2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

çok geçmiş olsun Babuşum sende bişey yoktur umarım sana bişey olmasın

sizede geçmiş olsun canım yaaaa ben Eymeni anlarım çok çektim İnşallah çabuk iyileşir feci ağrı sancı yapıyor

Canim sagolasin gercektende resmen inliyo bebegim benim :(
Saolun kızlar. Tamamen salaklığımdan oldu. Yan sokağa parketmiştim dün akşam. Sabah işe giderken, bindim arabaya. Arabanın yönü gideceğim yönün aksi istikamette. İleri gidip ileriden dönmeyeyim, tüm sokağı gitmeye gerek yok dedim, geri manevra yapayım dedim. Apartmanlardan birinin otopark girişini kullanır geriye dönerim dedim. Arkama o sıra biri yanaştı döndürmüyor beni kornaya basıyo, izin vermiyo ki iki dakika manevra yapayım. Sıkıştırdı. Kızdım, bastım ileri gideyim diye. Arkadakine de dikiz aynasından bakayım dedim, çok öfkeliyim ya. Bir anlık dikkatsizliğim, öfkeme yenik düşüşüm nasıl oldu hatırlamıyorum bile, küt diye ses geldi. Park halindeki araca çarparak geçtim. Dikiz aynam kırıldı benim, pasta cilayla geçecek çizik var. Ama çarptığım arabada derin bi çizik var.
12 yıldır ehliyetim var kızlar. 3 kazam var ve 3ü de park yerinde duran araca. Pisi pisine. Boku bokuna afedersiniz. Yürür halde olsa insan en azından kariı taraf da şöyle bir hata yaptı der. Kendini haklı çıkaracak bi tarafı olur.
Yok yere ya, ona yanıyorum, yok yere resmen. Durduk yere bela.
Canim tamamen dalginlik olur insanlik hali banada bi kere oldu 5yildir ehliyetim var aktif kullaniyorum park halindeki bir aracin plakasina dokindurduydum otopark bos okur genelde dikiz aynasindan bile bakmaya ihtiyac duymamisim yani tak dedi bi ses dedim arabanin onunu dagittim ama hic bisi yoktu sukur plakalar tokusunca cikmis o ses :) ilk kazamdi son olur insallah
Saglik olsun babus kaza adi ustunde balim sen iyisin ya gerisi duzelir gecmis olsun
Geçmiş olsun canım ya. Kıyamam. Allahtan evin yakın ve başında annen var. Tez iyileşsin inşallah kuzu.

Sagol cnm orasi oyle tabi sukur annem yanimda aklim kalmio ama oyle gorunce icim gidio

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinlarrrrr hayirli kandiller kizlarrrrr:)
Pikeeemmm
Yeni gordum mailini cnmmm eline emegine saglik cok begendim valla ikisini de. Basip saklicam notlarinin arasina. Cansinn

LiidiirrrrrYuruyo mu kizz benim damatt. Diye diye yuruttun cocugu sonunda . Masallahh kuzuma mac yaptigini da gor insallah:deli: bolee topa bi kodumu vitrine dogru sangurt ettirsin:nazo:

Gokcemm basiniz sagolsun canim o yattikca allah kalanlara omur versin. Ne guzelruya gormusssun . Allah hayirlara vesile etsinn kiii bence cok guzel bi ruya

Ttuuunaaaaa iyi ki dogdunn tatlimmm, nice guzel gunler yaslar gor insallah.. Allah seni anacigina babacigina hayirli bi evlat eylesin. Optumm tontiss yanaklarindann:bebecik
Babussss sana da gecmiss olsun balimm. Gorunmez kaza bu olsa gerek. Ada cigimda yuruyomuss masalllahh. Yirim kiz ben bunlari ne cabuk buyuduler:uzgun:
Yuruo cok sukur aksam kendi kendine gitmeyide cozdu dusmuo simdi 5-6 adim atip dinlenio ayaklarini acio hafif sallanio sonra devam cok komik kiz aksama cekebiliraem video gonderirim topa vuruo zaten simdide kiz ne dion pipisini yerim ole vitrin cami filan indirmesin kiz allah korusun yaramaz olmasinnbenim oglum akilli uslu olsun (mumkum degil gibi ama neyse temenni ediorum)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simus hosgeldin cnm
Boy ve kg konusunu bilmiyorum ama ne kadar uzamasi gerektigini eymen bugun doktora gitti en son 77 cmdi 2 ay once kgsuda 9600du
Simdi 84cm 10900 gr olmus o degilde gul saglik versin rabbim uzuldugum bisey var eymenin gribi uzun surduydu ya son 1 haftadir kulaklariyla oynayip duruodu.bugun doktora gotur bi dedim esime annemle berabrer dedim ortakulak iltihabi olmus gripten sicramis bisey bu kulaga su kacsada zar saglamsa iltihap yapmaz demis doktor uzuldum yaa gece huysuzluklari hep ondandir demis...
Antibiyotiksiz bir tedavi vermis simdilik...
Canim sikkin yaa :(

Öncelikle çok geçmiş olsun Lidoş... Üzüldüm valla, zordur orta kulak iltihabı, çocukken olmuştum... İnşallah hiç ağrımasın kuzumun hiç bir yeri, hemen de iyi olsun... Bu arada maşallah diyorum.

Gökçem hayır olsun rüyan ne güzel görmüşsün deniz büyük ev hepsi çok güzel benide görseydin daha hayırlı olabilirdi
Simuşum hoş geldin canım özledim acabası neler yapıyosun çok merak ettim el oyalayıcı ne olabilir?
Aşı konusunda dışarıya yani kalabalık yerlere çıkıyorsanız olun dedi doktor heralde Suriyeden gelenlerden suçiçeği ve kızamık salgını oluşmuş
Pikoşum uykusuz kuşum çok zor yaaaa ben hiç dayanamıyorum hemen hasta moduna giriyorum geçmiş olsun

Laylam, bi pano hazırlıyorum kumaştan ve keçeden :) Ama tabi sadece geceleri hatun uyursa yapabiliyorum. Sabah 6.30 da uyandı 12.30 da zor uyuttum, birazdan da kalkar kesin...

daha şimdi uyudu bakalım ne kadar...

laylam yevrümmmm naber?

ayy garip bi halet-i ruhiye'deyim... hayırlara çıksın....

Şimdi nasılsın Pikoşum ben de bi değişiğim 1-2 gündür. Dolunay mı var nedir? Ben genelde tuhaflaşıyorum da dolunay olduğu zamanlar...

Gunaydin kizlar. Sabah kaza yaptim.
Kimsenin birseyi yok ama tamamen benim hatam.
Kendimi cok kotu hissediyorum.

Babuşum çok büyük geçmiş olsun, buna şükür ne diyelim...

Yuruo cok sukur aksam kendi kendine gitmeyide cozdu dusmuo simdi 5-6 adim atip dinlenio ayaklarini acio hafif sallanio sonra devam cok komik kiz aksama cekebiliraem video gonderirim topa vuruo zaten simdide kiz ne dion pipisini yerim ole vitrin cami filan indirmesin kiz allah korusun yaramaz olmasinnbenim oglum akilli uslu olsun (mumkum degil gibi ama neyse temenni ediorum)

Lidoş dikkat et, benim hatun girişteki dolabın boy aynasını kırdı, cevzeyle bi vurdu altı çatlak. Değişmeye kalksam diyecekler şimdi 150 lira, dursun şimdilik...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidılcııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm, Tunacııııııııııııııııııııııııııııııııım mutlu yıllaaaaaaaaaaaar. Rabbim büyüyüp damat olduğunu hem anneciğine babacığına hem de bizlere de nasip etsin :) Kocaman öpüyorum popondan :huhuu::huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
günaydın güzel ülkemin güzel topiklerinin güzel anaları...

nerdesiniz nerelerdesiniz??? silkelennnnnn ve kendine gellll

selam şeker...
Gunaydin kizlar. Sabah kaza yaptim.
Kimsenin birseyi yok ama tamamen benim hatam.
Kendimi cok kotu hissediyorum.

çok geçmiş olsun Babuşcum.. derler ya cana gelen mala gelsin.. dogru ama... neyseki sana yada başkasına bişey olmamış.. Rabbim beterinden korusun...
boşver yevrüm senin hatansa senin hatan, istanbul yorar adamı olur yani, kolay mı orda araba kullanmak özellikle bayan sürücünün işi iki kat zor, ennemmm tam deli işi cidden... tekrar geçmiş olsun..
Eymenin atesi var biraktim indim ama aklim onda kuzum.Nasil cani yaniosa pek huysuz elleri devamli kulaginda yaaa ona gelen bana gelsin icim gidio savunmasizca ole bi koseden bana bakinca...

Ortakulak iltahabi gokcecim dun doktora goturdukte oyle dediler ondan huzursuz ve atesi var

çok geçmiş olsun leadercım, inşallah daha iyidir kuzu...

Selam hatunlar ne var ne yok? :)

merhaba tatlım
Laylam, bi pano hazırlıyorum kumaştan ve keçeden :) Ama tabi sadece geceleri hatun uyursa yapabiliyorum. Sabah 6.30 da uyandı 12.30 da zor uyuttum, birazdan da kalkar kesin...

Şimdi nasılsın Pikoşum ben de bi değişiğim 1-2 gündür. Dolunay mı var nedir? Ben genelde tuhaflaşıyorum da dolunay olduğu zamanlar...

iyi diyelim iyi olalım canum... sen nasılsın?

Laylam öperimk yevrümmmmmmmm,
Nazom nerelerde acabası?

ecrin güle güle kullanın tatlım :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Öncelikle çok geçmiş olsun Lidoş... Üzüldüm valla, zordur orta kulak iltihabı, çocukken olmuştum... İnşallah hiç ağrımasın kuzumun hiç bir yeri, hemen de iyi olsun... Bu arada maşallah diyorum.

Babuşum çok büyük geçmiş olsun, buna şükür ne diyelim...

Lidoş dikkat et, benim hatun girişteki dolabın boy aynasını kırdı, cevzeyle bi vurdu altı çatlak. Değişmeye kalksam diyecekler şimdi 150 lira, dursun şimdilik...
Sagol simusum insallah cabucak duzelir ilaclarini aksatmadan icio bakalim haftaya kontrole gidicek
Vay zilli o sari saclarini dotunu yerom onun benn isiririm heryerlerini ayna kirmis bizimkide kirar die biy aynasini soktum yerinden kafa atiodu bi aralar

selam şeker...

çok geçmiş olsun Babuşcum.. derler ya cana gelen mala gelsin.. dogru ama... neyseki sana yada başkasına bişey olmamış.. Rabbim beterinden korusun...
boşver yevrüm senin hatansa senin hatan, istanbul yorar adamı olur yani, kolay mı orda araba kullanmak özellikle bayan sürücünün işi iki kat zor, ennemmm tam deli işi cidden... tekrar geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun leadercım, inşallah daha iyidir kuzu...

merhaba tatlım

iyi diyelim iyi olalım canum... sen nasılsın?

Laylam öperimk yevrümmmmmmmm,
Nazom nerelerde acabası?

ecrin güle güle kullanın tatlım :)

Sagol pikoss noyan napio yaa su oglanin canli halini merak ediom resmi tatmin etmio beni yaa pikos mailini gondersende bir ara video filan atsak karsilikli

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Az once yemekten geldim benim sipa dayilariyla cekik cakiodu oyuncak bi duzenegi var sekilleri vurarak yerine oturtuo onunla ugrasiyordu.
Atesi filan dusmus sukur daha iyiyce idi biraz olsun rahatladim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya nette sorun mu var nedir. giremıyorum yaa :((

zati 45 adet fatura masamda beklıyor. uffff kim yazacak onları ya şimdi? 45 adet ya boru değil.

bu arada leo hadı gozun aydın bi daha çıkmaz inşallah ateşi falan.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Insallah gokcecim.Senin 45 tane faturan var bende 500 den fazla faturayi isledim fisini cektim simdi banka dokumleriyle ugrasiorum bende

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Iyiki dogdun tunaa iyiki dogdun iyiki dogdun mutlu yillar sana....:pasta: :foto:
Hep oyle neseli mutlu ol omrun boyunca seni boyle gorelim insallah sitemizin en tottik yakisiklisi :smileymix: kopar bizi tuniss simdi 1 yil once anneciginin karnindan ciktigin gundesin yaninda olup seni yerlerde yuvarlamak mincirmak isterdim ama olmuo teyzem iyiki dogurdu bu gusel annen seni
Eymende kocaman opucuklerini yolluyo sana :eek:pucuk:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simus,pikos,gokce sagolun kizlar. Araya araya carptigim aracin sahibini bulduk. Duzgun bir tip diyor esim. Cok olgun davranmis. Kazadir ne yapalim demis.
Ama adam arabayi satmis ve kaza bela olmadan yeni sahibine vereyim diye park halinde tutuyormus,cikarmiyormus.
Hic kazasi,boyasi,degiseni yokmus arabanin.
Sayemde adamin kaza yapmasin diye korudugu,satilmis cillop gibi araci hasarlandi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sikma canini be guselim kaza ile insan olebiliyo sukur demekten baska bisi yok ne yapcan sende bile isteye yapmadin ya

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canlarım,
hepiniz sağolun. tek tek alıntı yapmakta zorlandım :D
üzerimden kamyon geçmiş gibi. gerçekten tek başıma bu kadar yükün altından nasıl kalkabildim bilmiyorum. zaten misafirlerim geldikten sonra gerisi hep onlara ait oldu :) çoluk çocuk azdı ama sağolsunlar her yere yettiler. Tuna mutluydu. huzurluydu. ablaları, abileri arkadaşları var diye çok keyiflendi.
kurabiyeler çok güzel oldu. pasta da öyle ama pastanın şeker hamuru nedense erimişti biraz :( ona üzüldüm. sonra dedim amaaaaan olsun, maksat bir arada olmak değil mi???
böyle işte. atlattık bitti. ama Tuna şimdi gözüme daha bir çocuk gözüktü

hasta olan minnoışlarımıza geçmişler olsun... Babuş sana da :( cna geleceğine mala gelsin balım, boşver...

Pikem sana kart için ayrıca teşekkürler :huhuu:
Azoş alıntılar için de sanaaaaaa :huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
allah'ım buyumuş de partısınde mutlu olmuşmuş. götünü yediğimin.

çıkıp gelemedim ki, dayamadım ki kapınıza ben geldımmmmmmmm dıye. :( olsun napalım başka seferlere...

günaydınlar bu arada

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ACİL çıkmam lazım. iş çıktı acayip. buralar satılıyor. hepımıze yol gorunecek gibi. dua edın kapı dışarı etmesınler bizi.

bu yaştan sonra yenı bi iş yenı bı duzen öfff otururum evde napayım ayol. bakarım uşağıma. neyse yapayım şu işlerı gelıyorum. heh bı de dun namaz kılıyorum kapı çaldı onur açtı, ev sahibimizin evimizi sattığını öğrendim. ehehehehhee namaz kılarken bakın. sadece dualarımda bu insanlara akıl fıkır ıhsan et dıye yalvardım Allah'ıma. umarım kabul eder. amin.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Gökçem geleydin iyiydi, emmeeee gelmedin :( davaylan vurmak lazıım kafana, davaylan, davaylaaaan :)
öyle mutluydu kiiiiiiiiiii, bir ara mutluluktan doldurmöuş bezine kakayı ama gıkını çıkarmadı. kim bilir ne vakit sonra farkettim :D

evinize de işinize de üzüldüm. can sağlığı boşver :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar