2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoşummmm ne haber kuşummmm
kızlar size bişey soracam çocukların uyku düzenleri nasıl acaba
Kayrayı bu gün sadece öğlen uykusuna yatıracam tek uyku yani 3 gündür öğle sonu uyuduğunda akşam çok zor yatırıyorum bide böyle deneyim

merhaba yevrümm.. özledim hatun nerelerdesin?

uyku genelde 2 defa uyuyor canım ama uzun degil...

eger 1 defa uyursa akşam çok erken uykuya geçiyor sonra 23:00 - 24:00 arası bi uyanıyo gibi oluyo dolanıyo etrafta bazen ki hiç hoş olmuyor... tabii sabah 6:30 - 7:00 arası mesai başlıyor :D

anca akşam 10 gibi uyursa belki sabah 7'yi geçiriyo bazen...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar günaydın. ne oldu ne bitti hiç bilmiorum.

ben ev taşıyorum yine. biliyorsunuz 3 ayda bir taşınmazsam rahat edemiyorum artık. :) hayırlısı olsun ne diyim. çok yoğunum çok yorgunum. şimdilik öpüyorum şu işlerimi yoluna koyayım öğlene kadar gelecem. muahhhhhh

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlar.kizlarr
Gokcem yine mi yaa yuh anasini insanlar ne insafsiz olmus kis ortasi cik denir mi yahu... allah guc kuvvet versinnyardimcin olsun kolay bisi degil dusununce ben bunalima girdim ....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
doğum günlerini kaçırdığım tüm minnoşlarımın da popolarına kocaman ısırık atarım. her bi yerlerini yerim. mıncırırım. affetsınler beni. kutlayamadım kuzularımı.

gökçe teyzeleri her birini çok seviyor...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

merhaba yevrümm.. özledim hatun nerelerdesin?

uyku genelde 2 defa uyuyor canım ama uzun degil...

eger 1 defa uyursa akşam çok erken uykuya geçiyor sonra 23:00 - 24:00 arası bi uyanıyo gibi oluyo dolanıyo etrafta bazen ki hiç hoş olmuyor... tabii sabah 6:30 - 7:00 arası mesai başlıyor :D

anca akşam 10 gibi uyursa belki sabah 7'yi geçiriyo bazen...

bende seni özledim yıvvrum
çocuklar hasta Batur 1 haftadır yatıyor Kayranında dünden beri burnu akıyor onlarla uğraşıyorum hangisine bakıyım şaşırdım valla
Gökçecim kolay gelsin canım inşallah herşey yolunda gider yeni evin huzur ve mutluluk getirir canımmmmmm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunayydinn kizlarr.. Dogum gunumuzu tekrar kutlayan teyzelerimizee kocaman opucujkler..

Bizde ufaktan ev tasimaya basladik nihayet. Ufak ufakesyalari goturuyoruz. Dogalgazi bi kazsalar hemen tasincaz. Ruhsat cikmis her an kazabilurler.

Dun kredi karti ekstresine bakarken sinir oldum. Kaynanam dan hsbc 50 lira kart ucreti kesmiss. Herkes aybana kac para cikcak modundayken aaa bana gelmedi dedim. Bu ay gozu cikmiss 95 tl kesmis. Ohhaaa dedim. Bi havali aradim blof yapayim die hep ayni muhabbet karti iptal etmek istiyorum dedim. Neden dediler kart ucretinden dedim. E zaten simdi biz iptal edicez aradiginiz icin dedi. Hii ii o zaman dedim. Ehhehh seviyom ben bu bankayi:gul:

Aksam ilk def yumusacik et pisirmeyi basardim

Sonra basskaaa nee varrdiiiiiiii hehh buldum. Haftasonu sinav varr aglamak istiyoru m:sinifsinif:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benim çocuklar hasta hangisine bakayım şaşırdım
2 gündür uyku uyumuyorum bezmiş durumdayım halimi gören acır yani:(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

oyyyy geçmiş olsun laylam..hastalık zor hemde 2 cocukla daha zor...allah yardımcın olsun..kayrayada mı geçti abiden..baska bişey mi oldu :(

sağol Nazom abimiz okullar kapandığından beri hasta geçmedi yeniden doktora götürdük bademcikler fena Kayrada grip oldu burun tıkalı huysuz uyku yok

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

biz hastalıktan yeni cıktık yeni actık gözümüzü korkudan dısarı adım atamıyorum.burayada giremedik..ama diğer kızlar nerde acaba?insallah herkes iyidir...

dışarıya çıkmasanda olucağı varsa oluyorlar senin gibi işte hava çok mikroplu bi kar yağsada temizlense

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

dışarıya çıkmasanda olucağı varsa oluyorlar senin gibi işte hava çok mikroplu bi kar yağsada temizlense

evet bu sene kar yok gecen sene bu zamanlar dua ediyodum allahım ben doğuma giderken yollar acık olsun.kar yağmadığı bi gün doğurayım diye..simdi bahar gibi mübarek..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız zilliler nerdesiniz siz be... kimseler yok uğrayan bile yok.

a aaaaaaaaaa.. nazom çok geçmiş olsun. ada da hastaymış sanırım ona da geçmiş olsun hemşire. başka ne oldu kız bı onları bılıyom.

laylam sana da geçmiş olsun kuzum. 1 tanesi zorken 2 tanesini düşünemıyorum.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

evet bu sene kar yok gecen sene bu zamanlar dua ediyodum allahım ben doğuma giderken yollar acık olsun.kar yağmadığı bi gün doğurayım diye..simdi bahar gibi mübarek..

gerçekten geçen sene fenaydı karsız günümüz geçmedi
şubat ayında baharı yaşıyoruz oda kötü hiç memnun olamuyoruz :)
kız zilliler nerdesiniz siz be... kimseler yok uğrayan bile yok.

a aaaaaaaaaa.. nazom çok geçmiş olsun. ada da hastaymış sanırım ona da geçmiş olsun hemşire. başka ne oldu kız bı onları bılıyom.

laylam sana da geçmiş olsun kuzum. 1 tanesi zorken 2 tanesini düşünemıyorum.

sağolasın Gökçem valla sözleştiler 2 si bir arada oldular:)
sen ne yapıyosun bakem?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar