2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyyyyy azoosssss nasi buldunn kiz bnlariii.. Eneee duygulandim be sabah sabah:(

Acaba ikinci de de heyecan ayni heyecan mi? Nazzzooommm mikrofonu sana uzqtiyorumm burdaa

Gunnaayydnnnnnn bu aradaaa:yeniyıl:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydınnn güzeller..azom,laylamm mucuksss..

kız duygulandım nasıl heyecan yapmısız..nasılda buldun onları heytt beee

Günaydın Nazommmm. Ela'm nasıl oldu annesi?
Zor buldum ama heee :D Artık sırayla herkesi yayınlarız :D

ne yapıyım Şeker Parem sabah sabah kanal d sağlıklı cinsel yaşamla ilgili proğram var onu seyrediyorm:gul:
kızz hepimiz iyi yiyicilerdik biri bişey yiyorm dese hepimizin canı istiyordu valla güzel yedik ama:kahkaha:

Püüüü Allah seni ya :D:D
Harbi güzel yedik ama, google'a yemek ismi yazıp görsellerde aramak en büyük hobimizdi :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
soruna ben cevap vereyim bana sormadın ama Ecrinnnnnn
ilkinde bilmediğin bi çok şey var heyecan içinde yaşayarak öğreniyosun
ikincide de aynı heyecan oluyor ama daha tecrübeli daha anaç oluyorsun hatta ben ilkinde ne olduğu anlamamışım saf gibi ama Kayrada herşeyi hamileliğimi doya doya çok güzel yaşadım
tavsiye ederimmm:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
doğum hikayemi yazayım ama pek hikayelik durumum da yok, planlı programlı sezoş olduk :)

eşim ist. a gideceği için doğumu 16 ocak a almıştık bildiğiniz gibi, 38+0 oluyorduk o tarihte (lidırım ticker yanlışmış herhalde, 38+0 dık biz)
doktor 13 30da alırız demişti ama acil doğum geldiği için 14 20 de doğdu tosbaam...
ameliyata beni hazırlamak için baş hemşire geldi, damar yolumu açtı, odadaki herkesi dışarı çıkardı bir tek eşim kaldı yanımda, bizi yalnız bırakmak istedi sonra...ben çok heyecanlıydım tabi, sonra eşimin teyzeleri, ailesi, benim ailem herkes geldi, onlara keşke sizin yerinizde olsaydım dedim, ne rahatsınız dedim :)
nihayet sıram geldiğinde giderken herkes bana hayırlı doğumlar derken, annelerin falan gözleri doluyken ben de başladım ağlamaya... ama ameliyathaneye gidene kadar susturdum kendimi, yapacak bir şey yok, orada tek başınasın sonuçta, epiduralim takıldı, bayan anestezi uzmanını görünce biraz tırstım ama iğne yapıldıktan sonra bacaklarımın his kaybı anında oldu, yatağa kendim uzanamadım, 3-4 kişi oluyor bu arada ameliyathanede sizi hazırlayan, bir hemşire batikon sürüyorum hissedeceksin dedi, sonra dr geldi naber, helikopter geldi mi diye sordu. (eşimle her muayenede bu muhabbeti yaparlar, oyuncak helikopter gelecekti eşime yurt dışından kameralı falan, dr um da meraklıymış böyle şeylere) sonra oturdu yerine, bana hazır mısın dedi, sonra da hazır olmasan bile yapacak bir şey yok artık dedi :)
5 dk sonra bebeğimi gösterdi bana, sonra götürdüler onu, bi 5 dk sonra da battaniyeye sarmış getirdiler, bakıştık oğlumla :)
sonra beni uyutmuşlar...

kızlar şimdi çıkmam gerekiyor... bu kadar hikayemiz, planlı olunca böyle oluyor...

:panter::panter::panter:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ayyyyyy azoosssss nasi buldunn kiz bnlariii.. Eneee duygulandim be sabah sabah:(

Acaba ikinci de de heyecan ayni heyecan mi? Nazzzooommm mikrofonu sana uzqtiyorumm burdaa

Gunnaayydnnnnnn bu aradaaa:yeniyıl:
pohlarımı temizledim geldim...:cilgindans:valla ben azcık daha korktum ecrinim 2.de oda doğum kısmında ilkinde bilmiyosun nasıl bişey nasıl bi ağrı falan ama 2.de basına gelecekleri azcok kestiriyosun..doğum sancısı kısmından gayrı her anı cok daha mutluluk verici..cok keyifli..irem nasıl büyümüş anlamamısım..eloşla koklaşa koklaşa büyüyoruz..laylama katılıyorum kesinlikle tavsiye edilir..hatta azcık daha gücü bulsam kendimde 3.üyü bile isterdim..:cilgindans:
Günaydın Nazommmm. Ela'm nasıl oldu annesi?
Zor buldum ama heee :D Artık sırayla herkesi yayınlarız :D

Püüüü Allah seni ya :D:D
Harbi güzel yedik ama, google'a yemek ismi yazıp görsellerde aramak en büyük hobimizdi :D

azom balım ela daha iyi cok şükür..bi tek mümükleri kaldı :D otri bebe saolsun :D su an ablasının ödev defterini yırtıyo ama ablasının haberi yok hahahahah...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

pohlarımı temizledim geldim...:cilgindans:valla ben azcık daha korktum ecrinim 2.de oda doğum kısmında ilkinde bilmiyosun nasıl bişey nasıl bi ağrı falan ama 2.de basına gelecekleri azcok kestiriyosun..doğum sancısı kısmından gayrı her anı cok daha mutluluk verici..cok keyifli..irem nasıl büyümüş anlamamısım..eloşla koklaşa koklaşa büyüyoruz..laylama katılıyorum kesinlikle tavsiye edilir..hatta azcık daha gücü bulsam kendimde 3.üyü bile isterdim..:cilgindans:

azom balım ela daha iyi cok şükür..bi tek mümükleri kaldı :D otri bebe saolsun :D su an ablasının ödev defterini yırtıyo ama ablasının haberi yok hahahahah...

Kız yerim onu beeen ya. :eek:pucuk::eek:pucuk:
Ben de ikinciyi isterim ama geceleri uykusuz kaldığımı unutursam :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

soruna ben cevap vereyim bana sormadın ama Ecrinnnnnn
ilkinde bilmediğin bi çok şey var heyecan içinde yaşayarak öğreniyosun
ikincide de aynı heyecan oluyor ama daha tecrübeli daha anaç oluyorsun hatta ben ilkinde ne olduğu anlamamışım saf gibi ama
Kayrada herşeyi hamileliğimi doya doya çok güzel yaşadım
tavsiye ederimmm:)

Kizz sormammii sana bennn hicc nazoyu gordum girer girmez ondan heralde:D

Alla alla ikinciyi tavsiye eden bi ikinizz varsinizz hee bide benim teyzem:D ama tabi buyuyunce ne guzel olcaklar demi sofraya 4 kisi seni kosulsuz seven 2 kisi

Hormonlarim depresti valla regl donemindeyim die mi acep. 50 kilo olsaydim hamile kalcaktim hemen :kptmya:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bide ben sirtim agriyo,kukuma bisi batiyo dedigimi hatirliyorum da agrilarimi hic hatirlamiyorumm nedensekaaac. Bi tek suni sancim var aklimda bence butun gunahlarimi o masada odemis olmaliyim ehehhe:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kizz sormammii sana bennn hicc nazoyu gordum girer girmez ondan heralde:D

Alla alla ikinciyi tavsiye eden bi ikinizz varsinizz hee bide benim teyzem:D ama tabi buyuyunce ne guzel olcaklar demi sofraya 4 kisi seni kosulsuz seven 2 kisi

Hormonlarim depresti valla regl donemindeyim die mi acep. 50 kilo olsaydim hamile kalcaktim hemen :kptmya:
benim planlarımda hiç 2. çocuk olmadı olsa 12 yıl ara vermezdim şimdide keşke daha önce yapsaydım diyorum kardeş çok önemli bende babamı kaybettiğimde anladım
günaydın şekerler....
Azo saol tatlım..

Azoş ne güzel oldu kız . benim için flu o dönemler iyi oldu hatırladık, duygulandık

günaydın canım benimkide uyanık birazdan yatacak

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
doğum hikayemı bile yazmamışım. bişi dicem farkettim de aslında ben buranın en aktif ama aynı zamanda da en mal üyesiyim.

valla bak. her sabah burdayım hemen hemen. her konuda konuya bodoslama girip çıkmışlığım var. ama genel önemli konularda bi eksik kalmışım herşeyden. çok garip.

bu arada 2. çocuğu bende düşünüyrum. ama teorikte. pratikte değil. zati pratik yapamıyoz. sağolsun doğum kontrol yöntemimiz; Aden...

bakalım belki yakınlarda benim de 2. çocuğum olur. yoksa sevişmeden çocuk yapanlar listesine, hz meryem'den sonra kafadan girerim.

rabbım bi çarpacak beni. tövbe bismillah.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
doğum hikayemı bile yazmamışım. bişi dicem farkettim de aslında ben buranın en aktif ama aynı zamanda da en mal üyesiyim.

valla bak. her sabah burdayım hemen hemen. her konuda konuya bodoslama girip çıkmışlığım var. ama genel önemli konularda bi eksik kalmışım herşeyden. çok garip.

bu arada 2. çocuğu bende düşünüyrum. ama teorikte. pratikte değil. zati pratik yapamıyoz. sağolsun doğum kontrol yöntemimiz; Aden...

bakalım belki yakınlarda benim de 2. çocuğum olur. yoksa sevişmeden çocuk yapanlar listesine, hz meryem'den sonra kafadan girerim.

rabbım bi çarpacak beni. tövbe bismillah.

Suphaneke bismillah -kizgin
Kız geçen Aden'in resminin altında soru sordum sana. O tv ünitendeki eşyalara Aden dalmıyor mu? kurcuklamıyor mu? diye.. Ben ortadan herşeyimi kaldırdım da :D

Bu soru hepinize gelsin kızlar, cısss, hayır öretebildiniz mi? Ben niye öretemedim?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:sevindirikasli::sevindirikasli::sevindirikasli:

ahahha ne sarsak bi smoş bu ya... sabah sabah görünce yarıldım. sizinle de paylaşmak istedim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar