2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sağolun kızlar ve hepinize günaydın.

ilk öncelikle lilascım ve babuşum yavrularınızın ilk doğumgünlerini kutlarım. kusura bakmayın ne arayabildim ne burdan kutlayabildim doğru dürüst... yarın da tuna'mın doğumgünü. 25'i (cuma) kuzey'min, selim'in, 26'soı da noyan'ımın... sonra peşine aden... ama ben sanırım bu ay yapamayacam. zaten istesem de yapamazmışım. kaynanam çok kötü oldu ya hala komadalar. gerçi kolay değil ablasını kaybetti :(

neyse efem size dün sabah gördüğüm rüyayı anlatıyorum. sahilde (hani şu amerikan duygusal filmlerinde olur ya sahilde süper bi ev) çok güzel bi evim var. hepiniz toplaşıp bana geliyosunuz. çoluk çocuk ama. neyse efendim ben, yanımda pikem ve nazo, konuşuyoruz sohbet ederken azoş giriyor içeri. üstünde siyah bi mayo ama fizik o biçim. sadece çok hafif göbeği var. kız azo bu ne güzellik sadece ayva göbeğin kalmış diyorum. sağol falan derken ya hadi denize girelim diyor. azo kuzeyi de alıp sahile iniyor. (iniyor derken. yanlış anlaşılmasın evim zati sahilde terasa çıkıp 3 merdiven inip kumsala ayak basıyo. ahuahauahua rüya da olsa havamı atarım hacı) deniz dalgalı hafif ama süper. bi bakıyorum babuş ve biri daha denizde ama kim olduğunu çıkaramıyorum. ama babuş suratsız falan böyle. sonra ben denizden çıkıyorum eve girecem ta, bi bakıyorum eşleriniz d gelmiş. kucaklarında çocuklar, heryer kalabalık herkes var nasıl güzel bi ortam. anaaa diyorum onur işte cumartesı çalışıyo benim herif durun almaya gideyım onu diyorum. arabaya atlıorum ben onur'u almaya gidiyorum. neyse eve geliyorum, annem kumsala süper bi masa kurmuş. mangalda et yapmışız. ama annem mutfakta kurduğu masada yemek yiyor ama siz açsınız dışarda yemek bekliyosunuz. ben deliriyorum anne ilk önce misafirlerimi niye doyurmadın ayıp değil mi diyorum. kızım seni bekledim biz çok acıkmıştık atıştırdık bıra dıyor. neyse dışarı çıkıyorum kumsala iniyorum (ama rüyanın rengi böyle mavimsi bi renk. beyaz mavi bi rüya. ) yanımda yine bu topikten başı kapalı kızlar var. kim olduklarını bilmiyorum ama bana böyle inanılmaz bi enerji verıyolar. çok güleç surat hepsi. çocukları da var kucaklarında. yanımda birine bunlar kim dıye soruorum "bu bizim topıkten bişey, şu da bizim topıkten bişey " dıyor ama isimleri hatırlamıyorum. sadece bi taneısnın çok guzel bı kadın oldugunu hatırlıyorum.

neyse masaya geçiyorum. yine babuş ve tansel (sanırım tanseldi) masaya oturmuşlar homur homur homurdanaıyolar. nerde kaldın geç kaldın acıktık falan dıye. ama tatlı homurdanmalar. derken öyle uyandım...

hayırlara gitsin. ne ki şimdi bu.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Lidosum gozun aydin eymen yurumus... Ada 15-20 adim seklinde yuruyordu. Daha sonra tutunma ihtiyaci hissediyodu yada dusuyodu.
19 ocaktan beri de tam anlamiyla yuruyor masallah diyeyim.
Uzun uzun ve dusmeden. Tutunmadan. Kollariyla dengeleme yapmadan.
Defnenin videosunu gormussundur ayni defne gibi :)
Sagol babus sonunda dedigin gibi tam yuruyo sayilmaz 7-8 adim atip ya dusuo yada tutunuo ortalama ne kadar surer yurumesi bilemiyorum defne masallah cnm 3 aydir yurio zilli ve super bi yurume adanimda hayirli olsun yurumesi annesi
Eymen zayifken kucuk totosunu kaldiramio ben tombik bebeler nasil yuruo hayret ediyorum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin guseller
Hayirlara ciksin ruyan gokcem oyle bir yerde toplanmayi isterdim dogrusu sizler super ortam bebekler,esler

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lilacscım çok geçmiş olsun... Üzüldüm valla... :/ Umarım en kısa zamanda iyi olur Kuzey, ama neyi varmış ki?

Gökçecim başınız sağolsun, Alah rahmet eylesin... Kalanlarına da sabır versin...

Lidoşum Eymen yürümüş, hadi maşallah devamı da gelir artık :)

Laylam dün bize de söylediler kızamık aşısını, ama yaşına 10-15 gün kala olan bebeleri aşılamayın demişler. Yaşında yapılacak aşıyla birlikte yapacaklarmış. Gerçi ben madem böyle bir durum var beklemeyelim yaşını, doğum gününde bir dolu çocuk olacak yapalım dedim. Bugün yarın geri dönüş yapacaklar bakalım beklemedeyim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar bu aralar pek uğrayamıyorum. Biliyosunuz önce sıkıntılardan epeyt süre uğrayamadım. Şimdi de hem Duru fırsat vermiyor hem de doğum günü için ben bişiler hazırlıyorum el oyalayıcı. O yüzden zaman bulmakta çok zorlanıyorum. Bilgisayarın kapağını açamaz oldum nerdeyse. Kız artık ne gece ne gündüz uyumayı sürekli reddetmeye başladı. Gecenin bir yarısı uyanıp oyun oynamak istiyor. Mahfetti bizi. Eşim halının üstünde uyuyakalmış bugün düşünün, resmen kazıdım adamı halıdan.

Neden böyle bu kız anlamıyorum. Uyumayı zaman kaybı mı görüyor nedir. Şimdi bir de aslan gibi kükremeyi bir de kuzu gibi meee lemeyi öğrenmiş, durup durup aaaaaaaaaaaaooooooooovvvv diye bağırıyo bi de peşine meeeeeeee diyo ahahahhahahaha bize de sıyırttırdı :cilgindans:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Gökçecim, rüyan da hayrolsun inşallah :)

Azoşum geçmişe göz atarken senin de rüyanı okudum kız, yerim ben seni :) Hayrolsun inşallah :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Gökce hayır olsun rüyan canım.. güzel müjdeler olsun inşallah..
simuş merhaba tatlım...

Günaydın herkese...

ayy bizde dün gece mahvolduk.. Noyan sabah 4 te aglayarak uyandı sabaha kadar da agladı yomulduk resmen... sanırım diş çünkü ateşi yok, gazı da var gibi görünmüyor, ensesini ovaladıkca rahatladı biraz.. böyle işte... gidip uzanayım ben..........

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hııı bu arada geçen bir ara doktor kontrolüne gittik, son 2 ayda 2 cm zor uzamış, üzüldüm... Bir de doktorumuz yaşında görücem, sonrasında 3 ayda bir görüşeceğiz dedi. Sizlere de söyleyeyim istedim.. Sizin minnoşların boy kilo durumları nasıl kızlar? Bizimki 76-77 arası tam ölçtürmedi. Kilosu da 8.100 gr...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuş merhaba tatlım...

Günaydın herkese...

ayy bizde dün gece mahvolduk.. Noyan sabah 4 te aglayarak uyandı sabaha kadar da agladı yomulduk resmen... sanırım diş çünkü ateşi yok, gazı da var gibi görünmüyor, ensesini ovaladıkca rahatladı biraz.. böyle işte... gidip uzanayım ben..........

Selam minnoşuuuum:kedim:

Aaaaaay bu uykusuzluk çok ama çok zor yaaaa, 1 sene olacak yemin ediyorum daha 1 kez yaaa 1 keeeeeeeeeez kesintisiz uyumadık. En iyi ihtimalle 2 defa kalktı ki o da 1 ya da 2 gece ancak olmuştur. Halen nerdeyse 5 defa kalkıyor. Çıldırcam artık....

Haadi dinlen sen Pikoşum, mucks

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hııı bu arada geçen bir ara doktor kontrolüne gittik, son 2 ayda 2 cm zor uzamış, üzüldüm... Bir de doktorumuz yaşında görücem, sonrasında 3 ayda bir görüşeceğiz dedi. Sizlere de söyleyeyim istedim.. Sizin minnoşların boy kilo durumları nasıl kızlar? Bizimki 76-77 arası tam ölçtürmedi. Kilosu da 8.100 gr...
Simus hosgeldin cnm
Boy ve kg konusunu bilmiyorum ama ne kadar uzamasi gerektigini eymen bugun doktora gitti en son 77 cmdi 2 ay once kgsuda 9600du
Simdi 84cm 10900 gr olmus o degilde gul saglik versin rabbim uzuldugum bisey var eymenin gribi uzun surduydu ya son 1 haftadir kulaklariyla oynayip duruodu.bugun doktora gotur bi dedim esime annemle berabrer dedim ortakulak iltihabi olmus gripten sicramis bisey bu kulaga su kacsada zar saglamsa iltihap yapmaz demis doktor uzuldum yaa gece huysuzluklari hep ondandir demis...
Antibiyotiksiz bir tedavi vermis simdilik...
Canim sikkin yaa :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bende bi ganimet var anladim ne zaman bisi yazsam 2-3 gun sayfabyerinde sayiyo bakcam artik uzaktan

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Sagol pikoss yuruyo paytak paytak dotunu yedigimin

Laylos kiz gecen dedim ya ben saglik ocagindan aradilar zorunlu kizamis asisi var die eymen oldu 10.5 aylikken aramislardi ama izmirde oldugum icin gidememistim geldigindede gripti iste gecen pazartesi goturdum sizede vuralim dediler sagolun dedim.salgin varmis ona onlem icinmis...ama 1 yasini doldursun oteki asilari 15 i icin randvu verdi bize

bizi kızamık için arayan olmadı, dahası biz geçen hft 1 yaş aşımızı olmak için gittik, ama dr yapmadı, neymiş 6. ay aşımızı geç olmuşuz da o yüzden sistem o tarihten önce açmıyormuş, ta nereye gittik zaten, kös kös döndük geri. bu hft yapacaktı güya ama antibiyotikle beraber yapmaz sanırım.

Sabah doktorumuzu arayıp sorduk oda doğruladı ve sağlık ocağına gidip yaptırdık ağlamadı bile kuzum maşallah 4 hafta sonra tekrar gidip aşılarını yaptıracaz
leaderim görmemişim aşı ile ilgili
yazın
Lilacscım tekrar geçmiş olsun diğer aşılarıda geç olacak o zaman

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Gökçem hayır olsun rüyan ne güzel görmüşsün deniz büyük ev hepsi çok güzel benide görseydin daha hayırlı olabilirdi
Simuşum hoş geldin canım özledim acabası neler yapıyosun çok merak ettim el oyalayıcı ne olabilir?
Aşı konusunda dışarıya yani kalabalık yerlere çıkıyorsanız olun dedi doktor heralde Suriyeden gelenlerden suçiçeği ve kızamık salgını oluşmuş
Pikoşum uykusuz kuşum çok zor yaaaa ben hiç dayanamıyorum hemen hasta moduna giriyorum geçmiş olsun

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sabahtan beri iş yerinde feys açık. hala kapatmadılar şaka gibi. yığınla da işim var ama korkudan kapatamıyorum daha da açılmaz diye. ehehe.

naptınız kız zilliler.

bu arada rüyam hayırlara çıksın. herkes vardı kız. isim isim eşler çocuklar.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çip var kızım onların bi taraflarında. ben de ne zaman pcyı açsam bizimki uyanıyor. bi de ne zaman gece yanından kalkıp azıcık keyif yapmaya kalksam yine uyanıor.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Canim peki sebebi ne ateslenmesinin doktor ne diyor?
Grip degil dimi anladigim kadariyla.... Mikrop mu kapti acaba?
Allahim tez elden sifa versin kuzuma insallah. Ates oldumu tedirgin oluyoruz iste...
Ben birkac ay once iki kutu paranox almistim iyi yapmisim o zaman recetesiz vermiyolarsa artik...
Haftaya asiya gidince de yazdirayim bari nolur nolmaz.

ay o kadar yazmışım da ne olduğunu yazmamışım ya pes bana da. boğaz iltihabı olmuş, dr birinden kapmıştır dedi. doğum günü yaptık ya, baba tarafı hep hastaydı, herhalde onlardan geçti, bilemiyorum.

ada da yürüyomuş, maşallah...

simuş merhaba tatlım...

Günaydın herkese...

ateş, gaz yoksa herhalde diştendir pikoş, geçmiş olsun...

Simus hosgeldin cnm
Boy ve kg konusunu bilmiyorum ama ne kadar uzamasi gerektigini eymen bugun doktora gitti en son 77 cmdi 2 ay once kgsuda 9600du
Simdi 84cm 10900 gr olmus o degilde gul saglik versin rabbim uzuldugum bisey var eymenin gribi uzun surduydu ya son 1 haftadir kulaklariyla oynayip duruodu.bugun doktora gotur bi dedim esime annemle berabrer dedim ortakulak iltihabi olmus gripten sicramis bisey bu kulaga su kacsada zar saglamsa iltihap yapmaz demis doktor uzuldum yaa gece huysuzluklari hep ondandir demis...
Antibiyotiksiz bir tedavi vermis simdilik...
Canim sikkin yaa :(

size de geçmiş olsun lidoş, iyi olur inşallah kısa zamanda...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar