Sagolasin.azo teyzesi cumlemizin insallah oglumda sizi cok cok.operGünaydın kızlarrrrrr...Burayı ve uzun uzun muhabbetlerimizi çok çok özledim
Leaderrrrr, Eymenimin, filintamın doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum canım, Allah analı babalı nice uzun seneler görmeyi nasip etsin inşallah
Sagolasin gusel teyzesi amin cnmleader
eymen in yaşı kutlu olsun annesi, sevdikleriyle beraber sağlıklı, uzun, mutlu bir ömrü olsun...
Leadercım..
Eymenin dogum günü kutlu olsun... saglıklı, huzurlu tüm ilesiyle hep beraber olsun...
Eymen paşa
leadercimm eymen kuzumun doğum günü kutlu olsun cnm nice yıllaraa...
pike teyzemis bizim kartımız yokmuu :aglayan:
Laylam sanada çok geçmiş olsun tatlım...
en sonunda noyan'da hastalandı, döndügümüzden beri daha yeni kendimize geliyoruz, ne zor oluyo minnoşlar hastlanınca ya...
Aslı gelmiş, hoşgelmiş ))
Sagol gokcecim olsun senin simdi telasin var dusummen yeter ..oglumda seni opuoleom eymen'in doğum gübü kutlu olsun yavru. dün kaçırmışım yazamadım. evden de giremedım nete işlerım çok yoğun. öpuyorum kuzuyu..
günaydınlarr
sağol Pikoşum sizede çok geçmiş olsun çok hastaydım bugün biraz daha iyiyim çocuklardan bana geçti neyseki onlar iyileşti dediğin gibi ne zor oluyor hiç çekilmiyor hastalıkları
annem bu sabah gitti canım yaa beni hasta bırakıp gitmek üzdü biraz ne yapalım sağlık olsun
ayrıca kartın için çooooooook teşekkür ederiz ellerine sağlık arkadaşım:ask:
leadercimm eymen kuzumun doğum günü kutlu olsun cnm nice yıllaraa...
pike teyzemis bizim kartımız yokmuu :aglayan: