyorum. çoğu kez kendi kendime konuşuyorum. sabah yazdığım akşama kadar duruor bazen kimse bi laf etmıyor. ama yapacak bişey yok.
valla bildiğim bi kırgınlık yok. en son olayda herkes derdini anlatıp orta yol bulunmuştu. herkes herkesin yanlış anladığı kanısına varmış hatta herkes "kusura bakmayın ben yanlış anladım" diye de eklemişti.
bilemıyorum başka bişey yaşandı mı.
Gunaydin evet aslicim biraz.ole oldu herkes.faceden gorusuo ya gerek.kalmadi pek.buralara...birbirni devamli goruolar fotolarada bakiolar anliycagin zamani bol olan gelio iste yavrumm koptuk.bi ara.kalpler kirildi filan simusla tansel bebbikom komple kacti zaten bizlerde arada girioz iste:uzgun:
çok üzüldüm gerçekten ne olursa olsun bırakmıyorduk biz birbirimizzi ben şartlar yüzünden giremesem bile haber alıyordum hepinizden ama diyecek bişey yok elbette herkesin kendi tercihi ama dedim ya üzüldüm tuğbam nasıl şen şakraktı burası hamileyken hepimiz yaa dakikada bir sayfa sayısı atardı yetişemezim 5 dk başından ayrlsam ayy ne diyor kızlar birbirine acaba ne konuşıluyor diye meraklanırdım çoktur iş yetiştiremediğim bu sebeple..face başka burası başka bence aynı tat orda olmaz umarım bunu anlarlar
Valla hiç beğenmedim leo bu yazdığını
Bak ecrinnn de sadece bizi eklemek için hesap açtı, başka bir isimle sen de bunu yapabilirsin bence. Ben orda bebeklerimizin her hallerini görmeyi seviyorum, videolarını izlemeyi. Buranın da yeri ayrı tabiki ama kim her an foto ekleyebiliyor?
Ben de seninle aynı durumdayım, şartlar yüzünden giremiyorum. İşyerimden gizli gizli giriyorum.
Ama yani kızlar siz de hamilelikteki konuşma zamanlarımızla şimdikini kıyaslamayın lütfen. Hepimizin hayatı değişti sonuçta. Gökçe'nin de anlattığı gibi sürekli ilgi isteyen çocuklarımız var artık.
Valla bu tarz "eskisi gibi değil" yorumları yapıldıkça içimden hiç yazmak gelmiyor orası da ayrı konu. Bir düşünsenize hayatınızda ne eskisi gibi ki?
evet doğru eskisi gibi bolbol vakit bulunmuyoır hiçbişeye haklısın kimse bunabişey diyemez dememelide zaten canım.ben kırgınlık oldu deyince üzüldüm sadece yoksa zaman artık kısıtlı çoğumuz çalışıyoruz zaten..
Anladım canım. Kırgınlık düzeltildi diye biliyorum ben. Eskisi gibi giremeyince bazen fransız da kalıyorum olaylara