2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın alemin en zilli anaları. hepinizi dalağınızdan öperim. ciğerlerinizden de mıncırırım.

ecrin'im sağol yavru tarif için. kolaymış hakıkaten. o değil de borcamda kek yapıp onları kesip "1" şekli vermek aklıma gelmedıydi. bir kez kullanacağım o şekil için kalıp alacaktım az daha. ayrıca ben senin o kızını yerim. kimseye de yar etmem. bu böyle biline. leom çekil aradan duru da benim, ada da benim, ela da benim, defne de benim. bu sitedekiş her kız bebek benim gelinimdir bu böyle biline.
ayrıca gençliğine ve güzelliğine de 10 puan verdim. kocana söyle kıymetini bilsin beni germesin delirtmesin.

lidiım; çok geçmiş olsun tuna'm hasta olmuş:( iyi mi şimdi?

leom: kız eymen adam gibi çıkmış yaaa. hele yürüdğü poz da bildiğin adam sıfatlı 2-3 yaşında bebek sanki. bu arada ellerine kollarına saglık o ne guzel pasta kızz....

diğer hatunlar hepinizi ayrı ayrı özledim. bi gelin be bi buluşalım şurada be...

saol balımm yaa. o senin guzelliginn. topıgın anaları bebeleri secmece masallah. tombık olmayaydım benimde giderim vardı emme :zuzu: ehhehhe.

pasta yı yap da resmi ekle gorelim bebişimm. beklemedeyim:rujsigara:

selam güzeller
nasılsınız ? çok bunaldım benim büyük oğlan hala hasta ve 25 gündür iyileşemedi akşam 3. kez doktora götürdük nasıl bi mikropsa terketmedi oğlumu kendi hastalığımı unuttum offff

cok gecmiş olsun balım. ne mikrobumuss bu yahu merak ettim. epeyce surmus.farklı bi dr a goturseydınız keske. :uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Pikoşum Leaderim sizler nasılsınız canlar?

Cok.sukur cnm.iyi olmaya calisiyoruz is guc hayat iste bu aralar.hic mi hic dinlenemedigimi farkediorim hem beden yorgunn hem.kafa...
selam güzeller
nasılsınız ? çok bunaldım benim büyük oğlan hala hasta ve 25 gündür iyileşemedi akşam 3. kez doktora götürdük nasıl bi mikropsa terketmedi oğlumu kendi hastalığımı unuttum offff

Harbi laylam bu ne hastalikmis oyle...
Muhtemelen okulda.tekrarlamistir arkadaslarindan filan cok cok gecmis olsun evlatlarimiza gelecekler bize gelsin kucuk bedenlerine hic kiyamam

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlarrr selamm kizlar gokcem neler.yaptin bakim eve yerlestin mi sekil semal.nasil? Adenn.pasa alistimi??

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınlar... şu öğlen saatinde kesin cıvıl cıvıldır benim topiğim deyip giriyorum ne göreyim bi ben bi kendim burdayız.

çok ayıp çokkk...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
napayım leom yerleştim sayılır. ufak tefek şeyler kaldı. hatta yerleştim evet. bu pazar da Allah izin verirse bu sefer oğlumun partisini yapıyorum. biraz gecikmeli oldu ama milleti ancak toplayabildim. onda da yine gelemeyecekler var:( olsun napalım. zaten 2 aile davetli. onun için uğraşıyorum. aden iyi tam bı çılgın. tam bi delü bebe..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlar yok yaa.salmis herkes kendini kimse hayatin.yogunlugundan 5dk dahi.ayirmak istemio inan benimde hic giresim gelmio ilk gun ne isem.oyum merak ediyorum hergun girmeden icim rahat etmioo ama.manzara her girdigmde ayni ya en son benim yazdigim.duruo yada.gokcede ben gibi kendi basina kalmis... eski sicakligi yok hepimiz.calisioruz ki bu ay aksamlari mesaideyim yorgunum pertim iki gecedir eymende uyutmuo.sabahliyorum basinda... yinede girmeye zaman ayirmaya calisiyorum.Merak ediyorum.hepinizi ayri ayri tasindimi ettimi aayy hastalardi gectimi die???Sitemi bile.dinleyecek.kimse yok boylemi olacaktik face var tabi ordan girmek.daha kolay.oluyoo....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylaaaaa kayra totiği nasıl oldu?

nasıl olalım Gökçem isyanlardayım
dün gece 1.5 gibi ağlayarak uyandı sonra sesi falan değişti sanki içinde traktör çalışıyomuş gibi ses çıkmaya başladı bu arada hiç durmuyor son ses ağlıyor nefesi kesik kesik almaya başladı git gide kötüye gidince apar topar acile gittik hemen kucağımızdan alıp odaya girdiler ben ağlıyorum tabii önce iğne yapıp hava verdiler sonra sabah 5 e kadar ilaçlı buhar verip kontrol ettiler sabah saat 6 gibi eve geldik dün ve bügün biraz daha iyi şükür ses tellerinde ödem oluşmuş oda nefes almasını zorlaştırmış abimizden geçmiş işte böyle Allah kimseye yaşatmasın evde eşim hariç herkes öksüyor geceleri düet yapıyoruz:(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kurban olurum yaa... kıyamam kuzuma. çok geçmiş olsun. yahu nnerde üşütüyolar nasıl kapıyolar ben anlamıyorum ki.

sakınılan göze batıyor bacım aha böyle çöp işte. çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden sakınsın. nazar değiyor bak ben diyim. nazar değiyor biizm topiğin bebeklerine.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tansellll nasılsın seni görüyorum aşağıda. epeydir karşılaşmadık seninle de :(

boşladınız iyice buraları..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar bizde hastaydık tüm ailecek.. çok zor oldu.. ben hala daha hastayım.. döndügümüzden beri fena yamulduk..

herkese selam ederim...

tüm hastalara şifa dilerim....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sana da geçmiş olsun p,kem. :( ne bu ya hastalık ayı mıdır nedır herkes hasta.

ee naptınız? toplandın mı? ne zaman taşınıyosunuz?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy bomboss topıkkk:( bende face actım ayy bebelerin fotosunu takip edeyim bari die. insanlık namına beni bulun:D

sohbet etmeyi ozledim yaa, ammaannn beee amma kaynatmısınızz nası okucam ben bu kadar sayfa demeyi ozledim:uzgun:

bi yandan da baymak la kavga ediyorum. efendim dunn servis gelmişş onceden aramadan. bugun tekrar gelmek icin 50 tl istiyo. daha 2 aylık kombi. neymiş servis cagırdıysam evde oturcakmısım. saat de vermiyolar. gecen sefer aksam 7 de geldiler dun oglen gelmişler. nası bekliim ben. bakkalda da olabilirdim yani. biz herkesi arayamayız hanfendi dio. ayy patlat kafalarına yani:bayil:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrin naber kız güzellik. gelinim nasıllar? kayınvalidesini sevgilisini özlemişler mi?

bu arada beni ekle ; damadının fotolarına ıyıce bı bak :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin naber kız güzellik. gelinim nasıllar? kayınvalidesini sevgilisini özlemişler mi?

bu arada beni ekle ; damadının fotolarına ıyıce bı bak :)

iyi balım senden naber? kus ii yeni uyudu bıdır bıdır koca gun valla hiç yorulmuo. adını soyadını daha dogrusu ozelden atarsan bana eklerim cnm. butun kızların adını bılıorum ama soyadları yok:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

nasıl olalım Gökçem isyanlardayım
dün gece 1.5 gibi ağlayarak uyandı sonra sesi falan değişti sanki içinde traktör çalışıyomuş gibi ses çıkmaya başladı bu arada hiç durmuyor son ses ağlıyor nefesi kesik kesik almaya başladı git gide kötüye gidince apar topar acile gittik hemen kucağımızdan alıp odaya girdiler ben ağlıyorum tabii önce iğne yapıp hava verdiler sonra sabah 5 e kadar ilaçlı buhar verip kontrol ettiler sabah saat 6 gibi eve geldik dün ve bügün biraz daha iyi şükür ses tellerinde ödem oluşmuş oda nefes almasını zorlaştırmış abimizden geçmiş işte böyle Allah kimseye yaşatmasın evde eşim hariç herkes öksüyor geceleri düet yapıyoruz:(

geçmiş olsun layla, inşallah kısa zamanda her ikisi de iyileşir minnoşların. çocuklar hasta olunca çok zor gerçekten, Allah kolaylık versin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar