günaydın alemin en zilli anaları. hepinizi dalağınızdan öperim. ciğerlerinizden de mıncırırım.
ecrin'im sağol yavru tarif için. kolaymış hakıkaten. o değil de borcamda kek yapıp onları kesip "1" şekli vermek aklıma gelmedıydi. bir kez kullanacağım o şekil için kalıp alacaktım az daha. ayrıca ben senin o kızını yerim. kimseye de yar etmem. bu böyle biline. leom çekil aradan duru da benim, ada da benim, ela da benim, defne de benim. bu sitedekiş her kız bebek benim gelinimdir bu böyle biline.
ayrıca gençliğine ve güzelliğine de 10 puan verdim. kocana söyle kıymetini bilsin beni germesin delirtmesin.
lidiım; çok geçmiş olsun tuna'm hasta olmuş iyi mi şimdi?
leom: kız eymen adam gibi çıkmış yaaa. hele yürüdğü poz da bildiğin adam sıfatlı 2-3 yaşında bebek sanki. bu arada ellerine kollarına saglık o ne guzel pasta kızz....
diğer hatunlar hepinizi ayrı ayrı özledim. bi gelin be bi buluşalım şurada be...
saol balımm yaa. o senin guzelliginn. topıgın anaları bebeleri secmece masallah. tombık olmayaydım benimde giderim vardı emme :zuzu: ehhehhe.
pasta yı yap da resmi ekle gorelim bebişimm. beklemedeyim
selam güzeller
nasılsınız ? çok bunaldım benim büyük oğlan hala hasta ve 25 gündür iyileşemedi akşam 3. kez doktora götürdük nasıl bi mikropsa terketmedi oğlumu kendi hastalığımı unuttum offff
cok gecmiş olsun balım. ne mikrobumuss bu yahu merak ettim. epeyce surmus.farklı bi dr a goturseydınız keske. :uzgun: