çok geçmiş olsun Babuşum sende bişey yoktur umarım sana bişey olmasın
sizede geçmiş olsun canım yaaaa ben Eymeni anlarım çok çektim İnşallah çabuk iyileşir feci ağrı sancı yapıyor
Canim sagolasin gercektende resmen inliyo bebegim benim
Canim tamamen dalginlik olur insanlik hali banada bi kere oldu 5yildir ehliyetim var aktif kullaniyorum park halindeki bir aracin plakasina dokindurduydum otopark bos okur genelde dikiz aynasindan bile bakmaya ihtiyac duymamisim yani tak dedi bi ses dedim arabanin onunu dagittim ama hic bisi yoktu sukur plakalar tokusunca cikmis o ses ilk kazamdi son olur insallahSaolun kızlar. Tamamen salaklığımdan oldu. Yan sokağa parketmiştim dün akşam. Sabah işe giderken, bindim arabaya. Arabanın yönü gideceğim yönün aksi istikamette. İleri gidip ileriden dönmeyeyim, tüm sokağı gitmeye gerek yok dedim, geri manevra yapayım dedim. Apartmanlardan birinin otopark girişini kullanır geriye dönerim dedim. Arkama o sıra biri yanaştı döndürmüyor beni kornaya basıyo, izin vermiyo ki iki dakika manevra yapayım. Sıkıştırdı. Kızdım, bastım ileri gideyim diye. Arkadakine de dikiz aynasından bakayım dedim, çok öfkeliyim ya. Bir anlık dikkatsizliğim, öfkeme yenik düşüşüm nasıl oldu hatırlamıyorum bile, küt diye ses geldi. Park halindeki araca çarparak geçtim. Dikiz aynam kırıldı benim, pasta cilayla geçecek çizik var. Ama çarptığım arabada derin bi çizik var.
12 yıldır ehliyetim var kızlar. 3 kazam var ve 3ü de park yerinde duran araca. Pisi pisine. Boku bokuna afedersiniz. Yürür halde olsa insan en azından kariı taraf da şöyle bir hata yaptı der. Kendini haklı çıkaracak bi tarafı olur.
Yok yere ya, ona yanıyorum, yok yere resmen. Durduk yere bela.
Saglik olsun babus kaza adi ustunde balim sen iyisin ya gerisi duzelir gecmis olsun
Geçmiş olsun canım ya. Kıyamam. Allahtan evin yakın ve başında annen var. Tez iyileşsin inşallah kuzu.
Sagol cnm orasi oyle tabi sukur annem yanimda aklim kalmio ama oyle gorunce icim gidio